Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 53 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post

""3. Οι γυναίκες έχουν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης απ' ότι οι άντρες. Δεν ισχύει ότι ο μοναδικός τρόπος που διαθέτουν και χρησιμοποιουν είναι αυτος της παθητικής αναμονής προκλητικά ενδεδυμένης. Πολλές διεκδικουν με έξυπνους τρόπους το "αντικείμενο" του πόθου τους. Κάποιοι έξυπνοι άντρες θα το εκτιμήσουν. ...........""

δυστυχως με πλησιαζουν με όλους αυτους τους εξυπνους τροπους γυναικες που δεν γουσταρω οποτε με τροπο αλλάζω δρομο για να μην τις συναντησω.Αρκετοί όχι γιατί αισθάνονται μειονεκτικά με την πρωτοβουλία αυτή.πιστευω δεν ισχυει αυτο
    πολυ σωστος γιαννη.
    μερικες/οι προσπαθουν με αγωνια να παρουσιασουν την απορριψη σαν μειονεξια του αλλου, για να μην τους παρει απο κατω.καλο για την αυτοπεποιθηση τους (βραχυπροθεσμα μονο), κακο για την αποκατασταση τους γιατι οσο δεν καταλαβαινουν το μηνυμα, θα κανουν το ιδιο λαθος.
    οποιος δεν γουσταρει ειτε τον επιμονο τροπο ,ειτε την απεναντι του σαν εμφανιση/προσωπικοτητα, δεν σημαινει οτι δεν ειναι αρκετα "εξυπνος"...
    ουτε υπαρχει καμια βεβαιοτητα οτι το προβλημα ειναι η διεκδικηση. πολλες φορες μια διεκδικητικη γυναικα την απορριπτουν γιατι δεν ειναι ομορφη και ενδιαφερουσα, κι αυτη μενει με την εντυπωση οτι εφταιξε η διεκδικηση... :rolleyes:

Senior Member
    Ερωτηση προς Tomhet, ενας αντρας που δινει χαρτακι στο φαναρι ή οπουδηποτε δεν ειναι το ιδιο με εναν που θα κερασει ενα ποτο? γιατι να μη θεωρησω εγω οτι το κανει συστηματικα και οτι κατσει?

Οσο για το πλησιασμα, πραγματικα πριν χρονια ημουν σε ενα club με μια φιλη μου, και ερχεται ενας και μου λεει το εξης "αρεσεις στον φιλο μου και εμενα μου αρεσει η φιλη σου" γυρναω να δω τον φιλο του ηταν ενα πολυ εμφανισιμο παιδι και του απαντω γιατι δεν ερχεται να το πει ο ιδιος???? βγαζεις μετα ακρη με τους αντρες???? πριν 2 χρονια σε νησι μου ετυχε ακριβως το ιδιο σκηνικο...και το θεμα ειναι οτι μενεις αφωνη εκεινη την ωρα και δεν θες να φανεις και αγενης και αν στη φιλη μου δεν αρεσει εγω πρεπει να βγαλω το φιδι απο την τρυπα????

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Για τις κλισε ατακες στο ξαναειπα, συμφωνω με τα χιλια! Δεν υπαρχει πλεον φαντασια. Επισης το "εισαι ο,τι καλυτερο μου εχει συμβει" ή "εισαι η γυναικα της ζωης μου". Αλλα, σοβαρα, ποια γυναικα τα πιστευει αυτα στις μερες μας; Εννοω, ειναι πασιφανες οτι αυτα ειναι φουμαρα, αλλα ΚΑΙ απο την πλευρα των γυναικων. Εννοειται πως υπαρχουν και γυναικες που λενε τα αντιστοιχα και ανδρες που πληγωνονται πολυ. Απλα, η ερμηνεια και το πως θα εκφραση κανεις τον πονο αυτο μετεπειτα ειναι διαφορετικος τις περισσοτερες φορες. Δεν παυει ομως να ειναι πονος.
    Ξερεις κατι howtodream υπαρχουν καποια ατομα που ξεγελουν, εχουν πειθω, ξερουν να σε χειριστουν ποσο μαλλον οταν εισαι και λιγο ευπιστη και αγαθιαρα οπως ημουν...και γω μπορει να τα πιστευα αλλα η διαφορα των γυναικων ειναι οτι δεν εκφραζονται πολυ, τουλαχιστον εγω ετσι ειμαι ,μπορει να πεθαινω, να αγαπαω παραφορα τον αλλο αλλα δεν θα το εκφρασω ποτε τοσο εντονα ενω οι αντρες λενε μεγαλα λογια χωρις να τα εννοουν!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Ξερεις κατι howtodream υπαρχουν καποια ατομα που ξεγελουν, εχουν πειθω, ξερουν να σε χειριστουν ποσο μαλλον οταν εισαι και λιγο ευπιστη και αγαθιαρα οπως ημουν...και γω μπορει να τα πιστευα αλλα η διαφορα των γυναικων ειναι οτι δεν εκφραζονται πολυ, τουλαχιστον εγω ετσι ειμαι ,μπορει να πεθαινω, να αγαπαω παραφορα τον αλλο αλλα δεν θα το εκφρασω ποτε τοσο εντονα ενω οι αντρες λενε μεγαλα λογια χωρις να τα εννοουν!!!!!
    ανλακι ΕΝΑΣ ειναι ο τροπος να εξακριβωνεις το τι σου λεει ο καθενας και η καθεμια. ΤΟ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. τα λογια ειναι διακοσμητικα οταν δεν αποδεικνυονται με τις πραξεις του αλλου. ειναι δυνατον να σε θελει καποιος που την κοπαναει? τι θα κανεις? θα λες,οτι αφου σου το ειπε, ισχυει? απλα σε δουλεψε!
    αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να εισαι προσεκτικη και να κρινεις τις πραξεις και οχι τα λογια.
    μην ισοπεδωνεις τα παντα ομως, οι ανδρες ειναι υπεροχα πλασματα ;)

Senior Member
    Καλά εσύ(χωρίς να θέλω να προσβληθείς φυσικά)το πηγες από την μια άκρη στην άλλη.Την μια εύθραυστη πεταλουδίτσα και την άλλη αιμοβόρικος δικτάτορας(decapitate em all).Πρέπει να βρείς μια μέση λύση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ανλακι ΕΝΑΣ ειναι ο τροπος να εξακριβωνεις το τι σου λεει ο καθενας και η καθεμια. ΤΟ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. τα λογια ειναι διακοσμητικα οταν δεν αποδεικνυονται με τις πραξεις του αλλου. ειναι δυνατον να σε θελει καποιος που την κοπαναει? τι θα κανεις? θα λες,οτι αφου σου το ειπε, ισχυει? απλα σε δουλεψε!
    αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να εισαι προσεκτικη και να κρινεις τις πραξεις και οχι τα λογια.
    μην ισοπεδωνεις τα παντα ομως, οι ανδρες ειναι υπεροχα πλασματα ;)
    ως εκπροσωπος του αντρικου φυλου το λες αυτο το τελευταιο????

Senior Member
    Ερωτηση προς Tomhet, ενας αντρας που δινει χαρτακι στο φαναρι ή οπουδηποτε δεν ειναι το ιδιο με εναν που θα κερασει ενα ποτο? γιατι να μη θεωρησω εγω οτι το κανει συστηματικα και οτι κατσει?
    Μα φυσικά θα υποθέσεις ότι θέλεις και μάλιστα πρόταση μου είναι να υποθέσεις πως το κάνει συστηματικά!
    Αλλά λογικό για μένα είναι να αναρωτηθείς τι δεν είναι συστηματικό....και θα δεις οτι τα πάντα είναι συστηματικά. Και απο άντρες και απο γυναίκες.
    Σε τι διαφέρει και εγώ δίνω το δικό μου "πλεονέκτημα" σε αυτό τον τρόπο στο συγκεκριμένο παράδειγμα? Όπως είπα και στην Lena....τι είναι πιο εύκολο? να παω σε ένα μπαρ και να στείλω ένα ποτό σε κάποια άγνωστη ή να στηθώ μέρες στον ήλιο σε ένα φανάρι για να πετύχω την κοπέλα εκείνη και να έχω κάτσει να φανταστώ και να γράψω μια ιστορία? Το δευτερο αντικειμενικά είναι πιο "δυσκολο"...οπότε αν είναι ΟΛΟΙ οι τρόποι συστηματικοί ....γιατί κάποιος να επιλέξει τον δύσκολο?
    Και στο κάτω κάτω...και παλι απο την δική μου σκοπιά...μπορει να πάρεις το χαρτάκι και να γράφει μια αρλουμπα...μπορεί όμως να το πάρεις και να βρεις ενδιαφέρον το περιεχόμενο του. Τι σημασία έχει αν το έχω δώσει και σε κάποια άλλη?
    Δεν πήγα να το δώσω σαν κάτι μοναδικό καθώς δεν την γνώριζα...παρόλαυτα ο σκοπός ήταν να δείξω εγώ ποιος είμαι, και μέρος αυτού θα φαινόταν απο το κείμενο μου γιατί εγώ το σκέφτηκα, εγώ το έγραψα.

Banned
    Πρεπει να ειναι εκπροσωπος του αντρικου φυλου οταν καποιος σου λεει να μην ισοπεδωνεις/τσουβαλιαζεις ολο τον ανδρικο πληθυσμο?

Senior Member
    ως εκπροσωπος του αντρικου φυλου το λες αυτο το τελευταιο????
    χαχαχαχαχχαχαχαχα
    οχι, ως αντιπροσωπος.... :)
    και ως εκπροσωπος γυναικων που λατρευουν και λατρευονται απο ανδρες :rolleyes:
    (γυναικα ειμαι ανλακι ;) )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    να στηθώ μέρες στον ήλιο σε ένα φανάρι για να πετύχω την κοπέλα εκείνη και να έχω κάτσει να φανταστώ και να γράψω μια ιστορία.
    Μάλλον "γιαυτο" πηγες να φας κράνος ρε Tom.Τόσες μέρες στο φανάρι με το χαρτάκι,θα σε πέρασε για κάτι άλλο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχαχχαχαχαχα
    οχι, ως αντιπροσωπος.... :)
    και ως εκπροσωπος γυναικων που λατρευουν και λατρευονται απο ανδρες :rolleyes:
    (γυναικα ειμαι ανλακι ;) )
    χαχαχαχα! και πολυ μετριοφρων!!!!

Senior Member
    Αν την είχα βρει μια μέρα στο φανάρι .....τότε γιατί να περίμενα την επόμενη πάλι? Δεν βγάζει νόημα αυτό....
    Προς αποκατάσταση της αλήθειας ανέφερα ξεκάθαρα πως δεν την πετύχαινα κάθε μέρα οπότε όταν αποφάσισα να της το δώσω περιμενα 2-3 μέρες μέχρι να την πετύχω τελικά.

offtopic disclaimer:
    Μετά λέτε οτι είμαι ειρωνικός και λέω συνέχεια τα ίδια...αφου το έχω πει ο άνθρωπος ξεκάθαρα καμιά 10αρια σελίδες πίσω...και ξανά άλλες 2 σελίδες μετά και ξανά και ξανά.
    Δεν είμαι ειρωνικός αλλά προσωπική μου άποψη είναι πως το βρίσκω κομματάκι κουραστικό να μπαίνει κάποιος σε ένα thread (που θεωρώ ότι μπαινει γιατι τον ενδιαφέρει το θέμα) και να ρίχνει μια πρόχειρη ματιά στα τελευταία post (ποσο μαλλον οταν το thread ειναι 20+σελιδες) και να κρίνει αποσπασματικά τα λεγόμενα κάποιου, να τα σχολιάζει κλπκλπ. Δική μου παραξενιά ίσως...
    Θα μου πει κάποιος τώρα "σιγά μη κάτσω να διαβάσω όλο το κατεβατό" ...δεν σε υποχρέωσε κανένας, και μάλιστα είπα πρώτος οτι το βρίσκω κάπως δύσκολο να το κάνει κάποιος εκ των προτέρων. Είναι όμως εξίσου παράλογο να παραφράζονται τα λεγόμενα μου δημόσια.
    Επειδή έχουμε πολλά lose cannons εδώ και κρυφοτρόλλ, οφείλω να βάλω πάλι την στάμπα λες και είναι copyright, "δεν σου επιτίθεμαι, απλά εκφράζω την ενόχληση μου σε απολύτως κόσμιο επίπεδο".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Αν την είχα βρει μια μέρα στο φανάρι .....τότε γιατί να περίμενα την επόμενη πάλι? Δεν βγάζει νόημα αυτό....
    Προς αποκατάσταση της αλήθειας ανέφερα ξεκάθαρα πως δεν την πετύχαινα κάθε μέρα οπότε όταν αποφάσισα να της το δώσω περιμενα 2-3 μέρες μέχρι να την πετύχω τελικά.
    Μετά λέτε οτι είμαι ειρωνικός και λέω συνέχεια τα ίδια...αφου το έχω πει ο άνθρωπος ξεκάθαρα καμιά 10αρια σελίδες πίσω...
    Δεν είναι όλα ειρωνεία ρε αδερφέ...Απλά κάποιοι προσπαθούμε να δούμε με humor όλες της καταστάσεις.Δεν χρειάζεται να πας,να δεις τι έγραψες,πως ακριβώς κλπ.Απλά δες το και γύμνασε λίγο το σαγόνι σου.

Senior Member
    χαχαχαχα! και πολυ μετριοφρων!!!!
    απλα ρεαλιστρια :o

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Δεν είναι όλα ειρωνεία ρε αδερφέ...Απλά κάποιοι προσπαθούμε να δούμε με humor όλες της καταστάσεις.Δεν χρειάζεται να πας,να δεις τι έγραψες,πως ακριβώς κλπ.Απλά δες το και γύμνασε λίγο το σαγόνι σου.
    Συμφωνώ σε όλα καθώς στο κάτω κάτω το ανέφερα πρώτος εδώ...αλλά αν κάποιος στραβώσει ...στράβωσε και μετά παλεύει να πιαστεί απο οτιδήποτε εκτοξευοντας οτι βρει μπροστά του στην απελπισία του.

Page 28 of 53 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast