Results 16 to 30 of 74
Thread: Προβληματα στο sex.
-
10-07-2013, 01:07 #16
Mακαρι ρε φιλε... γιατι δεν ξερεις τι βαρος ειναι πραγματικα. Και προσπαθω να μην με επηρεαζει και να μην το μεταφερω εκτος το εχω καταφερει σε μεγαλο βαθμο ειδικα στις συναναστροφες μου με γυναικες ... γιατι απαξ και δειξεις κομπλεξ κάηκες.Οι γυναικες τα μυριζονται χαλαρα τα κομπλεξ.
Μπορει να μην εχει να κανει με τα επιπεδα τεστοστερονης αλλα μπορει να με βοηθησει να χαλαρωσω αμα εχω μερες ή να πιω κανα ποτακι και μετα να παω δεν ξερω θα δω.Το κακο με μενα ειναι οτι ημουν αφαλός ακομη και στο στοματικο ειχα αγχος ρε δεν μπορουσα αμα ειχα στυση εστω και στο στοματικο καπως θα ημουν ικανοποιημενος εστω και για αρχη καλα θα ηταν και ας ειχα ολοκληρωμενη και μετα το στοματικο σε επομενη συναντηση, δεν εχω προβλημα να πληρωσω θυσιαζω και το ποτο μου σε ενα κλαμπ αμα λαχει αρκει να γινει ξανα.
Α και κατι θετικο που θυμηθηκα τωρα ειχα κανει τσαρκα πριν τα Χριστουγεννα και ειχα μπει σε ενα σπιτακι μεσα και επαιζε τσοντουλα στο σαλονακι πριν βγει το μωρο να το δούμε :P και εκει ενιωσα οτι ειχα στυση κανονικα και αυτο καπως μου εφτιαξε το κεφι βεβαια ξερω οτι καποιοι μπορει να γελανε με αυτα που διαβαζουν ή καποιες που θα έχουν σκιστει στο *** αλλα τι να κανουμε δεν αντιμετωπιζουμε ολοι τα ιδια ζητηματα.
- 10-07-2013, 01:19 #17
Και να γελάνε δε θα πρέπει να σε νοιάζει.Ϊσα ίσα που θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις.Πρώτα με αυτοσαρκασμό (για αρχή μόνος σου,στο μυαλό σου δηλαδη...) Δεν είναι κακό το να γελάει κάποιος,κακό είναι η κοροιδία του να γελάει...κι εδώ μέσα δε νομίζω να το κάνει κανείς :) Αλλά για να μη βγαίνουμε από το θέμα,σου είπα.Θα το ξεπεράσεις.Εντάξει ίσως σου πάρει λίγο χρόνο ακόμη,αλλά θα το ξεπεράσεις...Και μιας κι αναφέραμε το γέλιο,ξεκίνα έτσι με τον ευατό σου.Διακωμωδησε λίγο την κατάσταση στο μυαλό σου να ηρεμήσεις και να μη σκέφτεσαι αρνητικά.Όλα θα γίνουν.... :)
10-07-2013, 01:23 #18
10-07-2013, 01:27 #19
10-07-2013, 01:41 #20
Συμφωνω με αυτο που σου ειπε ο Ντουμπρουτζας.
Το εχεις ενοχοποιησει πολυ το προβλημα σου , για αυτο και λες συνεχεια οτι θα γελανε οι αλλοι , οτι θα μαθευτει και λοιπα.
Αποδεξου το και μην νιωθεις τυψεις.
10-07-2013, 13:14 #21
πωπω.... φιλε μου ειλικρινα εχεις πολυ λαθος αντιληψη γενικα. Βλεπεις την ερωτικη πραξη, το σεξ οχι ως μια αναγκη σου βιολογικη και συναισθηματικη αλλα ως ενα μεσο για να επιβεβαιωθεις και χανεις ολη την ουσια. Νομιζω αυτο ειναι και το προβλημα που εχεις ν' αντιμετωπισεις τελικα. Ποιος σου ειπε οτι οι ανθρωποι ειμαστε μηχανες;;; Ενας ανθρωπος στρεσαρισμενος, αγχωδης, με ασχημη ψυχολογια πως θες να λειτουργησει;;; Αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου και το προβλημα λες και προκειται για μηχανικη βλαβη. Θα παω στο συνεργειο (ειδικος, ιεροδουλες, φαρμακα) και θα το φτιαξω στο μελλον οταν βρω δουλεια. Οχι!!! Πρεπει να βρεις τι ειναι αυτο που σ' εχει μπλοκαρει και σιγουρα δεν ειναι το οτι δεν ειχες στυση καποιες απο τις ελαχιστες φορες που προσπαθησες. Ψαχτο, αλλου ειναι το προβλημα. Επισης σε νοιαζει πολυ τι θα πει ο κοσμος, ο περιγυρος σου και δε σε νοιαζει το πως εσυ θα νιωσεις καλα και θα χαρεις τον ερωτα. Απελευθερωσου. Χ.....κες για τη γνωμη των αλλων στην τελικη. Απ' την αλλη εχεις ερωτευτει ποτε;;; Εχεις ερθει συναισθηματικα κοντα μ' εναν ανθρωπο;; Εχεις αγαπηθει;; Αυτο ειναι το ζητουμενο. Δεν ειμαστε ζωα οι ανθρωποι. Αλλιως θα μας επιανε οιστρος καθε Γεναρη και καθε Μαρτη οπως τα γατια. Επισης εχεις πολυ λαθος αντιληψη στον τροπο που βλεπεις τις γυναικες "ειναι η μονη εμφανισιμη γυναικα και τη χρειαζομαστε στην παρεα γιατι αλλιως σ' αντιμετωπιζουν οταν βγαινεις εξω". Διαβαζεις τι γραφεις;; Ολα γυριζουν γυρω απ' το πως θα φανεις προς τα εξω. Δεν ειναι οι γυναικες γραβατα μανουλα μου να την φορεσεις. Βεβαια δε φταις εσυ σ' αυτο φταιει ο τροπος που εκπαιδευομαστε μεσα σ' αυτη την κοινωνια. Δεν οφειλεις ν' αποδειξεις τιποτα σε κανενα, οφειλεις μονο να εισαι ευτυχισμενος.
10-07-2013, 13:15 #22
10-07-2013, 13:34 #23
Ναι φυσικα και εχω ερωτευτει και με εχουν ερωτευτει και ολα αυτα...αλλα πολυ καιρο πριν
Ξερω καλα τι γράφω δυστυχως ή ευτυχως ζουμε σε εναν κοσμο οπου οι εντυπωσεις παιζουν τεραστιο ρολο οποτε αμα σε δουν με μια μπακουροπαρεα εξω δεν θα σχηματισουν καλη εντυπωση για το ατομο σου.Τις εχω εξαλειψει αυτες τις παρεες μην μπερδευεσαι απο το προβλημα μου ξερω τι μου γινεται.Πριν μπεις στον κοπο να διαφωνισεις για αυτο πες μου ποσες παρέες εχεις
και ποσους φιλους γιατι αν μου το λεει αυτο καποια που βγαινει μονο με την κολλητη της και ειναι αποκομμενη γενικοτερα και εχει και εναν γκομενο που τον γνωρισε 4-5 χρονια πριν και ειναι ακομα μαζι του καταλαβαινω γιατι συμβουλευει ετσι.
Αυτη τη στιγμη αν ημουν περισσοτερο δικτυωμενος θα ειχα και καλυτερες επιλογες στο θεμα γυναικες και ισως το προβλημα να ειχε λυθει αμα ειχα καποια που θα γουσταρα πραγματικα και εβλεπα οτι έχω στυση να παω μαζι της με τα πολλα προκαταρκτικα και τα φιλια ενω αυτο στις ιεροδουλες δεν υπάρχει και σιχαινομαι και εγω να φιλησω καποια στο στομα, ειναι απο τα λαθη που εκανα μικρος και τωρα εχω ξεμεινει.Βεβαια εδω και καποιο καιρο υπαρχει βελτιωση σε αυτο το τομεα επειδη εχω φροντισει εγω ο ιδιος και τουλαχιστον στην παρεα ερχονται κοπελες οχι μοντελακια μεν και πολυ ομορφες αλλα σε συγκριση με παλια που δεν ειχαμε καμια ερχονται οποτε αυτο ειναι ενα θετικο βημα προς τα μπροστα.Με αυτο τον τροπο εχω καταφερει να βοηθησω και καποιους φιλους μου που ειναι πιο κλειστα ατομα (εχω και τετοιους αλλα εχω και πιο ανοικτους) πραγμα που επισης με ευχαριστει.
Κοιταξε οι περισσοτεροι που θα σου δωσουν καποια συμβουλη πανω σε αυτο μπορει να ειναι βολεμενοι ηδη με σχεση καιρο οποτε λογικο να βγαινουν εξω και με βερμουδες και να μην τους νοιαζει τι λεει ο κοσμος στο τελος θα παντρευτουν κιολας και τελειωσε... συγγνωμη αλλα σε αυτο εχω αντιθετη αποψη σε ενδιαφερει τι λεει ο κοσμος που ειναι περισσοτερος και νορμαλ γιατι ζεις μεσα σε αυτον. Εκτος σου ξαναλεω αμα εχεις αποκτησει μια σχεση 4-5 χρονια τωρα και εισαι εκει και αντε και με καμια κολλητη καμια βολτα που και που.Τα εχω δει και αυτα και ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που θελω να πετυχω τωρα εγω.
υγ Βαζω παραγραφους να σας ειναι πιο ευαναγνωστο.Last edited by NWalker; 10-07-2013 at 13:50.
10-07-2013, 14:56 #24
Λες οτι την πρωτη φορα στα 19 σου που πηγες με γυναικα, δε μπορεσες να μπεις μεσα της. Γιατι δε μπορεσες? Τι ηθελες? Προβολεα?
10-07-2013, 15:06 #25
Καταρχας μην το αποδεχεσαι ως συμβουλη. Γραφεις σ' ενα δημοσιο forum οποτε ειναι φυσιολογικο να δεχτεις κι αποψεις διαφορετικες απ' αυτες που ενδεχομενως θα περιμενες. Δεν ειναι αναγκη να τις υιοθετησεις. Ο,τι θελεις κρατας, ο,τι θελεις πετας.
Ναι!! Ζουμε σ' ενα κοσμο που οι εντυπωσεις παιζουν πολυ σημαντικο ρολο γιατι εμεις το εχουμε επιτρεψει αυτο. Γιατι εχουμε εστιασει στην επιφανεια. Γιατι ολοι προσπαθουμε να στησουμε μια εικονα και χανουμε την αληθεια μας. Αυτη ειναι και η καταστροφη μας. Γι' αυτο και εχουμε γινει ολοι συμπλεγματικοι. Γιατι αν ειχαμε αντιληφθει το βαθυτερο νοημα της ζωης κι οτι ουτε καν η επιβιωση μας δεν ειναι στο χερι μας και δεδομενη, αν ειχαμε αντιληφθει ποσο φθαρτοι ειμαστε στην πραγματικοτητα, ο,τι απ' τη μια στιγμη στην αλλη μπορει να μην υπαρχουμε καν, ο,τι στο επομενο δευτερολεπτο δεν ξερουμε τι μπορει να μας συμβει και υπαρχουν χιλιαδες παραδειγματα γυρω μας, μονο που πιστευουμε οτι ειναι μονο για τους αλλους κι οχι για μας, θα το περναμε αλλιως και δε θα φορτωναμε το μικρο και φτωχο μας μυαλουδακι με ανουσια πραγματα..
Βρηκαμε ενα μοντελο "επιτυχιας" λοιπον που μας εχουν πλασσαρει τα ΜΜΕ και τα life style περιοδικα και προσπαθουμε να τ' αντιγραψουμε ολοι. "'Ο αντρας πρεπει να ειναι ετσι", "η γυναικα πρεπει να ειναι ετσι" κι αντι να υπερασπιστουμε τη μοναδικοτητα και την διαφορετικοτητα μας προσπαθουμε να γινουμε ολοι ιδιοι προσαρμοζοντας τη ζωη μας στα κοινωνικα στερεοτυπα και ζουμε τις ζωες μας με κλισε τυπου "ο αντρας για να μετραει πρεπει να οδηγει ακριβο αυτοκινητο και κυκλοφορει γκομενακι τρελο". Κι ετσι μπηκαμε στη μηχανη του κιμα και γιναμε ολοι εργοστασιακα μοντελα.
Εμπορευματοποιησαμε τους εαυτους μας και πασχιζουμε πως να τους πουλησουμε σε καλη τιμη. Στην επιφανεια ομως φιλε μου να ξερεις επιπλεουν μονο τα σκ.. και οι φελοι. Για να βγαλεις μαργαριταρι πρεπει να βουτηξεις στα βαθια. Προσπαθεις λοιπον να γινεις κι εσυ η μηχανη του σεξ γιατι εμφανισιακα δεν εισαι και του πεταματου οποτε πρεπει να υπερασπιστεις το ρολο σου κι εσυ, να χτυπησεις την τριζατη γκομενα και δεν εχεις καταλαβει οτι αυτο το πραγμα σ' εγκλωβιζει ψυχικα και συναισθηματικα. Ισως αν ησουν λιγοτερο καλος εμφανισιακα, να μην ειχες τοσο μεγαλες προσδοκιες γιατι θα ειχες αποδεχτει καποια πραγματα και θα ζουσες πιο ηρεμα και πιο απλα. Οσο λοιπον κολυμπας στην επιφανεια θα πεφτεις σε γυναικες αναλογες που επισης πονταρουν στο επιφανειακο και για τον εαυτο τους και για τους αλλους και που μπορει να ειναι πολυ καλο φαινομενικα, δε λεω, αλλα θα ειναι μονο αυτο κι απο περιεχομενο μηδεν.
Θ' αντιμετωπιζεσαι λοιπον επιφανειακα οπως και ηδη εχεις αντιμετωπιστει κι ολο αυτο θα γινεται ενας φαυλος κυκλος. Δε σε αφορα ουτε μια γυναικα, ουτε ενα περιβαλλον λοιπον που δε σεβεται ολο αυτο που περνας και σ' αντιμετωπιζει επικριτικα. Και θα πρεπει να ξερεις ομως οτι σε μια τετοια κατασταση δε θα μπορεσεις να βρεις ποτε ουτε την κατανοηση, ουτε τη στηριξη που ζητας απο μια συντροφο γιατι εκει που θα καμακωνεις, για να χρησιμοποιησω τη δικη σου ορολογια, δε θα μπορουν. Το ζητουμενο ειναι να βρεις εναν ανθρωπο να σ' αγαπαει. Εσενα, οπως εισαι, με τα αγχη, τις ανασφαλειες που εχεις. Ν' αγαπαει τις αδυναμιες σου. Φυσικα το να μην μπορεις να λειτουργησεις σεξουαλικα ειναι προβλημα, οχι ομως γιατι κατι θα σου πουν οι αλλοι αλλα γιατι εσυ δεν μπορεις να χαρεις. Γιατι ο ερωτας ειναι χαρα, ειναι παιχνιδι.
Προσωπικα ειμαι απο τους ανθρωπους που εχω ταλαιπωρηθει πολυ απο τη λογικη που πρεσβευεις αυτη τη στιγμη. Στην ιδια κοινωνια εχω μεγαλωσει κι εγω, δε ζω καπου αλλου. Με τον ιδιο τροπο εχω εκπαιδευτει απο τον οικογενειακο, κοινωνικο και φιλικο περιγυρο και με οσα γραφεις εχω ερθει αντιμετωπη. Κι εχω ταλαιπωρηθει ως ανθρωπος που λειτουργουσα με το σκεπτικο το δικο σου καποτε και που μονο πιεση κι αρρωστια μου προκαλουσε αυτο γιατι ημουν παντα στην αγωνια ν' αποδειξω κατι στους αλλους. Τι κερδισα;; Χαλασα την ψυχολογια μου και καβαντζωσα μια αγχωδη διαταραχη να 'χω να πορευομαι. Καλα να παθω ομως γιατι κοιταζα τους αλλους κι οχι τον εαυτο μου. Κι εσυ τους αλλους κοιτας οταν σε νοιαζει τοσο η γνωμη τους κι οχι τον εαυτο σου. Εχω ταλαιπωρηθει ομως κι απο ανθρωπους που με πλησιαζαν με το σκεπτικο το δικο σου, γιατι δυστυχως για μενα εμφανισιακα μετρουσα οπως λες κι εσυ, αλλα με αντιμετωπιζαν με τον επιφανειακο τροπο που αντιμετωπιζεις κι εσυ τις γυναικες. Ημουν τροπαιο δηλαδη. Κι ως τροπαιο δεν μπορουσα να ειμαι ευτυχισμενη, ουτε οι ανθρωποι αυτοι να αγγιξουν την ψυχη μου. Πως θα μπορουσαν;; Αφου ουτε τη δικη τους ψυχη δεν ειχαν αγγιξει.
Αυτα λοιπον και εχε υποψιν σου πως μονο βολεμενη δεν ειμαι. Κανεις απ' οσους ειμαστε εδω και γραφουμε δεν ειναι βολεμενος. Κατι εχει που που δυσκολευει τη ζωη και ψαχνει ν' ακουσει μια αλλη αποψη. Και τι παει να πει βολεμενη;; Για θεσουλα στο δημοσιο μιλαμε η για σχεση;; Οσο για το θεμα φιλικές σχεσεις και παρεες... Εχω υπαρξει και σε μεγαλες παρεες, εχω υπαρξει και με μια κολλητη μονο, εχω υπαρξει και τελειως μονη μου οταν χρειαστηκε να κανω το ξεκαθαρισμα στη ζωη μου και να διωξω απο κοντα μου τοξικους ανθρωπους που μου εκαναν κακο. Κι ενα εχω να σου ως συμπερασμα απ' το βιωμα μου αυτο. Οι σχεσεις αξιολογουνται σε ποιοτικο κι οχι σε ποσοτικο επιπεδο.Last edited by novia35; 10-07-2013 at 15:34.
10-07-2013, 15:20 #26
Επισης θα βοηθησει και αν καποιος ειχε κατι παρομοιο και θελει να το συζητησει και πως το έλυσε.
novia35 παρεξηγησες εγω δεν ακολουθω κανενα πλασαρισμα απο τα ΜΜΕ. Εγω απλα σου λεω οτι προτιμω την κοινωνικοποιηση απο την απομονωση και το "Λιγους και καλους" εννοειται οτι θα ξεχωρισεις κάποια ατομα αλλα μ αρεσει να κανω με αρκετο και διαφορετικο κοσμο παρέα. Τωρα αν εσυ απο αυτα που έγραψα με περασες για φερέφωνο των ΜΜΕ τι να πω?
Ολοι μας εχουμε πληγωθει ολοι μας αλλα περιμεναμε και αλλα πηραμε στο τελος αλλα αυτο δεν ειναι λογος να αρχιζεις να απομονωνεσαι και να λες τα παντα εμπορευματοποιημενα.Αυτος ειναι λογος ομως να βαλεις μυαλο και να μελετησεις πως δουλευει το συστημα δεν προκειται να εχεις ευκαιριες μακρυα απο το συστημα επειδη ο πολυς κοσμος συγκεντρωνεται εντος του συστηματος με περιθωρειακο κοσμο θα κανω παρέα? με αυτους που σου λενε να πανε να πνιγουν οι γυναικες και ειμαστε και μονοι μας καλα? αντροπαρεα? ελεος.Last edited by NWalker; 10-07-2013 at 15:39.
10-07-2013, 15:39 #27
Aπλα ειναι τα πραγματα φιλαρακι, δε χρειαζεται πολυ φιλοσοφια. Η δυσκολια στη στυση εχει τριων ειδων αιτια. Οργανικα, ψυχολογικα, νευρολογικα ή συνδυασμο τους. Βρισκεις τι φταιει στην περιπτωση σου, το λυνεις και προχωρας. Επισης σου προτεινω να κοψεις τα στουντιο. Δεν εχω καταλαβει ακομα ομως ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου συνοπτικα και ξεκαθαρα.
10-07-2013, 15:49 #28
Kοιταξε να δεις ειναι περιεργη ιστορια και δεν ξερω αμα σε ενδιαφερουν και οι λεπτομερειες , τι να αρχισω να σου γραφω τωρα το θεμα ειναι οτι δεν μπορεα να μπω επειδη ηταν στενη μαλλον δεν ειχε ερεθιστει γιατι δεν της ειχα κανει γλειφο*** εκεινη την ημερα οποτε και εγω σαν χαζος μετα εγκατελειψα και απλα τελειωσα με μλκια που μου εκανε αυτη
ενταξει ηλιθιο σκηνικο τελειως απο 2 αβγαλτα παιδια ειχε και αυτη τις παραξενιες της την μια μηπως μεινει εγκυος την αλλη μηπως την κολλησω τιποτα λες και ημουν κανας βρωμιαρης ή αρρωστος, 19 ημουν αλλοι στα 19 βεβαια παιζουν καλυτερα παλι καλα που ενα καλοκαιρι εστω ειχα μερικες σεξουαλικες συνευρεσεις σε οικους ανοχης γιατι τωρα θα ημουν ακομα πιο χαλια τουλαχιστον εχω αυτο να με κραταει καπως ειναι απιστευτο που καποιες φορες αναπολω αυτη την εποχη μονο και μονο για αυτο το λογο ισως εχει παρει μεγαλυτερες διαστασεις στο μυαλο μου απο οσο νομιζω και ειναι κατα μου αυτο.Οι γυναικες τωρα δεν μπορουν να το καταλαβουν αυτο γιατι ειναι πιο συναισθηματικες αλλα για εμας εχει μεγαλη σημασια ρωτηστε εναν σεξολογο να σας πει εχω διαβασει και Ασκητη.
10-07-2013, 16:03 #29
Δεν είμαστε ζώα οι άνθρωποι? Σαφώς και είμαστε. Και ακριβώς επειδή διδαχτήκαμε πως δεν είμαστε είμαστε τώρα στο ναδίρ. Έχουμε τις ίδιες ανάγκες, καθαρές και απλές. Κι όμως, για να μπορέσουν να εδραιωθούν στις συνειδήσεις κυρίαρχες ιδεολογίες, έπρεπε να πιστέψουμε πως είμαστε διαφορετικοί και όχι μόνο αυτό, αλλά και ανώτεροι. Έτσι το ένστικτο, οι αισθήσεις και η απλότητα των επαφών, στολίστηκαν ιδεολογικά με ένα σωρό φιοριτούρες, και φυσικοποιήθηκαν οι τεχνητές διαφορές ανθρώπου-ζώου. Βρες μου ένα ζώο που να αντιμετωπίζει δυσκολία στύσης ψυχογενή/ψυχολογική και θα σου πω γω για τις τεχνητές διαφοροποιήσεις ανθρώπου ζώου. Γιατί λες να μην έχουν ψυχολογικά τα ζώα όταν ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι σε τεχνητά κατασκευασμένα περιβάλλοντα με μαζικές συνθήκες διαβίωσης? Γιατί οι συνθήκες ζωής τους είναι σύμφωνες με τη φύση τους, που είναι ελεύθερη από επιβολές ιδεολογιών.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι γιατί συγκρίνεσαι με πρότυπα, ένα αυτό, και σε βρίσκεις μη κανονικό και κατώτερο, και έχεις καταπιεί και το χαπάκι της φυσιολογικότητας. Η φυσιολογικότητα, η νορμάλ κατάσταση δλδ δεν υπάρχει, είναι πλαστή. Υπάρχουν τόσες ανωμαλίες όσοι άνθρωποι. Τόσες αποχρώσεις και τόσες διαφοροποιήσεις της κάθε μοναδικότητας από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο, που αυτοί οι χαρακτηρισμοί ως νορμάλ μη-νορμάλ, μόνο να σε κάνουν να νιώθεις άρρωστος και χαμένος μπορούν. Και να πλουτίσεις και συ λίγο ακόμα ψυχολόγους σεξολόγους ψυχιάτρους και όλο το αγνό, επιστημονικό δυναμικό που θέλει το "καλό" της ανθρωπότητας.
Επιστροφή στη φύση σε όλα τα πεδία, στην επαφή, στο ένστικτο, στην απλότητα, στο γήινο και ουσιώδες. Και μακριά από κοινωνικές νόρμες, καταπιεστικούς θεσμούς, φυλακές του σώματος και του μυαλού που το σώμα μας διαθέτει.
Εγώ θα σου έλεγα να απομακρυνθείς λίγο καιρό απ΄όλα και να τα δεις και σκεφτείς από απόσταση. Μέσα στο θέμα καθώς είσαι βυθισμένος, αυτό που μιλάει τώρα δυνατότερα όλων είναι το άγχος σου για την επίδοση, οι ματσίλες με τις οποίες έχεις έρθει σε επαφή το ήθελες δεν το ήθελες και διάφορα άλλα σάπια. Μετά, νιώσε το σώμα σου, κάνε ασκήσεις που σε "περνάνε" στο σώμα, και άφησε λίγο στην άκρη την διανοητικοποίηση όλου αυτού του κομματιού.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αφήνουμε ένα ένα κομμάτι της ζωής μας να κατευθύνεται από την ιατρική και να βασίζεται στον επιστημονικό Λεβιάθαν με τις τεχνητές του πρωτοπορίες που μας πάνε τάχαμου προς την τελειότητα.
Κανένας δεν πρέπει να σε ξέρει- ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ- καλύτερα από εσένα. Μην παραδίνεις τον εαυτό σου σε κανέναν να σε διαχειρίζεται σαν εμπόρευμα.Be warned. My shite detector is on high alert.
10-07-2013, 16:12 #30
Η περιπτωση του να ειχε η κοπελα "προβλημα" δεν παιζει;; Η περιπτωση του να ηταν απειρη η κοπελα και να σε αγχωσε δεν παιζει;;; Γιατι επρεπε να το χρεωθεις ως δικο σου προβλημα;;; Εδω μπορει να εισαι σε μια σχεση, να ειναι κανονικη η σεξουαλικη σου ζωη, να τυχει να χωρισεις και να κανεις σχεση με καποιον αλλο ανθρωπο και να μην μπορεσεις να λειτουργησεις. Για ονομα δηλαδη. Μεχρι να μαθεις το σωμα του αλλου, να μαθει το σωμα σου, να μαθεις τι του αρεσει, τι τον ευχαριστει, να μαθει τι σου αρεσει χρεαζεται χρονος. Να δοκιμασεις και να ξαναδοκιμασεις. Αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να ξερεις πρωτα γιατι διαλεξες να πας με το ατομο αυτο και γιατι διαλεξε να παει μαζι σου. Του αρεσεις και σου αρεσει πραγματικα η πας για να πας;; Γι' αυτο σου λεω οτι το ξεκινας απο λαθος βαση αλλα δεν το καταλαβαινεις. Αν παλι το δοκιμασες ετσι οπως το λεω παει να πει οτι δεν ταιριαζατε με την κοπελα. Προσπαθησε κι αλλου. Βρες και μια πιο εμπειρη γυναικα, δε χρειαζεται να τ' ακουμπας και να τρεχεις στα σπιτια. Γι' αυτο δεν μπορεις να λειτουργησεις με κανονικες γυναικες κι ουτε προκειται αν ψαχνεις τη ευκολη λυση. Ασε που θα εχεις προσδοκιες *******ς απο τις γυναικες που ερχεσαι σ' επαφη κι αυτο θα ειναι το πρωτο που θα σε κανει απορριπτεο.