Results 46 to 60 of 111
Thread: που οδηγούν οι σχέσεις πια ?
-
03-10-2007, 23:17 #46
Originally posted by interappted
ισως γιατι την αγαπη πολλοι δεν την εκφραζουν σωστα
κ ισως γιατι πολλοι δεν πιστευουμε σε αυτην γιατι δεν την εχουμε δει απτα στη ζωη μας
- 03-10-2007, 23:26 #47
σωστο αυτο!αλλα γενικα ειναι δυσκολο να πιστεψεις στην αγαπη
ειναι ομως καλος στιχος για τραγουδι:Pwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
03-10-2007, 23:51 #48
Ξερετε, η δικια μου η ενσταση ειναι ειναι οχι στο αν υπαρχει η δεν υπαρχει αγαπη, αλλα στο αν αρκει για να νιωθουμε καλα και να ειναι και ο συντροφος μας καλα.
Φυσικα η \'ιδανικη\' αγαπη ισως να επαρκουσε, αυτο ομως που συχνα ονομαζουμε αγαπη ειναι απλως κατι που υπαρχει στο μυαλο μας μονο και δεν συμβαδιζει με την πραγματικοτητα. Το ιδιο βεβαια μπορει να ισχυει και με τη ζηλεια και τα λοιπα συναισθηματα που προαναφερθηκαν...
Καταρχην για εμενα η αγαπη (μεσα σε μια ερωτικη σχεση) προϋποθετει αμοιβαιοτητα. Επισης αναπτυσσεται μεσα σε μια πραγματικη και ουσιαστικη σχεση. Τελος, μας ανεβαζει/ενισχυει τα θετικα μας στοιχεια ως ατομα και ως συντροφους.
Γι\'αυτο και παρολο που κατανοω απολυτα τη συναισθηματικη ενταση που ολοι λιγο πολυ εχουμε βιωσει, οταν αυτη εχει αρνητικο αποτελεσμα π.χ. να καταπιεζουμε τους αλλους ή εμεις να υποφερουμε, τοτε ισως ειναι καλο να αναθεωρουμε τι ειναι τελικα για εμας αγαπη και πως εκφραζεται.
03-10-2007, 23:52 #49
Originally posted by Lef
η αγάπη είναι της μόδας??????????
να μου πεις για τις 14 φλεβάρη να σου πω αντε οκ ..αλλα η αγάπη ειναι της μοδας?????????????
βρωμαει ανθρωπιλα ειπε ο αλλος και νομιζα ηταν το χειροτερο που ειχα διαβάσει αλλα φαινεται παντα υπαρχουν χειροτερες εκφρασεις (αποψη μου)..
αγαπη δε σημαινει απαραιτητα αυτα που βλεπουμε στις ταινιες που αυτοκτονει ή κάνει τα παντα ο ενας για τον αλλον... υπαρχουν και χαμηλοτερα επιπεδα αγαπης που λεγονται και αυτα αγαπη.. αμα της κλεινετε την πορτα μη περιμενετε να την δειτε ποτε.. κανετε λες και σας εχει κανει κατι και την εχετε αποκλεισει ισοβια .. δεν εχω προβλημα να υπαρχουν 500 διαφορετικη αποψεις αλλα ΚΑΝΕΙΣ δε μπορει να ειναι σιγουρος για οσα λεει εκτος αν ειχε αποκαλυψη του θεου ο οποιος του τα εκμυστηρευτηκε..
03-10-2007, 23:54 #50
Originally posted by Helena
Originally posted by Mοναξιά
[
Επ\'ευκαιρία να δηλώσω και δημόσια για δεύτερη φορά σήμερα ότι αν δεν αποκατασταθεί το ψευδώνυμό μου σύντομα θα έχετε προβλήματα. Το όνομά μου, το τηλέφωνό μου και η φάτσα μου στη διάθεση κάποιων που διαδίδουν φήμες ότι είμαι κάποιος άλλος ! \'Ηδη καθυστερείτε. Θέλω να δηλωθεί και στο forum δημόσια ότι δεν έχω καμμιά σχέση με το πρόσωπο που κάποιοι υποπτεύονται, αφού το αποδείξω πρώτα. Φυσικά δεν θα σας κάνω τη χάρη να σας δώσω το επώνυμό μου όπως ίσως ελπίζετε.
η φήμη της φήμης την φήμη ώ φήμες..
αγάπη είναι ...να θές τον άλλον όπως είναι..και ολα αυτά που είναι..να τον κάνουν για σένα μοναδικό...
Αυτό πάλι τί κουφό είναι ; Και που κολάει η παράθεσή στα γραφόμενά μου εδώ ;
03-10-2007, 23:58 #51
Μοναξια , σε ρωταει \"Γιατί η αγάπη δεν υπάρχει,\" και \"Γιατι η αγαπη ειναι κατι το απιαστο\"
και απαντας \"Γιατι ειναι της μοδας\"
Που μιλας για \"ΝΑ ΜΗΝ αγαπας βαθεια \"? Πες μου που εγραψες αυτην την εκφραση..
Εγω γιατι βλεπω σκετο \" Γιατι ειναι της μοδας\" ????????????????????????????????????????????
04-10-2007, 00:01 #52
Originally posted by Lef
Μοναξια , σε ρωταει \"Γιατί η αγάπη δεν υπάρχει,\" και \"Γιατι η αγαπη ειναι κατι το απιαστο\"
και απαντας \"Γιατι ειναι της μοδας\"
Που μιλας για \"ΝΑ ΜΗΝ αγαπας βαθεια \"? Πες μου που εγραψες αυτην την εκφραση..
Εγω γιατι βλεπω σκετο \" Γιατι ειναι της μοδας\" ????????????????????????????????????????????
04-10-2007, 00:56 #53
α οκ τοτε συμφωνω κιολλας
04-10-2007, 05:56 #54
Originally posted by Sofia
για μενα η αγαπη ειναι πραγματικοτητα, οσο είναι και η κακία, το μισος, οι ενοχες, οι τύψεις....
Και ρωτάω, γιατί πιστεύουν οι περισσοτεροι στα δεύτερα και οχι στο πρώτο? Γιατί η αγάπη δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν ολα τα υπόλοιπα? Γιατί η αγάπη ειναι κάτι το απιαστο, το ονειρικο, το φαντασιακο, το πλασματικό, αλλα ολα τα συναισθήματα όπως κακια, ζήλεια κλπ ειναι αληθινά?
Επ\'ευκαιρία να δηλώσω και δημόσια για δεύτερη φορά σήμερα ότι αν δεν αποκατασταθεί το ψευδώνυμό μου σύντομα θα έχετε προβλήματα. Το όνομά μου, το τηλέφωνό μου και η φάτσα μου στη διάθεση κάποιων που διαδίδουν φήμες ότι είμαι κάποιος άλλος ! \'Ηδη καθυστερείτε. Θέλω να δηλωθεί και στο forum δημόσια ότι δεν έχω καμμιά σχέση με το πρόσωπο που κάποιοι υποπτεύονται, αφού το αποδείξω πρώτα. Φυσικά δεν θα σας κάνω τη χάρη να σας δώσω το επώνυμό μου όπως ίσως ελπίζετε.
Έχεις πάθει παράκρουση αγαπητέ Μοναξιά;;Ποιός διαδίδει και τι;;;Και ποιός μπορεί να διαδώσει;;;;Έχει κανείς τα στοιχεία σου;;Είσαι κάποιος άλλος από αυτόν που δηλώνεις και θέλεις να αποκατασταθεί το ψευδώνυμό σου;;;;;Συνέβη κάποια διάδοση ψευδών στοιχείων σου και ποιός να στο κάνει αυτό και γιατί;;;;;;Αισθάνεσαι ότι κάποιος θέλει να σε βλάψει;;;;;Σε παρακολουθούν και τέτοια;;;Είναι σοβαρά αυτά που καταθέτεις......
04-10-2007, 09:03 #55
Originally posted by kassi_21
για μενα η αγαπη ειναι πραγματικοτητα, οσο είναι και η κακία, το μισος, οι ενοχες, οι τύψεις....
Και ρωτάω, γιατί πιστεύουν οι περισσοτεροι στα δεύτερα και οχι στο πρώτο? Γιατί η αγάπη δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν ολα τα υπόλοιπα? Γιατί η αγάπη ειναι κάτι το απιαστο, το ονειρικο, το φαντασιακο, το πλασματικό, αλλα ολα τα συναισθήματα όπως κακια, ζήλεια κλπ ειναι αληθινά?
Έχεις πάθει παράκρουση αγαπητέ Μοναξιά;;Ποιός διαδίδει και τι;;;Και ποιός μπορεί να διαδώσει;;;;Έχει κανείς τα στοιχεία σου;;Είσαι κάποιος άλλος από αυτόν που δηλώνεις και θέλεις να αποκατασταθεί το ψευδώνυμό σου;;;;;Συνέβη κάποια διάδοση ψευδών στοιχείων σου και ποιός να στο κάνει αυτό και γιατί;;;;;;Αισθάνεσαι ότι κάποιος θέλει να σε βλάψει;;;;;Σε παρακολουθούν και τέτοια;;;Είναι σοβαρά αυτά που καταθέτεις......
04-10-2007, 10:00 #56
γιατί αυτό το επιθετικό υφάκι βρε μοναξιά;απλά μου φάνηκε περίεργο αυτό που είπες και θέλησα να αστειευτώ ..μήπως να μήν τα παίρνουμε όλα πια τόσο στα σοβαρά;;;
04-10-2007, 10:15 #57
γιατί αυτό το επιθετικό υφάκι βρε μοναξιά;απλά μου φάνηκε περίεργο αυτό που είπες και θέλησα να αστειευτώ ..μήπως να μήν τα παίρνουμε όλα πια τόσο στα σοβαρά;;;
05-10-2007, 02:23 #58
Originally posted by kassi_21
Αγαπητέ μου δεν διέδοσα τίποτα...Μόνος σου φαντασιώθηκες ότι κάποιος διαδίδει για εσένα ότι είσαι κάποιος άλλος μιας και σε ρώτησα αν είσαι κάποιος παλιός γνωστός μου........Άρα μάλλον πανικοβλήθηκες άδικα και αναρωτιέμαι γιατί τόσος πανικός όταν είσαι αυτός που είσαι;;;Δεν πρόκειται να σε βλάψω ή κάτι και δεν σε εκβίασε κανείς επέτρεψέ μου να πω.............Too much panic for nonsense...Είναι φυσικό σε έναν χώρο ίντερνετ να δημιουργούνται εντυπώσεις και να προσπαθεί ο άλλος να \"φανταστεί\" όπως λες τον απέναντί του............Εγώ σου έκανα μια προσωπική ερώτηση και εσύ άνοιξες ολόκληρο τόπικ για Καχυποψίες,αποκατάσταση της αλήθειας,του ψευδωνυμού σου κ.α.....Οπότε ποιός είναι καχύποπτος το δείχνουν οι πράξεις σου........
Φιλικά ,Μαρία 21
05-10-2007, 02:29 #59
05-10-2007, 02:33 #60
Στο pm σου δεν απάντησα, γιατί δεν θα μπω στη διαδικασία του εικονικού διαλόγου και γιατί θέλω να ξέρουν και οι άλλοι τι τρέχει. \'Αντε γεια.
Μιας και θες τόσο πολύ να ξέρουν οι άλλοι τι τρέχει
Tο μήνυμα τροποποιήθηκε από τον διαχειριστή..
Απαξιώ να απαντήσω........Μαρία,21
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση