Results 346 to 360 of 781
-
18-07-2013, 19:49 #346
Tomhet μου εχουν συμβει τα περισσοτερα απο αυτα που λες ναι. Η πρωην κοπελα μου.....Μου ειχε στειλει λουλουδια και γραμματα, μου ειχε αφησει σημειωμα στο αυτοκινητο και πολλα αλλα. Και γνωριζω και αλλες κοπελες που τα εχουν κανει ολα αυτα. Μην τσουβαλιαζουμε επειδη απλως και μονο δεν ετυχε να μαθουμε απο τον κυκλο μας η να συμβουν σε εμας τους ιδιους.
- 18-07-2013, 19:55 #347
Δεν σε αδικώ που δεν είδες κανένα απο τα "προσωπικά μιλώντας", "απο δικές μου εμπειριες" και τα τόσα άλλα τέτοια που έγραψα, πριν βιαστείς να αναφερθείς σε τσουβάλιασμα, γιατί τα κείμενα μου είναι μεγάλα...Είμαι όμως αρκετά προσεκτικός ^^
Έχεις όμως την ευκαιρία να γυρίσεις μια σελίδα πίσω και να διαβάσεις πιο προσεκτικά εφόσον σου κάνω τώρα την παρατήρηση. :)
Και πάνω σε αυτό που είπες θα σε ρωτήσω απο περιέργεια....αυτά στα έκανε στα πλαίσια του φλερτ πριν γνωριστείτε ή μετά?
18-07-2013, 19:57 #348
Έχεις α π ό λ υ τ ο δίκιο, συμφωνώ σε όλα!!!!!!
Ναι έτσι θα πουν όλες, μα όλες, μα όλες!!!!!
Γενικά μιλώντας πιστεύω ότι δεν κυνηγούν κυριολεκτικά γιατί έτσι είναι τα κοινωνικά στερεότυπα, έτσι μάς έχουν μεγαλώσει, να περιμένουμε να έρθει ο πρίγκηπας πάνω στο λευκό άλογο με το τριαντάφυλλο στο χέρι...Αλλιώς κυνηγάει ο άντρας, αλλιώς η γυναίκα...
Από αυτά που βλέπω πιστεύω ότι από τη μεριά της γυναίκας θεωρείται "κυνήγι" το να βγει ντυμένη με το μίνι της, το ντεκολτέ της, την εντυπωσιακή της εμφάνιση, είναι σαν κάλεσμα όλο αυτό για τους επίδοξους θαυμαστές... Και ναι έχω ακούσει να λένε ότι "έχω προσφορές, αλλά τί να τους κάνω? άνεργος ο ένας, άπλυτος ο άλλος, γέρος ο άλλος"...
Λες και το κάνουν για να επιβεβαιώνονται...
Σχετικά με αυτό που λες "Προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ μα ποτέ καμία ιστορία γυναίκας που να έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο για κάποιον άντρα που της άρεσε. Ποτέ όμως....και όσες φορές κάνουν κουβέντα για κάτι τέτοιο πάντα, προτάσσουν τα στήθη τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά για να διεκδικήσουν κάποιον καθως αποτελεί την πιο ευκολη λύση. Και μετά γκρινιάζουν και απο πάνω αν τις κακοχαρακτηρίσουν για αυτό", έχω απορία: πώς το εννοείς το ιδιαίτερο? πώς εννοείς γενικότερα τη διεκδίκηση από τη μεριά της γυναίκας? έχεις δίκιο όμως, ούτε εγώ έχω ακούσει, ίσα ίσα όλες οι φίλες μου καμαρώνουν ότι "ο σύντροφος τους λειτούργησε αντρίκια και τις διεκδίκησε"...
18-07-2013, 20:04 #349
Απαντησα σε αυτο που ειπες "Δείξε μου τώρα μια γυναίκα που το έχει κάνει.
Η γενικά δείξε μου μια περίπτωση που η γυναίκα κεντρίζει το ενδιαφέρον του άντρα με τέτοια χαρακτηριστικά...το χιουμορ πχ.
Μπες σε όλα τα dating sites να δεις όλες τις γυναίκες να ζητάνε άντρες με χιουμορ....έχουν κάτι αντίστοιχο εκείνες να προσφέρουν? Τις προκαλώ λοιπόν να βγούν έξω και να αρχίσουν να προσφέρουν λουλουδια να δουμε πόσοι θα γελάσουν και θα το βρουν ενδιαφέρον απο αυτή την άποψη."
Να σαι καλα βρε που μου κανεις και παρατηρησεις και υποδειξεις.
Ολα αυτα ειχαν γινει στα πλαισια του φλερτ αρχικα αλλα και κατα τη διαρκεια της σχεσης μας. Προσωπικα συμφωνω με Ntoubroutza η γυναικα εχει τον δικο της τροπο να δειχνει το ενδιαφερον της και δεν θα μου αρεσε να αλλαζαν οι ρολοι. Βεβαια γουστα ειναι αυτα.
18-07-2013, 20:09 #350
Χαίρομαι που συμφωνείς lena01 και που το παραδέχεσαι..:P
Όπως είπα πάντως δεν είναι όοοολες έτσι, αλλά έτσι είναι μέχρι τώρα οι εμπειρίες μου.
Όσο για το τι διαφορετικό θα μπορούσαν να κάνουν...δες πιο πάνω που γράφω για λουλούδια.. :P όπως είπα όμως το μυαλό μπορεί να κατεβάσει πολλά, όπως θεωρώ πως έχει κάνει και το δικό μου μέχρι τώρα.
Θα έδειχνα ιδιαίτερο θαυμασμό για οποιαδήποτε γυναίκα έκανε κάτι διαφορετικό για να δείξει το ενδιαφέρον της για κάποιον.
Δεν έχει συμβεί αυτό μέχρι τώρα.
18-07-2013, 20:13 #351
Γειά σας είμαι o frozen και αγνοώ πλήρως το κείμενο του άλλου, παίρνοντας μια και μοναδική του φράση για να στηρίξω τα λεγόμενα μου, βγάζοντας το απο τα συμφραζόμενα και όταν μου αναφέρουν οτι δεν διάβασα προσεκτικά τα κείμενα του άλλου σαν σύνολο αλλά αποσπασματικά και έβγαλα άποψη, ειρωνεύομαι.
Έχεις δίκιο γούστα είναι αυτά!
Σου συνιστώ και πάλι να είσαι πιο προσεκτικός, ή και όχι....αλλά όταν δεν είσαι να μην θες ντε και καλά να βγεις απο πάνω...ότι έγραψα ισχύει...ανέφερα 5000 φορες φράσεις όπως "απο δικες μου εμπειριες", "προσωπικη μου αποψη" και άλλες τόσες και κάθησες στην ΜΙΑ και μοναδική φορά που δεν το ανέφερα....Γουστα είναι αυτά!
Για όνομα του θεού....αφού σου είπα καλό μου οτι το εγραψα ήδη τοσες φορές και μια φορά μπορει να μου ξεφυγε...γιατι δηλαδή να μην πεις "οκ εχεις οντως δικιο το εγραψες τοσες φορες δεν το ειδα"?
18-07-2013, 20:17 #352
Βρε συ Tomhet για ονομα του Θεου πραγματικα. Εχεις παντα λυμενο το ζωναρι για παρεξηγησεις. Και μια αλλη φορα κατι σου απαντησα αλλα διαστρεβλωσες την απαντηση σου κατα οπως ειχες στο δικο σου το μυαλο να πεις αυτα που ηθελες. Αντε καλο απογευμα. Το συμπερασμα ειναι πως σου αρεσει να ακους συνεχεια οτι εχεις δικιο. Δεκτον.
18-07-2013, 20:19 #353
Συγγνώμη frozen αλλα οταν μου λες οτι ειπα κατι που δεν ειπα και σου ΠΡΟΤΕΙΝΩ να ανατρεξεις και να δεις τι ισχυει αλλα επιμενεις ....δε φταιω εγω...το κεφαλι σου το ξερο φταιει.
Πειράζει που μου αρέσει να ακριβολογώ?
Δεν ήξερα άλλη φορά να περιμένω όταν λέω "πεπόνι" και για σένα σημαίνει "γαιδαρος" να αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλάμε για γαιδάρους.
18-07-2013, 20:22 #354
Το οτι ειρωνευεσαι εσυ πρωτα απ ολα τις απαντησεις μου και μετα κατηγορεις εμενα οτι σε ειρωνευομαι με ξεπερναει. Για ανετρεξε λιγο εσυ στις απαντησεις σου και δες πως μου εχεις απαντησει και μετα να κανεις παρατηρησεις.
18-07-2013, 20:23 #355
18-07-2013, 20:28 #356
Αφάνταστα κουραστικός και δεν σου ξανααπαντάω, στο παρόν θέμα ειλικρινά....
Σου απάντησα ευγενέστατα, δικαιολογώντας σε μάλιστα γιατί τα κείμενα μου είναι μεγάλα και δεν περιμένω κανένας να κάτσει να τα διαβάσει ολόκληρα (κάτι που έχω ξαναγράψει πάρα πολλές φορές στο παρον φορουμ).
Σε δευτερη φάση σου πρότεινα να γυρίσεις πίσω και να δεις αν ισχύει αυτό που σου έγραψα σαν διόρθωση.....Εαν εσύ το να σε διορθώνουν για ένα σου λάθος (που αποδυκνείται τεχνικά αν είναι λαθος η οχι) είναι ειρωνία δεν φταίω σε τίποτα...μάθε να δέχεσαι τα λάθη σου.
Τσάμπα και το :) που σου έβαλα....φαίνεται οτι τα πάντα παρεξηγούνται....ας είναι.
18-07-2013, 20:28 #357
18-07-2013, 20:33 #358
Το ποιος ειναι κουραστικος και το ποιος δεν ειναι αστο.....Θα το κρινουν οσοι μας διαβαζουν. Εισαι πολυ παρεξηγημενο ατομο ναι ολες οι παρεξηγησεις εδω μεσα πανω σου πεφτουν σαν μαγνητης παρεξηγησεων εισαι ενα πραμα.
18-07-2013, 20:39 #359
Στον προηγουμενο δεσμο μου εγω εκανα ρε παιδια την πρωτη ας την πουμε κινηση, που να μην την εκανα βεβαια...
18-07-2013, 20:41 #360
Σταζει απο ερωτα αυτο το ποστ... :P