Results 1 to 6 of 6
Thread: Εχω χασει τη μπαλα
-
26-06-2013, 02:24 #1
Εχω χασει τη μπαλα
Θελω τοσο να μιλησω σε καποιον και για αυτο ανοιξα τετοια ωρα τον υπολογιστη...αλλα νιωθω τοσο εγκλωβισμενη που δεν εχω καν τη δυναμη να κατσω να εξιστορησω τιποτα...δεν μπορω αλλο,απλα!Δεν αντεχω αλλο!Εχω χασει την μπαλα με το γιο μου και οποτε καθομαι να συζητησω κατηγορουν ολοι μονο εμενα...προσπαθω τοσο πολυ,ολες μου οι δραστηριοτητες ρυθμιζονται απο τις αναγκες των παιδιων μου,προσπαθω να βαλω ορια και οποτε η κατασταση ξεφευγει με το μεγαλο παιδι,για ολα φταιω εγω...ειμαστε τοσοι ανθρωποι στο σπιτι,αλλα φταιω μονο εγω.Συζητησα πριν λιγο με τον ανδρα μου,δηλαδη προσπαθησα να συζητησω,και το συμπερασμα που βγαινει ειναι φταιω μονο εγω...τρεχω απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα φταιω εγω γιατι μια κενη ωρα που εχω νωρις το πρωι που ολο κοιμουνται ή αργα το βραδυ και αποφασιζω εκεινη την ωρα να μπω λιγο στο διαδικτυο να ενημερωθω,να συνομιλησω,να ανταλλαξω αποψεις,αυτη η κενη ωρα που ετσι κι αλλιως ολοι κοιμουνται,ειναι η αιτια του κακου...ειμαι αχρηστη,ανικανη,με βοηθουν και πρεπει να μη μιλω...μενουμε ολοι μαζι και πρεπει να μη μιλω γιατι με βοηθουν,λες και δε θα τα καταφερνα αλλιως,αν ηταν αλλιως η κατασταση,λες και δεν εκανα υποχωρηση οταν δεχτηκα να ζησω με τροπο που κανενα μοντερνο ζευγαρι δε θα δεχοταν...φροντιζω ολη μερα τα παιδια μου,αφιερωνω τοσες ωρες,ολη μου τη μερα,αλλα φταιω για ολα εγω...μονο επικρισεις,μονο κριτικη,μονο ειρωνεια,ειμαι μονη μου, τοσο μονη μου,κανενας δε με θαυμαζει,κανενας δε θεωρει οτι κανω ενα πραγμα σωστα...δεν ακουω μια καλη κουβεντα,δεν εχω μια αγκαλια,δε νιωθω πλεον επιθυμητη,δεν ειμαι επιθυμητη,μου λειπει ενα αγγιγμα,ενα κοιταγμα θαυμασμου,μια αναγνωριση,και μονο εγω ξερω πώς τρεχω ολη μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ...ξερω οτι δεν καταλαβατε τιποτα αλλα δεν μπορω να πω αλλα.Συγγνωμη για την καταχρηση του χωρου αλλα ηθελα απλα να ξεσπασω...δε θελω να αρχισετε να με υποστηριζετε δε θελω να αρχισετε να μου χρυσωνετε το χαπι,εχω χασει τη μπαλα με τα παντα...φταιω ναι φταιω!Αλλα νιωθω απο παντου να με ακουν,δεν εχω ενα ιδιωτικο χωρο να κανω κατι και να μην το δουν,να μιλησω και να μην ακουστει,να αποσυρθω και να σκεφτω...νοπως μου νιωθω εγκλωβισμενη,φυλακισμενη και αχαριστη ...ετσι ειμαι λενε...αχαριστη!Μονο πρεπει να λεω ευχαριστω γιατι με βοηθανε και δεν κανω τιποτα...εγω ξερω τον κοπο μου αλλα κανεις αλλος!Δυστυχως κανεις μα κανεις.Δεν ειναι γαμος αυτο...ειναι συγκατοικηση.Δεν εχω κουραγιο ουτε να πω τι συμβαινει...δεν μπορω πια.
- 26-06-2013, 02:39 #2
Καλα δεν λες και καμμια πρωτοτυπη ιστορια για το γαμο σου. Στον κανονα εισαι, οχι στην εξαιρεση. Αληθεια πριν παντρευτεις ειχες σκεφτει τι θα κανες αν στραβωνε το θεμα???
26-06-2013, 02:44 #3
το ιδιο σου το κειμενο μου δημιουργησε αγχος και μ'εγκλωβισε σε ενα σπιτι και μια ζωη που δε θελω,σε εναν εφιαλτη,για μερικα δευτερολεπτα μ'εβαλες μεσα στο σπιτι σου. Λιγο σκληρο αυτο που θα πω,η μαλλον ωμο, εχεις σκεφτει να χωρισεις; η να το παω αλλιως,με τον ανδρα σου εχετε υπαρξει ερωτευμενοι,υπαρχει εστω καποια ελαχιστη κατανοηση απο μερια του; το προβλημα το δημιουργησαν οι γονεις του η ο γαμος σου ουτως η αλλως νιωθεις πως δεν ηταν συνειδητη επιλογη; τα παιδια ειναι παιδια,δημιουργουν προβληματα οσο και χαρες, δεν φταις ομως εσυ,αν ειναι δυνατον! δεν μπορει να φταις για ολα εσυ!
26-06-2013, 02:46 #4
Και αυτοι που σε βοηθουν ποιοι ειναι? Οι τοσοι ανθρωποι στο σπιτι μεσα ποιοι ειναι? Μενεις με πεθερικα?
26-06-2013, 11:09 #5
κοιτα κουκλα να τα λεμε οπωσ ειναι τα πραγματα ο αλλοσ δε σε παρακολουθει ολη μερα να ξερει τι κανεισ ασχολειται με τα δικα του σε βλεπει μονο εκεινη την ωρα που σε χρειαζεται τωρα μιλαμε αφου σε μαθει ετσι αφου λεσ οτι παντρευτηκεσ
γενικα στο ανθρωπινο ειδοσ οταν καποιοσ κανει μια δουλεια ο διπλανοσ του την κανει διαφορετικα τωρα μπραβο κ μαλακιεσ μην περιμενεισ απο γαμο κλπ δε ξερω ακομα ελευθεροσ ειμαι κ δεν εχω εμπειρια αυτα ξερω αυτα λεωΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-06-2013, 12:55 #6
Βήμα πρώτο
α) ξεφορτώνεις (με όποιον τρόπο μπορείς)
β) ηρεμείς (πριν να πας στο επόμενο βήμα)
γ) συζητάς (που σημαίνει έχεις διάθεση να πεις και να ακούσεις)
δ) σκέφτεσαι τι άκουσες και επίσης ζητάς να ακούσεις τι σκέφτονται για αυτά που είπες (μία μέρα μετά)
Βήμα δεύτερο
α) κοιτάς την kassy και ξεχνάς το "φταίω", το "δεν είμαι επιθυμητή"
β) ψάχνεις να βρείς χρόνο για την kassy ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως άλλα πράγματα θα μείνουν πίσω ή αν αυτό σημαίνει πως και κάποιοι άλλοι θα πρέπει να αναλάβουν κάποιες ευθύνες ή αν αυτό σημαίνει πως κάποια πράγματα θα γίνουν με τρόπους που δεν σου αρέσουν (αλλά θα γίνουν)been good, been bad. WILL GO ON