View Poll Results: Θεωρείτε ότι αυτός ο ιστότοπος ανατροφοδοτει τα προβλήματα σας αντί να σας βοηθά?
- Voters
- 36. You may not vote on this poll
-
Ναι
18 50.00% -
Οχι
18 50.00%
Results 31 to 45 of 69
-
09-07-2013, 22:45 #31
- Join Date
- Jul 2013
- Posts
- 22
Δεν κατάλαβες η παρακολουθηση συγκεκριμένων υπαλλήλων μεγάλων οργανισμών του δημοσίου είναι τυπική διαδικασία εξαιτίας τις εμπιστευτικότητας των δεδομένων που διαχειρίζονται. Δεν ξέρω αν είχατε ακούσει για ένα "τύπο" που είχε σπίτι του τα στοιχεία όλων των φορολογουμένων της χώρας?!
- 09-07-2013, 22:48 #32
- Join Date
- Nov 2012
- Posts
- 1,342
Nikprick
condescending prick
Someone who thinks all their actions, thoughts, opinions and tastes are better than anybody's else.
ps: Very often condescending pricks are also pseudo-intellectuals. However pseudo-intellectuals tend to be more subtle.
JOE - This beer is pretty good huh?
CP - Please... this? It's shit. You should try the beer I've had in Germany, now that was worth drinking. This is just piss.
JOE - You're such a condescending prick.
Θα ελεγα πως το νικνειμ σου ειναι το πιο ευστοχο ever...
Μπορεις επισης να κανεις ενα αλλο account με nickname ΝιkBrick
Brick=Τουβλο..
Eπισης ευστοχο...
09-07-2013, 22:52 #33
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 2,987
Kαι η απολυση πως ηρθε?
Eπειδη θεωρηθηκες ψυχικα ασθενης , αρα ανικανος να εξασκεις τα καθηκοντα σου?
Aυτο ειναι διακριση και θα μπορουσες να το κυνηγησεις νομικα,
Η διωξη πως μπηκε στο παιχνιδι ? Aπο μονη της ενημερωσε τον διευθυντη?
09-07-2013, 22:52 #34
- Join Date
- Apr 2013
- Location
- Β612
- Posts
- 183
Για να καταλαβω....Ειχες μια πολυυυυ υπευθηνη θεση στο δημοσιο...και την εχασες για τις αποψεις που
εξεφραζες εδω μεσα???
Ασχετο.. μηπως επαιζες Φαρμα ταυτοχρονα και ειχανε και το σκορ σου??Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.....μόνο με την καρδιά κανείς
μπορεί να δει καθαρά...
09-07-2013, 23:03 #35
- Join Date
- Jul 2013
- Posts
- 22
Δεν είμαι εγώ το θέμα άλλα το κάνετε εσείς "εδώ μέσα"!
Να σημειώσω πως πέραν του ότι μετά από δυο χρονιά βλέπω ακόμα τα ίδια άτομα, δεν λείπουν ωστόσο και οι νέοι εθισμένοι στο φόρουμ με πάνω από 1000 μηνύματα το χρόνο!
Θα μου πεις εδώ αυτοκτονούν τρεις κάθε μέρα τα τελευταία τρία χρόνια, εδώ θα υπήρχε ύφεση?!
09-07-2013, 23:04 #36
- Join Date
- May 2012
- Location
- Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
- Posts
- 4,694
09-07-2013, 23:09 #37
- Join Date
- Nov 2012
- Posts
- 1,342
Νickprick με το πμ που μου εστειλες ημουνα ετοιμος να παρω στυλο και να γραψω το ονομα σου στο πουλι μου,να στο βγαλω φωτο και να στο στειλω...
Αλλα μετα ειδα οτι δεν χωραει ολο μιας και την εχω μικρη οποτε θα γραψω μονο το prick...
Εχεις προβλημα η να στειλω;;; :)
09-07-2013, 23:13 #38
- Join Date
- Feb 2013
- Location
- Thessaloniki
- Posts
- 1,545
Δηλαδή για να καταλάβω...Σου φταίει το φόρουμ,επειδή ήταν η αιτία ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ να σε απολυσουν?Γιατί μπερδεύτηκα.Επίσης αυτό που λες νομικά δεν γίνεται και σηκώνει καταγγελία.Άσχετα το πως κινήθηκες εσύ.Οπότε γιατί αναρωτιέσαι το τι κανουμε εμείς μέσα?Κι από πότε ενοχλεί ένα φόρουμ?
09-07-2013, 23:15 #39
- Join Date
- May 2012
- Location
- Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
- Posts
- 4,694
Παιδια μια στατιστικη κανει πανω στην εμπειρια του εδω μεσα και πανω στην ΣΥΜΦΟΡΑ που τον βρηκε,που και εγω απορω πως μπορει να συμβει κατι τετοιο..Κατα τα αλλα μην τον λιντσαρουμε τον ανθρωπο.
10-07-2013, 00:12 #40
- Join Date
- Jul 2013
- Posts
- 22
Δε με βρήκε καμία συμφορά ίσα ίσα ξεκόλλησα από εδώ! Και χάρη σε μια γυναίκα ξεκόλλησα και από τις ταμπέλες που μου είχαν βάλει οι "ειδικοί". Το μονο που μενει ειναι να ξεκολλήσω και από τα χάπια που όπως σε όλους σας είπαν πως θα τα παίρνετε 6 μήνες ένα χρόνο, τα μασάμε χρονια και χρονια! Γιατί κανένας δεν μας ειπε οτι ενώ δεν ειναι εξαρτησιογωνα, οι παρενέργειες της διακοπής είναι χειρότερες από την εξάρτηση!
10-07-2013, 00:23 #41
- Join Date
- May 2012
- Location
- Στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα
- Posts
- 4,694
Τοτε χαιρομαι που εισαι καλα..Το φορουμ ηταν μια εξαρτηση καποτε για εμενα..
Τωρα τελευταια λογω κωλοβαρεματος ειμαι εδω εγω..!Παντως το να χανεις την δουλεια σου συμφορα ειναι,αλλα αφου εισαι εσυ καλα αυτο εχει σημασια!
Τωρα οσο αφορα τα φαρμακα σε καποιες περιπτωσεις,ειναι αναγκαια και σε αλλες δινονται σαν ψωμοτυρι!
10-07-2013, 00:40 #42
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 2,987
10-07-2013, 08:41 #43
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 7,376
Πιστευω πως η πρωτη επαφη καποιου με το φορουμ ειναι η αναγκη να πει καπου το προβλημα του, βολευει η ανωνυμια του χωρου να μιλήσει ανετα σε συνδυασμό με την ελλειψη καταλληλων ανθρωπων στο δικο του χωρο για να τους εκφραστει όπως εκφραζεται εδω. Στη συνεχεια μπαινει σε διαλεκτικη συζητηση πρωτα για το θεμα του κι επειτα δινει συμβουλες και λεει τη γνωμη του για τα θεματα αλλων, κι αυτο το δευτερο, ητοι το να λεει τη γνωμη του κλπ σε θεματα αλλων (ασχετως αν ελυσε ή όχι το δικο του παρα το ότι ακουσε πολύ αξιολογες κουβεντες γι αυτο) του εγινε με τον καιρο καθημερινοτητα και στο τελος εθισμος κι εξαρτηση.
Για μενα η παραμονη καποιου εδω για χρονια ειναι αποδειξη ότι δεν κατορθωσε να ξεμπερδεψει με τα δικα του. Εδω καλυπτεσαι απο την ανωνυμια και λες αυτα που αποφευγεις ή ντρεπεσαι να πεις ή δεν εκφραζεις στους δικους σου ανθρωπους, η τεχνολογια όμως εχει την ικανοτητα να ανακαλύπτει ανα πασα στιγμη ποιος ειναι πισω απο τα γραφομενα ιδιως αν εργαζεσαι σε ευαισθητους χωρους όπως ο θεματοθετης.
Το ζητημα ειναι αν ολοι αυτοι που όπως λες ειναι για χρονια εδω εχουν ωφεληθει απο το φορουμ. Το αν εμειναν ακριβως οι ιδιοι όπως πρωτομπήκαν μπορεις σε καποιο καλο βαθμό να το συμπερανεις μεσα απο τα λογια τους, ητοι, απο λεπτομερειες για τη ζωη τους κι απο το υφος με το οποιο γραφουν, τα νοηματα που παιρνανε και την εμπειρια με βαση την οποια μιλανε, απο τοτε που πρωτομπηκαν μεχρι σημερα ως εαν να τους παρακολουθεις διαχρονικά και να διαπιστωνεις τη διαφορα. Η βελτιωση όμως μπορει να ναι αποτελεσμα του δικου τους αγωνα ή/και με τη βοηθεια ειδικου ή δικων τους ανθρωπων και οχι λογω των ερεθισματων που πηραν απο το φορουμ. Το ότι εχει φυγει καποιος απο εδω δε σημαινει απαραιτητα πως ξεπερασε τα δικα του θεματα, διοτι αλλο απεξαρτηση απο το χωρο κι αλλο ελυσα τα θεματα μου.γιάννης
10-07-2013, 10:46 #44
- Join Date
- Jul 2013
- Posts
- 22
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω πως πολλοί χρήστες βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν πριν δυο χρόνια.
Μερικές φορές η συμπαράσταση επιδεινώνει κάποιες συμπεριφορές αντί να τις βελτιώνει, με κύρια ευθύνη εκείνου που λαμβάνει τη συμπαράσταση των άλλων.
Και μιλώντας στους μεγαλύτερους σε ηλικία εδώ μέσα που είναι ποιο ώριμοι και ποιο έμπειροι και έχουν αναλάβει και μια ευθύνη εδώ μέσα, θα πρέπει να σας πω πως είτε από αδιαφορία είτε από απροσεξία είτε δείχνοντας κατανόηση έχετε αφήσει θέματα ανεξέλεγκτα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν! Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει θέμα με οδηγίες για εμετό σε ένα τέτοιο χώρο! (http://www.e-psychology.gr/forum/sho...A4%CE%9F%CE%A3) που μπορεί να βρεθεί από κάθε μηχανή αναζήτησης! (https://www.google.gr/search?q=%CE%B...w=1280&bih=933)
10-07-2013, 11:29 #45
- Join Date
- May 2012
- Location
- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Posts
- 784
Σ'ενα κομμάτι θα συμφωνήσω με τον nik. To σύστημα είναι λιγο τρύπιο και κάποιος νέος χρήστης αν μάλιστα δεν γνωρίζει και πολλά απο φορουμς μπορεί να εκτεθεί από εκεί που δεν το περιμένει. Όσον αφορά την ευκολία που μπορείς να πέσεις σε κάτι από τις μηχανές αναζήτησης είναι ένα γενικότερο αρνητικό του διαδικτύου. Μπορεί ούτως ή άλλως να βρει ο χρήστης το οτιδήποτε...θετικό ή αρνητικό..αν δεν έχει ασπίδες προστασίας την πάτησε. Το συγκεκριμένο φόρουμ δε νομίζω ότι προσθέτει ή αφαιρεί κατί, από τη στιγμή που δεν κρύβεται πίσω από δήθεν εκφρασμένες επιστημονικές αλήθειες. Και απο τη στιγμή που υπάρχει ο παράγοντας άνθρωπος που έχει τη δυνατότητα να εκφράζει ότι θέλει και σ' ένα τόσο διαδεδομενο μέσο ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να επηρεάσει αρνητικά.
Έχω παρατηρήσει ακόμα , ότι ένας παλιος χρήστης απο ένα σημείο και μετά εκθέτει όλο και λιγότερο προσωπικά του προβλήματα. Πιστεύω , όχι γιατί έχει βρει κάποιες απαντήσεις αλλά ότι δεν επιθυμεί να εκτεθεί παραπάνω.
Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και τοποθετήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς όπως επίσης και την βοήθεια που πήραν κάποιοι άνθρωποι που μπορεσαν και εξέφρασαν τις αγωνίες , τους φόβους, τους προβληματισμούς τους .Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
Similar Threads
-
χαμενος δεν ειναι αυτος που χανει αλλα αυτος που τα παραταει...
By αλεξανδρος_77 in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 6Last Post: 20-05-2013, 22:28 -
Τετράδια αντι-ψυχιατρικής (_)
By carrot in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 21Last Post: 18-08-2011, 11:37 -
Πόνος αντί για οργασμός
By carrot in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 9Last Post: 15-12-2010, 23:09 -
ΚΑτΑΘΕΣΗ ΨyΧΗς & ΕΝΑς ΣημανΤικΟς ΙστότΟπΟς :XRTCUPXRTC=EΞΑΡΤΗΣΗAΠΕΞΑΡΤΗΣΗ
By 8odwris in forum Εξάρτηση από Ψυχοδραστικές Ουσίες - ΝαρκωτικάReplies: 35Last Post: 08-03-2010, 19:08 -
Ποια θεωρειτε τη δικη σας καλυτερη ταινια
By Empneustns in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 65Last Post: 27-09-2008, 19:22
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή