Results 91 to 105 of 308
-
30-08-2013, 11:29 #91
Ναι με holder αλλα ήμουν χαλαρος να φανταστείς κάποιες μέρες και εγω έχω άπειρες !!
- 30-08-2013, 11:30 #92
Επίσης ούτε χάπια πρέπει να περνεις εφόσον δεν ειναι προβλημα της καρδιάς γιατι να πάρεις χάπια ;
30-08-2013, 12:39 #93
Ναι,εχω αρρυθμιες ολα αυτα τα χρονια,τα πρωτα 4,δηλαδη μεχρι πριν ενα χρονο ηταν καθημερινες,αυτο τον χρονο πανε κι ερχονται.Δεν θυμαμαι ποιες ακριβως εχω,φυσικα εχω παει υπερβολικα πολλες φορες σε καρδιολογους(η μονιμη μου καρδιολογος μαλιστα μου απανταει σε μηνυματα στο κινητο οταν την χρειαστω σε περιπτωση φοβου απο καποια ενοχληση....να ναι καλα η γυναικα!)αλλα ολοι μου εχουν πει το ιδιο(και η αρρυθμιολογος)οτι ειναι ενοχλητικες(η ψυχουλα μου το ξερει ΠΟΣΟ ΠΟλυ ειναι....!!)αλλα ακινδυνες.
30-08-2013, 13:17 #94
ειλικρινα σας ευχαριστω για την στηριξη σας alex και Ρανη αλλα και ολα τα υπολοιπα παιδια!πιστευω οτι αυτο το forum ειναι η καλυτερη ψυχοθεραπεια ..εμενα με βοηθαει αρκετα να ηρεμησω! βλεπω σε ολους ενα κομματι του ευατου μου.
Ρανη πρεπει να εχεις πολυ δυναμη για να τις αντεχεις ολα αυτα τα χρονια! και εμενα ετσι μου λενε οι καρδιολογοι ειναι ενοχλητικες αλλα ακινδυνες! βεβαια μονο εμεις ξερουμε τι περναμε οπως λες! ειναι κουραστικο να ζητας βοηθεια και να σου λενε πρεπει να τις υπομεινεις και ας ειναι ενοχλητικες και ας σου χαλανε την ζωη!απορω τοσα χρονια πως δεν εχει βρεθει θεραπεια!
alex χαιρομαι που εισαι αισιοδοξος και εχεις καταλαβει οτι η καρδια σου ειναι γερη!αυτο ειναι ενα σημαντικο βημα για να βρεις την ηρεμια σου απ αυτες! εγω ακομα το παλευω για να καταλαβεις...
30-08-2013, 14:34 #95
Μυρτω προσπαθώ γιατι πίστεψε με πέρασα και εγω με το αγχος οτι κάτι έχει η καρδια μου πριν πάω για εξετάσεις είχα ενα μήνα αϋπνία από το αγχος πήγαινα δουλεια και είχα εμφανεί σημάδια μου λέγανε τη έχω εμένα η καρδια να κοντεύει να σπάσει να με πνίγει στο λαιμό ασε πέρασα δύσκολα εάν έχεις διαβάσει από την αρχή το τι πέρασα θα καταλάβεις , αλλα έπρεπε να βρω δύναμη για να πολεμησω δεν τα παραπάνω προσπαθώ αφού πάω για τρέξιμο άκου πόσο φυσιολογικα χτυπάει η καρδια μου με τα τσουκ έκτακτη γιατι έβαλα το μυαλο πάλι να την ελέγχει οπότε λέω δεν θα με τρελανεις εσυ και συνεχίζω .
Εμένα με βοηθάνε οι γνωστοί μην τα παρατας δεν μπορείς πόση δύναμη έχεις μέσα σου μπορεί να μας χαλάνε αλλα θα το προσπεράσουμε !!
Ταχυπαλμια σε πιάνει αυτό που ειναι όχι όπως η ταχυκαρδια η φυσιολογική όταν τρέχουμε , ενα συναίσθημα σαν να τρέμει η καρδια ;;
31-08-2013, 04:05 #96
καλησπερα.νεος και εγω απο εδω!ταλαιπωρουμε κι εγω εδω και 2.5 χρονια απο εκτακτες.εχω παει σε 2 καρδιολογους εχω κανει καμια 10αρια triplex,τεστ κοπωσεως ολα καθαρα.εχω παει εντρομος στο νοσοκομειο στα εκτακτα απειρες φορες και οταν με εξεταζανε ως δια μαγειας δεν ειχα ουτε μια εκτακτη.εξετασεις αιματος κανονικοτατες.εβαλα και holter αλλα οποτε το εβαζα οι εκτακτες εξαφανιζονταν και ενιωθα οτι η καρδια μου με κοροιδευει.μετα απο μισο χρονο αλλαξαν μορφη οι εκτακτες και ερχοντουσαν ως διδυμιες-τριδυμιες κτλ.τελικα γινονταν καθημερινες και πολλες ωσπου με holter της καταγραψαμε και μου ειπαν οτι ειναι υπερκοιλιακες αρρυθμιες και να μην τους δινω σημασια σαν να μην υπαρχουν.να σημειωσω οτι δεν εχω καθολου ταχυκαρδιες ισα ισα που με πιανουν οταν η καρδια δουλευει χαμηλα στους 58-60 παλμους το λεπτο.οταν γυμναζομαι και ανεβαζω παλμους δεν εχω αρρυθμιες μονο οταν ειμαι σε ηρεμια.επισης οταν ξαπλωνω να κοιμηθω γινονται πολυ ενοχλητικες αλλα ποτε δεν με ξυπνανε στον υπνο.εχω παρει interal αλλα τιποτα απολυτως.ορισμενες φορες εχω κομπο στο λαιμο αισθημα κενου στο στηθος ατονια ελαφρυ πονο στην πλατη και αυτα τα ενοχληματα κρατουν αρκετη ωρα,με αλλα και χωρις αρρυθμιες.συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα πλεον δεν αισθανομαι φυσιολογικος.ολη την ωρα σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα με πιασει για τα καλα και θα πεθανω.βεβαια απο τοτε που εκοψα την κοκα κολα και τους καφεδες ειδα μεγαλη βελτιωση στην συχνοτητα εμφανισης των αρρυθμιων γιατι ακομη και ο ντεκαφεινε με πειραζε αλλα και παλι υπαρχουν μερες που εχω εξαρσεις.για να φυγουν τελειως ουτε λογος.λενε να μαθω να ζω με αυτες αλλα μια κουβεντα ειναι.οποτε με πιανουν μου χαλαει η διαθεση γιατι οπως και να το κανουμε καρδια ειναι δεν με ποναει το στομαχι.ειδικα αυτες οι δυσπνοιες που εχω ο κομπος στο λαιμο και το βαρος-στεναχωρια-κενο στο στηθος δεν φευγουν με τιποτα.γενικως ειμαι αγχωδης τυπος αλλα δεν νομιζω να οφειλονται ολα εκει.παρολα αυτα οι γιατροι με στελνουν σπιτι και οτι δεν εχω τιποτα μονο υπερκοιλιακες (φυσιολογικες;;; )αρρυθμιες και τιποτα αλλο.
31-08-2013, 04:19 #97
καλησπερα.νεος και εγω απο εδω!ταλαιπωρουμε κι εγω εδω και 2.5 χρονια απο εκτακτες.εχω παει σε 2 καρδιολογους εχω κανει καμια 10αρια triplex,τεστ κοπωσεως ολα καθαρα.εχω παει εντρομος στο νοσοκομειο στα εκτακτα απειρες φορες και οταν με εξεταζανε ως δια μαγειας δεν ειχα ουτε μια εκτακτη.εξετασεις αιματος κανονικοτατες.εβαλα και holter αλλα οποτε το εβαζα οι εκτακτες εξαφανιζονταν και ενιωθα οτι η καρδια μου με κοροιδευει.μετα απο μισο χρονο αλλαξαν μορφη οι εκτακτες και ερχοντουσαν ως διδυμιες-τριδυμιες κτλ.τελικα γινονταν καθημερινες και πολλες ωσπου με holter της καταγραψαμε και μου ειπαν οτι ειναι υπερκοιλιακες αρρυθμιες και να μην τους δινω σημασια σαν να μην υπαρχουν.να σημειωσω οτι δεν εχω καθολου ταχυκαρδιες ισα ισα που με πιανουν οταν η καρδια δουλευει χαμηλα στους 58-60 παλμους το λεπτο.οταν γυμναζομαι και ανεβαζω παλμους δεν εχω αρρυθμιες μονο οταν ειμαι σε ηρεμια.επισης οταν ξαπλωνω να κοιμηθω γινονται πολυ ενοχλητικες αλλα ποτε δεν με ξυπνανε στον υπνο.εχω παρει interal αλλα τιποτα απολυτως.ορισμενες φορες εχω κομπο στο λαιμο αισθημα κενου στο στηθος ατονια ελαφρυ πονο στην πλατη και αυτα τα ενοχληματα κρατουν αρκετη ωρα,με αλλα και χωρις αρρυθμιες.συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα πλεον δεν αισθανομαι φυσιολογικος.ολη την ωρα σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα με πιασει για τα καλα και θα πεθανω.βεβαια απο τοτε που εκοψα την κοκα κολα και τους καφεδες ειδα μεγαλη βελτιωση στην συχνοτητα εμφανισης των αρρυθμιων γιατι ακομη και ο ντεκαφεινε με πειραζε αλλα και παλι υπαρχουν μερες που εχω εξαρσεις.για να φυγουν τελειως ουτε λογος.λενε να μαθω να ζω με αυτες αλλα μια κουβεντα ειναι.οποτε με πιανουν μου χαλαει η διαθεση γιατι οπως και να το κανουμε καρδια ειναι δεν με ποναει το στομαχι.ειδικα αυτες οι δυσπνοιες που εχω ο κομπος στο λαιμο και το βαρος-στεναχωρια-κενο στο στηθος δεν φευγουν με τιποτα.γενικως ειμαι αγχωδης τυπος αλλα δεν νομιζω να οφειλονται ολα εκει.παρολα αυτα οι γιατροι με στελνουν σπιτι και οτι δεν εχω τιποτα μονο υπερκοιλιακες (φυσιολογικες;;; )αρρυθμιες και τιποτα αλλο.
31-08-2013, 10:51 #98
kego καλημερα και καλως ηρθες στο forum..οπως θα εχεις ηδη διαβασει ολοι ταλαιπωρουμαστε απ αυτες τις εκτακτες και εχουμε ακριβως τα ιδια συμπτωματα! και εγω αρρυθμιες εχω οταν ειμαι ηρεμη με λιγους σφιγμους ενω οταν τρεχω η κανω κατι εντονο φευγουν!πλεον εχω κοψει και εγω τα παντα μεχρι και την coca cola και γενικοτερα δεν ζω μια φυσιολογικη ζωη! με το που ξυπναω το πρωι αρχιζουν και μου χαλανε την διαθεση..τελευταια επαιρνα και ηρεμιστηκο το οποιο επισης δεν εκανε τπτ!οι γιατροι τα αποδιδουν ολα στο ψυχολογικο αλλα δεν νομιζω να μαθουμε ποτε αν οντως ετσι ειναι η απλα δεν εχουν βρει ακομα την αιτιολογια των εκτακτων! δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει αλλα εγω την ζημια την επαθα μετα απο θεραπεια που εκανα για την ρυθμιση μιας ορμονης!πλεον δεν εμπιστευομαι κανενα φαρμακο και σκεφτομαι ποσο φυσιολογικη θα ηταν η ζωη μου αν δεν ειχα ξεκινησει αυτη τη θεραπεια!
31-08-2013, 14:32 #99
Μυρτω93
Εφόσον οι καρδιολόγοι μας λένε όλους οτι δεν παίρνουμε τίποτα αυτό πρέπει να κρατήσουμε το λέω για να το ακούω και εγω .
Εμένα μου λέγανε οτι ο καρδιακος παλμός ελέγχεται από συμπαθυτικο σύστημα για κάποιο λογο εγω επηρεαζω τον καρδιακό παλμό που το αποδίδουν στο στρες γιατι αυτό μπορεί να διαταρασει αυτή την λειτουργία .
Εμένα Μυρτω το προβλημα μου ξεκίνησε στα 16-17 θυμάμαι όταν από τότε έκανα τις πρώτες έκτακτες και ταχυκαρδιες θυμάμαι τότε ο καρδιολόγος μου που τον έχω και τώρα που με παρακολουθεί μου είπε να τρέφομαι σωστά να κοιμάμαι σωστά να μην αγχωνομαι γιατι τότε είχα Πανελλαδικές και να κάνω οτι έκανα είσαι μια χαρά .
Τώρα που ξαναπηγα όχι για τις έκτακτες αλλα για τις ταχυπαλμιες εμένα αυτές με χαλάνε πιο πολυ γιατι με φοβόμουν πραγματικά , μου είπε οτι πάλι είμαι μια χαρα οτι η καρδια ειναι φυσιολογική μου είπε κανε οτι θες δεν έχεις προβλημα απλώς περιόρισε τον καφε και το αλκοόλ για να μην έχεις συμπτώματα.εγω όπως ξανα είπα έκτακτες είχα πάντα που εξαφανίζονταν όταν εκοβα τον καφε ήμουν μια χαρα .
Μετά όμως που εμφανίστηκε η ταχυκαρδια ξανα ηρθανε και οι έκτακτες .
Οι καρδιολόγοι για να με ηρεμήσουν γιατι εγω προσπαθήσω να βρω γιατι η καρδια μου χτυπάει τόσο γρήγορα χωρίς να τρέχω μου είπανε επειδη κάνω έκτακτες από το στρες πυροδοτω και ταχυκαρδια που προκαλείται από τις έκτακτες .
Εσάς παιδιά τις ερμηνεία δώσανε στο προβλημα σας ;;
31-08-2013, 16:24 #100
alex και εγω εκανα εκτακτες για πρωτη φορα στα 18 μου τον πρωτο χρονο που πηγα για σπουδες..αλλα τοτε δεν εδινα σημασια! ηταν σε πολυ αραια διαστηματα μπορει και μια φορα το εξαμηνο η μια φορα το χρονο! παντως ειχα την προδιαθεση..ολα αυτα τα χρονια ακομα και να αγχωνομουν η να μην ημουν καλα ψυχολογικα η καρδια δεν επηρεαζοταν! και να ειχα εκτακτες ηταν μια φορα τη μερα το πολυ για μια βδομαδα!το μπαμ εγινε πριν απο εναμιση χρονο κατα την διαρκεια της θεραπειας που προανεφερα! τωρα εχω απειρες εκτακτες την μερα! ταχυκαρδια δεν κανω αλλα η καρδια μου ειναι σαν να κλωτσαει ολη τη μερα! γι αυτο δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο!και παλια ειχα περασει αγχος και στενοχωρια αλλα δεν ειχα κανενα θεμα ..ερμηνεια ακομα δεν μπορω να δωσω παντως!
31-08-2013, 16:56 #101
Και εγω πέρασα πιο έντονο αγχος πριν 2 χρόνια , και πριν ξεσπάσουν ολα αυτα τα συμπτώματα πάλι αγχοθηκα πολυ ολα τα αλλα με τα ειναι ιστορία από τα ταχυκαρδια και έκτακτες καθημερινα κάποιες ημερεσ δεν εχω κάποιες όμως υποφερω πραγματικά η ψυχή μου το ξέρει τη περνάω δεν θέλω να τα παράταξη για αυτό γράφω συνέχεια στο φορουμ να μάθω πως το ξεπέρασαν οι άλλοι να βρω ανθρώπους που καταλαβαίνουν πως νιώθω γιατι η οικογένεια μου δεν μπορεί να καταλάβει δεν τους δείχνω πως νιώθω όμως να μην τους στεναχωρω.
Αυτό που λες για το κλωτσημα της καρδιάς πω πω τι απαισιο ειναι νιώθεις και αυτό το γκουπ στο λαιμό .
31-08-2013, 18:31 #102
Εγω παιδια,εχω καθημερινα σχεδον και τα παρακατω=τσιμπηματα στην καρδια,πονακια,τρελο βαρος στο στερνο(σαν να εχω πετρες)καμια φορα ενοχληση στην πλατη.Επισης τον τελευταιο καιρο νιωθω στο κεφαλι μου καποιες φορες σαν την ροη του αιματος απο καποιο νευρο...δεν ξερω αν το καταλαβαινεται πως σας το λεω?Το χει νιωσει καποιος?Ξεχασα να σας πω οτι τα πρωτα χρονια με τις αρρυθμιες ειχα αλλαξει ενα σορο φαρμακα αλλα δεν σταματουσαν με τιποτα αυτες,οποτε τα εκοψα.Ζουμε παλευοντας.....τουλαχιστον να μην χανομαστε,ας περασουμε μαζι τον χειμωνα δινοντας κουραγιο ο ενας στον αλλον μεσα απ το forum!
31-08-2013, 20:16 #103
Γλυκιά μου Ρανη μην προετοιμαζεις τον ευατο σου σαν κάτι δύσκολο που θα έρθει , φυσικα και θα βοηθάει ο ένας τον άλλο εξάλλου εγω εδώ μέσα βρήκα ανθρώπους να με νιώθουν κοντεύα να σκάσω ήθελα να τα πω να μοιραστώ το προβλημα μου με αυτούς που με νιώθουν .
Ρανη έχεις βάλει την γυμναστική στο προγραμμα σου εργάζεσε;;
Αυτο πάντως με το κεφάλι είχα συνέχεια έκτακτες και τις αισθανόμουν στο κεφάλι που με πονουσε κιόλας .
Εγω προσπαθώ να το δώ σαν δοκιμασία που στο τέλος θα το κατανοήσω πως λειτουργει και θα το δαμασω, έχω περάσει δύσκολα αλλα δεν τα παραταω προσπαθώ , αυτό χρειαζετε παιδιά .
Οπως εγω καταλάβει δεν ειναι τίποτα αλλά από αγχος γιατι όλοι μας στην αρχή είχαμε αγχος όπου συσωρευτηκε και ξέσπασε .
31-08-2013, 20:57 #104
Για το θεμα της γυμναστικης,πηγαινα γυμναστηριο αλλα οταν ειδα οτι το περπατημα με βοηθαει,περπαταω καθε μερα(απο τελος Σεπτεμβρη μεχρι Μα'ι'ο)3 εως 4 χιλιομετρα.Δεν δουλευω αλλα κουραζομαι περισσοτερο γιατι ειμαι συνεχεια στο τρεξιμο με δυο παιδια,σχολεια,φροντιστηρι α,δραστηριοτητες.....οσο για την αιτια που τα δικα μου ξεκινησαν,ειναι χωρις αλλο ο θανατος του πατερα μου.Δυστυχως το μυαλο μου εχει κολλησει ασχημα(καθαρα εμμονη!)με την καρδια....παρακολουθω & το παραμικρο που θα νιωσω σ αυτο το μερος,να....οπως πριν καμια ωρα ειχα ενα πονο & μια συσπαση σε καποιο νευρο εκει....σαν εντονο τσιμπημα,και φυσικα κολλαει εκει το μυαλο και ερχεται ο φοβος!Αχχ Alex μου,δεν προετοιμαζω τιποτα,ξερω ποσο δυσκολο ειναι,οχι μονο τον χειμωνα αλλα ολο τον χρονο.....
31-08-2013, 21:28 #105
Έχεις δίκιο ειναι καθαρά μια εμμονή εγω από παλιά θυμάμαι να με φοβίζει το παραμικρό σκυρτημα στην καρδια απλώς τώρα μεγαλοποιηθηκε.
Εμένα ξέσπασε γιατι πάντα ήμουν αγχωδης , πέρυσι το Σεπτέμβριος είδα μπροστά στα ματιά μου έναν γνωστό μου να έχει πάθει ανακοπή ήμουν από τους πρώτους εγω η μητέρα και μια φίλη της μητέρας και δεν ήξερα τη να κάνω τα έχασα όχι οτι φοβήθηκα ίσως αυτό το περιστατικό να καταγράφτηκε κάπου στον εγκέφαλο και πυροδοτεί τα συμπτώματα από το φόβο να μην παθω και εγω το ίδιο δεν μπορω να καταλάβω τη συμβαίνει ειναι σαν να με πολεμάει σώμα και πνεύμα !!!