Results 16 to 20 of 20
Thread: αϋπνία από άγχος
-
27-02-2014, 15:36 #16
Παύλο ηρέμησε, αυτά που έχεις είναι δύσκολα αλλά παλεύονται. Προσπάθησε να βρεις και ένα πνευματικό, δε λύνονται όλα μονο με ψυχίατρους. Κι εγώ κοντά στην ηλικία σου μια ζωή μέχρι τώρα με πολλά θέματα, σχεδόν ποτέ ερωτική όρεξη(!), δεν έδινα σημασία και υποτιμούσα ότι δεν είχα συναισθήματα εκτός παρά μόνο μέσα στο μυαλό μου, μουπαν ότι είμαι έξυπνος και το κυριότερο εργαλείο μου είναι το μυαλό μου, σκεφτόμουν όλη την ώρα ένα σωρό θέματα μόνος μου και πλέον έχω μπει σε λούκι που ίσως δεν αρκούν ψυχίατροι, έχω αρρωστημένες σκέψεις και δε σταματάνε. Ψάξτο και με ψυχίατρο αλλά νομίζω πως σε αυτή την ηλικία το μόνο που μας σώζει είναι ο Θεός, δοκίμασε λίγη προσευχή. Καλή δύναμη
- 01-03-2014, 01:36 #17
Eagle guy ευχαριστώ για τη συμβουλή. Προσπαθώ να ηρεμήσω και να ισορροπήσω. Όταν νιώθω ευάλωτος προσπαθώ να μιλάω για να πάρω κουράγιο. Αυτή η στενοχώρια με έχει διαλύσει ώρες ώρες. Μου κόπηκε η όρεξη για το φαγητό και παραμέλησα τον εαυτό μου. Έχω κάνει τη δουλειά ζήτημα ζωής ή θανάτου. Πολλές φορές στενοχωριόμαι πολύ για το τίποτα και εξασθενεί ο εαυτός μου. Είμαι και πολύ εσωστρεφής σαν ανθρωπος. Τι να πω οι σκέψεις μου είναι λάθος και με οδηγούν σε σκοτεινά μονοπάτια. Ένας συνάδελφος από τη δουλειά μου είπε ότι μεγαλωποιώ πολύ τα πράγματα, καταστροφολογώντας. Μα αυτό δεν είναι το άγχος
;
01-03-2014, 20:48 #18
και εγω μία απο τα ίδια!τον τελευταιο καιρο εχω περασει επεισόδια αυπνιασ λόγω του οτι ειχα καποιες ενοχλησεις στο κεφαλι την τελευταια εβδομαδα όμως κοιμόμουν από 2 και 3 ώρες την ημερα και παντα σηκωνόμουν τρομαγμενος!τις τελευταιες 2 μερες δεν εχω κοιμηθει λεπτο!δοκιμασα βαλεριανα,τσαι αλλα τιποτα!πλεον ολο μου το σωμα μου τρεμει,στομαχικες διαταραχες, νιωθω οτι θα πεσω κατω!δεν ξερω τι να κανω!φοβαμαι μην παθω τιποτα απο την αυπνια!καθε φορα που παει να με παρει υπνοςι σηκωνομαι αμεσως
11-03-2014, 04:43 #19
Καλημέρα. Πάλι ξανακυλαω στη σκοτεινή πλευρά. Εχω πάρει από φόβο το επόμενο ταξίδι. Υπάρχει μια συσκευή που δεν την ξέρω και θα πρέπει να κάνω πολλά άλλα πράγματα. Όμως αν φοβάσαι και αγχώνεσαι τα χάνεις και μένεις πίσω. Υποβαθμιζω τον εαυτό μου και λέω ότι δεν θα τα καταφέρω. Είναι αλήθεια Όμως; Σήμερα η στενοχώρια με καταπονησε. Το βράδυ κοιμήθηκα 1 ώρα βαθιά, ξύπνησα, κοιμήθηκα άλλη 1 ώρα βαθιά και μετά μέχρι τώρα κρίνω τα μάτια και χαλαρώνω. Όλα είναι ένας φαύλος κύκλος. Η ταραχή αυτή σε κάνει να πέφτεις, να μην αποδίδεις και μετά η καταστροφή.
16-03-2014, 17:54 #20
Χαίρεται. Τελικά Όπως πάντα μια δύσκολη κατάσταση την κάνω δυσκολότερη. Μεγαλοποιω και καταστροφολογω. Οι συνάδελφοι στη δουλειά με έχουν καταλάβει ότι πανικοβαλλομαι με κάποια αρκετές φορές. Υπάρχει κάποιο φάρμακο που να σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να βλέπεις ακόμα και τις χειρότερες καταστάσεις ψύχραιμα με αισιοδοξία; Συνήθως Όταν νιώσω με μια κατάσταση άβολα την αποφεύγω Αλλά αυτό κάνει τα πράγματα χειρότερα. Πολλές φορές Είμαι συνεσταλμένος και δείχνω ότι δεν έχω ενέργεια. Σκέφτομαι να δω πάλι κάποιον ειδικό Αλλά αυτό θα αλλάξει τίποτα; Όλοι λένε ότι αν δεν βοηθήσεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου κάνεις άλλους δεν θα το κάνει. Όνειρο μου είναι κάποια στιγμή να ελευθερωθω.