ανησυχω πολυ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Δεν ξερω πως την εννοεις την ιδεοληψια αλλα αν θελεις να σου δωσω εγω ενα παραδειγμα θα σου αναφερω αυτο που μου συμβαινει αυτη τη στιγμη. Εγω εχω ιστορικο κρισεων πανικου ας ξεκινησουμε μ' αυτο. Εχω επισης αρρωστοφοβια και φοβο θανατου. Πριν απο λιγο εβαλα ενα υγρο γιατι εχω κανει ενα μικρο μυκητα στο νυχι του ποδιου και για να το προλαβω βαζω αυτο το υγρο. Για καποιο λογο μου εχει μπει η ιδεα οτι τι φαρμακο μου κανει παρενεργεια. Η αληθεια ειναι οτι τη σκεψη αυτη δεν την εκανα με το που εβαλα το φαρμακο απλα οταν ενιωσα μια αδιαθεσια μετα απο καποια ωρα το μυαλο μου πηγε κατευθειαν εκει. Οτι με πειραξε το φαρμακο. Μ' ελουσε κρυος ιδρωτας, αρχισαν οι ενοχλησεις στην κοιλια και μ' επιασε μια ταραχη. Ετρεξα στο μπανιο και εριξα μπολικο νερο και σαπουνι για να φυγει. Ακομα δεν εχω ηρεμησει και ξερω απο δω και μπρος πως αν θα βαζω το φαρμακο θα με πιανει αυτο. Ελα ομως που πρεει να κανω τη θεραπεια..

καταρχην θα ηθελα να συμπληρωσω και κατι σε ολα αυτα, ισως ενας ψυχωτικος θα βοηθουσε περισσοτερο. κολλαω πααααρα πολυ σ ενα γεγονος που συνεβη στο παρελθον μου, πιο συγκεκριμενα ενα παιδι μ εκανε "μαγκια" μπροστα στους συμμαθητες μου και ακομα το θυμαμαι και μαλιστα εντονα. εχουν περασει απο τοτε 25 χρονια! που και που κατα καιρους το αναβιωνω αλλα για λιγο κ πιο λαιτ, τωρα τελευταια ομως εδω και ενα μηνα περιπου το σκεφτομαι αυτο το επισοδιο συνεχεια, βεβαια δεν εχω τα υπολοιπα συμπτωματα της ψυχωσης δηλ, να ακουω φωνες η οτι καποιος με κυνηγαει κλπ. αλλα δεν ξερω τελικα εχω πεσει σε καταθλιψη? ειναι απο το αγχος μου? η τελικα ειναι αρχη ψυχωσης? παρακαλω βοηθηστε με!

ρε παιδια εχω τρελαθει, οπως σας εχω πει το προβλημα μου, πηγα τελικα περα αππο τον ψυχολογο και σε εναν ψυχιατρο, αυτος εβλεπε και τη μανα μου και ειναι ψιλογνωστος. τελοσπαντων, του ειπα πανω κατω αυτο που εχω, και εκεινος κατεληξε(βεβαια με μια ωρα ομιλια δεν μπορεις να βγαλεις και πολλα) οτι εχω ΙΨΔ και μου συνεστησε να παρω ladose. τωρα, απο τη μια ο ψυχολογος οπως και ο ψυχιατρος συμφωνουν στα εξης: οτι δεν εχω σχιζοφρενεια, ψυχωση, διπολικη, καταθλιψη,επισης συμφωνουν και οι δυο οτι ξεπερνιεται αυτο που εχω, α και επισης οτι εχω πολυ χαμηλη αυτοεκτίμηση. που διαφωνουν? ο μεν ψυχολογος λεει ΔΕΝ εχω ΙΨΔ απλα μου λειπει αυτο που φαντασιωνομαι και γι αυτο κανω ψυχαγκασμους που συγχρονως ετσι τιμωρω τον εαυτο μου, και οτι επισης τα φαρμακα δεν θα κανουν τιποτα αφου θα εξακολουθω να πειναω... απο την αλλη ο ψυχιατρος μ ου ειπε οτι ΕΧΩ ιψδ και οτι με τα φαρμακα θα δω βελτιωση και στη συνεχεια θα το ξεπερασω. εγω τωρα ποιον να πιστεψω, απο τη μια ο ενας ψυχιατρος, σιγουρα πιο πολλα ξερει απο εναν ψυχολογο αλλα και απο την αλλη ο ψυχολογος με γνωριζει καλυτερα γιατι μιλαμε περιπου 10 μηνες τωρα. δωστε μου καμια συμβουλη εχω απελπιστει

Page 2 of 2 FirstFirst 12