Results 16 to 20 of 20
Thread: Βαρέθηκα τα πάντα θέλω να ξεφύγω
-
04-07-2013, 16:07 #16
Καλησπέρα και πάλι!!! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τις όμορφες συμβουλές σας. Σήμερα θα θελα να σας πω πως εγώ θα θελα να αλλάξει η ζωή μου ,ώστε να πω ότι ζω καλά ,ευτυχισμένη και βαδίζω μπροστά. Θα θελα λοιπόν να χώριζα, να έφευγε ο σύζυγος από το σπίτι μου και να με άφηνε να ορίσω εγώ τόσο την δική μου όσο και της κόρης μου την ζωή. Να έρθω πιο κοντά με συγγενείς και φίλους και να προσπαθήσω να ξεφεύγω σε όμορφες βόλτες με την κόρη μου.
Δυστυχώς όμως όσες φορές και να του το έχω ζητήσει εκείνος δεν φεύγει, αντιδρά και φωνάζει. Ακόμα και την βοήθεια του πατέρα μου λέει αν ζητήσω στο να τον βγάλω από το σπίτι ,θα ξεσπάσει πάνω του (και φοβάμαι όχι μόνο λεκτικά αλλά και σωματικά). Για τον λόγο λοιπόν αυτό στράφηκα στην ιδέα να φύγω εγώ από το σπίτι. Όμως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές όπως που θα πάω ,πώς θα ζήσω (αφού δεν εργάζομαι) και πότε θα καταφέρω να πάρω την μικρή μαζί μου (η οποία δεν ξέρω αν θα με συγχωρέσει αν φύγω);; Αυτό το αδιέξοδο λοιπόν καθώς και οι εντάσεις με τα προβλήματα που δημιουργούνται κάποιες φορές ,πολλές φορές με φέρνουν στο σημείο να βλάψω τον εαυτό μου.
- 04-07-2013, 16:46 #17
Γεια σου κ εσενα κ παλι. Με ευαισθητοποιησε το προβλημα σ , διοτι οπως σουπα , η αδελφη μ , περασε τα ιδια (με 3 παιδια) ,
Last edited by vagpap; 04-07-2013 at 17:12.
04-07-2013, 16:47 #18
Γεια σου κ εσενα κ παλι. Με ευαισθητοποιησε το προβλημα σ , διοτι οπως σ επα , η αδελφη μ , περασε τα ιδια , κ με 3 παιδια , στην αρχη ηταν πολυ δυσκολα , εκλαιγε , ηταν απογοητευμενη , ξερεις τωρα . Βεβαια , τοτε , το 2001 , η οικονομικη κατασταση δεν ηταν σαν την σημερινη . Παντως , σιγα-σιγα , ξαναβρηκε τον εαυτο της , κ εδω κ πολλα χρονια , ειναι πολυ καλα , με τα παιδακια της . Εχεις κ εσυ την τυχη να εχεις ενα παιδακι , ειναι μεγαλη υποθεση (αν κ δεν εχω υπαρξει ποτε πατερας , αλλα ως θειος καταλαβαινω ) , για το παιδακι σου κ μονον , αξιζει να ζεις .
Μην ξεχνας , οτι μετα απο καθε μπορα , ξεπροβαλλει ηλιος , ζεστος κ λαμπερος , για να φωτιζει το ταξιδι της ζωης μας .
ΠΟΤΕ , ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ .
Ομως , το να φυγεις εσυ , απο το ΔΙΚΟ σου σπιτι , ε αυτο παει πολυ . Δεν μπορω , φιλη μου , να σου δωσω μια λυση , περα απο την νομικη ,ομως αφου δεν υπαρχουν χρηματα ? Οσο για τον φοβο σου , για σωματικη βια , συνηθως αυτοι οι ανθρωποι ειναι θρασυδειλοι . Μαλλον αδικως φοβασαι . Δεν εχεις στο περιβαλλον σου καποιον να σε ' υποστηριξει ' ?Last edited by vagpap; 04-07-2013 at 18:08.
04-07-2013, 20:32 #19
Καλησπέρα και πάλι.Χαίρομαι για τη σημερινή σου αντίδραση,γιατί είναι κι αυτό ένα βήμα.Το ότι δηλαδή έβγαλες τις κακές σκέψεις από το μυαλό σου και την θέση τους πήραν λογικές σκέψεις για το πως θα καλυτερέψεις την ζωή σου και τη ζωή της κόρης σου.Όσον αφορά το κομμάτι του ποιος πρέπει να φύγει και πως θα γίνει αυτό (κι αν τελικα πρεπει να φύγει καποιος),καποιος σου για είπε για νομικά πράγματα.Έτσι αν δεις ότι με τον διάλογο δεν βγαίνει κάποια άκρη,τότε σίγουρα μπορείς να συμβουλευτείς εναν δικηγόρο για να δεις πως μπορείς να κινηθείς νομικά ώστε να βρεθεί μια λύση κι όχι για να γίνει κακό σε κάποιον από τους δυο σας.Με λίγα λόγια σου λέω,να συζητήσετε σαν μεγάλοι άνθρωποι για το καλό του παιδιού σας.Οι αποφάσεις είναι δικές σας...
04-07-2013, 20:40 #20
apelpisia αυτό ακριβώς εννοούσα όταν έλεγα πιο πανώ ότι δεν είναι μόνο το οικονομικό το θέμα,απλά αυτό είναι το επείγον...Η κατάσταση θα παραμείνει ίδια με την εύρεση μια δουλειάς,ίσως καλυτερέψει για λίγο,αλλά αν υπάρξει μια κατάσταση ίδια σαν αυτή π.χ αλλη μια φαση ανεργίας,τότε τα πραγματα θα γίνουν χειρότερα γιατί θα έρθουν και τα τωρινά πάλι στην φόρα,λογω του ότι παραμένουν χωρίς ουσιαστική λύση.Γι αυτό το καλυτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να λύνουμε τα προβλήματα που κατα καιρούς μας παρουσιάζοντε κι όχι να τα ..''κουκουλώνουμε''.