Απελπιζομαι... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    η Αλήθεια είν πως εν τ εχω ψάξει πολυ γ τ μοντέλα..με βαμβάκι? Τ εννοείς αυτό που έχουμε στ φαρμακείο? Είμ άσχετη συγγνώμη γ την χαζη μου ερώτηση...όλες αυτές στην τηλεόραση είν ομορφα λεπτές..κάτι τέτοιο Θέλω να πετύχω..κ Αλήθεια θέλουν να μειώσουν τ στήθος τους? Χαχα ακούγεται χαζό...άλλες θέλουν να τ μεγαλώσουν κ κάνουν πλαστικές..όσο γ την άσκηση πίστεψε με εχω δοκιμασει τ πάντα..έκανα 7 χρόνια ενόργανη 4 χρόνια μπάσκετ κ φέτος άρχισα κολυμβητήριο κ γυμναστήριο τώρα τελευταία συν λάτιν χορό που κάνω εδώ κ 3 χρόνια περίπου..κ τίποτα..εν λέει να φύγει...γ αυτό κ σκέφτηκα πως με μια δίαιτα που θα με βοηθήσει να χάσω κιλά κ συγκεκριμένα λίπος μαζί με άσκηση θα έδειχνε καλύτερα τ σώμα μου..

Senior Member
    ναι το βαμβακι που ξερεις. Κοίτα επειδη έκανα και γω χρόνια ενοργανη και κολυμβηση και στιβο, σίγουρα απο όλα αυτα που εχεις κανει και εσυ θα εχεις παρει καποιες βασεις και θα εχεις ένα καλό σώμα ! (παραπανω δε μπορω να πω γτ δε σε εχω δει ) Αυτό σημαινει πως εχεις πιθανοτητες να αποκτησεις το σωμα που θελεις. Επισης έχω να σου πω, πως κάθε οργανισμος είναι διαφορετικός.. δεν μπορουν όλες οι κοπελες να γινουν μοντελα, αν ηταν ετσι θα ηταν οι περισσοτερες γυναικες , άλλες γυναικες δεν έχουν τον καταλληλο σωματοτυπο, δλδ όσο και να αδυνατίσουν αν το σωμα τους εχει καμπυλες απο μόνο του δε μπορουν να κανουν κατι άλλο. (εδω παιζει ρολο και το κοκκαλο στο γοφο, ξερω κοπελες που οσο και να χασουν απο περιφερεια αυτο παντα θα προεξεχει και θα φαινεται σα να εχουν "ψωμακια" ) . Το θέμα είναι να αγαπησεις το σώμα σου όπως είναι.. και απο κει και περα να κανεις το καλυτερο για αυτό με το σωστες μεθοδους και χωρις υπερβολες.

Senior Member
    Είσαι μικρή ακόμη κάτι που σημαινει πως μπορει να επηρεαζεσαι πολυ ευκολα απο τα προτυπα που θελουν να μας προβαλλουν. Εμενα η μικρη μ αδερφη -15 χρονων - μου λεει πως εχει μπουτια και κοιλιά, ενω δεν ισχυει τπτ απο τα δύο. Απλά έχει καμπυλες οι οποιες ειναι πλ ωραιες σε μια γυναικα και πολυ θηλυκες... για αυτο αν εχεις και συ τετοια θεματα προσπαθησε να τα βρεις πρωτα με τον εαυτο σου, να σε αποδεχτεις όπως είσαι και μετά μίλησε με έναν γιατρο αν αυτο σε βοηθαει να σου πει επακριβως τι χρειαζεται το σωμα σου για να ειναι υγειες και για να εισαι οπως πρεπει !

Senior Member
    όντως εν μπορείς να ξέρεις ακριβώς πως είμ γτ εν έχεις δει φωτογραφία μου...το σώμα μου εν είν εντελώς άσχημο...απλά είν μέτριο...πιστεύω πως μπορώ να χάσω λίγα κιλά κ θα είν ακόμα καλύτερο..ορισμένες φορές με πιάνει ψύχωση κ τσιμπιεμαι λες κ θα μικρυνω τ μπούτια μου με αυτόν τον τρόπο..ίσως κ να επηρεαζομαι από αυτα που βλέπω...αλλά στις μέρες μας μετράει η εμφάνιση στ λύκειο..τ να σ λένε χοντρή..σχόλιο που εχω ακούσει είν απαίσιο!!! Κ Όχι εν Θέλω ένα σώμα γ τους άλλουσ..δε μου αρέσουν οι καμπύλες είτε αυτές αρέσουν στοus άντρες είτε Όχι..ούτε με νοιάζει αν όλοι μου λένε τ ωραίο σώμα εχω..Εντάξει θα μου αρέσουν τ σχόλια θα μου αρέσει να ακούω αυτό τ αδυνατίσεσ αλλά εν τ κάνω γ αυτούς...αλλά γ εμένα..γ να νοιώθω εγ όμορφη..είν δύσκολο να αγαπήσεις τον εαυτό σ...αλλά τ κιλά είν κάτι που διορθώνεται..αν φτάσω στ κατώτερο δυνατό θα είμ κ υγιής κ θα εχω ένα ωραίο σώμα..αλλά πως να τ εξηγήσεις σ έναν ειδικό που απλά θέλει οι πελάτες του να βρίσκονται στ φυσιολογικά τους κιλά άσχετα με τ πως φαίνονται..?

Senior Member
    Swaggy εισαι ηδη κατω απο το φυσιολογικο βαρος.

Senior Member
    Εσυ αυτο που θες για τον εαυτο σου ειναι ενα υγιες σωμα. Το τι θελουν οι αλλοι , αλλοι αδυνατες,αλλοι χοντρες, αλλοι ετσι αλλοι αλλιως δεν παιζει ρολο.

Εντωμεταξυ λες δεν σε νοιαζει η γνωμη των αλλων , θελεις εσυ να εχεις ομορφο σωμα για να αισθανεσαι ομορφα.... τι νοημα εχει αυτο?

Αυτο ειναι κατι απιαστο , γιατι ποτε ο ανθρωπος δεν ειναι αρκετα ομορφος , αρκετα εξυπνος , αρκετα γρηγορος κλπ κλπ. θελει συνεχως να βελτιωνεται.

Αυτο που θες να πετυχεις ενω ηδη εχεις πεσει κατω απο τα ορια του βαρους που πρεπει να εχεις δεν ειναι καθολου καλο.

Σαν να λεω εγω εχω πλακωθει στα στεροειδη για να φτιαξω το τελειο μυικο σωμα και προτεινεται τι στεροειδη νεας γενιας να παρω....κοψε τις βλακειες θα μου ελεγες και συ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    εν ξέρω αν τ κιλά μου είν κάτω από τ φυσιολογικό λωτ..εξάλλου τον τελευταίο καιρό ζυγίζομαι συνέχεια οπότε ίσως κ να τ έπαιξε η ζυγαριά η κάτι τέτοιο...τ να έχεις ένα σώμα που να αρέσει σ εσένα νομίζω σ βοηθάει αρκετά...εντάξει πότε εν θα είν τέλειο..άλλωστε ποιος είν τέλειος? Αλλά εχω τόσα αλλά να σκεφτώ εν αντέχω να κλαίγομαι γ τ σώμα μου άλλο...θέλω να σταματήσω κ ο μόνος τρόπος είν να χάσω κιλά..τ 48 είν απλά ένας αριθμός...μπορεί αρχικά να στοχεύουμε σ έναν αριθμό αλλά αν Ας πούμε φτάσω τ 45 κιλά κ εν είμ ευχαριστημένη με αυτό που βλέπω στον καθεστη τ νόημα έχει αυτός ο αριθμός? Εχω λίπος...φαίνεται σ ορισμένα σημεία..κ Θέλω να τ χάσω..όση γυμναστική κ να κάνω αν εν εχω κ μια καλή δίαιτα εν πρόκειτΑι να φύγει..

Senior Member
    Γιατι δεν στρεφεις την "ενεργεια σου" αλλου? Εχεις ηδη επιτυχει το να χεις ενα αδυνατο σωμα... αρκει ... μην βλαψουμε και την υγεια μας.

Παμε για τα αλλα πεδια... δουλευεις? αν οχι ψαξε για δουλεια ωστε να γινεις ανεξαρτητη.

Σπουδαζεις ... θες να μαθεις κατι? Θες να κανεις καριερα καπου? Δεν εχω τελος τα πεδια που μπορεις να σπαταλησεις ενεργεια και φαια ουσια.

Ωστε να γινεις ενα ολοκληρωμενο και αξιοζηλευτο ατομο , το παχακυ που θα φυγει παραπανω με κινδυνο την υγεια σου , δεν θα σου δωσει αυτο που ζητας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    πηγαίνω σχολείο ακόμα...δευτέρα λυκείου τ χρόνου συγκεκριμένα..κ εχω υψηλούς στόχους..οπότε από τ καλοκαίρι θα αρχίσω τ διάβασμα κ τ πρόγραμμα μου.-όμως προς τ παρόν τ μυαλό μου έχει καταλάβει η ιδέα τ αδυνατίσματος..θέλω να παω θάλασσα πισίνα κ ντρέπομαι...μπορεί κάποιος να τ θεωρεί ωραίο αλλά εγ Όχι.. Σίγουρα υπάρχουν κ χειρότερα..αλλά υπάρχουν κ πολυ καλύτερα.!!!

Senior Member
    Σκεψου και το αλλο , οι αλλες που δεν εχουν τοσο ωραιο σωμα και ομως δεν δειχνουν να τις επηρεαζει τοσο τι στοιχεια εχουν στην προσωπικοτητα τους?

Προσπαθησε και συ , γιατι αυτες ειναι καλυτερες?

Οκ εαν εχεις το τελειο σωμα δεν χρειαζεται να εξασκησεις αλλα πεδια τα οποια ειναι δυσκολα , αλλα ειναι αυτο πραγματι επιτυχια?

Προσπαθησε να βρεις τη χρυση τομη.

Senior Member
    αυτή είν μια απορία που Πραγματικά εν νομίζω να απαντηθεί πότε..βλέπεις μια παχουλη κοπέλα να τρώει ότι πιο παχυντικο κ ανθυγιεινό υπάρχει..κ αναρωτιέσαι: εν καταλαβαίνει τ κακό κανει στον εαυτό της κ πόσο χαλάει την εικόνα της? Κ τ τέλειο σώμα που λες να έχεις γ να τ κρατήσεις θέλει πάλι αγώνα εν είν τόσο απλό.. Κ όντως έχεις δίκιο εν είν η απόλυτη ευτυχία κ επιτυχία...γ αυτό κ εν μπορώ άλλο να κουραζω τ μυαλό μου με τρόπους πως θα χάσω κιλά..γ αυτό κ αθλούμαι κ πήρα την απόφαση να παω στον διατροφολόγο γ να με βοηθήσει αυτός με μια διατροφή να χάσω εύκολα Κάποια κιλά παίρνοντας όλα τ θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μου..

Senior Member
    Σβαγγυ αν βρεθει διατροφολογος που θα σου δωσει διαιτα για να χασεις κιλα , δεν θα ειναι επαγγελματιας .

Η κοπελα η παχουλη που τρωει ανετα οτι πιο παχυντικο , μπορει να τα εχει βρει με τον εαυτο της να εχει αυτοπεποιθηση και να ειναι ευτυχισμενη.
    Και αυτο ειναι το κλειδι , να αισθανεσαι καλα με τον εαυτο σου οπως εισαι την δεδομενη στιγμη , το να κανεις πραγματα γιατι νομιζεις οτι αν καταφερεις να φτασεις στο επιθυμητο βαρος θα γινεις ευτυχισμενη ειναι απλως μια βλακεια , που σε κανει ακομα πιο δυστυχισμενη . Αν γινεις 42 κιλα και παλι δεν θα νιωθεις καλα , θα βαλεις σε κινδυνο την υγεια σου και ισως καταληξεις σε νοσηλευτικο ιδρυμα.

Αυτα απο μενα .

Senior Member
    εν 3ερω αν θα μ δωσει διατροφη και πραγματικα γ αυτο ανησυχω..μην γινει τιποτα οπωσ την πρωτη φορα π και καλα μ ειπε θα χασω αλλα εγ εβαλα...εστω ενα δυο γ να πω οτι κατι εκανα εν μπορει να μ κανει να χασω..? με υγιη τροπο θα τα χασω γτ να μην χασω? αυτο εχω στ μυαλο μ..καλυτερα θα ειν να παραλειπω γευματα κ να μην τρωω γ να χασω? οχι...γ αυτο κ αποφασισα ν μ πει καποιοσ ειδικοσ...ισωσ κ ν ειν λαθοσ η σκεψη μ..αλλα αυτη η ιδεα μ εχει καρφωθει στ κεφαλι κ εν μπορει ν φυγει...η παχουλη κοπελα ισωσ κ να εχει αυτοπεποιθηση ισωσ και να μην μπορει να σταματησει..εδω π τα λεμε ποσεσ τετοιεσ εχουμε δει να φορανε τα μινι κατι π πολλεσ λεπτεσ κοπελεσ εν φορανε? εγω πιστευω οτι οση αυτοπεποιθηση κ να νοιωθουν μια μικρη ανασφαλεια την εχουν...και τ δειχνουν ειτε στ ντυσιμο τουσ ειτε στ βαψιμο ειτε στην συμπεριφορα..

Quote Originally Posted by swaggy97 View Post
    πηγαινω ηδη γυμναστηριο..αλλα κανω 10 λεπτα περιπου διαδρομο η κατι τετοιο κ μετα βαρη..μην φανταστεισ πολλα κιλα..αλλα γ να δυναμωσουν οι μυεσ στα χερια μ μονο δικεφαλο τρικεφαλο στηθοσ ωμουσ πλατη κ γαμπεσ γτ εν επιτρεπεται να λιγιζω πολυ τα γονατο μ εχω προβλημα...3εκινησα γ να δυναμωσω κ να τα παω καλυτερα στην κολυμβηση...νομιζω πωσ η κολυμβηση ειν αρκετη γ να χανω κιλα...εσυ τ μ προτεινεισ.? οσο γ το προγραμμα διαιτασ θα παρω αυριο απο τον διατροφολογο π θα επισκεπτω..απλα 3ερεισ π κολλαω..? ειχα κανει λιπομετρηση περυσι νομιζω κ πρεπει ν ειχα καπου στα 9 κιλα λιποσ.. φυσιολογικα πλαισια..ομωσ εγω θελω τα κατωτερα φυσιολογικα!! θελω να χασω λιγο λιποσ...τουλαχιστον 2-3 κιλα να δω πωσ φαινεται κ μετα βλεπουμε... ομωσ οι γιατροι αυτοι (διαιτολογοι-διατροφολογοι) σ λενε το ε3ησ "ε3υπνο" τα κιλα σ ειν φυσιολογικα γ το υψοσ σ!! ναι μπορει να ειμ στα φυσιολογικα πλαισια κ τ καταλαβαινω αυτο ομωσ θελω να παω στο κατωτερο δυνατο και να αδυνατισω..πωσ μπορω να του το ε3ηγησω?
    Η γνώμη μου είναι πως δε χρειάζεσαι βάρη.Όπως σου ξαναείπα τα κιλά χάνονται με την αεροβική.Η αεροβική καίει το λίπος και σφίγγει το σώμα.Εγώ σου προτείνω να γραφτείς σε μια ομάδα αεροβικής ,να κάνεις πιο πολύ τρέξιμο από 10 λεπτά, αν έχεις θέμα με γόνατο , κάνε ποδήλατο, κυλιακούς ,σχοινάκι οτιδήποτε έχει να κάνει με αερόβια , πρέπει να ιδρώνεις όσο πιο πολύ γίνεται τότε χάνεις λίπος.Θα το συνδυάσεις με διατροφούλα και πρόσεξε αυτό που θα σου πω είναι το πιο σημαντικό: Μην περιμένεις αποτέλεσμα σε 1 εβδομάδα ή σε 1 μήνα.Η σωστή δουλειά αποδίδει καρπούς με το χρόνο.Θα το κάνεις για τουλάχιστον 1 χρόνο περίπου και θα πρέπει να είσαι συνεπής σε όλα.Στην γυμναστική δηλαδή και στη διατροφή.Το ξέρω πως θα σου είναι δύσκολο στην αρχή και κάποια στιγμή θα κουραστείς αλλά μην τα παρατήσεις, έχε θέληση και πείσμα και όλα θα πάνε καλά.Επίσης θα δεις πως η γυμναστική εκτός από το σώμα σου θα επηρεάσει και την ψυχολογία σου, όσο περνάει ο καιρός θα νιώθεις και πολύ καλύτερα!Αυτά , πάρτο απόφαση , δεσμεύσου με τον εαυτό σου , δώσε μια υπόσχεση σε εσένα σε κανέναν άλλο , και κάντο.

Senior Member
    παιδια πραγματικα σασ ευχαριστω ολουσ σασ γ τν βοηθεια σασ κ τισ συμβουλεσ σασ.. αν εν ειχα κ εσασ ακομα θα τσιμπιωμουν η θα ειχα παθει καμια κριση...σημερα πηγα στον διατροφολογο..τελικα ειμαι 1.59 και 48.7 κιλα εκανα λιπομετρηση και μ βρηκε 11.4 κιλα λιπουσ..το κατωτερο ειναι 9.7 εγω θα φτασω καπου στα 9.. εκανα κ μετρηση μεταβολισμου αλλα ειχα λιιγο κατωτερο απο τ φυσιολογικο... και ο διατροφολογοσ μ προτεινε μια διατροφη των 1400 θερμιδων πανω κατω... μ εδωσε προγραμμα 2 εβδομαδων γτ μετα φευγω κατασκηνωση κ εν μπορω να τ ακολουθω..και χρησιμα τιπσ... μ ειπε να μειωσω τισ ωρεσ στ γυμναστηριο γτ εχω χαμηλη μυικη μαζα και να αυξησω το βαροσ..φυσικα αυτο θα τ συζητησω κ με τον γυμναστη μ αυριο π θα παω... συνεχιζω κανονικα το κολυμβητηριο και θα τρεχω περισσοτερο..αν εχω χρονο θα πηγαινω κ στ γηπεδο...θα χασω δηλαδη 2 κιλα 35πουσ αλλα θα τα παρω σε μυικη μαζα..μ ακουγεται καλο..εν 3ερω κατα ποσο θα δουλεψει...ελπιζω ν μεινω ευχαριστημενη...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast