Μακρυά από το Seroxat ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Originally posted by Alkmeon
    .....lost in apathy ενα πραγμα!ααα μεταλ παιζουν αυτοι;
    Μωρέ μέταλ παίζουν μόνο που το δικό μας δεν είναι από ατσάλι......αλλά κατάτι σκουριασμένο!!!

Senior Member
    Όλες δεν μπορείς αλλά ένα 80% να μην το πιάσεις;;;;;Συλλογή παρενεργειών...Τις θέλω Όοοοοολες!!!!!Σαν τα μικρά παιδιά που χτυπιούνται για να τους πάρουν οι γονείς τους το αγαπημένο τους παιχνίδι..
    ΛΟΛ αν θελεις πολλες παρενεργειες ξερω κατι καλα φαρμακα:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Μωρέ το έχουν φτιάξει έτσι το σύστημα που από αχαρτογράφητη δεν θα πάω....................... γιατί δεν υπάρχει!!!!!!!!!!
    Ναι αλλά σκέψου να πάθεις κάποια παρενέργεια που δεν υπάρχει στο χαρτί και χάρη σε σένα να αρχίσει από δω και πέρα να αναγράφεται...Θα έχει μεγάλη αξία η παρενέργεια αυτή.Θα καμαρώνεις μετά \"αυτή την παρενέργεια εγώ την ανακάλυψα\" !!!

Senior Member
    ....αυτες αναφερονται σε 1 στις 100000 λενε οι εταιριες!Ε τωρα οι εταιριες το λενε,εγω τι να πω;

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Μωρέ το έχουν φτιάξει έτσι το σύστημα που από αχαρτογράφητη δεν θα πάω....................... γιατί δεν υπάρχει!!!!!!!!!!
    Ναι αλλά σκέψου να πάθεις κάποια παρενέργεια που δεν υπάρχει στο χαρτί και χάρη σε σένα να αρχίσει από δω και πέρα να αναγράφεται...Θα έχει μεγάλη αξία η παρενέργεια αυτή.Θα καμαρώνεις μετά \"αυτή την παρενέργεια εγώ την ανακάλυψα\" !!!
    Αν η παρενέργεια είναι τέτοια που ζω...Με έκανες και γέλασα...

Senior Member
    Η Μοναξιά που έριξε την σπόντα,το κάλεσμα δεν έχει βγει να πάρει θέση...Πού είσαι Μοναξιά;;;

Senior Member
    ...θαχει παρεα μαλλον!

Senior Member
    Πετυχημένο...... Ξε-μοναχιάστηκε

Senior Member
    ....οπως λεγανε οι παλιοι ψυχιατροι’’....ειν αι σε αποδρομη η ασθενεια’’

Senior Member
    Originally posted by Alkmeon
    ...θαχει παρεα μαλλον!
    \'Οχι, δεν έχω παρέα. Είχα σοβαρό πρόβλημα με το login. Επαναλαμβανόμενες προσπάθειες να κάνω εισαγωγή στοιχείων παρά το ότι τα στοιχεία μου ήταν σωστά. Τα είχα εγκαταλείψει τελείως, ώσπου χθες έκανα μια τελευταία προσπάθεια και μπόρεσα και συνδέθηκα.

Senior Member
    Originally posted by La_ViTa
    Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει φάρμακο χωρίς παρενέργειες.Ακόμα και η απλή ασπιρίνη σου πειράζει το στομάχι.πόσο μάλλον αυτού του είδους τα φάρμακα!
    Προσωπικά,αποφεύγω να κοιτάζω τις παρενέργειες οποιουδήποτε φαρμάκου,γιατί στο τέλος επηρεάζομαι και νομίζω ότι της εμφανίζω όλες!Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις πάντως να απευθυνόμαστε αποκλειστικά και μόνο στον άνθρωπο που μας τα χορηγεί...
    Η τάση αυτοκτονίας δεν είναι απλή παρενέργεια. Είναι καταστροφή, και οι εταιρίες παραγωγής φαρμάκων είναι εγκληματίες που πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί και να απολογηθούν μια μέρα για όλα τους τα εγκλήματα που ωχριούν μπροστά σε αυτά των ναζί του β\' παγκοσμίου πολέμου (που στο κάτω κάτω αυτοί παρά τη σχιζοφρένειά τους και την παράνοια πίστευαν ότι πάλευαν για έναν έυρωστο κόσμο και το εννοούσαν). \'Υστερα να ζητήσουν συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων και οι υπεύθυνοι να εκτίσουν τις ποινές τους κανονικά στα κελιά τους όπως συμβαίνει και με τους εμπόρους ναρκωτικών. Το να δίνεις αντικαταθλιπτικό που οδηγεί σε αυτοκτονία έστω και ένα μικρό ποσοστό ασθενών αντί να την αποτρέπει από την πρώτη εβδομάδα χρήσης του φαρμάκου, σημαίνει δολοφονία.

Senior Member
    Ρε συ δεν λέω καλά τα λες αλλά σκέψου και πόσοι σώθηκαν από αυτά τα χάπια...Και πόσοι είδαν άσπρη μέρα πιο άσπρη από εκείνη που κοιτούσαν τον ουρανό και ενώ γαλάζιος στην κατάθλιψή τους έμοιαζε κατάμαυρος σαν κοράκι......

Senior Member
    Δυστυχώς είμεθα αναγκασμένοι να δεχθούμεν τις παρενέργειές των...χαχα
    Το προσπάθησα χωρίς χάπια και μου βγήκε μια μαυρίλα και κάτι κρίσεις.....Μην το ψάχνεις..Ένας φαύλος κύκλος.....Η κατάθλιψη φέρνει το χάπι και το χάπι την κατάθλιψη...χαχα

Senior Member
    Μετά από ένα σημείο θα έπρεπε να συνεχίζεται η αποκατάσταση μόνο με ψυχοθεραπεία. Στην αρχή ναι ,αλλά όχι για πάντα. Δεν είμαι ειδικός, μια άποψη λέω

Junior Member
    .....Η κατάθλιψη φέρνει το χάπι και το χάπι την κατάθλιψη...χαχα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast