Ας μιλησουμε για τις φοβιες... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Banned
    Originally posted by kassi_21
    Εννοείς ότι δυνητικά είμαστε όλοι ίσοι;;;Ή μάλλον σόρυ τώρα αντιλήφθηκα...Εννοείς ότι άτομα ισοδύναμα μπορούν να κάνουν τα ίδια πράγματα;Όμως ισοδύναμα σε σωματικό ή ψυχικό επίπεδο;Και εν τέλει οι φοβίες δεν δείχνουν μια ψυχική αδυναμία κάποιου να αντεπεξέλθει στο στρες ή σε άλλους παράγοντες;;;Νομίζω ότι δεν γεννιόμαστε όλοι με τις ίδιες δυνάμεις....Αυτό είναι αποδεδειγμένο και βέβαιο για το σωματικό επίπεδο........Για το ψυχικό την άποψή μου έρχονται να στηρίξουν οι ψυχικές ασθένειες......Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες δυνάμεις,ούτε τις ίδιες ευαισθησίες....Σε θεωρώ λοιπόν ψυχικά πιο δυνατό από εμένα.

βρε κασουλινι, πως τα γραφεις ετσι μπερδεμενα??
    Λοιπον απο την αρχη,
    ΝΑΙ θεωρω οτι σωματικα γεννιομαστε με τις ιδιες δυναμεις και στα απλα πραγματα της καθημερινοτητας εχουμε ολοι τις ιδιες ικανοτητες και προφανως δεν χρειαζεται σωματικη διαπλαση για αυτο.
    Εννοω οτι το σωμα μας δεν ειναι αυτο που μας εμποδιζει αλλα προφανως οι ψυχολογικοι μας καταναγκασμοι η αν θες οι φοβιες μας και οπως αυτες εχουν εγκατασταθει στο μυαλο μας.

Λεω λοιπον για χιλιοστη φορα οτι θα ειναι κατα παραπανω απο χρησιμο να συνειδητοποιησουμε για το ποιες ειναι οι δυναμεις μας επακριβως.
    Απο κει και περα υπαρχουν βεβαια και το ψυχολογικο κομματι αλλα αυτο ειναι ενα δευτερο κεφαλαιο το οποιο αν δεν ξεκαθαρισει καποιος μεσα του το πρωτο δεν εχει σημασια να ασχοληθει παρακατω.

Για καποιους λογους (ισως φταιω και εγω) βλεπω οτι δεν συμφωνουμε ουτε καν στο πρωτο μερος, αρα για πιο λογο να παμε παρακατω την κουβεντα???

Senior Member
    έλα έλα..Μαζί σου είμαι....Μην μου εκνευρίζεσαι....Είπα με απλά λόγια πως δεν γεννιούνται όλοι με την ίδια σωματική διάπλαση άρα και δύναμη αλλά ούτε και με το ίδιο ψυχολογικό σθένος...Οπότε κάποιοι πάνε πιο μπροστά από άλλους...Αν εστιαστώ σε αυτό που λες για ψυχολογικά κωλύματα ε,ναι είναι αυτό που συσχετίζεται με το ψυχικό σθένος...Αν εσύ είσαι χωρίς ψυχοφάρμακα και εγώ την βγάζω με αντικαταθλιπτικά καθότι δεν μπορούσα να ελέγξω το άγχος μου δεν σε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχες μεγαλύτερο σθένος να αντιμετωπίσεις την ζωή όπως σου ήρθε;;;;

Banned
    έλα έλα..Μαζί σου είμαι....Μην μου εκνευρίζεσαι...

εγω να εκνευριστω μαζι σου???
    την επομενη φορα που θα σε δω, θυμισου να σου δωκω ενα φιλακι στο μαγουλο....

Senior Member
    Δυστυχώς η ευτυχώς δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές

Senior Member
    Οκ Δημήτρη μου.....Μλκ με γάμησε το παϊδάκι...Πού με πήγες ωρέ;;;θα τρέχω την Παρασκευή στον οδοντίατρο...

Senior Member
    Και εδώ μιλάμε για μια οδοντική αντοχή μη ίδια με κάποιων άλλων...

Banned
    Οκ Δημήτρη μου.....Μλκ με γάμησε το παϊδάκι...Πού με πήγες ωρέ;;;θα τρέχω την Παρασκευή στον οδοντίατρο...
    ασε τα σαπια ρε,
    ολοι φαγαμε παιδακια και τα τσακισαμε και δεν παθαμε τιποτα.

Μεχρι την πλ. θησειου ησουν αρτιμελης, κατι αλλο εκανες μετα εν αγνοιας μας...

Senior Member
    Επί του παϊδακοσυμποσίου έγινε το κακό.....Αισθάνθηκα κάτι σκληρό την ώρα που έτρωγα...Νόμιζα ότι ήταν από το παϊδάκι--ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ/ΜΑΡΤΥΡΙΑ.....αλλά ήταν το σμάλτο μου....Παρακάμπτω την μπηχτή σου!!!

Senior Member
    Κι έχω και γάμο γμτ μεθαύριο..Πώς θα εμφανιστώ στο σόι;;;

Senior Member
    Να μια φοβία...Χωρίς δόντι στο γάμο!!!

Senior Member
    Κασσι από τα μπροστινά δόντια είναι?

Senior Member
    Ναι ρε πούστη.......και το ραντεβού με την γιατρό είναι Παρασκευή..Ο γάμος Πέμπτη...πού πάω;;Ζω κυριολεκτικά βαρύνουσας σημασίας πρόβλημα..

Senior Member
    Πραγματικά ζεις ένα δράμα!Σε γάμο με σπασμένο δόντι...Θα το παίζεις σοβαρή,χωρίς χαμόγελα.

Senior Member
    Με νοείς Ντάλια..Α ρε ευχαριστώ..Χαχα...ή μάλλον Χουχουχουχου

Banned
    Ναι ρε πούστη.......και το ραντεβού με την γιατρό είναι Παρασκευή..Ο γάμος Πέμπτη...πού πάω;;Ζω κυριολεκτικά βαρύνουσας σημασίας πρόβλημα..

βρε κασουλα...
    μηπως σε ποναει το δοντακι σου και δεν ξερεις πως να μας το πλασαρεις??

κοιτα νεα κολπα....
    το παιδακι λεει....
    δεν ανεβαζεις τις φωτο που τραβηξες να καταλάβει και ο κοσμος τι εχει το δοντι σου???

αχαχαχαχαχαχαχα....!!!!
    :P

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast