Results 16 to 19 of 19
Thread: Τι μπορει να πηγε στραβα?
-
27-06-2013, 18:23 #16
Εμένα παιδιά η γνώμη μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να γίνεται σύντομα η 1η συνάντηση. Πραγματική γνωριμία μέσω διαδικτυακής και τηλεφωνικής συνομιλίας δεν γίνεται. Πέντε κουβέντες ώστε να ξέρεις τα στοιχειώδη και μια εικόνα με φωτό ή skype για να κριθεί σε ένα πρώτο επίπεδο η έλξη, είναι αρκετά πιστεύω. Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία.
- 28-06-2013, 18:21 #17
θα συμφωνησω με τα παιδια, λελουδακι.
και ναι, ειναι δυνατον εσυ να αισθανθηκες εντελως διαφορετικα απο εκεινον και να ερμηνευσες την δικη σου ικανοποιηση απο την γνωριμια μαζι του.
την "χημεια" την νοιωθει ο καθενας για τον εαυτο του, δεν μπορεις να ξερεις τι ενοιωσε εκεινος.αν μας μιλουσε κι εκεινος για την συναντηση, πιθανως να μας ελεγε ;)
οταν νοιωθουν και οι δυο εντονη ερωτικη επιθυμια, ειναι μαζι, δεν αποφευγουν...
ενα δυο ποτακια και καφεδες δεν σημαινουν και πολλα οταν ειχε προυπαρξει τοση συζητηση μεταξυ σας.φυσικα και θα βρισκατε πραγματα να πειτε. ποτα και καφεδες πινουμε και με τους φιλους μας και περναμε μια χαρα μαζι τους οσες ωρες και να κατσουμε. η ερωτικη χημεια ομως ειναι κατι αλλο.
να λες παλι καλα που εφυγε τοσο ευγενικα και σε σεβαστηκε εφοσον δεν γουσταρε αρκετα και δεν σε πηδηξε και δεν σε παρατησε αμεσως μετα να ψαχνεσαι τι δεν πηγε καλα.. συνηθιζεται σε γνωριμιες του νετ που δεν ευδοκιμουν...
οπως το ειπες, πηγαινε παρακατω και μην ασχολεισαι.
29-06-2013, 12:49 #18
Μαρίνα θα συμφωνήσω, ειναι καλυτερα να υπαρχει αμεση επαφή με τον αλλο συντομα διοτι διαφορετικα αρχιζεις και συνηθιζεις μια κατασταση που τελικα μπορει να μην εχει την καταληξη που θα ηθελες. Remedy, σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση οπως κ τ'αλλα παιδια. Ετσι ειναι οταν υπαρχει ερωτικη χημεια ολα ερχονται φυσικα. Στην δικη μας περιπτωση δυστυχως μας βγηκε το φιλικο. Ανταλλαξαμε 2 μηνυματα ακομα, εστειλα ενα απλο εγω να τον ευχαριστησω και ανταποκριθηκε αμεσως. ηταν πολυ ευγενικος και απλα δωσαμε ενα ομορφο τελος στην συντομη ιστορια μας.Αν εψαχνε για νεες φιλιες σιγουρα θα συνεχιζαμε γιατι μου εξεφρασε την συμπαθεια του και το οτι περασαμε καλα μαζι αλλα εμμεσως απο τα λογια του ήταν ακριβως αυτο που με βοηθησατε να δω καθαρα, δεν υπηρξε χημεια οσον αφορα το ερωτικο κομματι. Δεν πειραζει ομως ηταν μια ευχαριστη εμπειρια και αυτη και μεσα απο το καθετι μαθαινουμε.Να ειστε καλα και να προσπαθειτε να αδράξετε την καθε μερα και να την ζειτε σαν να ειναι μοναδική!
29-06-2013, 13:14 #19
ετσι ειναι λελουδακι.
ολα ερχονται φυσικα και προχωρουν απο το καλο στο καλυτερο. το αναγνωριζεις γιατι δεν χρειαζεται να αναρωτηθεις για τιποτε και ειδικα για την εξαφανιση του αλλου...
να κρατησεις τα καλα, οπως λες κι εσυ και ειδικα το γεγονος οτι σε εκτιμησε σαν ανθρωπο και σε σεβαστηκε σαν γυναικα. γι αυτο ηταν ειλικρινης και ευγενικος και δεν σε δουλεψε/εκμεταλλευτηκε.
αν εχει ορεξη για φιλιες αργοτερα και νοιωθεις κι εσυ οτι ξεπερασες το ερωτικο ενδιαφερον, μπορειτε να πατε καμια βολτιτσα η να πιειτε ενα ποτακι ακομα. ολοι το κανουμε με τα φιλαρακια μας :rolleyes: