Results 1 to 8 of 8
-
21-07-2013, 01:05 #1
Απογνωση......Δε ξερω τι να κανω.....
Καλησπερα σ ολους... Εχω παρααααααα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ ,βασικα χρονια...
Ομως το τελευταιο διαστημα δεν ειμαι καθολου καλα κ θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτα που με ταλαιπωρουν.......
Ζω μαζι με την μητερα μου κ τον πατριο μου κ τωρα η μαμα μου περιμενει παιδι,ειναι εγκυος. Ο πατριος μου δε θελει να μενω μαζι τους λογω οικονομικου κ τωρα ειδικα που θα γεννηθει κ το αδερφακι μου θα ναι η κατασταση πιο δυσκολα για μενα. Δυστυχως η μαμα μου τωρα που ναι εγκυος δε θελω να την στεναχωρω κ ενω ξερει πως αυτος δε με θελει σπιτι δε θελει να το πιστεψει ,επιμενει για το αντιθετο... μου το χει πει αυτος στα ισια κ τον ειχα ακουσει που μιλαγε κ στο τηλεφωνο μ εναν γνωστο του που του ελεγε πως πρεπει να μου βρουν δουλεια καπου μακρυα για να φυγω. Σπουδαζω ακομα, δουλεια δε μπορω πουθενα να βρω ,δε βρισκω ,,,,,, ειμαι μολις 20 χρ κ δεν εχω κανεναν αλλον συγγενη εκτος απο την μητερα μου..... ειμαι εντελως μονη μου..........
Εχω μια σχεση εδω κ ενα μεγαλο χρονικο διαστημα κ παμε σοβαρα με το παιδι αυτο αλλα δε θελω να του φορτωθω κ να παω να μεινω σπιτι του. Πρεπει κατι να γινει μεχρι να βρω δουλεια.....
Κ τωρα τελευταια δεν φτανει που εχω το παραπανω προβλημα που σας ειπα τσακωνομαι κ συνεχεια με το αγορι μου για καποιους χαζους λογους αλλα δε φτανει για αυτους τους χαζους λογους να λεει μεγαλες χοντραδες κ να με πληγωνει πολυ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ το στηριγμα μου δεν εχω κανεναν ειμαι εντελως μονη κ τωρα που τσακωνομαστε νιωθω χειροτερα... ΟΛΕΣ αυτες οι καταστασεις μ εχουν φερει σ ενα ειδους καταθλιψης ΚΑΙ ΔΕΝ εχω απολυτως ορεξη για τιποτα................ Τοσο μα τοσο μονη.... τι ασχημο αισθημα ειναι αυτο? ΟΛΟ Κλαιω.......... δε ξερω τι κανω. βοηθηστε με................ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.Post tenebras spero lucem .... !
- 21-07-2013, 01:30 #2
εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερα να πας να μινεις σπιτι του........... γιατι τσακονεστε δεν εγραψες
21-07-2013, 01:43 #3
Ειλικρινά ειναι πολυ χαζοι λόγοι ..... Αλλα ειναι προσωπικοί ..... Μ´ αγαπάει το ξερω εχουμε περάσει παραααααα πολλα μαζι εχει κ αυτος τα δικα του τον κατανοώ αλλα εντάξει ειμαι κ εγω ευαίσθητη κ μ όλα αυτα που γίνονται κ το τραβάω το σχοινί κ δε πρεπει
Post tenebras spero lucem .... !
21-07-2013, 05:04 #4
Καταρχήν άραξε.Αυτό το πάμε σοβαρά απο τα 18 τα 19 και τα 20 και παράλληλα τσακωνόμαστε για τους πλέον χαζούς λόγους είναι αφενός οξύμωρο και αφετέρου είναι υπερβολή για την ηλικία σου γενικότερα.Δεύτερον δεν μας είπες κάτι πάρα πολύ βασικό.Εσύ θέλεις να μείνεις σπίτι αλλά αναγκάζεσαι κατα τας συνθήκας να φύγεις ή δεν έχεις κανένα πρόβλημα και απλώς το δέχεσαι?Γιατί αν συμβαίνει το πρώτο,τότε το πράμα αλλάζει εντελώς.Πόσο μάλλον αν ο πατριός σου είναι νεοσύλλεκτος στην φαμίλια και δεν σ'έχει καν μεγαλώσει σαν παιδί του για να πούμε ότι υπάρχει και ένα κάποιο "πατρικό" φίλτρο στην όλη υπόθεση.Αυτό αν θες καλό θα ήτανε να μας το διαλευκάνεις για να δούμε που βρισκόμαστε τελοσπάντων.Και μετά λέμε και για τα υπόλοιπα.Προς το παρόν καλό θα ήτανε να δεις μέσα σου,και να καταλάβεις ότι στήριγμα δεν είναι μόνο το αγόρι σου,αλλά και ο ίδιος σου ο εαυτός.Γιατί αν νομίζεις ότι δεν έχεις δυνάμεις,τότε πλανάσαι πλάνην οικτρά ή ακόμα δεν έχουν σφίξει πραγματικά τα γάλατα και κάνουμε την τρίχα τριχιά και την τριχιά καραβόσκοινο...
Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.
21-07-2013, 11:25 #5
Μου φαίνεται πως είσαι λιγο ειρωνας ; Εδω δεν γράφω για να κρίνεις την ηλικία μου κ πόσο μάλλον αν ειναι κατάλληλη για σοβαρή σχεση η οχι ! Πεσμου κ ένα ζευγάρι που δεν τσακώνεται !!!!! Κ πόσο μάλλον για ανούσιους λόγους ! Εδω έγραψα για να βγάλω αυτο που νιώθω μεσα μου να μοιραστώ το πρόβλημα μου !!!! Κ οχι να με κρίνουν ! Ποσα παιδια 20 χρονων στα 21 και πανε σοβαρά ; Κ θα ξαναεπαναλαβω πεσμου κ κάποιους που να μην τσακώνονται !
Όσο για αυτο που ρωτάς ναι θέλω να φύγω !!!!! Κ αν ήταν απο το χέρι μου θα έφευγα κ τωρα αν είχα κάπου να πάω .
Ευχαριστω κ συγνώμη για το παραπάνω αλλα ο τρόπος σου ήταν αποτομος !!!!Post tenebras spero lucem .... !
21-07-2013, 12:25 #6
Η μαμα σου τι θεση παιρνει?
21-07-2013, 12:35 #7
Η μαμά εχει τσακωθεί άπειρες φορές μαζι του ..... Κ τωρα που ναι έγκυος δε θέλω να την στεναχωρώ κ να της λέω ..... Οπότε κανω υπομονη .
Post tenebras spero lucem .... !
21-07-2013, 12:38 #8
Ποσων ετων ειναι η μαμα σου και ποσο ο τυπος? Επισης εσυ με τι ασχολεισαι? Σπουδαζεις, δουλευεις, τι κανεις?