Χάνω κιλά σε επικίνδυνο σημείο... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Junior Member
    Καλη επιτυχια λοιπον!!Να μπαινεις να μας λες νεα σου!Να ξερεις τιποτα δεν φαινεται ευκολο στην αρχη!!Με προσπαθεια ομως,ολα γινονται!!

Banned
    εγω παντος αν και δε συμφωνω με αυτα που μου ελεγε (αποψη μου) επανηλθα σε σχετικα καλη κατασταση οταν εκανα φιλους στα 18 και οταν εκανα σχεση στα 25 αισθανθηκα πολυ καλυτερα

Senior Member
    Ευχαριστώ ευχαριστώ!! Διαβάζω τώρα και τα site που έστειλες, σίγουρα θα με βοηθήσουν πολύ. Από σήμερα ξεκινάω την προσπάθεια. Θα μπαίνω και θα σας λέω πώς τα πάω!

Junior Member
    Επισης αφου μενεις πολλες ωρες στο σπιτι αν και καλο θα ειναι να αρχισεις να βγαινεις οσο και αβολα αυτο σε κανει να νιωθεις,μπορεις να αρχισεις να ασχολεισαι με την μαγειρικη.Καντο σαν hoby.Αρχισε να βλεπεις συνταγες στο internet για γλυκα και φαγητα.Και θα ανεβει η ψυχολογια σου γιατι με κατι θα ασχολεισαι αλλα και θα σε βοηθησει με την διατροφη σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by hope25 View Post
    Γιατι δν πας σε εναν διατροφολογο?Σιγουρα με την βοηθεια ενος ειδικου θα καταφερεις να βαλεις τα κιλα που θες.Οι κακες τροφες δεν θα σε βοηθησουν σε αυτο το σημειο.Φροντησε να τρως υγιεινα.Και δεν εννοω μονο ντοματες και αγγουρακια..Εννοω ισορροπιμενα.3 κυριως γευματα και 2 με 3 σνακ..Υπαρχουν πολλες ''καλες''τροφες οπως μελι,ταχινι,ξηροι καρποι,λαδι,ψαρια πλουσια σε λιπαρα...

Και να ξερεις ''τρωγοντας ερχεται η ορεξη''
    Θα συμφωνησω απολυτα με την hope25.
    Προσπαθησε να τρως υγιεινες τροφες που ειναι πλουσιες σε θερμιδες. Ταχινι ,ξηροι καρποι , ελαιολαδο , φυστικοβουτυρο , αβοκαντο εχουν παρα πολλες θρμιδες αλλα δεν ανεβαζουν την χοληστερινη.

Senior Member
    in flames καλησπερα.
    εριξα μια ματια και στο αλλο θεμα σου και ειμαι βεβαιη , αλλα ΒΕΒΑΙΗ οτι τα δυο θεματα σχετιζονται απολυτως.
    δεν χανεις κιλα ενω τρως, ωστε να ψαχνεσαι για κατι οργανικο, τα χανεις επειδη δεν τρως. κατι απολυτα φυσιολογικο, αλλα οπως λες κι εσυ, προβληματικο πλεον εφοσον ησουν ηδη οριακα στα κιλα σου και συνεχιζεις να χανεις.
    η γνωμη μου ειναι να δωσεις ολη την βαρυτητα στην αντιμετωπιση των αλλων θεματων και μονη/με φιλους και με καποια στηριξη ειδικου.

Όσον αφορα το θεμα διατροφης/κιλων, η hope στα ειπε πολυ ωραια. θα ελεγα μαλιστα να δοκιμασεις και φυσικα συμπληρωματα διατροφης που ενισχυουν τον οργανισμο και ανοιγουν την ορεξη, οπως ο βασιλικος πολτος, το μουρουνελαιο (αν αντεχεις), ισως και ιπποφαες.
    αν ο μη γενοιτο φτασεις σε οριακα σημεια, αν και θα πρεπει να απευθυνθεις σε γιατρο η σε νοσοκομειο ισως κι απο τωρα, να ξερεις οτι υπαρχουν στα φαρμακεις ειδικα "γαλατακια" ενισχυμενης θερμιδικης και θρεπτικης αποδοσης που ειναι για ανθρωπους που δεν μπορουν να καταναλωσουν στερεα τροφη.
    περαστικα σου

Senior Member
    Τελικα remedy ειχες απολυτο δικιο, τα θεματα μου εχουν σχεση και με τα κιλα..
    Τα παω καλυτερα με το φαγητο, τρωω αρκετα συχνα, 1-2 κυριως γευματα και οσα ενδιαμεσα μπορω. Εχω τα σκαμπανεβασματα μου (μερες που τρωω μονο μια φορα) αλλα το παλευω. Πηρα και ταχινι, το βαζω σχεδον οσο μπορω στη διατροφη μου, συνηθως με γιαουρτι.
    Τωρα τρωω το 1ο κυριως μιας και ξυπνησα αργα

Εχω παρει 1.5 κιλο!!!! απο 42.5 ειμαι 43.5-44
    trying to find a balance

Senior Member
    καλημερα. 45 κιλα!
    trying to find a balance

Senior Member
    :) :) :) :) :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by in_flames View Post
    Τελικα remedy ειχες απολυτο δικιο, τα θεματα μου εχουν σχεση και με τα κιλα..
    Τα παω καλυτερα με το φαγητο, τρωω αρκετα συχνα, 1-2 κυριως γευματα και οσα ενδιαμεσα μπορω. Εχω τα σκαμπανεβασματα μου (μερες που τρωω μονο μια φορα) αλλα το παλευω. Πηρα και ταχινι, το βαζω σχεδον οσο μπορω στη διατροφη μου, συνηθως με γιαουρτι.
    Τωρα τρωω το 1ο κυριως μιας και ξυπνησα αργα

Εχω παρει 1.5 κιλο!!!! απο 42.5 ειμαι 43.5-44
    μπραβο! χαιρομαι! και εις ανωτερα :)

Senior Member
    Ευχαριστω παιδια για τη στηριξη.. Συνεχιζω την προσπαθεια, η ορεξη μου ειναι πολυ καλυτερα, βοηθανε και κατι χαπια που μου δινει ο ψυχιατρος και εχω αρχισει να ξαναπαιρνω βαρος. Αμα συνεχισω ετσι σε κανα 3-4μηνο θα φτασω εκει που θελω. 54-55 ειναι ο στοχος
    trying to find a balance

Senior Member
    κοριτσακι σε περιπτωση που μασ δουλευεισ υπαρχουν φαρμακα που παχαινεισ ετσι να ξερεισ και υπαρχει και ειδικο φορουμ γι αυτα οποτε συζητα το και εκει
    εδω δεν ηρθαμε για να περασουμε την ωρα μασ ηρθαμε να σε βοηθησουμε εμεισ που εχουμε εμπειρια αμα ειναι να μασ κοροιδευεισ να πασ αλλου
    το οτι καθεσαι πισω απο ενα πισι ειναι για να πεισ αληθεια αν δεν μπορεισ να πεισ αληθεια ουτε πισω απο μια οθονη υπολογιστη εχεισ μεγαλυτερο θεμα απο αυτα που νομιζεισ
    καψοναριστα θα στα λεω εσενα γιατι μου την εδωσεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Καλησπέρα σου!!! ελπίζω να είσαι καλύτερα και να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα κυρίως για την υγεία σου! Είδα ότι είχες γράψει ότι ο πατέρας σου πάσχει από τη νόσο του Crohn... Σήμερα έμαθα ότι το ίδιο έχει κ ο αδερφός μου, θα πάω στο νοσοκομείο σε λιγάκι να μιλήσω με τους γιατρούς... Ο αδερφός μου έχανε πολλά κιλά κ ας έτρωγε, είναι 1,78 κ έφτασε 54 κιλά, μέχρι που πήγε να πέσει κάτω γι αυτό κάναμε κ εισαγωγή στο νοσοκομείο... Τα έχανε λόγω κάποιου μικροβίου με αποτέλεσμα να πηγαίνει συνέχεια τουαλέτα! Από εκεί διαπιστώθηκε κ αυτό... Αν εσύ όμως δε τρως κανονικά, έστω πολλές φορές από λίγο, λογικό δεν είναι να χάνεις? Στο λέω γιατί είχα τα ίδια.. ήξερα όμως ότι ήταν από άγχος και ψυχολογικά.. Είμαι 49κιλα κοντούλα βέβαια 1,64.. αλλά ποτέ δε πάχαινα, έκανα κ εγώ διατροφή πιο μικρή να παχύνω γιατί με είχανε φοβήσει ότι κάτι έχω.. Τελικά το έχω καταλάβει, όταν αγχώνομαι/στρεσάρομαι/στενοχωριέμαι, χάνω κατευθείαν.. όταν νιώθω καλύτερα προσπαθώ να το ρυθμίσω το θέμα κιλών για την υγεία μου κυρίως! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!
    Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P

Senior Member
    in flames περασα κ γω το ιδιο περυσι κ το περναω οταν η διαθεση μου πεφτει πολυ... δν μπαινει μπουκια στο στομα παρα μονο οταν πονεσει το στομαχι κ ετρωγα κατι για να περασει ο πονος βασικα. προσπαθησε σιγα σιγα να αυξανεις τα γευματα κ μετα τη ποσοτητα τους! θα ειναι τελετουργικο για σενα οταν τρως! θα γεμιζεις το πιατο σου οσο νομιζεις οτι πρεπει να φας κ θα το αδειαζεις...ολο.
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Αχ είσαι πολύ τυχερή μακάρι να μου συνέβαινε και μένα κάτι τέτοιο εγώ θέλω να χάσω κιλά.!!!!

...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast