ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΞΟΔΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Junior Member
    Λοιπόν και εγώ τοχειμώνα έμενα μόνη και ίσα ίσα τα εβγαζα πέρα.
    Υπολόγισε ένα ενοίκιο σε ένα φυσιολογικό σπίτι 250 ευρώ περίπου.
    Για φαγητο 50ε την εβδομάδα (σουπερ κρεοπώλης μανάβης).
    Δεη περίπου 100 το δίμηνο ( έχει διπλασιαστεί το τιμολόγιο).
    νερο 15 το δίμηνο
    κοινόχρηστα εξαρτάται. εγώ για παράδειγμα φθινόπωρο χειμώνα δεν έδωσα κάτω από 50ε
    Βάλε και τα έξοδα να βγεις και καμια βόλτα σαν άνθρωπος και βενζίνη για αυτοκίνητο
    Quote Originally Posted by Zamanfu View Post
    Γειά σας, το θέμα μου είναι το εξής:Είμαι νέος (26 ετών) και σκέφτομαι να φύγω από τους δικούς μου και να νοικιάσω ένα διαμέρισμα για να μείνω μόνος μου.Κάνω κάποιους υπολογισμούς για να δω αν θα τα βγάλω πέρα οικονομικά ή όχι.Τα πάγια έξοδα ενός νοικοκυριού(νοίκι,τηλ,ρεύμ� � κτλ) πάνω κάτω μπορώ να τα υπολογίσω.Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πόσα χρήματα περίπου θα χρειαστώ κάθε μήνα για το ψώνια μου,δηλαδή τρόφιμα ,καθαριστικά,χαρτιά υγείας,σαπούνια κτλ...Εαν κάποιος έχει την ανάλογη εμπειρία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη η συμβουλή του...ευχαριστώ.

Senior Member
    Τελικά νοίκιασες σπίτι;

Senior Member
    Η nikii συνεχίζει να βρίσκεται σε ένα spree νεκραναστασίμων τελετών ...
    Δεν το είχα προσέξει αυτό το thread...μάλλον θα κοιμόμουν, αποκλείεται να έκανα κάτι άλλο....
    Όλα αυτά λοιπόν σε μία χώρα που η ανεργία πλησιάζει το 30% και ένα ακόμα 30% εργάζεται με τον κατώτατο μισθό. Οι θεοί πρέπει να είναι μαζί μας, δεν εξηγείται το πως είμαστε ακόμα ζωντανοί καθότι τα νούμερα απλά δεν βγαίνουν.
    Αλλά δε πειράζει....πάμε πίσω να διαβάσουμε κανένα thread απιστίας και ερωτικής απογοήτευσης να περάσει η ώρα....αφότου φυσικά postαρουμε καμιά φωτό απο τις διακοπές μας σε κάποιο site "κοινωνικής δικτύωσης".

Page 3 of 3 FirstFirst 123