Results 46 to 48 of 48
Thread: Απελπιζομαι...
-
19-07-2013, 02:04 #46
swaggy97, διάβασα όλα σου τα ποστ στο θέμα και η αλήθεια είναι πως εκεί που μιλάς για τις παχουλές κοπέλες που αναρωτιέσαι αν δεν καταλαβαίνουν πως κάνουν κακό στον εαυτό τους, ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ για σένα!
Ίντερνετ έχεις, ψάξε λίγο πόσο επικίνδυνο είναι για τον οργανισμό σου το μικρότερο ποσοστό λίπος απ το κατώτερο επιτρεπόμενο όριο και τι μπορεί να σου προκαλέσει!
Δεν το λένε κατώτερο επιτρεπτό όριο επειδή θέλουν να φαίνεσαι χοντρή και να κρατάνε τα μοντέλα μόνο για την σόου μπιζ, αλλά γιατί γνωρίζουν το πόσο ανθυγιεινό είναι το λιγότερο απ αυτά τα επίπεδα λίπους.
Θα σου πρότεινα να κλείσεις την τηλεόραση, τα περιοδικά ή ότι άλλο έχεις και κάθεσαι να βλέπεις σώματα γυναικών που θεωρείς ιδανικά κι αυτό για πολύ καιρό!
Και επίσης, κάποια στιγμή ανέφερες πως οι γονείς σου δεν ενδιαφέρονται για το σώμα σου, ούτε αν είσαι υγιής άρα γιατί να το κάνεις εσύ, μέχρι που θα σταματήσεις να τρως και ας πεθάνεις έλεγες.
Δεν μπορώ να σου πω πως οι γονείς σου σε αγαπάνε ή οποιαδήποτε άλλη κλισέ κουβέντα γιατί απλούστατα δεν ξέρω ούτε εσένα ούτε τους γονείς σου, αλλά μπορώ να σου πω πως είσαι η πρώτη υπεύθυνη να αγαπάς τον εαυτό σου και να νοιάζεσαι για την υγεία του σώματός σου και αυτό συμπεριλαμβάνει και το να μην στερείς θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό σου, πόσο μάλλον τώρα που είσαι ακόμη στην ανάπτυξη.
Θα μπορούσα να σου πω ακόμη αμέτρητες συμβουλές για το τι να κάνεις, αλλά η μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως έχεις ανάγκη από έναν ειδικό!
Κι αυτός δεν είναι ο γυμναστής σου αλλά ένας ψυχολόγος με κάποια γνώση πάνω στις διατροφικές διαταραχές (αν δεν μπορείς να βρεις κάποιον εξειδικευμένο!) Ακόμη και με τη συνεργασία ενός πτυχιούχου διατροφολόγου...
Α! μια σκέψη ακόμη που έκανα όσο διάβαζα το θέμα, αν θες μου απαντάς, σου πέρασε απ το μυαλό να αρχίσεις κι εσύ να τρως βαμβάκι προκειμένου να αδυνατίσεις...;
- 25-08-2013, 23:28 #47
Λοιπον θα πω την αληθεια. Αρχικα ολο αυτο με τα κιλα μου αρχισε οπως σ ολες τισ εφηβεσ που λενε οτι ειναι χοντρεσ αλλα μονο λενε. Αργοτερα περνουσα διαφορα σταδια δεν ετρωγα απο την μια την αλλη ετρωγα οτι εβλεπα παλιοτερα ημουν χορτοφαγοσ αλλα ειχα προβληματα με τον κυκλο μου και οι γονεισ μου με μπουκωναν κρεασ. Τωρα ξανα αρχισε να μ μπαινει αυτη η εμμονη ιδεα με τα κιλα και πηγα σ διατροφολογο μ εδωσε διατροφη και γ μια εβδομαδα την τηρουσα κατα γραμμα αλλα μετα πηγα κατασκηνωση οποτε χαλασε και μετα επειδη αλλαξα κλιμα και γενικα αλλαξαν ολα δεν μπορουσα ν μπω σε ενα προγραμμα (εκει δουλευα και ετρεχα οποτε ετρωγα πολυ γρηγορα και ετρωγα τα βραδια και γενικα ειχα παθει κ υπρκοπωση οποτε μ ειν δυσκολο ακομα κ τωρα να μπω στ κλιμα) τελος παντων τωρα το ψιλο3επερασα.. αλλα η χορτοφαγια μ χτυπαει την πορτα ξανα.. αλλα αυτη τη φορα χωρισ κρεασ χωρισ γαλακτοκωμμικα και χωρισ αυγα.. ελπιζω να μην εχω θεματα με τον κυκλο μ γιατι πραγματικα ετσι νοιωθω καλα..
26-08-2013, 00:00 #48
πρεπει να τρως τα παντα για να παιρνεις ολες τις βιταμινες που ειναι ελαχιστες στα φαγητα...μονο σε μερικα ειναι αρκετες αλλα και παλι..
αλλιως θα χεις πεσμενο ανοσοποιοτικο και θα τρεχεις και δε θα φτανεισ!!! παρε και ενα ποδηλατο βρε παιδι μουNever believe the ever of drunk and everything of lovers