Τι μπορει να πηγε στραβα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Banned
    Εμένα παιδιά η γνώμη μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να γίνεται σύντομα η 1η συνάντηση. Πραγματική γνωριμία μέσω διαδικτυακής και τηλεφωνικής συνομιλίας δεν γίνεται. Πέντε κουβέντες ώστε να ξέρεις τα στοιχειώδη και μια εικόνα με φωτό ή skype για να κριθεί σε ένα πρώτο επίπεδο η έλξη, είναι αρκετά πιστεύω. Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by flower22 View Post
    ..... Τελικα με την συζητηση κατσαμε 4μιση ωρες παρεα εκει,ρωτουσε για μενα, γελουσαμε, πειραζομασταν, με κερασε στο τελος τα παντα και με πηγε σπιτι. Με αφησε εκει κοντα, με καληνυχτισε με φιλι στο μαγουλο και λεγοντας οτι ελπιζει να περασα καλα.Για εκεινον πως περασε δεν ειπε κατι, ουτε αναφερθηκε σε μια επομενη συναντηση.Μετα απλα εστειλε να δει αν εφτασα οκ του απαντησα ρωτωντας για εκεινον κ μετα μου ειπε οτι εφτασε κ οτι ελπιζει να περασα ομορφα. Οταν εγω του ειπα ναι κ οτι για να ειμαι ειλικρινης θα θελα να τον ξαναδω καποια στιγμη δεν πηρα καμια απαντηση. Την επομενη μερα δεν επικοινωνησε μεχρι που του εστειλα εγω ενα χαλαρο τι κανει μ απαντησε και μειναμε εκει σε 2μηνυματα ο καθενας. Το υφος τους παρομοιο με τα αλλα προ συναντησης με χαμογελακια κ τετοια αλλα χωρις την σπιθα που υπηρχε. Το βραδυ παρ οτι παντα μ επαιρνε τηλ δεν επικοινωνησε καθολου.Σημερα εγω εστειλα ενα χαλαρο καλημερα κ καλη βδομαδα(τοσες Δευτερες το εστελνε πρωτος αυτος) κ απαντησε κ με ρωτησε τι κανω(εγω δεν τον ειχα ρωτησει για να δω αν θελει να επικοινωνησει περαιτερω η οχι).Οποτε μετα ανταλλαξαμε ενα ακομα μηνυμα με το πως περναμε εβαλε κ χαμογελακι μου ευχηθηκε να περασω πολυ ομορφα(παντα μου το ελεγε οταν του ανεφερα εξοδους μου οπως και χαμογελα μου εβαζε συχνα)κ μειναμε εκει. Εγω αναρωτιεμαι ομως τι μπορει να τον χαλασε?απο την διαρκεια του ραντεβου κ του γεγονοτος οτι ημασταν διπλα κ ειχε στραφει προς εμενα καθως και της χημειας που διεκρινα οτι υπηρχε στον αερα θεωρησα οτι πηγε καλα.Τι μπορει να στραβωσε? Σημειωτεον, ειχαμε δει φωτο ο ενας του αλλου. Και γενικα τωρα ημουν στα καλυτερα μου(με 7 παραπανω κιλα τα οποια ειναι στον δρομο για να με εγκαταλειψουν καθως κανω γυμναστικη εντατικα)Σκεπτομαι οτι το προηγουμενο μου φλερτ ηταν αντικειμενικα ωραιο παιδι οποτε δεν ξερω αν χαλαστηκε με την εμφανιση μου- βεβαια ειναι κ γουστα, δεν γινεται ν αρεσουμε σε ολους. Εγω τωρα πια δεν μπορω να ξαναστειλω αρκετα εκανα αν θελει θα κινηθει εκεινος, δεν μπορω να τον πιεζω.Απλα θα ηθελα να μου πειτε εσεις πως το βλεπετε, ειναι δυνατον να φανταστηκα οτι πηγε καλα και εκεινος να μην αισθανθηκε το ιδιο?Και αν βαριοταν πως και καθισαμε μαζι συνολο 5 ωρες? Φανταζομαι οτι θα μιλα και με αλλες αλλα τοσο καιρο εδειχνε αμεριστο ενδιαφερον. Εχω μπερδευτει πολυ πρωτη φορα ελαβα λαθος σηματα σε ραντεβου,Ευχαριστω!
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Προφανως ηταν ευγενικος μαζι σου αυτο και μονο αυτο δυστυχως..Δεν τον ενδιαφερεις περαιτερω,προχωρα παρακατω συμβαινουν και αυτα!!
    Quote Originally Posted by blackswan27 View Post
    σε συμπάθησε και είχατε χημεία στην κουβέντα... αλλα μόνο εκεί.. δεν του έκανες το κλικ ερωτικά
    Quote Originally Posted by The_Little_Prince View Post
    Μη μπερδρευεσται ρε παιδια... Αλλο η φωτο..αλλο το live καμια σχεση... Και εγω σε μερικες φωτο μου κουκλος ειμαι.. χαχαχαχαχα
    Τι σκας ρε κοριτσι?? Το τι φταιει το ειπαν τα παιδια πιο πανω... Δεν ησουν αυτο που ειχε στο μυαλο του... Παμε για αλλα... NEXT PLEASE...........
    θα συμφωνησω με τα παιδια, λελουδακι.
    και ναι, ειναι δυνατον εσυ να αισθανθηκες εντελως διαφορετικα απο εκεινον και να ερμηνευσες την δικη σου ικανοποιηση απο την γνωριμια μαζι του.
    την "χημεια" την νοιωθει ο καθενας για τον εαυτο του, δεν μπορεις να ξερεις τι ενοιωσε εκεινος.αν μας μιλουσε κι εκεινος για την συναντηση, πιθανως να μας ελεγε ;)
    οταν νοιωθουν και οι δυο εντονη ερωτικη επιθυμια, ειναι μαζι, δεν αποφευγουν...
    ενα δυο ποτακια και καφεδες δεν σημαινουν και πολλα οταν ειχε προυπαρξει τοση συζητηση μεταξυ σας.φυσικα και θα βρισκατε πραγματα να πειτε. ποτα και καφεδες πινουμε και με τους φιλους μας και περναμε μια χαρα μαζι τους οσες ωρες και να κατσουμε. η ερωτικη χημεια ομως ειναι κατι αλλο.
    να λες παλι καλα που εφυγε τοσο ευγενικα και σε σεβαστηκε εφοσον δεν γουσταρε αρκετα και δεν σε πηδηξε και δεν σε παρατησε αμεσως μετα να ψαχνεσαι τι δεν πηγε καλα.. συνηθιζεται σε γνωριμιες του νετ που δεν ευδοκιμουν...
    οπως το ειπες, πηγαινε παρακατω και μην ασχολεισαι.

Junior Member
    Μαρίνα θα συμφωνήσω, ειναι καλυτερα να υπαρχει αμεση επαφή με τον αλλο συντομα διοτι διαφορετικα αρχιζεις και συνηθιζεις μια κατασταση που τελικα μπορει να μην εχει την καταληξη που θα ηθελες. Remedy, σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση οπως κ τ'αλλα παιδια. Ετσι ειναι οταν υπαρχει ερωτικη χημεια ολα ερχονται φυσικα. Στην δικη μας περιπτωση δυστυχως μας βγηκε το φιλικο. Ανταλλαξαμε 2 μηνυματα ακομα, εστειλα ενα απλο εγω να τον ευχαριστησω και ανταποκριθηκε αμεσως. ηταν πολυ ευγενικος και απλα δωσαμε ενα ομορφο τελος στην συντομη ιστορια μας.Αν εψαχνε για νεες φιλιες σιγουρα θα συνεχιζαμε γιατι μου εξεφρασε την συμπαθεια του και το οτι περασαμε καλα μαζι αλλα εμμεσως απο τα λογια του ήταν ακριβως αυτο που με βοηθησατε να δω καθαρα, δεν υπηρξε χημεια οσον αφορα το ερωτικο κομματι. Δεν πειραζει ομως ηταν μια ευχαριστη εμπειρια και αυτη και μεσα απο το καθετι μαθαινουμε.Να ειστε καλα και να προσπαθειτε να αδράξετε την καθε μερα και να την ζειτε σαν να ειναι μοναδική!

Senior Member
    Quote Originally Posted by flower22 View Post
    Remedy, σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση οπως κ τ'αλλα παιδια. Ετσι ειναι οταν υπαρχει ερωτικη χημεια ολα ερχονται φυσικα. Στην δικη μας περιπτωση δυστυχως μας βγηκε το φιλικο. Ανταλλαξαμε 2 μηνυματα ακομα, εστειλα ενα απλο εγω να τον ευχαριστησω και ανταποκριθηκε αμεσως. ηταν πολυ ευγενικος και απλα δωσαμε ενα ομορφο τελος στην συντομη ιστορια μας.Αν εψαχνε για νεες φιλιες σιγουρα θα συνεχιζαμε γιατι μου εξεφρασε την συμπαθεια του και το οτι περασαμε καλα μαζι αλλα εμμεσως απο τα λογια του ήταν ακριβως αυτο που με βοηθησατε να δω καθαρα, δεν υπηρξε χημεια οσον αφορα το ερωτικο κομματι. Δεν πειραζει ομως ηταν μια ευχαριστη εμπειρια και αυτη και μεσα απο το καθετι μαθαινουμε.Να ειστε καλα και να προσπαθειτε να αδράξετε την καθε μερα και να την ζειτε σαν να ειναι μοναδική!
    ετσι ειναι λελουδακι.
    ολα ερχονται φυσικα και προχωρουν απο το καλο στο καλυτερο. το αναγνωριζεις γιατι δεν χρειαζεται να αναρωτηθεις για τιποτε και ειδικα για την εξαφανιση του αλλου...

να κρατησεις τα καλα, οπως λες κι εσυ και ειδικα το γεγονος οτι σε εκτιμησε σαν ανθρωπο και σε σεβαστηκε σαν γυναικα. γι αυτο ηταν ειλικρινης και ευγενικος και δεν σε δουλεψε/εκμεταλλευτηκε.

αν εχει ορεξη για φιλιες αργοτερα και νοιωθεις κι εσυ οτι ξεπερασες το ερωτικο ενδιαφερον, μπορειτε να πατε καμια βολτιτσα η να πιειτε ενα ποτακι ακομα. ολοι το κανουμε με τα φιλαρακια μας :rolleyes:

Page 2 of 2 FirstFirst 12