Results 16 to 30 of 31
-
08-07-2013, 19:12 #16
Καταρχάς θέλω να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει η μεγάλη ανταπόκριση από τόσο κόσμο.Τώρα ας απαντήσω στην ερώτηση σου.Η τρίτη σου παράγραφος περιγραφει ακριβώς τι παίζει.Δεν αισθάνομαι άνετα γιατί,από ότι καταλαβαίνω σταδιακά,πάντα έπασχα από μια μορφή αγοραφοβίασ.Είχα πάντα κοπέλες που με πλησίαzαν,αρχικά στο σχολειό,αργότερα στης διαφορες δουλειές από της οποιες πέρασα,αλλα αυτό που κατάφερναν είναι να με αγχώνουν και να με κάνουν να το ρίχνω στο αλκοόλ,μιας και είναι φθηνότερο από οποια ναρκωτικά,ώστε να πάρω ένα confidence boost.Η φάση είναι ότι δεν βοηθάει πραγματικά αυτό.Γιατί λόγο μη ύπαρξης αυτοπεποίθησης οποτε πίνω καταρχάς δεν ελέγχομαι και πίνω υπερβολικά και κατά δεύτερο μου βγαίνει επιθετικότητα συνήθως.Οποτε,μετά από μια βραδυά full από over confidence,με έτρωγαν οι μαυρίλες και ξανακλεινόμουν μέσα για 2-3 μήνες.Γίνετε αυτό εδώ και πολλά χρονια και είναι πολύ κουραστικό.Τώρα έχω να βγω από των μάρτιο.Γιατί αν βγω,αισθάνομαι την ανάγκη να πιω έτσι ώστε να αισθάνομαι cool όπως οι υπόλοιποι,από την άλλη δεν μπορώ να "ελεξω" των εαυτό μου και αντί να περάσω καλά,το μονο που καταφέρνω είναι να χαλάσω την βραδυά όλων και να κάνω των εαυτό μου να αισθάνεται πιο άσχημα από τι αισθανόμουν μερικές ώρες πριν. Τώρα.Τι σκέφτομαι.Είμαι full καταθλιπτικός για οικονομικούς,ψυχολογικούς κλπ λόγους.Τι να σκέφτομαι...Έχω της μαύρες μου.Σκέφτομαι καφρίλες και απλά δεν θέλω να χαλάσω την διάθεη κανενός με τα δικά μου προβλήματα μιας και όλοι έχουν τα δικά τους αλλα έχουν και το θάρρος και θράσος να τα κάνουν πέρα και να προχωρήσουν μπροστά.Δεν το έχω αυτό δυστυχώς...
Το θέμα είναι ότι αυτό το πράγμα έχει τραβήξει πολλά χρονια.Είμαι πια σε ένα σημείο όπου δεν βρίσκω νόημα σε τίποτα απόλυτος.Τα games τα έχω σιχαθεί.Αποτελούν σιχαμένο υποκατάστατο ζωής.Από την άλλη μου επιτρέπουν να αισθάνομαι άνετα...Όσο άνετα μπορεί να αισθάνεται κάποιος σε ένα ψηφιακό περιβάλλον...Δεν την παλεύω άλλο ρε παιδιά.Σκέφτομαι την αυτοκτονία σαν λύση κάθε μέρα.Απλά να γλυτώσω από όλο αυτό.Απλά να σταματήσω να απογοητεύω όσους βρίσκονται γύρο μου,γιατί αυτό αισθάνομαι ότι κάνω εδώ και τουλάχιστον 4 χρονια.Σπαταλη χώρου.
- 08-07-2013, 19:34 #17
Exw pets.Exw mia skylitsa h opoia einai 12 xronwn kai mia gata h opoia einai 4.Den kanoun kati.Ase pou to dog mias kai einai megalo ayto pou katafernei einai na me agxonei gia to pote tha thn 'kanei'.To skeftomai kai egw gia podhlato alla mias kai ta oikonomika den to epitrepoun ayth thn stigmh einai mallwn mellontiko oneiro.Oso gia chat rooms...Den eimai koinwnikos oute sto internet...Tha pw kana geia kai telos... Όσο για σχέσεις.Έχω αρκετές 'πρώην' οι οποιες ανά διαστήματα προσπαθούν να με βγάλουν έξω.Get back in to the game fash.Αλλα,απλά δεν μπορώ.Τι είδους σχέση μπορεί να έχει κάποιος αγοραφοβικός,ανασφαλής,κατ αθλιπτικός με οποιονδήποτε 'φυσιολογικό...Θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ την κατάσταση,για κάτι επιφανειακό,με κάποιες αλλα δεν είμαι τέτοιο άτομο.Δεν θεωρώ σωστό το να της τραβήξω στην τρυπα μαζί μου ενώ εξελίσσονται την ζωή τους.
08-07-2013, 19:58 #18
[/QUOTE]
Ανδρέα, μελέτησε περισσότερο το hikikomori, όχι με το βάρος πια να πέφτει στο άρρωστο υποκείμενο που περνάει στη σάρκα του την κοινωνική ασθένεια δημιουργώντας στην ουσία αντισώματα και γενόμενο το ίδιο η εικόνα της άρνησης στην εκβιαστική συμμετοχή, αλλά στην κριτική στην ίδια την κοινωνία. Έτσι θα αποφύγεις αυτό που τώρα κάνεις, αν το θες, δλδ να σε δικάζεις και να σε βρίσκεις ελλατωματικό και λειψό.[/QUOTE]
Eykolo na to les.Einai omws poly dyskolo na to kaneis.Katarxas gia na bgw kai na pw ena geia me xamogelo,prepei na piw.Mporei na fanei periergo to 'prepei' alla xwrhs na piw,sthn kalyterh tha pw ena geia me blemma 'i will stab you if you continue looking at me'.Kati to opoio einai ligo apokroustiko as poume,eidika gia atoma ta opoia den me gnwrizoun.Kai to xeirotero einai oti(mias kai yparxoun oi palies kales tampeles ths koinwnias)mias kai den eimai kontoxontros me gyalia,h entypwsh pou dinw einai oti eimai kompleksikos kai theorw twn eayto mou anwtero h kalytero h kapoio allo bull shit...
08-07-2013, 20:28 #19
08-07-2013, 20:37 #20
Να σου πω κατι?Ολοι την εχουμε "πατησει" με το pc..Οχι αν δεν ειχες/ειχαμε αυτο τον διαολο θα βγαιναμε εστω να περπατησουμε να δουμε τον ηλιο,να ακουσουμε κανενα πουλακι να κελαηδαει!Χειροτερα σε βυθιζει στην οποια καταθλιψη σου ή μοναξια ενας υπολογιστης..Δεν υποτιμω την καλη χρηση του,αλλα οταν δεν ειμαστε καλα μας κλεινει περισσοτερο.
Οταν εχεις να βγεις απο τον Μαρτιο ειναι λογικο να νιωθεις εξω σαν την μυγα μες στο γαλα,θα νιωθεις ομως ετσι μεχρι να επανενταχτεις,να κοινωνικοποιηθεις..
Την φυλακη μας εμεις την φτιαχνουμε.
08-07-2013, 22:20 #21
Το να επανενταχτώ είναι αρκετά δύσκολο.Γιατί όσοι γνωρίζουν που βρίσκομαι,οποτε βγαίνω μαζί τους αισθάνομαι ότι βγαίνουν μαζί μου γιατί με λυπούνται η κάτι παρόμοιο.Αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο...Με το να βγω μονος μου για ένα ποτό,απλά θα καταλήξω σε μια γωνια,πεινώντας,όλο το βραδυ μέχρι να βαρεθώ εντελώς και να γυρίσω στην τρυπα μου.Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθώ να επικοινωνήσω με normal κόσμο.Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ ευκολότερο αν γινόταν η έξοδος σαν μέλος μιας ομάδας παρομοιων ατόμων.Βεβαια φοβάμαι λίγο για το αποτέλεσμα που θα είχε αυτό,γιατί μπορεί να καταλήξουμε να κάνουμε καμια καφρίλα.
08-07-2013, 22:29 #22
08-07-2013, 22:41 #23
Εντάσσω των εαυτό μου στους μη normal γιατί κλείνομαι μέσα πάνω κάτω 4 χρονια τώρα.Και το να βγαίνω 5-6 φορες το χρόνο δεν το θεωρώ καθόλου φυσιολογικό την ηλικία μου. Όσο για το ποτό.Βγαίνεις για να κοινωνικοποιηθείς.Alliws you can drink your self to sleep inside.Κάθε μέρα.
08-07-2013, 22:46 #24
08-07-2013, 22:47 #25
Εχεις δικιο..Παντως δεν κοινωνικοποιεισαι μετρωντας τον χαμενο χρονο,γιατι θα προστεθει κι'αλλος..Κινητοποιησου οσο και αν σου φαινεται βουνο.
08-07-2013, 22:56 #26
Πολύ σωστά τα λες,αλλα όπως φαίνεται να γνωρίζεις,η θεωρία με την πράξη είναι σε εντελώς διαφορετικά επίπεδα.Δεν ξέρω αν έχεις βρεθεί στην θέση μου και το ξεπέρασες,πάντως μιλάς σωστά.Τα ίδια σκέφτομαι και εγώ απλώς δεν έχω το θάρρος h th thelish(den gnwrizw pio apo ta 2) να τα κάνω πράξη...Pokemon μέσα σε "pokeball"(εννοώ ένα πλάσμα το οποιο γεννήθηκε νάνε ελεύθερο αλλα στην πορεία πιάστηκε κάπου και δεν το αντιμετωπίζει όπως οι υπόλοιποι).
08-07-2013, 23:02 #27
Ειμαι κλεισμενη εδω και κατι μηνες λογω ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!Αμα θες να σου δανεισω κανενα γιουρο εδω σε εμενα ελα
Nαι η πραξη απο την θεωρια απεχει,αλλα αν σκεφτεσαι συνεχως ποσο αποτυχημενος η "προβληματικος" εισαι φερνεις το χαος..Εγω δεν σου ειπα βγες αυριο και σαρωσε τα ολα!!Ξεκινα ομως να την βλεπεις και λιγο αλλιωτικα,λιγο πιο χρωματιστα..Θεληση εχεις..Κινητρο χρειαζεσαι
08-07-2013, 23:11 #28
08-07-2013, 23:23 #29
Σκεφτομαι θα μπει κανενας ληστης σπιτι και δεν θα με πιστευει οτι δεν εχω μια! :P
Φυσικα και παιζει ρολο το οικονομικο και οποιος σου πει το αντιθετο ειναι ψευτης!Και εγω πχ ειχα τηλεφωνα απο φιλες μου τυπου "ελα ρε συ παμε για κανενα ποτο" και πως να παω?Με δεκα ευρω?Και αμα μου κατσει το ξηροκαρπιο στον λαιμο και θελω και δευτερο τι θα κανω?Θα πω κεραστε με?Λαθος οπτικη αυτο που σου λεω,αλλα δεν ειχα μαθει στην καμια
Ομως φιλε μου δεν πρεπει να το βαζουμε κατω,ουτε να μειωνουμε τον εαυτο μας.4 χρονια Κωσταλεξι ειναι πολλα...Ενα χαρτζιλικακι θα το εχεις,οταν θα μαζευεις καποια χρηματα βουρ εξω!!!
Και ας βαριεσαι και ας νιωθεις ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ οτι σε βαριουνται!Αν δεν πιεσεις λιγο τον εαυτο σου θα περασουν αλλα 14 χρονια.
08-07-2013, 23:43 #30
Άμα μπει ληστής κανονίζεται μαζί για κάνα άλλο μέρος.Τώρα με 10 ευρώ στην αθηνα που να πας...Θες 3 ευρώ για metro.Θες 15-30 για 2 ποτά(αν την βγάζεις με 2 ποτά μονο και ανάλογος που θα πας).Θες αλλα 5 για προφυλακτικά,εκτος και αν βολεύεσαι με εκείνα στο συρτάρι που ξεχάστηκαν εκεί πριν 2 χρονια.Και αλλα 5 για καμια κρέπα το πρωί.Δεν υπολογίζουμε καν τα τσιγάρα η κάτι άλλο και έχουμε μια μέση τιμή που φτάνει στα 30 ευρώ(περίπου).Μιλάμε τώρα για normal άτομο που δη χρειάζεται confidence boost(dld 5+ποτά).Οποτε το έξω τρώει άκυρο.Για σπιτικό παρτάκι χρειάζεσαι tlxstn ποτά και διάθεση να καθάριοι την επομενη...πάλι άκυρο.Γιατί από κει που έπαιρνες 20 ευρώ την ώρα παίρνεις τα @@ σου.Και ισα ισα που καταφέρνεις να βγάζεις τα έξοδα του σπιτιού και να καρφώσεις μέσα και το internet.
Άμα μπει ληστής κανονίζεται μαζί για κάνα άλλο μέρος.Τώρα με 10 ευρώ στην αθηνα που να πας...Θες 3 ευρώ για metro.Θες 15-30 για 2 ποτά(αν την βγάζεις με 2 ποτά μονο και ανάλογος που θα πας).Θες αλλα 5 για προφυλακτικά,εκτος και αν βολεύεσαι με εκείνα στο συρτάρι που ξεχάστηκαν εκεί πριν 2 χρονια.Και αλλα 5 για καμια κρέπα το πρωί.Δεν υπολογίζουμε καν τα τσιγάρα η κάτι άλλο και έχουμε μια μέση τιμή που φτάνει στα 30 ευρώ(περίπου).Μιλάμε τώρα για normal άτομο που δη χρειάζεται confidence boost(dld 5+ποτά).Οποτε το έξω τρώει άκυρο.Για σπιτικό παρτάκι χρειάζεσαι tlxstn ποτά και διάθεση να καθάριοι την επομενη...πάλι άκυρο.Γιατί από κει που έπαιρνες 20 ευρώ την ώρα παίρνεις τα @@ σου.Και ισα ισα που καταφέρνεις να βγάζεις τα έξοδα του σπιτιού και να καρφώσεις μέσα και το internet.