Results 16 to 28 of 28
Thread: Μισω τους αντρες
-
26-06-2013, 11:27 #16
κοιτα κουκλα το εισαι ολομοναχη ναι ειναι αληθεια ολοι ετσι ειμαστε καθενασ μονοσ του ειναι δεν ειναι οτι δεν επιθυμει κανεισ να σε δει ευτιχισμενη ειναι οτι δεν τουσ βολευει εζησεσ για να ευχαριστεισ τουσ αλλουσ κ τι καταλαβεσ εφαγεσ παπαρα ζησε για σενα τωρα να τρωσ παπαρεσ γι αυτα πυ γουσταρεισ πιστεψε με ποναει πολυ λιγοτερο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 26-06-2013, 13:05 #17
καλημερα κ απο μενα!
περναω πολλες φασεις που μισω τους αντρες! τους μισω παρ ολο που δεν αφηνω να μου κανουν τπτ κ αυτο επειδη ειμαι απ τις τυχερες που ειμαι αναισθητη, δλδ εγω τους αφηνα κ ισως εγω δεν φερομουνα σωστα. με τον τελευταιο που ειχα ενιωσα πως τους μισω επειδη εκνευριστικα τοσο κ με αφορμη αυτον υποτροπιασα και τα μπερδεψα ολα στην ζωη μου αυτους τους μηνες! το ξεπερνας ομως οσο δυσκολο κ αν φαινεται παντα! μισω κατα καιρους τους αντρες πολυ και αισθανομαι πως με βρωμιζουν! αυτο κιολας επειδη ειχα ενα περιστατικο κακοποιησης σσε μικρη ηλικια,I m a Good Person With Bad Attitude
26-06-2013, 23:29 #18
αυτο που μου συμβαινει και βασανιζει την ψυχη μου ειναι οτι ηδη μου εχουν καταστρεψει την ψυχολογια και ολο μου το ειναι και σαν κοπελα και σαν ανθρωπος γενικοτερα. Οχι αυτη την περιοδο δεν εργαζομαι, ετοιμαζομαι ν ακνω ενα μεταπτυχιακο απο οκτωβριο. αυτο που με ενοχλει ειναι η ευκολια του "δεν θα παρει οποιον να ναι" που χρησιμοποιουν σαν δικαιολογια!!! συγνωμη αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη και δεν εχουν καταλαβει οτι δεν μπορουν να ρυθμιζουν τα συναισθηματα και την καρδια του αλλου. εγω τον δικαιολογω σε μεγαλο βαθμο τον πρωην και την οικογενεια του γιατι σου λεει που να μπλεξω σε κατασταασεις τετοιες. το να λες για ψυχιατρεια δεν ειναι οπως για μια οποιαδηποτε αλλη παθολογικη ασθενεια. υπαρχει κοινωνικο στιγμα ειτε καλως ειτε κακως...ο αλλος φοβαται και γενικα δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο. ακαταλληλοι και κακοι ειναι αυτοι που δε σεβονται τα βιωματα μου και την επιθυμια μου να ζησω επιτελους λιγο ηρεμα και ξενοιαστα αλλα θελουν να με βλεπουν να τυραννιεμαι και να στενοχωριεμαι διαρκως. ε οχι αυτοι οι ανθρωποι δε με αγαπανε και αυτο με πνιγει γιατι ο ιδιος μου ο πατερας φεροταν και φερεται τοσο εγωιστικα και μικροψυχα
26-06-2013, 23:58 #19
ειναι οτι χειροτερο για μια κοπελα αυτο που περιγραφεις . η κακοποιηση ειτε σωματικη ειτε λεκτικη ειτε ψυχικη πιστευω για εμας τις κοπελες εχει αντικτυπο σε ολη μας τη ζωη. εγω broken doll πια οχι απλα τους μισω σαν να αδιαφορω για ολους. μπορει να μην ειναι ολοι οι ιδιοι αλλα εγω ετσι νιωθω και αυτο δεν αλλαζει με τιποτα. μου συμπεριφερθηκαν ολοι σαν αψυχο αντικειμενο και μετα μου ειπαν πολυ σκληρα λογια και αντιμετωπισε το μονη σου απο ολες τις μεριες. εκτος φυσικα απο τη μαμα μου που με στηριζει. αν δνε ηταν εκεινη θα ειχα πεθανει
27-06-2013, 12:39 #20
ενταξει εσυ αμα αδιαφορεισ καλα εισαι εμεισ τουσ μισουμε!!!!! girl power!!!!!
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-06-2013, 13:12 #21
δεν χρειαζεται γλυκια μ να πιεζεσαι ουτε να ζοριζεσαι ουτε να τρεξεις απο τωρα στους γιατρους για αυτο το θεμα! χαλαρωσε μονη σου δωσε χρονο στον εαυτο σ να χωνεψει καταστασεις , μεινε με ατομα που αγαπας και σε αγαπανε και αργοτερα τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους γιατι ο χρονος ειναι το καλυτερο φαρμακο και θρεφει πληγες!
I m a Good Person With Bad Attitude
27-06-2013, 16:02 #22
γεια σας και παλι...σημερα καινουρια λογια υποτιμησης απο τον καλο μου "πατερα" προς τη μητερα μου οσον αφορα εμενα...η Κ...ψαχνει για γκομενους!!!! καθε μερα η ψυχολογικη και η συναισθηματικη κακοποιηση μεγαλωνει, εχω απελπιστει πια
να πω οτι απο τοτε που χωρισα εχω κλειστει στο σπιτι ενα χρονο τωρα αλλα ψαχνω για γκομενους, το πως, που και ποτε ενας Θεος ξερει.. Φυσικα που να τους περασει απο το χυδαιο μυαλο τους οτι ψαχνω για αγαπη και συντροφικοτητα οπως ειναι φυσιολογικο. Η χυδαιοτητα σε ολο το μεγαλειο. Εχει ξεφυγει παρα πολυ η κατασταση. τι να του πεις οτι αυτος εκανε μια ζωη ασχολουνταν με γκομενες χωρις να σεβεται την οικογενεια του και ακομη και μεχρι σημερα ερχεται πανω απο το κεφαλι μου να καυχηθει οτι συνομιλει με μια απο την Αμερικη που την ειχε γκομενα παλια αλλα δεν την παντρευτηκε που αυτη ηθελε γιατι την κοροιδευε αυτη και τη μανα της.
Λιγο πριν χωρισω με περιμενε μια φιλη μου κατω απο το σπιτι και δεν γνωριζε οτι αυτος ηταν "πατερας" μου και μολις τη συναντησα μου λεει ηταν ενας εδω που δε μου αρεσαν καθολου τα μουτρα του μου χωθηκε και του λεω τρεχει τιποτα???φανταστειτε το σκηνικο! Μην πω αλλες λεπτομερειες και περιστατικα γινω περισσοτερο ρεζιλι. ειμαι σιγουρη πια οτι η μαμα μου αδικως περασε οτι περασε και γω μαζι της. Ο 'ανθρωπος" αυτος ειναι αρρωστημενος, μας λεει συνεχως οτι επρεπε να γινει εισαγγελεας γιατι λεει "το κρατος ειμαι εγω"
Το θεμα ειναι οικογενειακο τους! εχουν ολοι ψυχολογικα.η μαμα μου μου ειπε οτι και τα αδερφια του μιλανε πολυ ασχημα στις γυναικες τους στις γιορτες που πηγαινε τυπικα αλλα αυτες δεν τις πειραζουν με εισαγγελικες κτλ γιατι εχουν τις δουλειες τους και τις αδερφες τους. Εμεις πλαι ειμαστε ολομοναχες και τραβαμε καθημερινο μαρτυριο.
Ειμαι σε απογνωση, εψαξα στο ιντερνετ γυρω απο την συναισθηματικη κακοποιηση και βρηκα το παρακατω λινκ, δεν υπαρχει ουτε ενα που να μην τα ζω απο αυτον τον "ανθρωπο" και το σοι του
http://www.doctorschannel.gr/synaist...h-lektikh-via/
27-06-2013, 16:23 #23
Γιατι δε φευγεις απ το σπιτι? Και βασικα γιατι επηρεαζεσαι απο τα λογια του? Αν εισαι ατακαδορησα κανε και συ το ιδιο. Αφου η δικη σου ψυχολογια επηρεαζεται τοσο αποφασιστικα απο τα λογια του φαδερ, καντου το ιδιο και συ. Μονο αν πουλησεις τρελα θα σωθεις, με το σαβουαρ βιβρ και την κλαψομουνιαση θα γινεσαι υποχειριο των αλλων. Αρα ή φευγεις ή δεν επηρεαζεσαι ή πουλα τρελα. Υπαρχουν κ αλλες λυσεις, οι πιο βασικες ειναι αυτες.
27-06-2013, 17:52 #24
Πρωτον το σπιτι δεν ειναι δικο του και γω δεν εχω καμια δουλεια να φυγω απο τη σπιτι της μανας μου. Αυτο που ζηταμε ειναι διαζυγιο για τη μαμα μου και δεν της το δινει για ευνοητους λογους(διατροφη) Δευτερον τα εχω σκεφτει αυτα που λες ως τροποι συμπεριφορας αλλα συνεχως μας προκαλει ειναι απιστευτα κακος και νευριαζω και φοβαμαι πλεον παρα πολυ. ολοι με ρωτανε γιατι ειμαι τοσο τρομαγμενη. αμα τους δεις πως κανουνε, κουνανε νευρικα τα χερια τους και φωναζουνε, σε ταπεινωνουνε τελειως.
εν τω μεταξυ αυτο οτι ψαχνω για γκομενους το ειπε οταν του ειπε η μαμα μου οτι με πηρανε σε ενα μεταπτυχιακο που εκανα αιτηση, το οποιο ειχα προγραμματισει να το κανω περυσι πριν χωρισω αλλα ημουνα χαλια και δεν πηγα και αν δε με παροτρυνε η μαμα μου να παω φετος δεν θα το σκεφτομουν καν γιατι ολοι γνωριζουμε ποσο πολυ διαβασμα απαιτει ενα μεταπτυχιακο και γω δεν λειτουργω αυτη την περιοδο. Οι ανθρωποι ειναι πολυ προστυχοι λενε οτι θα παω στο μεταπτυχιακο, οπου πρεπει να διαβαζω, να κανω εργασιες και να μου βγει ο πατος προκειμενου να βρω γκομενο!!!!!!!!Ποσο προστυχια ειναι να το λεει αυτο ο ιδιος σου ο πατερας ρε συ? που μπαινω στο μετρο παντ απαρεα με τη μαμα μου γιατι εχω παθει και αγοραφοβια και αν με ακουμπησει κανεις τρομαζω και οπως εγραψα και στο τιτλο εχω φτασει σε σημειο να αηδιαζω με το αλλο φυλο υστερα απο οσα μου κανουνε και οι μεν και οι δε.
27-06-2013, 18:54 #25
Βλεπω οτι δεν εισαι ενημερωμενη πανω στο νομικο πλαισιο και την πρακτικη των διαζυγιων. Απ οτι λες ιδιοκτητης του σπιτιου ειναι η μαμα σου. Εσυ επισης δεν μπορεις να φυγεις γιατι δεν εχεις τη δυνατοτητα. Η μαμα σου θελει να χωρισει ή είναι ευχαριστημενη στο γαμο της? Απαντα μου και θα σου πω μετα συγκεκριμενα.
24-08-2019, 00:10 #26
Θέλω να σε γνωρίσω
24-08-2019, 00:12 #27
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 26-08-2019 at 13:07.
24-08-2019, 01:16 #28