Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 53 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 781
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    ...μα στα πρώτα ραντεβού θα προσπαθήσεις να λύσεις όλα τα θέματα σου? κάθε πράγμα στον καιρό του....
    Ακριβώς!
    Ίσως ένα από τα λάθη που κάνουμε, νομίζω είναι, ότι βγάζουμε από τη πρώτη στιγμή την ανάγκη μας να εξαρτηθούμε...
    Δεν χαιρόμαστε το τώρα, αλλά μας απασχολεί, αγωνιούμε κι αυτό το εκπέμπουμε, για το τι θα γίνει αύριο...
    Μόνο, που ο άλλος μόλις πάρει το μήνυμα, ότι χρειάζεται να μας καλύψει όσα δεν πήραμε όσο μεγαλώναμε, σε προσοχή,
    ενδιαφέρον, ίσως κι αγάπη, επόμενο είναι να ξενερώνει και να την κάνει σιγά-σιγά...
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    μαρκελλα μπορεις να μου πεις τι σημαινει ξενερωνω γιατι δεν καταλαβαινω...

Senior Member
    Προφανώς εννοεί ότι χάνει το ενδιαφέρον του, βάζει πολύ νερό στο κρασί του με αποτέλεσμα να χάνεται η γεύση...

Senior Member
    Προφανώς εννοεί ότι χάνει το ενδιαφέρον του, βάζει πολύ νερό στο κρασί του με αποτέλεσμα να χάνεται η γεύση...
    ααααααααααααααααααααα οκ....γιατι το ακουω και το ξανακουω και δεν το καταλαβαινα και ντρεπομουν να ρωτησω μη φανω ασχετη

Senior Member
    τεσπα τι να ευχηθω καλους ερωτες και καλα ξενερωματα!!

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μετά από όσα σεντόνια έχουν γραφτεί σ' αυτό το θέμα, νομίζω ότι είναι πλέον ολοφάνερο "γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ άντρες δεν επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού με ΚΑΠΟΙΕΣ γυναίκες". Και το αντίστροφο.
    lol......... σε ελεύθερη μετάφραση "ποιος μπορεί να ενδιαφερθεί για άτομα τα οποία (ΜΟΝΟ) γκρινιάζουν για τα πάντα"?
    Όπως πάντα εύστοχη μαριαν ;)

Senior Member
    Μωρέ λες να φταίει η γκρίνια κ η μιζέρια που βγαζουμε ότι έχουμε πληγωθεί στο παρελθόν κ μπλα μπλα μπλα...;;;

Senior Member
    αλλο να γκρινιαζεις και αλλο να εισαι επιφυλακτικη! το "λαθος" ας πουμε για εμενα ειναι οτι θεωρουμε οτι επειδη καποιος μας προτεινε ραντεβου τον εχουμε "κατακτησει" . οι αντρες ενθουσιαζονται παρα ερωτευονται...

Banned
    άει ντουμπουντούμ.... :) Σε λίγο θα φτάσουμε στις κάλτσες....

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    υπηρξε περιστατικο βιας σωματικης και ψυχολογικης ..το ατομο αυτο δεν με αφηνε να βγαινω με τις φιλες μου, αν δεν προλαβαινα να απαντησω στο τηλ φανταζοταν διαφορα, μιλουσαμε καθε 5 λεπτα στο τηλ ολη μερα( απορω πως δουλευε) με εβαλε σε ενα τρυπακι να ειμαστε αυτοκολλητοι!!! στο α συμφωνω και το αστειο ειναι οτι παριστανε τον ανεξαρτητο και αλλοι εκαναν κουμαντο στη σχεση μας. και αναφερομαι τοσο εντονα στην εξασφαλιση και στα χρηματα κτλ γιατι απο την πλευρα ενος συγγενικου του προσωπου ρωτηθηκα στην ψυχρα για την περιουσια μου του στυλ τι ειναι γραμμενο στο ονομα μου!!!!!Αυτο το τελευταιο συνεβη επειδη σε παρουσιαζε στους δικους ότι βρηκε τη γυναικα που θα παντρευτει.

στο θεμα των χαρακτηρων τωρα που λες επειδη ηταν μεγαλυτερος μου και ειμαστε σε διαφορετικες φασεις στα επαγγελματικα κτλ τον ρωτουσα αν θεωρει οτι ταιριαζουμε κτλ και μου ελεγε φουμαρα οτι ειμαι οτι καλυτερο του εχει συμβει!!! παραμυθια της χαλιμας! αυτος που τα εννοει σου δινει καθημερινα μικρα εστω δειγματα γραφης και με την παροδο χρονου μεσα απο τις πραξεις του ηδη σου εχει αποδειξει ότι τα εννουσε και σε εμπνεει με την αυτοπεποιθηση και την ωριμοτητα του αλλιως ειναι ενας εξεζητημενος τροπος για να σε καταφερει να τον παντρευτεις .... φαινεται εσυ εχεις καλο IQ σε σχεση με αρκετες αλλες... δεν ειναι να εμπιστευεσαι αντρα σημερα!!!τη μια ετσι την αλλη αλλιως!
    και ολοι με την ιδια κλισε ατακα μα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο!!!η μια εκδοχη ειναι αυτη, η αλλη ειναι εξαρταται εσυ που πας και πεφτεις.....
    Ελπίζω να ήτανε του δικου σου επιπεδου, διοτι αμα καποιος ειναι ανωτερου μας επιπεδου δεν παρακαλαει ούτε γινεται λιγούρης και πρίχτης (ως τουλαχιστον εμφανιζουν τον συγκεκριμενο οι περιγραφες σου), αλλα μας κανει μεν να νιωθουμε όμορφα μαζι του όμως συναμα ειναι και χαλαρος και έμπρακτα πρόθυμος ανα πασα στιγμη με το κατι που δε θα τ αρεσει να φυγει μακρια μας.
    Του συγκεκριμενου ουτε το κλικ του εκανες, απλα βρηκε πάνω σου το πακετο που έψαχνε. Επίσης απέτυχε να βρει τον τροπο να σε κανει να τον αγαπησεις σαν χαρακτηρα, σαν ανθρωπο που θα θελες να χεις διπλα σου και να δεθεις μαζι του.
    γιάννης

Φαίνεται ότι έχεις πικραθεί πάρα πολύ....Συμφωνω μαζι σου, το εντονο υφος δηλοι προσφατο χωρισμο, αλλωστε δινει και περιγραφες του τυπου. .....

Στο φίλο-η σου θα μοιραστείς εκτενώς τα προβλήματα σου, θα χτυπηθείς, θα κλάψεις, θα ζητήσεις συμβουλές....
    στο σύντροφο, στα αρχικά στάδια πάντα, θα το μοιραστείς χαλαρά ακριβώς για να μην τρομοκρατηθεί... θα τα μοιραστεις αλλα δε θα τα φορτωσεις, θα βρισκεις κοντα του κατανοηση και γαλήνη αλλα δε θα υποφερει κι αυτος μαζι σου, αλλιως θα πει επεσα σε ψυχακια και θα την κανει με τροπο... είσαι στη φάση που κατακτάς το "είμαστε μαζί, περνάμε καλά, γνωριζόμαστε..."...
    όοοοοοοοταν σε γνωρίσει ουσιαστικά και σε αγαπήσει!!!!!, τότε θα κατακτήσεις αυτό που λέγεται αμοιβαιότητα συναισθημάτων και θα τα μοιράζεσαι όλα αυτά, τότε θα είστε πραγματικό ζευγάρι...
    αλλά μέχρι να γίνει αυτό, θέλει δουλειά πολλή...
    Έχω ρωτήσει πολλές παντρεμένες, μορφωμένες, με τις δουλειές τους, πώς τα κατάφεραν και πέτυχαν στο γάμο τους.... όλες μα όλες μού είπαν ότι κράτησαν την ανεξαρτησία τους, είχαν τα ενδιαφέροντα τους, τον κύκλο τους, δεν έπρηζαν τον άντρα τους με γκρίνιες, προβλήματα και υστερίες... Τα προβλήματα εκτός σπιτιού, μέσα στο σπίτι ηρεμία! Συμφωνω σ αυτο νοουμενου ότι πρώτα εχουν επιτυχει αυτο που λες πιο πάνω για ουσιαστικη αγαπη και αμοιβαιοτητα...
    Καποια σχόλια στο μηνυμα σε μπλε φοντο...
    γιάννης

Senior Member
    ιωαννη δεν ξερω αν ειρωνευεσαι στα σχολια περι iQ... δεν με θεωρω εξυπνη ισα ισα παρα πολυ αγαθιαρα ειμαι και τερμα χαζη για την ηλικια μου. αυτος ναι θεωρω οτι ηταν πολυ εξυπνος μπορει να οφειλεται και στη διαφορα ηλικιας.

Σε αυτο που ειπες οτι με οσα ελεγε με εκανε να τον αγαπησω εχεις δικιο. Οσο για τις πραξεις που λες οτι πρεπει να δινουμε εμφαση οταν του ελεγα οτι δεν με αγαπας πραγματικα αυτος με επιανε απο το λαιμο και μου ελεγε εγω σε εβαλα σπιτι μου σε γνωρισα στους δικους μου και συ εισαι αχαριστη και δεν εκτιμας τιποτα!!!! στην αρχη ημουν παρα πολυ επιφυλακτικη και χαλαρη (ουτε καν σκεφτομουν οτι θα το παμε σοβαρα και εκεινος ειχε τον τροπο να με παρασυρει οτι ζουμε την ιδανικη σχεση και αγαπη, οτι θα παμε να ζησουμε απο την πολη που ειναι και αν μου αρεσει και γνωριμιες με τα σογια! ολη αυτη η ιστορια μου εχει δημιουργησει πολυ μεγαλα προβληματα πια.
    θεωρουμαι μια αρκετα εμφανισιμη κοπελα και γενικα δε μου λειπουν να το πω οι προτασεις για ραντεβου κτλ αλλα πλεον δεν θελω να ξανακανω σχεση στη ζωη μου!!!! ουτε καν να γνωρισω καποιον...

ιωαννη δεν ξερω αν ειρωνευεσαι στα σχολια περι iQ... δεν με θεωρω εξυπνη ισα ισα παρα πολυ αγαθιαρα ειμαι και τερμα χαζη για την ηλικια μου. αυτος ναι θεωρω οτι ηταν πολυ εξυπνος μπορει να οφειλεται και στη διαφορα ηλικιας.

Σε αυτο που ειπες οτι με οσα ελεγε με εκανε να τον αγαπησω εχεις δικιο. Οσο για τις πραξεις που λες οτι πρεπει να δινουμε εμφαση οταν του ελεγα οτι δεν με αγαπας πραγματικα αυτος με επιανε απο το λαιμο και μου ελεγε εγω σε εβαλα σπιτι μου σε γνωρισα στους δικους μου και συ εισαι αχαριστη και δεν εκτιμας τιποτα!!!! στην αρχη ημουν παρα πολυ επιφυλακτικη και χαλαρη (ουτε καν σκεφτομουν οτι θα το παμε σοβαρα και εκεινος ειχε τον τροπο να με παρασυρει οτι ζουμε την ιδανικη σχεση και αγαπη, οτι θα παμε να ζησουμε απο την πολη που ειναι και αν μου αρεσει και γνωριμιες με τα σογια! ολη αυτη η ιστορια μου εχει δημιουργησει πολυ μεγαλα προβληματα πια.
    θεωρουμαι μια αρκετα εμφανισιμη κοπελα και γενικα δε μου λειπουν να το πω οι προτασεις για ραντεβου κτλ αλλα πλεον δεν θελω να ξανακανω σχεση στη ζωη μου!!!! ουτε καν να γνωρισω καποιον...
    Αυτο με το iQ το εννοούσα, καθε αλλο παρα ειρωνικα το ειπα. Εννοω ότι καταλαβες τι χαρακτηρας ήταν, ότι σου πουλουσε παραμυθια (συν το ότι ηταν πιεστικος και πρίχτης). Αλλες στη θεση σου πολύ πιθανον να παρασυρονταν απο τετοια συμπεριφορά και να τον πιστευαν.

unlucky, αν δεν σπασουμε τα μουτρα μας (μακαρι να ναι μονο μεταφορικα) δεν αποκταμε εμπειρια επειδη δυστυχως δεν εχουμε καποιον να μας κρατα απο το χερι και να μας καθοδηγα. Το ότι ειναι ηλικιακα καποιος μεγαλυτερος μας αυτο δεν τον πιστωνει απαραιτητα με ωριμότητα και ευστροφία. Προφανως όμως ειχε δει περισσότερα πραγματα στη ζωη απο σενα, ηξερε τι ηθελε απο σενα γι αυτο μηχανευοταν τροπους (δλδ ολη αυτη του τη συμπεριφορα που περιγραφεις). Τι ηθελε? Γάμο! Αυτος ηταν ο στοχος. Τα όλα οσα εκανε εκει στοχευαν. Για σκεψου το λίγο αυτο με βαση αυτα που μας λες οτι σου ελεγε ή έκανε. Η δικη μου εμπειρια δε μου βγαζει αλλο συμπερασμα εκτος απ αυτο. Η συμπεριφορα του ειχε σαν στοχο να σε καταφερει να τον παντρευτεις.
    Κι οπως σου ξαναπα ότι λαμπει δεν ειναι απαραιτητα χρυσος. Για οτι εξαρχης μας κανει την ουαου εντυπωση, σαν αντρες, θα επιστρατευσουμε όλο μας το ειναι για να εντυπωσιασουμε, ώστε να μπει το νερο στ αυλακι που λενε, ήτοι να ξεκινησει μια σχεση. Οταν η σχεση προχωρησει καπως τοτε πραγματικα αρχιζεις να ανακαλυπτεις τον αλλο. Ο τυπος ασχετως τι χαρακτηρας ηταν σε γουσταρε.

Αντε και συ να με βοηθησεις να ξεμπλέξω απο μια που μου στελνει συνεχεια μηνυματα αυτες τις μερες, που με θυμηθηκε μετα απο καιρο και εχουν σπασει τα νευρα μου κυριολεκτικα...
    γιάννης

Senior Member
    χαχαχαχα ιωαννη....
    γιατθ δε της λες οτι απλα δεν ενδιαφερεσαι κ οτι αργησε;; εκτος αν ενδιαφερεσαι κ σ εξιταρει αυτο το "σπασιμο νευρων"...

Senior Member
    πλεον δεν θελω να ξανακανω σχεση στη ζωη μου!!!! ουτε καν να γνωρισω καποιον...
    Θες να μου εξηγησεις λιγο περισσοτερο αυτο; unlucky, δεν στο κρυβω οτι κι εγω πανω κατω αυτο συμμεριζομαι. Ωστοσο θα ηθελα να ακουσω και την αποψη σου.

Page 30 of 53 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast