Παγιδευμένος στο σώμα μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 148
    Senior Member
    Δεν ξέρω γιατί θεωρείτε ότι ο zamanfu έχει άλλο πρόβλημα.
    Ναι είναι κοντός.
    Δεν είναι νάνος. Κοντός είναι.
    Γονιδιακά θεωρούμε πως το ύψος και οι μύες είναι χαρακτηριστικά για το καλλίτερο ανδρικό ταίρι.
    Επίσης κοινωνικά το πρότυπο του ωραίου άντρα δεν είναι του κοντού
    Οπότε το 1,68 είναι πρόβλημα
    Ναι, είναι πρόβλημα.
    Όπως το να είσαι χοντρός, όπως το να είσαι άσχημος.
    Και εάν είσαι χοντρός και θέλεις να το λύσεις πάς σε διατροφολόγο ή αν είσαι άσχημος πας σε πλαστικό
    Αν είσαι κοντός όμως το παίρνεις απόφαση πως προκρούστης δεν υπάρχει.
    (για την ακρίβεια υπάρχει αλλά δεν λέει να πας όταν είσαι 1,68.)
    .
    .
    Στο διά ταύτα.
    Το παίρνεις απόφαση.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    Ετσι συνηδειτοποιείς ότι το να θυμώνεις, στεναχωριέσαι, απελπίζεσαι για το πως είναι η κοινωνία μας δε σε οδηγεί κάπου.
    Αντίθετα δέχεσαι και συμβιβάζεσαι πως ερωτικά θα είσαι στο μέλλον με μία κοντή κοπέλα.
    Οπως εγώ πχ έχω δεχτεί ότι η Σκλεναρίκοβα ή η Angelina ή η Ωνάση δεν πρόκειται ποτέ να γίνονταν οι κοπέλες μου έτσι και εσύ πρέπει να διαγράψεις τις ψηλές κοπέλες από τα μελλοντικά σου σχέδια.
    Το παίρνεις απόφαση.
    Οι ψηλές θα είναι για άλλους.
    Λές πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις έτσι.
    Ε να μπορέσεις. Να "γκετοποιηθείς"
    Ή να ξεκινήσεις αγώνα προσωπικό στον οποίο θα είσαι διατεθιμένος να φάς πολλές ήττες έως ότου βρείς μία ψηλή κοπέλα για ταίρι σου.
    (και να φτάσεις εκεί αφού έχεις ήδη αποδεχθεί πως το ύψος δεν θα είναι το μοναδικό κριτήριο που θα σε κάνει να την επιλέξεις)
    Προσωπικά λοιπόν αυτό που έχω να σου πώ είναι πως όσο δίκιο και αν έχεις, δεν θα το βρείς αυτό το δίκιο πουθενά.
    Αν θέλεις να μη μείνεις στο ράφι να προσαρμόσεις τις προσδοκίες σου.
    been good, been bad. WILL GO ON

Zamanfu, συμφωνώ ότι το ύψος είναι + στην εμφάνιση αλλά δεν πιστεύω ότι από μόνο του μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στο να βρεις κάποια. Οκ δεν είναι πολλά ζευγάρια που η γυναίκα περνάει τον άντρα και όσες γνωρίζω οι περισσότερες τουλάχιστον, θέλουν κάποιον που να είναι πιο ψηλός ή έστω στο ίδιο ύψος με αυτές. Αλλά εσύ μία ψάχνεις φαντάζομαι, δεν τις θες όλες. Δηλαδή κάποια γύρω στο 1,60 δεν νομίζω να χει πρόβλημα με το ύψος σου. Εσύ έχεις κάποια κριτήρια για το ύψος της γυναίκας;
    Και 1,68 δεν φαίνεσαι και τόσο κοντός. Μια χαρά ύψος είναι. Και λες ότι είσαι όμορφος και μια χαρά παιδί. Ντάξει δηλαδή γιατί να κολλήσει κάποια στο ύψος; Αν ήταν έτσι όλοι οι κοντοί θα ήταν μόνοι τους.

Εμένα δεν με πειράζει αν είναι πιο ψηλή η κοπέλα.Όπως είπα και πιο πάνω στη μοναδική σοβαρή σχέση που έχω κάνει η κοπέλα με περνούσε στο ύψος.Καταπληκτική κοπέλα, δεν είχε τέτοια θέματα καθόλου.

Senior Member
    ωραια αφου εν εχεισ θεματα με το υψοσ τησ κοπελασ θα βρεισ μια λιγο πιο κοντη απο εσενα...αν κοιταξεισ διπλα σ ολοι οι αντρεσ ψηλοι ειναι νομιζεισ..? η μηπωσ ολεσ οι γυναικεσ ειναι ψηλεσ..? μηπωσ αυτη η ανασφαλεια σ και η ανησυχεια σ τισ απωθει..?

Quote Originally Posted by justme View Post
    Δεν ξέρω γιατί θεωρείτε ότι ο zamanfu έχει άλλο πρόβλημα.
    Ναι είναι κοντός.
    Δεν είναι νάνος. Κοντός είναι.
    Γονιδιακά θεωρούμε πως το ύψος και οι μύες είναι χαρακτηριστικά για το καλλίτερο ανδρικό ταίρι.
    Επίσης κοινωνικά το πρότυπο του ωραίου άντρα δεν είναι του κοντού
    Οπότε το 1,68 είναι πρόβλημα
    Ναι, είναι πρόβλημα.
    Όπως το να είσαι χοντρός, όπως το να είσαι άσχημος.
    Και εάν είσαι χοντρός και θέλεις να το λύσεις πάς σε διατροφολόγο ή αν είσαι άσχημος πας σε πλαστικό
    Αν είσαι κοντός όμως το παίρνεις απόφαση πως προκρούστης δεν υπάρχει.
    (για την ακρίβεια υπάρχει αλλά δεν λέει να πας όταν είσαι 1,68.)
    .
    .
    Στο διά ταύτα.
    Το παίρνεις απόφαση.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    Ετσι συνηδειτοποιείς ότι το να θυμώνεις, στεναχωριέσαι, απελπίζεσαι για το πως είναι η κοινωνία μας δε σε οδηγεί κάπου.
    Αντίθετα δέχεσαι και συμβιβάζεσαι πως ερωτικά θα είσαι στο μέλλον με μία κοντή κοπέλα.
    Οπως εγώ πχ έχω δεχτεί ότι η Σκλεναρίκοβα ή η Angelina ή η Ωνάση δεν πρόκειται ποτέ να γίνονταν οι κοπέλες μου έτσι και εσύ πρέπει να διαγράψεις τις ψηλές κοπέλες από τα μελλοντικά σου σχέδια.
    Το παίρνεις απόφαση.
    Ή να ξεκινήσεις αγώνα προσωπικό στον οποίο θα είσαι διατεθιμένος να φάς πολλές ήττες έως ότου βρείς μία ψηλή κοπέλα για ταίρι σου.
    (και να φτάσεις εκεί αφού έχεις ήδη αποδεχθεί πως το ύψος δεν θα είναι το μοναδικό κριτήριο που θα σε κάνει να την επιλέξεις)
    Προσωπικά λοιπόν αυτό που έχω να σου πώ είναι πως όσο δίκιο και αν έχεις, δεν θα το βρείς αυτό το δίκιο πουθενά.
    Justme νομίζω πως έχεις καταλάβει το θέμα μου καλύτερα από όλους.Επειδή όπως πολύ σωστά λες κι εσύ δεν υπάρχει περίπτωση να βρω το δίκιο μου έχω αρχίσει να καταλαβαίνω πως θα πρέπει να συμβιβαστώ.Απλά είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου που δεν συμβιβάζεται με τίποτα με την ιδέα της αποδοχής του να είμαι λιγότερο άντρας από κάποιον που μου ρίχνει μόνο στο μποι και σε όλα τα άλλα του ρίχνω εγώ και μάλιστα με διαφορά.Γίνεται μέσα μου ένας
    πόλεμος...

Senior Member
    ....
    Το παίρνεις απόφαση.
    στα αλλα που λες παραπανω (και που εσβησα:p), συμφωνω μεσες-ακρες, αλλα σε αυτο εδω, διαφωνω καθετα.
    οπως ειπαν και αλλοι, πολλες φορες κοντες κοπελες, θελουν εναν ανδρα πανυψηλο και ο ιδιος ο ζαμανφου εκανε μια ωραια σχεση στο παρελθον με ψηλοτερη κοπελα.
    αυτο δεν ειναι τυχαιο.
    και οι κοπελες εχουν συμπλεγματα με το υψος τους οταν ειναι κοντες, γιαυτο θελουν ΠΟΛΥ ψηλοτερους και οχι λιγο η καθολου...
    μια ψηλη κοπελα ειναι πιο πιθανο να μην εχει τετοιο συμπλεγμα και να παραβλεψει το μικρο υψος ευκολοτερα απο μια κοντη (με κομπλεξ) που νοιωθει οτι "δανειζεται" υψος απο τον φιλο της...
    οποτε οι προσδοκιες του φιλου δεν περιοριζονται στις κοντες, αλλα σε αυτες που δεν θα κολλησουν στο υψος του, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΕΣ.

Πολύ σωστά τα λες Remedy , αλλά δυστυχώς είναι πολύ σημαντικό κρητίριο το ύψος και σπάνια θα το παραβλέψει μια κοπέλα.Εγω τουλάχιστον μόνο μια βρήκα μεχρι στιγμής...Όσο για τις Ελληνίδες γενικότερα , όπως είπα και πιο πριν
    όσο πιο κοντές είναι , τόσο πιο ψηλό πρέπει να είναι το αγόρι τους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Zamanfu View Post
    Πολύ σωστά τα λες Remedy , αλλά δυστυχώς είναι πολύ σημαντικό κρητίριο το ύψος και σπάνια θα το παραβλέψει μια κοπέλα.Εγω τουλάχιστον μόνο μια βρήκα μεχρι στιγμής...Όσο για τις Ελληνίδες γενικότερα , όπως είπα και πιο πριν
    όσο πιο κοντές είναι , τόσο πιο ψηλό πρέπει να είναι το αγόρι τους...
    οπως βρεθηκε η μια, θα βρεθει και μια επομενη. δεν εκλεισε το εργοστασιο.
    εκτος αν μαζευεις χαρεμι :p
    στο μεταξυ εσυ ασχολησου με ολα τα ωραια που μας περιεγραψες στην αρχη και με την κοινωνικοτητα σου και ξεκολλα απο αυτο το κομπλεξ γιατι οσο κολλας εσυ, τοσο περισσοτερο θα εκπεμπεις μιζερια και ανασφαλεια και στους αλλους.
    καμια δεν θα ερθει κοντα σου απο λυπηση. θα ερθει για τα καλα στοιχεια σου.
    ΞΕΚΟΛΛΑ!

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο;Ο Μακαλιάς πώς σας φαίνεται σαν άντρας;Γιατί οι περισσότερες κοπέλες που ξέρω δεν θα ήθελαν να κάνουν κάτι μαζί του , παρόλο που είναι πανέξυπνος , μορφωμένος και πολύ ταλαντούχος;Και η αιτία είναι οτι
    δεν έχει το κατάλληλο ύψος.Σκεφτήτε όμως να ήταν ο Μακαλιάς 1,80 , πιστεύω θα τρέχανε από πίσω του όπως οι ρουβίτσες πίσω από το Ρουβά...

Senior Member
    ......Απλά είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου που δεν συμβιβάζεται με τίποτα με την ιδέα της αποδοχής του να είμαι λιγότερο άντρας από κάποιον που μου ρίχνει μόνο στο μποι και σε όλα τα άλλα του ρίχνω εγώ και μάλιστα με διαφορά.Γίνεται μέσα μου ένας
    πόλεμος...
    Το είχες γράψει και πιο πριν σε άλλο ποστ αλλά όχι τόσο καθαρά
    Περίμενα να το γράψεις με ένα τοσο ξεκάθαρο τρόπο για να στο quotάρω και να μου πείς εσύ που είναι το λάθος σε αυτό που έχεις γράψει...
    Περιμένω......... :D
    .
    .
    Remedy ίσως να έχω άδικο αλλά νομίζω ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που περιγράφει ο zamanfu. Πολύ λίγες ψηλές κοπέλες δέν θα κολλήσουν στο θέμα ύψος. Οπότε είναι καθαρά αυτομαστίγωμα να περιμένει την μία έχοντας εισπράξει 99 απορρίψεις
    been good, been bad. WILL GO ON

Banned
    Eγω που ειμαι 1.66 μαλλον ειμαι ο εβδομος νανος!Ειναι δυνατον να λετε οτι ειναι προβλημα το 1.68?Ο Νικος Ριζος δεν μπιπ στην ζωη του που ηταν μετα βιας 1.50?Αυτος ηταν προβληματικος?Πραγματικα ωρες ωρες διογκωνετε μια κατασταση παρα βοηθατε!Στρουμπουλοι και στουμπουλες εχουν σχεσεις και ειναι και πολλοι ερωτευσιμοι,το ιδιο και οι κοντοι!
    Τι εννοει ο ποιητης οταν λεει να γκετοποιηθει?Να φτιαξει τον συλλογο του 1.68?
    Αλλος του λεει φορα παχια σολα,αλλος ναι ειναι προβλημα και γκετοποιησου,μονο 12ποντο δεν του ειπατε ακομα να βαλει!

Εγω στο ξαναλεω για τελευταια φορα,ειναι μεσα στο μυαλο σου..Και στην τελικη οι προσδοκιες σου να ταιριαζουν και με το ολο συνολο σου δεν γινεται πχ να εισαι σαν τον Ταμτακο και να ψαχνεις την Τζολι!Λοιπον σου ειπαν αλλα παιδια πολυ ομορφα πραγματα και ουσιωδη αλλα εμεινες παλι με το μετρο στο χερι,θα παει 140 σελιδες το θεμα και εσυ θα λες το ιδιο..Αποχωρω!

Το είχες γράψει και πιο πριν σε άλλο ποστ αλλά όχι τόσο καθαρά
    Περίμενα να το γράψεις με ένα τοσο ξεκάθαρο τρόπο για να στο quotάρω και να μου πείς εσύ που είναι το λάθος σε αυτό που έχεις γράψει...
    Περιμένω......... :D
    .
    .
    Remedy ίσως να έχω άδικο αλλά νομίζω ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που περιγράφει ο zamanfu. Πολύ λίγες ψηλές κοπέλες δέν θα κολλήσουν στο θέμα ύψος. Οπότε είναι καθαρά αυτομαστίγωμα να περιμένει την μία έχοντας εισπράξει 99 απορρίψεις
    Μάλλον εννοείς το ότι νίωθω λιγότερο άντρας λόγω ύψους;Αν εννοείς αυτό, θα σου πω οτι δε νιώθω λιγότερο άντρας,καθόλου μάλιστα.Αλλά οι περιστάσεις και τα γυναικεία κριτήρια επιλογής με κατατάσουν πολύ χαμηλότερα από άλλους και η αιτία είναι το ύψος.

Συγγνώμη αν σε κούρασα mnimonio απλά προσπαθώ να το χωνέψω...

Banned
    Συγγνώμη αν σε κούρασα mnimonio απλά προσπαθώ να το χωνέψω...
    Την εαυταρα σου κουραζεις..Οχι εμενα!

Περισσότερο για τις κοντές σε ρώτησα αν σ'αρέσουν.
    Ο Μακαλιάς μου αρέσει και τον προτιμώ από τον Σάκη που λες. Αλλά πίστεψε με ο Σάκης και 1,50 να ήταν πάντα θα είναι ο Σάκης για τις ρουβίτσες!
    Τώρα το κατάλληλο ύψος για την κάθε μια πιστεύω εξαρτάται από το δικό της. Σίγουρα κάποια 1,80 δύσκολα θα κοιτάξει κάποιον 1,70. Αλλά κάποια γύρω στο 1,70 θα τον κοιτούσε.

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast