Results 16 to 30 of 48
Thread: Απελπιζομαι...
-
27-06-2013, 22:19 #16
Επίσης να τρως ανα 3 ωρες περιπου, το στομαχι δεν κανει να μενει πολλες ωρες αδειο, οταν παραλειπεις γευματα, πεινας περισσοτερο απο το κανονικο και έτσι φουσκωνεις απότομα..μην ξεχνας ότι ακόμη και η μυδωδια του φαγητου μπορει να σου δημιουργησει τυμπανισμο.. για αυτο ειναι πολυ σημαντικό να τρως όταν πρέπει ! και επίσης αν έχεις θέμα με το φουσκωμα καλό θα ήταν να μειωσεις και το αλατι στα φαγητα
- 27-06-2013, 23:16 #17
το θεμα ειν οτι ουτε καν οι γονεισ μ νοιαζονται γ το αν θα φαω η οχι...εν νοιαζονται γ εμενα κ γ τν υγεια μ..οποτε ποιοσ ο λογοσ να νοιαστω κ εγω..? θελω να χασω κιλα..κ εν μ βοηθανε..εν ξερω αλλο αποτελεσματικο τροπο...
28-06-2013, 00:06 #18
Ξεκινα περπατημα καθε μερα. Εχει αποδειχτει ερευνητικα οτι ειναι η καλυτερη δραστηριοτητα για την απωλεια λιπους τοσο σπλαχνικου οσο και υποδορροιου. Αν μπορεις αφαγωτη το πρωι ακομα καλυτερα.
28-06-2013, 00:13 #19
σ ευχαριστω θα το δοκιμασω...το υποδορροιο θελω να χασω κυριωσ...
28-06-2013, 21:33 #20
swaggy97 καλησπέρα...Όλα αυτά που κάνεις είναι λάθος και το πρόβλημα είναι αλλού.Ψάξε καποια ποστ μου σε άλλα θέματα διατροφής και θα καταλάβεις τι εννοώ.Μην παίζεις με την υγεια σου...Αν έχεις ερωτήσεις θα σου απαντήσω με μεγάλη μου ευχαρίστηση.Δε μπορώ όμως να ακούω για νευρική ανορεξία από μικρά κορίτσακια που είναι στην ανάπτυξη....Βασικά από κανέναν δε μπορώ αλλά ένας λόγος παραπάνω..
28-06-2013, 22:29 #21
εχεις σκεφτει ότι οι γονεις σου μμπορει να εχουν δικιο που δεν θελουν να πας σε διατροφολογο ; εννοω σιγουρα δεν νοιαζονται για σενα όπως είπες ή απλα δεν το χρειαζεσαι ;
28-06-2013, 22:39 #22
1,60 υψος με 48,5 κιλα εισαι σχετικα αδυνατη , αλλα δεδομενου οτι εισαι εφηβη ειναι μαλλον φυσιολογικο.
Δεν χρειαζεται να αδυνατισεις , να αποκτησεις μια υγιη σχεση με το φαγητο χρειαζεται και δεν νομιζω πως ο διατροφολογος μπορει να σε βοηθησει σε αυτο .Ισως ενας ψυχολογος που εχει ασχολειται με διατροφικες διαταραχες να ειναι ο καταλληλος ειδικος για σενα.
29-06-2013, 02:00 #23
εν νοιωθω παντα ετσι..θελω να πω πωσ αυτο με την ανορεξια με πιανει ωρεσ ωρεσ εν ειν μονιμα μεσα στ μυαλο μ..δηλαδη σκεφτομαι οτι εισ αδυνατη οτι εχεισ τον ελεγχο του τι τρωσ οτι μπορεισ να φασ οτι λαχταραει η ψυχη σ και μετα να κανεισ ευκολα εμετο μιασ κ εχεισ συνηθισει και να μην παρεισ γραμμαριο..να ελεγχεισ την κατασταση κ το στομαχι σ κατα καποιο τροπο...
μπορει τα 48 κιλα για το υψοσ μ να ακουγονται λιγα αλλα εν μ φαινεται εμενα...εχω κοιλιτσα και εκεινο το απαισιο λιποσ στουσ γοφουσ!! αυτο ολο θελω να φυγει..θα μ πειτε ποιοσ οργανισμοσ ζει χωρισ λιποσ? ενταξει εν θα το χασω ολο αλλα ασ πουμε οτι εχω 9 κιλα ασ εχω 6 εν θα παθω κ τιποτα!! οι γονεισ μ και κυριωσ ο πατερασ μ ωρεσ ωρεσ το παιζουν ξερολεσ και ιστορια..σπουδασε κανενασ τουσ διατροφολογια η κατι τετοιο κ εν το 3ερω? οχι...τοτε τι μιλανε? μ λενε γ να χασεισ κιλα πρεπει να τρωσ σωστα..ευχαριστω αλλα το ξερουμε ολοι αυτο!! το θεμα ειν οτι ειμ απο αυτουσ τσ ανθρωπουσ οι οποιοι θελουν καποιον να τουσ σπρωχνει..θελω να μ δωσει καποιοσ μια διατροφη να ακολουθω..αλλα να βλεπω οτι εχει αποτελεσμα οχι τσαμπα κοποσ..!! σημερα η μητερα μ αλλαξε γνωμη κ κλεισαμε ραντευου την δευτερα να παω σε εναν διατροφολογο τον οποιο εγω επελεξα γτ μ φανηκε καλοσ..θα δειξει ομωσ..απλα εν 3ερω πωσ να του πω οτι θελω να χασω κιλα γ να φαινεται καλυτερο το σωμα μ..μπορει να ειμ σ φυσιολογικα πλαισια αλλα θελω να παω στ χαμηλοτερο δυνατο...
01-07-2013, 00:32 #24
Swaggy πρέπει να κάνεις μια δέσμευση με τον εαυτό σου.Πήγαινε σε ένα γυμναστήριο και πες στο γυμναστή να σου βγάλει ένα πρόγραμμα για να χάσεις τα κιλά που θες.Να ξέρεις οτι τα κιλά για να χαθούν οριστικά χρειάζεται χρόνος αλλιώς όσο γρήγορα τα χάνεις ακόμα πιο γρήγορα τα ξαναπαίρνεις.Μαζί με το πρόγραμμα γυμναστικής πες του να σου δώσει και διατροφή.Αλλά θέλει θέληση και πειθαρχία.Θα κάνεις το πρόγραμμα για περίπου ένα χρόνο και εξαρτάται από εσένα καθαρά κατά πόσο θα το τηρίσεις.Το πρόγραμμα θα περιέχει κυρίως αερόβια άσκηση,τρέξιμο κτλ.Αλλά όλο το θέμα είναι να το τηρήσεις και να μην το διακόψεις, να μην παρασυρθείς δηλαδή γιατί έτσι θα πάει χαμένος ο κόπος σου.Πάρτο απόφαση λοιπόν και ξεκίνα και θα δεις πως αν το κάνεις δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις αποτέλεσμα και η γυμναστική θα σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου!
01-07-2013, 01:22 #25
πηγαινω ηδη γυμναστηριο..αλλα κανω 10 λεπτα περιπου διαδρομο η κατι τετοιο κ μετα βαρη..μην φανταστεισ πολλα κιλα..αλλα γ να δυναμωσουν οι μυεσ στα χερια μ μονο δικεφαλο τρικεφαλο στηθοσ ωμουσ πλατη κ γαμπεσ γτ εν επιτρεπεται να λιγιζω πολυ τα γονατο μ εχω προβλημα...3εκινησα γ να δυναμωσω κ να τα παω καλυτερα στην κολυμβηση...νομιζω πωσ η κολυμβηση ειν αρκετη γ να χανω κιλα...εσυ τ μ προτεινεισ.? οσο γ το προγραμμα διαιτασ θα παρω αυριο απο τον διατροφολογο π θα επισκεπτω..απλα 3ερεισ π κολλαω..? ειχα κανει λιπομετρηση περυσι νομιζω κ πρεπει ν ειχα καπου στα 9 κιλα λιποσ.. φυσιολογικα πλαισια..ομωσ εγω θελω τα κατωτερα φυσιολογικα!! θελω να χασω λιγο λιποσ...τουλαχιστον 2-3 κιλα να δω πωσ φαινεται κ μετα βλεπουμε... ομωσ οι γιατροι αυτοι (διαιτολογοι-διατροφολογοι) σ λενε το ε3ησ "ε3υπνο" τα κιλα σ ειν φυσιολογικα γ το υψοσ σ!! ναι μπορει να ειμ στα φυσιολογικα πλαισια κ τ καταλαβαινω αυτο ομωσ θελω να παω στο κατωτερο δυνατο και να αδυνατισω..πωσ μπορω να του το ε3ηγησω?
01-07-2013, 01:49 #26
όπως το λες σε μας , πες το και σε αυτον ! και να δεις τι θα σου πει... βεβαια αυτο που λες πως θες να φτασεις στο κατωτερο δυνατο κι να αδυνατισεις πλ ασχημο ακουγεται... οι περισσοτερες ανορεξικες ετσι αρχιζουν . (εχω κ φιλη ανορεξικια, δεν το λεω ετσι ).. πάντως εγω πιστευω η καλυτερη γυμναστικη για γυναικα ειναι η αεροβική... 3-4 φορες την εβδομαδα.. !!
01-07-2013, 01:59 #27
εγώ έτσι θα του τ πω αλλά ξέρεις αυτοί οι γιατροί σ λένε..Αφού εισ σ φυσιολογικά πλαίσια εν χρειάζεται να ψασεισ Μίλα..έλα όμως που εγώ Θέλω? Θέλω να εχω σώμα χωρίς ατέλειες σώμα μοντέλου γ τ ύψος μου.-γτ με 1.60 μοντέλο εν γίνεσαι..αλλά Θέλω να δ ένα λεπτό όμορφο σώμα..δηλαδή τ μοντέλα με αυτή τη διατροφή που κάνουν τ παθαίνουν? Τίποτα..κ εγ αυτό Θέλω...γ να πω όλη την Αλήθεια υπήρξε μια περίοδος που ήθελα να γίνω ανορεξικια..δηλαδή χαιρόμουν στην ιδέα ότι Κάποια στιγμή θα γίνω έτσι αν εν τρώω κ αυτός ήταν ο στόχος λωτ..ακούγεται αρρωστημένο..γ αυτό κ αποφάσισα να παω σ έναν διατροφολόγο να μου δώσει δίαιτα γ να αδυνατησω φυσιολογικά...
01-07-2013, 02:27 #28
Κάνεις πολύ μεγαλο λαθος σε αυτο που λες. Πολλά μοντελα αναγκαζονται να τρεφονται μονο με βαμβακι για να τραβαει τα υγρα και με σαλατες στην καλυτερη με αποτελεσμα πολλα απο αυτα να πεθαινουν απο ασιτία. Άλλα υποβαλλονται σε εξαντλητικες διαιτες για να μειωσουν το στηθος τους και αλλες καλούνται να κάνουν πλαστικη επεμβαση για να το μικρυνουν. Όλο αυτό είναι αρρωστημένο και αν έχεις μπει σε αυτο το τρυπάκι είσαι πολύ λαθος και δν πρεπει να εχεις ως προτυπο σου ανορεξικα μοντελα. Πάνω απο όλα σωστη διατροφή, μετρο και γυμναστική για να εισαι παντοτε υγειης !
01-07-2013, 02:32 #29
Κοίτα πιστεύω ότι απο τη στιγμη που έχεις φυσιολογικοτατα κιλα και νιωθεις οτι εχεις παραπανω το προβλημα ειναι οτι το λοιπος σου υπερταιρει΄της μιικής μαζας και αυτο με γυμναστικη δουλευεται και με διατροφη σωστη, στην ουσια το μεταβολισμο σου ειναι που ρεπει να δουλεψεις
εκτος κι αν ειναι η ιδεα σου οτι εχεις παραπανω κιλα
01-07-2013, 02:36 #30
και επισης πες μου εναν λογο ειλικρινα που σου εχει κολλησει τοσο να αποκτησεις τετοιο σωμα... ειμαι περιεργη, αληθεια !:)