Results 61 to 74 of 74
Thread: Προβληματα στο sex.
-
04-04-2015, 22:53 #61
Βασικά το προβλημα μου ειναι οτι επειδη ειχα κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες στο παρελθον έχω μπλοκάρει λιγο και ειμαι κάπως διστακτικός παρολαυτα έχω καθημερινά ορεξη και οταν ειμαι μονος μου έχω θεαματικές καταστάσεις. Εκεινη την ώρα λεω τωρα μέχρι να σηκωθω και να πάω σε έναν οικο θα χαθει ολο αυτο αλλα εκεινη την στιγμή δεν υπάρχει και μια γυναικα διπλα (η οποια θα μπορουσε να δεχθει κιολας να δουμε μαζι καμια τσοντούλα και να μην αρχισει τα "δεν σε φτιαχνω μονο εγω κτλπ κτλπ" αυτα ειναι λιγο κουραστικα για εκεινη την ωρα εγω να θέλω αλλα να έχω 1-2 κολληματα και η άλλη να νοιάζεται για την ωραιοπαθεια της μονο και αν αρέσει) με τις σχέσεις δεν εχω θέμα απλα ισως εκει γινει πιο γνωστο και μπλεξουμε αμα εχω καμια αποτυχια μπορει να με κουτσομπολευουν μετά.
Το θετικο ειναι οτι επειδη έχω γνωριμιες ξεκινησα να μιλάω και να κανονιζω με μια άλλη τωρα. Επειδη η προηγουμενη μου έκανε νερά και κανει την δυσκολη.
- 04-04-2015, 23:15 #62
Ισως μπορω να ξεκινήσω μια σχέση με μια γκομενα βγάζοντας το απο το μυαλο μου και αμα δω οτι κάτι πάει στραβα να της πω ξέρεις έχω θεματα αυτη τη περιοδο με τη δουλεια και αγχωνομαι. Παντως άν έχει τυχει σε κανεναν ή καμια και θέλει να μοιραστει πως το ξεπέρασε θα βοηθησει.
14-04-2015, 17:45 #63
Φιλε Walker, η γνωμη μου απο αυτα που διαβαζω ειναι οτι σου δημιουργηθηκε ψυχολογικο προβλημα απο τις 3-4 αποτυχημενες φορες που προσπαθησες να εχεις ολοκληρωμενη επαφη με ιεροδουλη και πλεον σου εχει γινει εμμονη ιδεα οτι θα αποτυχεις ξανα. Και το αγχος και ο φοβος αποτυχιας ειναι οι χειροτερες συνθηκες για να εχεις στυση. Εδω και προβλημα να μην εχεις, αμα αγχωθεις για καποιο λογο χανεις τη στυση σου σε χρονο dt. Εγω θα πρωτοτυπησω και δε θα σε συμβουλευσω να κανεις κανονικη σχεση με κοπελα αν δε λυσεις πρωτα το προβλημα. Δυστυχως οι γυναικες εχουν τη δικια τους λογικη, ενα περιεργο τροπο σκεψης που δεν καταλαβαινουμε και δεν πιστευω οτι απο εκει θα βρεις καποια βοηθεια. Πιθανως να νομιζει οτι φταιει αυτη, οτι δεν ειναι ωραια, οτι δε σε φτιαχνει κλπ κλπ. Και ο καυγας δε θα αργησει να ερθει. Ασε που υπαρχει και ο κινδυνος που ανεφερες κι εσυ, δηλ. να σε κανει βουκινο, ειδικα αν εχετε κοινους γνωστους και χωρισετε τσακωμενοι. Οι οικοι ανοχης ειναι μια καλη λυση. Ομως θα πρεπει να βρεις εναν οικο απομερο χωρις πολλη κινηση, για να μη σε αγχωνουν οι αλλοι πελατες και η πιεση του χρονου, και μια κοπελα που θα σου αρεσει πολυ εμφανισιακα. Προσπαθησε μονο με αυτην, παλι και παλι και παλι μεχρι να εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα. Πιστευω με επιμονη προσπαθεια και αν της εξηγησεις την κατασταση σου και ζητησεις τη βοηθεια της (ωστε να ειναι υπομονετικη) θα λυσεις το προβλημα. Σε καθε περιπτωση περιορισε πολυ τον αυνανισμο γιατι δρα ως υποκαταστατο και απο μια ηλικια και μετα σου κανει περισσοτερο κακο παρα καλο.
15-04-2015, 22:49 #64
Nαι βασικά πρέπει να διαθέσω ενα ποσο 100-200 ευρω μονο για αυτο το σκοπο μέχρι να τα καταφερω ξανά. Πολυ σωστο αυτο που λες για τον αυνανισμο.
Οι γυναικες έχουν την λογικη να τις κυνηγάς συνεχεια και να τους πληρώνεις τα πάντα. Οι ελληνιδες ειναι απο τις πιο δυσκολες γκομενες που έχω συναντησει. Και πολυ κυκλοθυμικες πράγμα που μπερδευει πολυ την κατασταση και δεν καταλαβαινεις τι πρεπει να κάνεις.
16-04-2015, 00:23 #65
Παλιότερα μια πρωην μου ειχε πει και εδω ειναι η τραγικη ειρωνια πως δεν έχει ξαναδει τοση μεγάλη διάρκεια σε στυση.
Να σημειωθει οτι ειχα επιτυχημένες επαφές με ιεροδουλες και πηγαινα μαλιστα καθε βδομάδα μια φορά να κάνω σεξ αλλα μετα έπεσα σε μια φολα και απο τοτε με πηγε κατα διαολου.
09-05-2015, 01:32 #66
Καλησπέρα μετα απο καιρο. Πριν λιγες ημέρες τελικά μετά απο τσάρκες μπήκα σε ενα σπιτάκι στην Αττική που το ειχα μπανισει απο καιρο και μ αρεσε η γυναικα μέσα. Τελικά ολα πηγαν καλά και ειχα καλή στυση!!! Απλα δεν κατάφερα να τελειωσω γιατι ηταν λιγο χαλαρή κάτω και με τελειωσε με το χέρι. Δεν πέρασα καθολου άσχημα και μου ανέβασε την αυτοπεποιθηση ολο αυτο!!! Παρολαυτα με τις γυναικες εξω δεν βλεπω σημαδια συνενοησης κυκλοφορει τρέλα μεγάλη. Οποτε οταν θέλω θα κανω επισκέψεις σε αυτά μέχρι να βρώ κάποια να μπορουμε να συνεννοουμαστε!!!! Ευχαριστω ολους για τις συμβουλές και μια συμβουλη απο μένα ..... να μην το αφήνετε να το προσπαθειτε ακομα και αν έχετε κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες καποια στιγμη η ψυχολογια αλλάζει και το παιχνιδι γυρνάει.
09-05-2015, 02:09 #67
09-05-2015, 02:43 #68
pacific έχεις δικιο για το οτι ο οικος πρεπει να ειναι απομερος για να μην μαζευει κοσμο ουτως ή αλλως οσες φορές εχω πάει με ιεροδουλη σε απομερα στέκια ηταν οχι σε κεντρικα που εχει πολλά μαζεμενα και μπαινει κοσμος συνέχεια. Οσο για αυτην που προτιμησα μου άρεσε μεν αλλα δεν την ερωτευτηκα κιολας μολις την ειδα απλα ηθελα να πάω με μια μεγαλύτερη milf που λέμε και βάλε!!!! Και μου βγήκε. Και τελικα δεν έφτασα στο σημειο ουτε να της πω οτι έχω κάποιο θέμα απλα μια φορά που έκανα βολτα απο εκει και βγηκε στο σαλονι να την δω της κάνω κοιταξε να δεις βιάζεσαι στο δωμάτιο? γιατι εγω αργώ λιγο.... λεει ποσο δηλαδη??? με χαμογελο καμια ώρα??? οχι βρε συ της λέω αλλα κανα 20λεπτο το θέλω και την ειδα οτι ηταν δεκτική ουτε ντιβα ουτε νευρικη οποτε λεω εδω ειμαστε. Δεν θα μου την σπάσει ε και μετα απο μερικές μέρες κράτησα αποχη 3-4 μέρες απο αυνανισμο να ειμαι πιο ορμητικος και πήγα.
@primal71 απλα αμα συνηθισεις με τις τσοντες και τον αυνανισμος μετα μπορει να βολευτεις σε αυτά.
10-05-2015, 01:50 #69
10-05-2015, 23:32 #70
Μεγαλυτερο φοβο απορριψης έχουν οι γυναικες που δεν κάνουν ποτε το πρωτο βημα εκτος απο ελάχιστες.Δεν υπάρχει διαταραχή στο συναισθημα οταν δεν υπάρχει συναισθημα.Οταν πηγαινεις να πληρώσεις δεν υπάρχει συναισθημα εκτος απο ένα αισθημα ευφοριας οταν έχεις τελειωσει και έχεις περάσει ομορφα.Ας μην τα περιπλέκουμε η ζωη ειναι μικρή.
11-05-2015, 11:37 #71
αυτο ακριβως εννοουσα λεγοντας φοβο απορριψης η σιγουρια του να μην αισθανθω τιποτε σημαινει διαταραχη συναισθηματος φιλε ψαξτο για να δεις ακριβως ποτε ξεκινησε και γιατι.....τωρα αν ολο αυτο εσυ το λες ζωη καλημερααα και εφεξεεεε που λενε στο χωριο μου ακριβως γιαυτο που ειπες οτι η ζωη ειναι μικρη
11-05-2015, 12:56 #72
Συναισθημα εκει δεν υπάρχει γιατι αμα έχεις συναισθηματα με μια κοινή πάει καταστράφηκες.Δεν ειναι οτι δεν έχω συναισθηματα ή δεν θελω να νιώσω απλα οχι εκει ειναι απλά ενας διαχωρισμος εκει πάς για να νιώσεις άλλα πράγματα που και αυτα συναισθηματα μπορει να ειναι απλα δεν ειναι αγαπες ερωτες κτλπ που θα ένιωθες δηλαδη με την κοπελα σου.Κατα τα αλλα επειδη το έθεσες απο το να κάθεται κάποιος μονος του και να αυνανιζεται επειδη δεν έχει γυναικα το θεωρω πολυ καλυτερο.Ειναι μια καλή εναλλακτικη οταν εισαι μονος σου.
ΥΓ Κάποιες φορές μπορει να νιώσεις οτι εισαι ακομα και με την κοπέλα σου αμα υπάρξει χημεια με μια επαγγελματια και να ξεχάσεις που βρισκεσαι για λιγο αλλα δεν θα ερωτευτεις κιολας. Πάντως και αυτες γυναικες ειναι μερικες εκ των οποιων ευγενέστατες και προθυμες να σε κανουν να περάσεις ομορφα.Εδω ρε φιλε κάποιες που εχω πάει με λένε κουκλο ομορφο κτλπ που αυτα δεν τα έχω ακουσει ουτε απο γνωστες δικές μου που τις έχω πει και εγω οτι ειναι ομορφες πρωτος. Κοροιδευομαστε τωρα? και δεν ειμαι άσχημος να μου κάνουν χαρη να μου το λένε ή για να μου χρυσώσουν το χάπι.Ειμαι γυμνασμένος ψηλός κτλπ οταν τα "ειχα" για λιγο καιρο με μια φετος το χειμωνα της ειχα στειλει μηνυμα σε σκεφτομαι κτλπ και μου λεει και εγω καληνυχτα τωρα εχω δουλειες αυριο χαχαχα ελεος. Αυτο το λες εσυ συναισθημα? τελικα την χώρισα και τελειωσε.
11-05-2015, 13:25 #73
γιατι κανεις κατι που δεν εχει συναισθημα ? οι γυναικες αυτες το κανουν γιατι θελουν χρημα εσυ γιατι?αυτο βρες το με τον εαυτο σου και οταν γνωριζεις μι νεα γυναικα μην περειμενεις συνεχεια κοπλιμενταα οπως λες ωραιος εισαι φροντισε τον εαυτο σου λοιπον και δοκιμασε τον στα δυσκολα φιλε
11-05-2015, 14:16 #74
Εξηγησα πριν πως έχει το πράγμα αλλά δεν το κατάλαβες. Κατα τα αλλα εκτος πληρωμένου ερωτα δεν μ αρεσει να δυσκολεύομαι βαριέμαι απο ενα σημειο και μετά στα ερωτικά ειναι απλά τα πράγματα.Οσες πάνε να στο κάνουν δυσκολο και περιπλοκο απλα δεν γουστάρουνε τοσο ή έχουν και άλλους μαζι με σενα και βολεύονται χωρις να το ξέρεις εσυ και νομιζεις οτι θα κατακτήσεις τον χρυσο θησαυρο στο τέλος αμα το κυνηγήσεις. Οποτε αμα μεινεις να προσπαθεις εισαι βλάκας.