Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 53 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 781
    "Εαν εσύ το να σε διορθώνουν για ένα σου λάθος (που αποδυκνείται τεχνικά αν είναι λαθος η οχι) είναι ειρωνία δεν φταίω σε τίποτα...μάθε να δέχεσαι τα λάθη σου."

Αν ανατρεξεις κι εσυ σε πιο πισω σελιδες θα δεις οτι εσυ με ειρωνευτηκες πρωτος και μια απαντηση σε ενα μηνυμα μαλιστα που δεν ειχε καν εσενα σαν αποδεκτη ομως δεν ειπα τιποτα. Ειμαι περιεργος ομως να μαθω αν εσυ δεχεσαι ποτε τα δικα σου λαθη γιατι μεχρι τωρα βλεπω πως μονο σε οσους συμφωνουν μαζι σ απαντας χωρις σαρκασμο κ.τ.λ.π. Δεν μπηκα εδω μεσα για να καυγαδισω ομωςουτε για να αλλαξω τη νοοτροπια κανενος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Αναγκάζομαι να διαφωνήσω σε όλα! :P
    Έχω και αμφιβολίες για το αν κατάλαβα το παράδειγμα σου...εγώ αναφερόμουν στα πράγματα τα οποία είναι διατεθιμένη να κάνει μια γυναίκα για να τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιου. Να τον φλερτάρει αν θες. Να τον διεκδικήσει. Σε βλέπει βρε αδερφέ κάποια (υποθέτω πως είσαι άντρας) και της αρέσεις....πως θα σε προσεγγίσει? ΑΑΑν σε προσεγγίσει....
    Γιατί μπορώ να αναφέρω άπειρα παραδείγματα αντρών απο το να σκαρφίζονται τυχαίες συναντήσεις, να ψάχνουν έξυπνες ατάκες, να στήνουν ολόκληρες πλεκτάνες, να κάνουν καντάδες, να δίνουν δώρα, να γράφουν ποιήματα, τραγούδια, να τα τραγουδάνε, να επιμένουν με όλα αυτά, να, να, να...Αλλά τα έχω μόνο για άντρες αυτά τα παραδείγματα?
    Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω δυναμική μια γυναίκα που θα κάθεται απο μακρια να χαμογελάει και αυτό είναι όλο....και όταν μάλιστα θα την πλησιάσεις με όοοολα αυτά που ανέφερα πιο πάνω η απάντηση της (αν οντως ενδιαφερεται και εκεινη) να είναι λιγότερο "δημιουργική".
    Για να το πω ώμα, όταν ο άντρας σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας έχει κάνει του κόσμου τα καραγκιοζιλίκια για να τραβήξει το ενδιαφέρον της εκάστοτε γυναίκας αλλά δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα παραδείγματα διεκδίκησης απο πλευράς των γυναικών, όχι δεν μπορώ να τις χαρακτηρίσω δυναμικές σε αυτόν τον τομέα. Δεν είναι κακία αυτό που λέω, ούτε δείχνει μισογυνισμό κλπ όπως σίγουρα θα φαντάζονται κάποιοι αλλιώς μάλλον θα είχα ήδη βγάλει τον εαυτό μου έξω απο όλους αυτους τους "καραγκιόζηδες" πιο πανω.
    Απλά στον τομέα αυτό δεν υπάρχει δυναμισμός, ούτε διεκδίκηση και ούτε υπάρχει κανένα ίχνος λογικής να λένε γενικά πως "οι αντρες δεν κυνηγουν".

Τώρα για το αν είναι ευαλωτες κλπκλπ όταν είναι ερωτευμένες...δυστυχώς για σένα δουλευω καλά μόνο με παραδείγματα και πιστεύω μόνο οτι βλεπω. Οπότε όχι δε θα μπορούσα να το πιστέψω αυτό. Υπάρχουν παραδείγματα αν θες ακραίων περιπτώσεων που έχουν δωθεί ολοκληρωτικά και ενδεχομένως έχουν "καταστραφεί" απο την αφοσίωση τους. Και δεν είναι γυναίκες...είναι άνθρωποι...άντρες και γυναίκες.

Δυστυχώς θεωρώ πως ο "δυναμισμός" τις περισσότερες φορές μπερδεύεται με τον εγωισμό και το "ψώνισμα".
    Αν είναι δηλαδή να πιστέψω πως όλοι αυτοί που βλέπω να λένε "δεν τον/την χρειάζομαι, αξίζω καλύτερα απο αυτον/αυτην, υπάρχουν και άλλα ψάρια στη θάλασσα" κλπκλπ λες και είναι τρόπαιο ο εαυτός τους....συγγνώμη αλλά δεν είναι αυτό δυναμισμός. Άσχετο θα μου πεις όλο αυτό...δεν το θεωρώ άσχετο γιατί οι αυτοί που θα πουν τις παραπάνω ατάκες είναι οι ίδιοι που σίγουρα θα μιλήσουν για "δυναμισμό".
    Πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου!!!!!
    αν και επαναλαμβάνομαι, οι περισσότερες αν όχι όλες θα προσπαθήσουμε να τραβήξουμε το ενδιαφέρον του άλλου χρησιμοποιώντας την εμφάνιση γιατί υποτίθεται ότι οι άντρες την εμφάνιση πρώτη κοιτάζουν...
    H εμφάνιση είναι το πρώτο που βλέπεις και έλκει ή δεν έλκει.... σκέψου, ποιά θα προσέγγιζες? μία με το μίνι και το ντεκολτέ ή μία απλά ντυμένη? η μία καλεί, η άλλη σε αφήνει αδιάφορο....
    Ξέρεις πόσους άντρες έχω ακούσει να λένε "θέλω τη γυναίκα μου μοντέλο"? 55 κιλά, 1,70 και ξανθιά λες και παραγγέλνουν?

Ξέρεις πόσες φορές έχω βγει με παρέα, θέλω να φορέσω παντελονάκι και ακούω τις φίλες μου να μου λένε, φόρα το τάδε φόρεμα, φτιάξε το μαλλί έτσι, βάψου έτσι? μα βαριέμαιιιιιιιιι, δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας μου, δεν γουστάρω στην τελική αυτόν που θα με πλησιάσει για το λόγο αυτό, so I am single...
    Πόσοι άντρες θα κάτσουν να σου πιάσουν την κουβέντα, να μοιραστούν πράγματα, να ανοιχθούν, να δώσουν χώρο και προοπτική στην επικοινωνία για να βγει και το χιούμορ? από όσους ξέρω, κανένας....! Πόσοι ενδιαφέρονται για προσέγγιση και επικοινωνία και όχι για μια ξεπέτα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by frozen View Post
    "Εαν εσύ το να σε διορθώνουν για ένα σου λάθος (που αποδυκνείται τεχνικά αν είναι λαθος η οχι) είναι ειρωνία δεν φταίω σε τίποτα...μάθε να δέχεσαι τα λάθη σου."

Αν ανατρεξεις κι εσυ σε πιο πισω σελιδες θα δεις οτι εσυ με ειρωνευτηκες πρωτος και μια απαντηση σε ενα μηνυμα μαλιστα που δεν ειχε καν εσενα σαν αποδεκτη ομως δεν ειπα τιποτα. Ειμαι περιεργος ομως να μαθω αν εσυ δεχεσαι ποτε τα δικα σου λαθη γιατι μεχρι τωρα βλεπω πως μονο σε οσους συμφωνουν μαζι σ απαντας χωρις σαρκασμο κ.τ.λ.π. Δεν μπηκα εδω μεσα για να καυγαδισω ομωςουτε για να αλλαξω τη νοοτροπια κανενος.
    DON'T FEED THE TROLL!!!!

unlucky να μην μετανιωνεις για τιποτα παντου υπαρχει το ρισκο να "αποτυχεις" ας πουμε. Αυριο μεθαυριο μπορει να κανουν την πρωτη κινηση και για σενα και να απογοητευσεις κι εσυ. Δεν το ξερεις.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σταζει απο ερωτα αυτο το ποστ... :P
    χαχαχαχα!πολλλλλλλλλυυυυυ� �υυυυυυ :rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post

Ξέρεις πόσες φορές έχω βγει με παρέα, θέλω να φορέσω παντελονάκι και ακούω τις φίλες μου να μου λένε, φόρα το τάδε φόρεμα, φτιάξε το μαλλί έτσι, βάψου έτσι? μα βαριέμαιιιιιιιιι, δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας μου, δεν γουστάρω στην τελική αυτόν που θα με πλησιάσει για το λόγο αυτό, so I am single...
    Πόσοι άντρες θα κάτσουν να σου πιάσουν την κουβέντα, να μοιραστούν πράγματα, να ανοιχθούν, να δώσουν χώρο και προοπτική στην επικοινωνία για να βγει και το χιούμορ? από όσους ξέρω, κανένας....! Πόσοι ενδιαφέρονται για προσέγγιση και επικοινωνία και όχι για μια ξεπέτα?
    Ανάλογος που βγαίνεις κιόλας...Αν πας με τζινάκι,t-shirt και άβαφτη ενώ οι υπόλοιπες είναι σε φάση"σκυλούδες"και καλά κοκέτες δηλαδή,λογικό μου φαίνεται.Bres κάνα άλλο μαγαζάκι για την party σου,όπου συχνάζουν casual άτομα.Δεν θα έχεις κανένα θέμα με των ρουχισμό,ούτε με το να στην πέφτουν "γιαυτο" τον λόγο.

Senior Member
    Πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου!!!!!
    αν και επαναλαμβάνομαι, οι περισσότερες αν όχι όλες θα προσπαθήσουμε να τραβήξουμε το ενδιαφέρον του άλλου χρησιμοποιώντας την εμφάνιση γιατί υποτίθεται ότι οι άντρες την εμφάνιση πρώτη κοιτάζουν...
    H εμφάνιση είναι το πρώτο που βλέπεις και έλκει ή δεν έλκει.... σκέψου, ποιά θα προσέγγιζες? μία με το μίνι και το ντεκολτέ ή μία απλά ντυμένη? η μία καλεί, η άλλη σε αφήνει αδιάφορο....
    Ξέρεις πόσους άντρες έχω ακούσει να λένε "θέλω τη γυναίκα μου μοντέλο"? 55 κιλά, 1,70 και ξανθιά λες και παραγγέλνουν?

Όπως έχω ήδη γράψει και εδώ αρκετές φόρες (άσε που πιστεύω πως η πρόθεση μου είναι έτσι και αλλιώς ξεκάθαρη απο τα κείμενα μου) τα "μοντέλα" ή αυτες που ανέφερες με τα μινι, τα ντεκολτέ κλπ τις απέφευγα πάντα...κυρίως γιατί είμαι προκατειλημμένος γυρω απο το οτι θα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην εμφάνιση τους παρά σε άλλα πράγματα. Και διάφορες μικρολεπτομέρειες που μου αρέσει να αντλώ απο πράγματα γύρω απο αυτό.
    Χαρακτηριστικά θυμάμαι πέρσι πχ να είχα τελικά προσεγγίσει κάποια που όλοι στον περίγυρο μου κορόιδευαν με σχόλια όπως "ντυνεται σαν πρόσκοπος", "του κατηχητικού", "με την στραβή τη μύτη", "με το μαλί το έτσι". Εμένα μου άρεσε πάντως...κυρίως γιατί ήταν διαφορετική.

Στο κάτω κάτω όπως είπα, είτε πρόσκοπος είτε όχι...είτε ντεκολτέ είτε όχι, το θέμα μου είναι να μην είναι τυποποιημένη. Αν είναι τότε απογοητεύομαι. Γιαυτό αναλώνω και τόσες σκέψεις πάνω στα στερεότυπα....δεν απορρίπτω όμως πριν γνωρίσω...
    Για τους άντρες που παραγγέλνουν υπάρχουν πάντα και οι γυναίκες που παραγγέλνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by frozen View Post
    unlucky να μην μετανιωνεις για τιποτα παντου υπαρχει το ρισκο να "αποτυχεις" ας πουμε. Αυριο μεθαυριο μπορει να κανουν την πρωτη κινηση και για σενα και να απογοητευσεις κι εσυ. Δεν το ξερεις.....
    καλα μην φανταστεις οτι εκανα και κατι πολυ "χυμα" αλλα οσο να ναι, αν φας απορριψη μια ντροπη θα τη νιωσεις! ειχα παρει τα σημαδια και απο εκεινον οχι ετσι στο ασχετο ...και το τολμησα
    εγω πλεον δηλωνω ορκισμενη εργενισσα..

Senior Member
    Όπως έχω ήδη γράψει και εδώ αρκετές φόρες (άσε που πιστεύω πως η πρόθεση μου είναι έτσι και αλλιώς ξεκάθαρη απο τα κείμενα μου) τα "μοντέλα" ή αυτες που ανέφερες με τα μινι, τα ντεκολτέ κλπ τις απέφευγα πάντα...κυρίως γιατί είμαι προκατειλημμένος γυρω απο το οτι θα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην εμφάνιση τους παρά σε άλλα πράγματα. Και διάφορες μικρολεπτομέρειες που μου αρέσει να αντλώ απο πράγματα γύρω απο αυτό.
    Χαρακτηριστικά θυμάμαι πέρσι πχ να είχα τελικά προσεγγίσει κάποια που όλοι στον περίγυρο μου κορόιδευαν με σχόλια όπως "ντυνεται σαν πρόσκοπος", "του κατηχητικού", "με την στραβή τη μύτη", "με το μαλί το έτσι". Εμένα μου άρεσε πάντως...κυρίως γιατί ήταν διαφορετική.

Στο κάτω κάτω όπως είπα, είτε πρόσκοπος είτε όχι...είτε ντεκολτέ είτε όχι, το θέμα μου είναι να μην είναι τυποποιημένη. Αν είναι τότε απογοητεύομαι. Γιαυτό αναλώνω και τόσες σκέψεις πάνω στα στερεότυπα....δεν απορρίπτω όμως πριν γνωρίσω...
    Για τους άντρες που παραγγέλνουν υπάρχουν πάντα και οι γυναίκες που παραγγέλνουν.
    αυτο το ειπα και γω πιο πανω οτι οι αντρες επηρεαζονται πολυ απο τη γνωμη τριτων. θα αρεσει στη μανα μου θα την εγκρινει ο κολλητος κτλ.θελουν να τους θαυμαζουν και καλα αυτο εχω καταλαβει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    αυτο το ειπα και γω πιο πανω οτι οι αντρες επηρεαζονται πολυ απο τη γνωμη τριτων. θα αρεσει στη μανα μου θα την εγκρινει ο κολλητος κτλ.θελουν να τους θαυμαζουν και καλα αυτο εχω καταλαβει.
    Κάποιοι άντρες...Επίσης κάποιοι άντρες είναι αφρικανοί,κάποιοι έλληνες,κάποιοι ασιάτες κλπ.Stop με το στοίβαγμα των "αντρών"και "γυναικών"στην ίδια κατσαρόλα ρε σεις.

Senior Member
    Να προσθέσω κάτι ήθελα..

Μαζί σου...λίγοι...
    Αλλά...!

Πόσες γυναικες θα κάτσουν να σου πιάσουν την κουβέντα, να μοιραστούν πράγματα, να ανοιχθούν, να δώσουν χώρο και προοπτική στην επικοινωνία για να βγει και το χιούμορ? από όσες ξέρω, καμία....! Πόσες ενδιαφέρονται για προσέγγιση και επικοινωνία και όχι για μια ξεπέτα?
    Μαζί σου και εδώ! ...λίγες :P

Για κάθε άντρα που γουστάρει τα ντεκολτέ και τα μινι που ανέφερες υπάρχει και μια γυναίκα που τρελαίνεται να αρέσει με αυτά.

Senior Member
    Για κάθε άντρα που γουστάρει τα ντεκολτέ και τα μινι που ανέφερες υπάρχει και μια γυναίκα που τρελαίνεται να αρέσει με αυτά.
    Άρα και για καθένα, άνδρα/γυναίκα, που ενδιαφέρεται για χιούμορ, διεκδίκηση, προσέγγιση κλπ, υπάρχει και κάποιος-α που τρελαίνεται με αυτά....
    Μου αρέσει τρελά αυτή η άποψη.... αλλά... τότε γιατί είμαστε singles?
    Και γιατί ο τύπος που γουστάρει το ντεκολτέ και το μίνι να είναι ζευγαρωμένος?
    αδικία της ζωής? ατυχία? ή αστοχία?

Senior Member
    Άρα και για καθένα, άνδρα/γυναίκα, που ενδιαφέρεται για χιούμορ, διεκδίκηση, προσέγγιση κλπ, υπάρχει και κάποιος-α που τρελαίνεται με αυτά....
    Μου αρέσει τρελά αυτή η άποψη.... αλλά... τότε γιατί είμαστε singles?
    Και γιατί ο τύπος που γουστάρει το ντεκολτέ και το μίνι να είναι ζευγαρωμένος?
    αδικία της ζωής? ατυχία? ή αστοχία?
    Το δικό μου μυαλό εκεί χτυπάει τοίχο δυστυχώς...
    Όπως έγραψα και κάποιες σελίδες πριν, (και μιλώντας απο την δική μου σκοπιά, την σκοπιά του άντρα) εάν τα χαρακτηριστικά αυτά που αναφέρεις έρχονται σε ένα χαριτωμένο πακέτο, τότε πολλοί θα το διεκδικήσουν μόνο για μόνο για την συσκευασία. Η συσκευασία ενδεχομένως θα έχει τους δικούς τους λόγους να ενδώσει και θα δοκιμάζει ανθρώπους εφόσον θα έχει την ευκαιρία. Οπότε εγω πχ δεν θα βρεθώ ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές της καθότι δεν έρχομαι σε πακέτο με στρασάκια, φλασάκια, σειρήνες κλπκλπ. Οπότε οι πιθανότητες να έχω την τιμητική μου προσπάθεια είναι απλά μηδαμινές.
    Εσύ μπορείς να δώσεις την δική σου ερμηνεία αντίστοιχα.
    Εγώ όπως είπα πλέον δοκιμάζω την τύχη μου στο τυχαίο...πριν κάτι μέρες πήγα να φάω μια με κράνος γιατί αποπειράθηκα να δώσω ένα χαρτάκι σε κάποια σε ένα φανάρι...ας είναι! κάποια άλλη μπορεί να το βρει τόσο ενδιαφέρον και τόσο αστείο όσο το βρίσκω και εγώ!

Όσο για το γιατί είναι ζευγαρωμένος ο τύπος που γουστάρει το ντεκολτέ....ε...αυτονόητο δεν είναι ρε συ? Γιατί είστε πολλές που αρέσκονται στο να το δείχνουν. Δεν ψάχνει κάτι ιδιαίτερο...
    Οπότε για τον ίδιο λόγο που είναι ζευγαρωμένη και αυτή που το δείχνει!

Και μην ξεχνάμε τα πρότυπα στα οποία έχουν συνηθήσει όλοι πλέον. Σε συνδιασμό με το τυχαίο που ανέφερα πιο πάνω...Ποιός έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αυτός που "ψάχνεις"? Εγώ που θα σου δώσω ένα χαρτάκι στο φανάρι η ο τύπος που θα σου στείλει ένα ποτό σε ένα μπαρ? ή μήπως ο τύπος που θα γνωρίσεις απο μια κοινή παρέα σας? Και οι 3 κατ'εμε έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες! Βέβαια....^^ εγώ θα προτιμούσα τον τύπο απο το φανάρι καθότι έχει ήδη φανεί πιο δημιουργικός απο τους άλλους δύο!... ναι έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου απο ότι φαίνεται.

Αποφεύγω τα στερεότυπα όπως ο διάολος το λιβάνι...

Senior Member
    Και μην ξεχνάμε τα πρότυπα στα οποία έχουν συνηθήσει όλοι πλέον. Σε συνδιασμό με το τυχαίο που ανέφερα πιο πάνω...Ποιός έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αυτός που "ψάχνεις"? Εγώ που θα σου δώσω ένα χαρτάκι στο φανάρι η ο τύπος που θα σου στείλει ένα ποτό σε ένα μπαρ? ή μήπως ο τύπος που θα γνωρίσεις απο μια κοινή παρέα σας? Και οι 3 κατ'εμε έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες! Βέβαια....^^ εγώ θα προτιμούσα τον τύπο απο το φανάρι καθότι έχει ήδη φανεί πιο δημιουργικός απο τους άλλους δύο!....
    Για μένα, όχι, δεν έχουν τίς ίδιες πιθανότητες, εννοείται πώς προτιμώ τον τύπο που θα γνωρίσω μέσω κοινής παρέας, ασυζητητί!
    Ο τύπος με το ποτό αποκλείεται χωρίς 2η σκέψη....
    Όσο για τον άλλο με το χαρτάκι, τί θα λέει το χαρτάκι?
    αν λέει I love you και κινητό, επίσης αποκλείεται....

Senior Member
    Δεν μπορώ να σου πω τι λέει το χαρτάκι...πάντως i love you δε λεει καθότι δεν είμαι ψυχάκιας.
    Αν λοιπόν προτιμήσεις τον τύπο που θα γνωρίσεις μέσω κοινής παρέας...πειράζει να σε ρωτήσω γιατι?

ΥΓ: η μάλλον scratch that...μπορώ να σου πω τι γράφει..απλά δεν θα είναι πάντα το ίδιο...τότε πχ ήταν μια χαριτωμένη παιδική ιστορία που είχα γράψει.
    Για να προλάβω μερικές πιθανές απαντήσεις σου:
    Γιατί ο τύπος που θα γνωρίσεις μέσω γνωστών δεν θα είναι psycho? Γιατί δηλαδή οι serial killers δεν έχουν φίλους?
    Γιατί ο τύπος που θα γνωρίσεις μέσω γνωστών θα είναι πιο κατάλληλος για σένα επειδή θα σε ξέρει ήδη η παρέα σου? Το γραφείο συνοικεσίων θα ξέρει τι ψάχνεις ακόμα καλύτερα απο την παρέα σου γιατί θα έχεις δώσει εσύ τα στοιχεία που σε ενδιαφέρουν...το εμπιστευεσαι δηλαδή?
    Γιατί ο τύπος που θα γνωρίσεις μέσω γνωστών είναι σίγουρα "καλό παιδί"? Τα κωλόπαιδα δηλαδή είναι και πάλι χωρίς φίλους?
    Γιατί ο τύπος που θα γνωρίσεις μέσω γνωστών είναι τόσο κελεπούρι που δεν τον ήθελε καμία άλλη στην παρεα οπότε τον πασάρουν σε εσένα την ψυχή και καρδιά της παρέας?
    Και η λίστα συνεχίζει κάπως έτσι.....
    (απάντα γρήγορα γιατί θα συνεχίσω να προσθέτω :P )

Page 25 of 53 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast