Απελπιζομαι...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48
    Senior Member

Απελπιζομαι...

εν ξερω αν ειν η καταλληλη κατηγορια γ το θεμα μου..ειν παντωσ διατροφολογικο...ξεκιναει ωσ εξησ..παντα ηθελα να χασω κιλα..και εκανα διαφορα κολπα..ηταν μια περιοδοσ π εν ετρωγα τιποτα γ 4 μερεσ νομιζω και οι γονεισ μ με πηγαν σ διατροφολογο..εγ πηγα εκει με το σκεπτικο οτι θα μ δωσει μια ωραια διαιτα να χασω τα απαισια κιλα μ...αλλα οχι με 3εγελασαν μ εδωσε μια διατροφη στην οποι πηρα κιολασ κιλα..!! την σταματαω λοιπον κ αρχιζω τ δικα μ..λιγο λιγο εκοβα το φαγητο..αλλα ερχοταν μερεσ π ηθελα να φαω οτι εβρισκα μπροστα μ..αυτεσ οι εναλλαγεσ γινοται εδω και 1-2 χρονια πανω κατω..τελοσ παντων φτανοντασ σημερα επιμενω στην ιδεα μ να χασω κιλα...εν ετρωγα πολυ κ εκανα εμετο οταν ετρωγα αλλα εν αντεξα σιχαθηκα τον εμετο..εν εβγανε και καλα κ εβαζα το χερι μ μεχρι και 20 φορεσ μεσα στ περιπου γ να "αδειασω" αλλα γ ποσο θα γινεται αυτο? το σταματησα..μετα με επιασε ενα αλλο..ετρωγα απο βαριεμαρα εχω 2-3 μερεσ π γινεται αυτο..δηλαδη..δεν πειναω αλλα θελω να βαλω κατι στ στομα μ..με αποτελεσμα να τρωω πολυ σχετικα και να βαραινω..φουσκωνει η κοιλια μ και νοιωθω απαισια ενα συναισθημα ανεξηγητο..σαν να θελω να φαω αλλα αν φαω θα σκασω..και το στομαχι μ εχει τουμπανιασει!! σημερα τα νευρα μ κλονιστηκαν!! εν γινεται αλλο αυτο ειπα στον εαυτο μ!! τελοσ θα παω σε διατροφολογο αλλα οχι σ αυτη π ειχα παει!! θελω να του πω: εγω θελω να χασω γυρω στ 6 κιλα..3εκιναμε με 2 και αν μ αρεσει το σωμα μ σταματαμε.. τωρα τ πωσ α τ χασω λιγο με ενδιαφερει αρκει να φυγουν απο πανω μου!! νοιωθω αρρωστημενη!!! ωρεσ ωρεσ ευχομαι να ημουν ανορεξικη!! εν θα ανησυχουσα γ το λιποσ μ γτ πολυ απλα εν θα ειχα!!! η μητερα μ μου ειπε οτι εν θα μ δωσει διατροφη γ να χασω κιλα..αλλα αν μ κανει κ αυτοσ κανενα κολπακι και παρω κιλα εν υπαρχει περιπτωση να βαλω φαγητο στο στομα μ!! θα ζω με νερο κ αργοτερα θα τ κοψω κ αυτο!!! εχω φτασει στ ορια μ...εν αντεχω να κοιταω τον εαυτο μ στον καθρευτη!! ποσο μαλλον με μαγιω!! πωσ να του πω ηρεμα οτι θελω να χασω κιλα και να τον πεισω να μ δωσει μια διατροφη χωρισ να αρχισει να μ λεει τα επιστημονικα και τισ βλακειεσ αυτεσ..?

Senior Member
    Ποσα κιλα εισαι τωρα και τι υψος εχεις?

Senior Member
    εν 3ερω ακριβωσ τα κιλα μ..αλλα ειμ 1.60 και καπου στα 48.5 κιλα.. το θεμα ειναι οτι εχω λιποσ... εχω μπουτακι κοιλιτσα(οχι πολυ αλλα κ παλι) και αυτεσ τσ καμπηλεσ αν ειν καμπηλεσ δηλαδη εκει στουσ γοφουσ που οσο και να τσ τσιμπαω εν φευγουν!! αυτο το λιποσ θελω να χασω..!! κανω κολυμβηση αρχισα κ γυμναστηριο αλλα τιποτα!!! γραμμαριο παρακατω εν πηγα!!!

Senior Member
    μήπως είναι ιδέα σου ότι πρεπει να χάσεις ; οι άλλοι(φιλοι, γνωστοι,γονεις) τι σου λενε για το βαρος σου ; τα κιλα σου μου φαινονται κανονικα για αυτο το λεω..

Senior Member
    αα και πόσο χρονων εισαι ;

Senior Member
    οι γονεισ τι να πουν? ειν διπολικοι νομιζω...οταν εν τρωω μ λενε φαε ερεψεσ οταν τρωω μην τρωσ τοσο παχυνεσ..τωρα π τουσ ειπα γ διατροφολογο μ λενε σ πηγαμε τοτε ελα ομωσ π εμενα εν μ εκανε δουλεια αυτη...και μ λεει η μητερα μ: εχεισ τσουπωτουλικα μπουτακια!! με ρωτησε ομωσ κανενασ αν εγω τα θελω?? θα προτιμουσα να ειχα δυο καλαμακια!! εν θελω να βλεπω ουτε καν την λεξη λιποσ μπροστα μ και οι γονεισ μ μου κανουν ομορφα αστειακια!! οι φιλοι λενε τα κλασικα μην λεσ βλακειεσ εισαι ακομα στην αναπτυξη κτλ κτλ.. με διατροφη θα τα χασω..θα τρεφομαι σωστα κ θα τα χασω...καλυτερο θα ηταν ν μην ετρωγα τιποτα γτ οι διατροφολοι εν δινουν καλεσ διατροφεσ..? οχι ολοι αλλα εκει π πηγα απογοητευτηκα..

Senior Member
    16 χρονων ειμαι..σχεδον 17 γ την ακριβεια..

Senior Member
    με το να μην τρως καθολου απο τη μια και απο την άλλη να τσιμπολογας όλη την ώρα δεν καταφερνεις τίποτα.. έτσι χαλάς τον μεταβολισμο σου και ακόμη εισαι μικρή αλλα αργότερα θα σου δημιουργηθουν άλλα προβλήματα που θα σε ταλαιπωρουν ακομη περισσοτερο..η διατροφή σου πρέπει να ειναι ισορροπημένη! τα κιλά σου σε σχέση με το ύψος και τη ηλικία σου εμένα μου φαινονται κανονικα αλλα επειδή ο κάθε σωματότυπος διαφέρει φανταζομαι πως ισως να χρειαζεται να χασεις μεχρι 3 κιλά (με μια επιφυλαξη).. περισσότερο θα ήταν υπερβολή γιατι εισαι μόνο 16-17 κιλά. Επιπλέον αυτές οι τάσεις προς βουλιμία που είχες (εμετος , δεν ετρωγες τπτ κτλ) να τις προσεξεις πάρα πολύ, μην τα κάνεις αυτά, μην φτασεις στο άλλο άκρο.. πόσος καιρος εχει περασει απο τοτε που αρχισες γυμναστηριο;

Senior Member
    επιπλέον.. τι τρως και φουσκωνεις ;

Senior Member
    και εγω αυτο προσπαθω γτ εν ειναι κατασταση μια να τρωω και τι αλλη οχι..οχι τοσο γ την υγεια μ αλλα γιατι εν εχει αποτελεσμα κιολασ... οντωσ ο καθε σωματοτυποσ ειν διαφορετικοσ κ σ εμενα φαινονται!!! δηλαδη μπορει τ κιλα μ ν ειν φυσιολογικα γ το υψοσ μ αλλα φαινομαι γεματουλα!! εν ειμ χοντρη αλλα νοιωθω ασχημα!!! κοιταω φωτογραφιεσ μ που φιανονται τα κοκαλα μ στισ ωμοπλατεσ γ λυσμονω τισ εποχεσ εκεινεσ!!! γυμναστηριο αρχισα περιπου στισ 7 ιουνιου..εν θυμαμαι ακριβωσ αλλα εχω 2 εβδομαδεσ σιγουρα..

Senior Member
    πρωινο καμια φορα οταν σηκωνομαι νωρισ το μεσημεριανο με την σαλατα και τρα π εχουμε τυροπιτακια θα φαω οταν δω ταινια..το βραδυ καποιο τοστ και μπορει κεικ και αν καθησω μεχρι αργα θα βρω κατι αλλο να φαω..και πινω σοδα γ να φυγει αυτοσ ο πονοκοιλοσ..

Senior Member
    τότε απολύτως λογικό να μην έχεις δει ακόμη αποτελέσματα ,ειναι νωρις ! και η γυμναστκη απο μονη της δε βοηθαει αν δεν κανεις και την καταλληλη διατροφη.. πρεπει να βάλεις προγραμμα να τρως τα γευματα με καποια αποσταση μεταξυ τους και επίσης να τρως υγιεινα φαγητα γιατί τα άλλο σε φουσκωνουν πολύ εύκολα...

Senior Member
    *μην τρως πολύ αργά, ευθυνεται κ αυτο για το φουσκωμα και τα περιττα κιλα..

Senior Member
    ναι αλλα εν υπαρχει καν κατανοηση στο σπιτι μ!! τωρα μιλησα στον πατερα μ γ τον διατροφολογο και μ ειπε οχι!! μα αν εν δω αποτελεσμα εστω και απο την πρωτη εβδομαδα ενα γραμμαριο παρακατω πωσ θελουν να συνεχισω να την ακολουθω?? αντι να χανω εβαζα!!! και ηθελαν οι γονεισ μ να την συνεχισω!! οχι εν παει ετσι!!! τουσ μιλησα ξανα γ διατροφολογο εχοντασ ολη την καλη θεληση να φαω σωστα αλλα οχι αρνηθηκαν!!! λοιπον εν μ μενει αλλη επιλογη..εχουν σπασει τ νευρα μ!!! απ εδω κ περα εν θα τρωω τιποτα!! ασ λυποθυμισω ασ αρρωστησω κ στην τελικη ασ πεθανω!! εν μπορω να χασω τον εαυτο μ και την ηρεμια μ γτ τα κιλα εν λενε να φυγουν απο πανω μ!!!

Senior Member
    αχ μην το κάνεις αυτό ! τους γονεις σου θες να εκδικηθεις ή τον εαυτό σου.. και ηρεμησε, δεν υπαρχει λόγος απελπισίας, αφου οι γονεις σου δε δεχτηκαν κάνε απο μόνη σου ότι μπορεις.. και σου ειπα και πριν το να μην τρως δεν ειναι λύση.. ξεκίνησες γυμναστική και τα αποτελέσματα θα αρχισουν να φαινονται όταν περασει ένας μήνας, θα κάνεις σωστή και ισορροπημένη διατροφή, ουτε τσιμπολογήματα ούτε φαγητό αργά το βράδυ,ειδικα τωρα τα καλοκαιρια κοιμομαστε αργα και το βραδυ συνηθως πειναμε, μην το κανεις αυτό, τρωγε μεχρι τις 11 αυτό που θές ... και ξέρεις φρουτα,πρασινα λάχανα, το νερό με λεμόνι κάνει πολυ καλό , αποφυγε τα γαλακτομικα το πρωι αν σε φουσκώνει η λακτόζη και προτίμησέ το άλλη ώρα της ημέρας.. μην τρως μαρμελάδες (ακομη κ οι σπιτικες παχαινουν, την ειχα πατησει παλιοτερα ) και φαγητα κατεργασμένα απο έξω.. κ δεν γινεται να μην χάσεις κάποιο κιλά .. υπομονή να έχεις μόνο !

Page 1 of 4 123 ... LastLast