Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 53 FirstFirst ... 404849505152 ... LastLast
Results 736 to 750 of 781
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Χαχαχαχα! μια χαρα ειναι η κουζινα μου ωραια ιταλικη φωτεινη ιδανικος χωρος για μαγειρεμα... εχω και το πλυντηριο πιατων πλεον και δε μου χρειαζεται αντρας για να μου τα πλενει!
    εγω σου εύχομαι να βρεις άνδρα για να στα λερώνει..
    για να στα πλένει δεν το βλέπω.
    αλλα ούτε για να στα λερώνει δεν σε κόβω να βρίσκεις :cool:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sherlock View Post
    εγω σου εύχομαι να βρεις άνδρα για να στα λερώνει..
    για να στα πλένει δεν το βλέπω.
    αλλα ούτε για να στα λερώνει δεν σε κόβω να βρίσκεις :cool:
    Και ομως ειχα βρει και τετοιο αντρα τα επλενε ωραια ωραια αφου πρωτα τα αδειαζε σαν ξελιγωμενο γουρουνι! και ηταν και 8 χρονια μεγαλυτερος μου!!! μονο ποδια δεν του ειχα βαλει!

Banned
    Γιατι εισαι "φασισταριο" κατα πολλους mnimonio?
    Η αληθεια ειναι οτι εγω δεν το προσεγγισα απο πολιτικης πλευρας τον χαρακτηρισμο αλλωστε η πολιτικη με αφηνει αδιαφορη αλλα ο Sherlock μεσα απο τα λεγομενα του εκφραζεται φασιστικα και υποτιμητικα ως προς το γυναικειο φυλο
    Πολιτικα θεωρουμε φασισταριο..Αλλα επειδη ειναι μεγαλη κουβεντα ο φασισμος ας την αφησουμε..

Λοιπον διαφωνω με τον sherlock γιατι οντως υποτιμα την γυναικεια υπαρξη..Αυτο καταλαβα!Τωρα αν θελει να μιλησουμε περι φεμινισμου και για τον ρολο της γυναικας ευχαριστως!Ο φεμινισμος ειναι μια φουσκα,μια φτιαχτη φουσκα..Οτι εχουμε χασει τους ρολους ειναι κατι που ισχυει,οτι καποιοι το ηθελαν αυτο και το δουλεψαν μεθοδευμενα και πολυ καλα ωστε να χαθει η εννοια της οικογενειας και αυτο ειναι κατι που ισχυει..Αν θελει να συζητησουμε πανω σε αυτη την βαση ευχαριστως..

Τωρα αν μου θεωρει τανιτσα καποια που φιληθηκε..Ε δεν μπορω να συνεχισω.

Και ομως ειχα βρει και τετοιο αντρα τα επλενε ωραια ωραια αφου πρωτα τα αδειαζε σαν ξελιγωμενο γουρουνι! και ηταν και 8 χρονια μεγαλυτερος μου!!! μονο ποδια δεν του ειχα βαλει!
    οι όροι "άνδρας" και "γυναίκα" είναι σχετικοί..

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Πολιτικα θεωρουμε φασισταριο..Αλλα επειδη ειναι μεγαλη κουβεντα ο φασισμος ας την αφησουμε..

Λοιπον διαφωνω με τον sherlock γιατι οντως υποτιμα την γυναικεια υπαρξη..Αυτο καταλαβα!Τωρα αν θελει να μιλησουμε περι φεμινισμου και για τον ρολο της γυναικας ευχαριστως!Ο φεμινισμος ειναι μια φουσκα,μια φτιαχτη φουσκα..Οτι εχουμε χασει τους ρολους ειναι κατι που ισχυει,οτι καποιοι το ηθελαν αυτο και το δουλεψαν μεθοδευμενα και πολυ καλα ωστε να χαθει η εννοια της οικογενειας και αυτο ειναι κατι που ισχυει..Αν θελει να συζητησουμε πανω σε αυτη την βαση ευχαριστως..

Τωρα αν μου θεωρει τανιτσα καποια που φιληθηκε..Ε δεν μπορω να συνεχισω.
    η γυναίκα υποτιμά τον ρόλο της.
    Είναι μεγάλο θέμα και δεν αναλύεται με μηνύματα μέσα σε ένα απρόσωπο φορουμ.
    Εννοείται πάντως πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,έχει διαφορετικές αξίες και αναλόγως πορεύεται στην ζωή του.
    Για εμένα όποια φιλιέται στο πρώτο ραντεβού είναι τανίτσα,για εσένα "καθως πρέπει κορίτσι"..
    Περι ορέξεως....

Banned
    η γυναίκα υποτιμά τον ρόλο της.
    Είναι μεγάλο θέμα και δεν αναλύεται με μηνύματα μέσα σε ένα απρόσωπο φορουμ.
    Εννοείται πάντως πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,έχει διαφορετικές αξίες και αναλόγως πορεύεται στην ζωή του.
    Για εμένα όποια φιλιέται στο πρώτο ραντεβού είναι τανίτσα,για εσένα "καθως πρέπει κορίτσι"..
    Περι ορέξεως....
    Μπορει καποιος να σε κανει να νιωσεις οτι θες να τον φιλησεις..Ειναι τοσο μεμπτο?Δεν ειπαμε ουτε για πηδηματα,ουτε για στοματικα οπως ανεφερες..

Μπορει καποιος να σε κανει να νιωσεις οτι θες να τον φιλησεις..Ειναι τοσο μεμπτο?Δεν ειπαμε ουτε για πηδηματα,ουτε για στοματικα οπως ανεφερες..
    εαν το νιώσεις μια και μόνο φορά σαφώς και δεν είναι μεμπτό.
    Εαν το νιώθεις σε κάθε "πρώτο ραντεβού" τότε υπάρχει θέμα..
    Και ξέρεις πολύ καλά πως είναι θέμα χαμηλής αυτοπεποίθεσης.Δηλαδή πολλές γυναίκες λειτουργούν έτσι ελέω μη αυτοεκτίμησης.
    Δηλαδή σκέφτονται "σου δίνω κάτι για να με δεις αλλιώς" ή πολλές φορές και για να τεστάρω αν σαρέσω ή για να κάνω και το κομμάτι μου σαν γυναίκα..

Senior Member
    http://youtu.be/N8t078YDojM
    Αλλάξτε μυαλά γιατι σας βλέπω έτσι.. http://www.youtube.com/watch?v=DhInWWVeb5g
    για σενα και ολους σαν εσενα Sherlock...

Banned
    εαν το νιώσεις μια και μόνο φορά σαφώς και δεν είναι μεμπτό.
    Εαν το νιώθεις σε κάθε "πρώτο ραντεβού" τότε υπάρχει θέμα..
    Και ξέρεις πολύ καλά πως είναι θέμα χαμηλής αυτοπεποίθεσης.Δηλαδή πολλές γυναίκες λειτουργούν έτσι ελέω μη αυτοεκτίμησης.
    Δηλαδή σκέφτονται "σου δίνω κάτι για να με δεις αλλιώς" ή πολλές φορές και για να τεστάρω αν σαρέσω ή για να κάνω και το κομμάτι μου σαν γυναίκα..
    Ναι αυτο ειναι κατι που ισχυει..Δινουν την σαρκα τους απο κρεβατι σε κρεβατι για να νιωσουν οτι "αξιζουν".Δεν διαφωνω και ειχα φιλες τετοιες..

Senior Member
    Ναι αυτο ειναι κατι που ισχυει..Δινουν την σαρκα τους απο κρεβατι σε κρεβατι για να νιωσουν οτι "αξιζουν".Δεν διαφωνω και ειχα φιλες τετοιες..
    Δεν το επικροτω αλλα επειδη ειχα και γω τετοιες φιλες τις κατανοω και πιστεψε με αυτες παλι ειναι τα θυματα και πληγωνονται..

Δεν το επικροτω αλλα επειδη ειχα και γω τετοιες φιλες τις κατανοω και πιστεψε με αυτες παλι ειναι τα θυματα και πληγωνονται..
    θύματα του μυαλού τους είναι..
    όταν κυκλοφορείς με ταμπελάκι ΞΕΚΩΛΟ,ΕΥΚΟΛΗ κλπ κλπ Θα σε εκμεταλλευτούν φυσικά!!
    δεν ζούμε στον παράδεισο!

Banned
    Μα εκει ειναι καθαρα θεμα ανασφαλειας..Τωρα ανλακι μου αμα το "δινεις" ετσι δεν θα το εκμεταλλευτουν καποιοι?Οποτε θυματοποιουνται απο μονες τους.

Senior Member
    Δεν ξερω αν ειναι αυτες τα μεγαλυτερα θυματα ή καποιες αλλες κοπελες που τις παρατουν οι "αντρες" φιλοι τους μετα απο μακροχρονιους δεσμους για αλλους χ,ψ λογους, ενω ας πουμε η σχεση ηταν σοβαρη. Υπαρχουν πολλες κατηγοριες θυματων..

Οι περισσοτερες κοπελες ναι συμπεριφερονται ακραια απο ανασφαλεια αλλες φορες απο ενθουσιασμο ή ελλειψη πειρας ενω οι "αντρες" λειτουργουν κυριως με σκοπο και προθεση και εκμεταλλευση οπως ειπες

Senior Member
    Αλλάξτε μυαλά γιατι σας βλέπω έτσι.. http://www.youtube.com/watch?v=DhInWWVeb5g
    http://youtu.be/K_dUTKJi71Q

Unlucky με όλον τον σεβασμό,οι απαντήσεις που δίνεις βγάζουν περισσότερο φανατισμό παρα άποψη.Και πίστεψε με έχοντας μιλήσει με ψ**οκοπανες και ψ**κοπανες,δεν έχω ακόμα γνωρίσει κάποιον που θα θαύμαζε την γυναίκα-κοπέλα όπως λες κατα τέτοιον τρόπο.Κάνετε ένα τεράστιο λάθος κατ'εμε και οι δύο πλευρές.Δημιουργείτε πόλωση.The real deal εδώ είναι να κοιτάξουμε με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια αυτό που ανέφερα προηγουμένως.Δηλαδή γιατί οι σημερινές σχέσεις στην πλειοψηφία τους πάνε κατα διαόλου,ο ένας κυνηγάει τον άλλον και γενικότερα επικρατεί ένας ανθυγιεινός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο φύλων.Αν τώρα πιστεύετε - και το ανέφερα πριν την ώρα που πέφτανε οι ρουκέτες ενθεν κ' ένθεν - ότι με το να τις "βγάλουμε να τις μετρήσουμε" θα βγάλετε άκρη και ότι είναι σοβαρή βάση συζήτησης αυτή,τότε μάλλον ζούμε σε άλλο πλανήτη.
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Page 50 of 53 FirstFirst ... 404849505152 ... LastLast