Results 196 to 210 of 308
-
28-10-2013, 23:23 #196
Έχεις δίκαιο ότι έχω πέσει στον φαύλο κύκλο από εκεί που το καλοκαίρι έλεγα σε άλλους ότι είναι όλα από το άγχος τώρα ζητώ βοήθεια .
Κάποιες φορές που συμβαίνει νομίζω έχω οργανικό πρόβλημα όταν ηρεμώ λέω αφού είμαι καλά γιατί το παθαίνω τι μου συμβαίνει .
Φαντάσου θέλω να ελέγχω συνέχεια την καρδιά έχω τρελαθεί τέλος .
- 01-11-2013, 19:15 #197
Γεια χαρά σε όλους τους φίλους μου !!!
Εκεί που προσπαθώ να ξεπεράσω τις έκτακτες και την ταχύ καρδιά έχω και άλλο σύμπτωμα .
Τα αυτιά μου ώρες ώρες άκου ένα ζζζζζζζζζζζζ δεν ξέρω τι είναι πάλι αυτό και σαν να με πονάνε .
Νιώθω επίσης το πρόσωπο μου να μιρμιγκιαζει , τι στο καλό συμβαίνει εκεί που ηρεμώ απο το ένα να εμφανίζεται υο άλλο .
04-11-2013, 23:03 #198
Χρειάζομαι βοήθεια είμαι πολύ χάλια .
Αρχίζω και αρρωσταίνω και ψυχολογικά έπιασα τον εαυτό μου να κλαίω σαν μικρό παιδί για το τι μου συμβαίνει δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα πλέον οι καταραμένες οι έκτακτες με αρωστησαν , και συνέχεια ταχύ καρδιές με πόνο στο στήθος δεν μπορώ άλλο οι δικοί μου δεν καταλαβαίνουν και δεν μπορούν να με βοηθήσουν .θα παθω κανένα μεγάλο κακό έτσι όπως πανε τα πράγματα !!
05-11-2013, 12:29 #199
Ρε Αλεξ!! Όλα αυτά που αναφέρεις ΌΛΑ είναι συμπτώματα άγχους. Τα είχα και εγώ και τα είχαμε και όλοι μας... Γιατί σε φοβίζουν? Θα αλλάξεις κάτι άμα φοβάσαι και αγχώνεσαι? Θυμάσαι σε ένα άλλο ποστ που βάζαμε στοιχήματα? Ξεκινά να βάζεις στοιχήματα με τον εαυτό σου και να τα νίκας.
Πρώτα απ όλα. Πες πως ότι και αν νιώθεις (έκτακτες, πόνοι στο στήθος, και ότι άλλο φανταστείς) απλά να συνεχίσεις σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Έτσι κιαλλιος τόσο καιρό που τα έχεις όλα αυτά δεν θα έπρεπε μέχρι τώρα να είχε γίνει κάτι? το οτιδήποτε? Δεν έχει γίνει όμως.. και είμαι σίγουρος πως ούτε πρόκειτε να γίνει. Η κατάσταση σου θα παραμείνει ακριβώς έτσι όπως είναι τώρα. Το πολύ πολύ να αναπτύξεις κιαλλα "αθώα" συμπτώματα και να σε τρομάξουν ακόμα πιο πολύ. Ο φόβος φέρνει φόβο. Πρέπει ΕΣΎ να σταματήσεις να το σκέφτεσαι. Ξέρω πως είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι αλλά κάντο στην άκρη. Δέξου το γεγονός ότι τα παθαίνεις όλα αυτά. Πες στο άγχος σου "ΟΚ χτυπά κιαλλο να δούμε που θα φτάσεις", παίξε λίγο μαζί του.. Είναι βάσανο το ξέρω ρε Αλεξ.. και αυτό στα αυτιά και εγώ το είχα.. και μάλιστα από το ένα μου αυτί κοβόταν τελείως η ακοή για 10 λεπτά και μετά πάλι αυτό το ζζζζζζζζζζζ.... Δεν έχει να λέει.. Τα συμπτώματα όσο έρχονται τόσο θα τα σκέφτεσαι και τόσο θα επανέρχονται πιο δυνατά. Πρέπει κάπου να σπάσεις της αλυσίδες και να τα γράψεις λίγο στα τέτοια σου όλα αυτά τα συμπτώματα. Είναι απλά συμπτώματα. Θέλει χρόνο να τα ξεχάσεις αλλά μην σταματάς να προσπαθείς. Είναι κρίμα ρε γαμώτο να ξέρεις πως δεν θα πάθεις τίποτα αλλά να συνεχίζεις να το σκέφτεσαι. Είναι τα συμπτώματα λίγο ακραία γιατί έχουν να κάνουν με ζωτικά όργανα όπως η καρδιά και προκαλούν τρόμο. Αλλά όλα αυτά επειδή τα σκέφτεσαι. Είχα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις, τα ίδια συμπτώματα όπως όλοι μας.. Αλλά πρέπει κάποια στιγμή να φύγεις από αυτό τον φαύλο κύκλο. Έλα Αλεξ! Απέδειξε ότι είσαι δυνατός! Εδώ σε θέλω στα δύσκολα. Στα εύκολα όλοι είμαστε ξεφτέρια! Έφτασε ο καιρός να το σταματήσεις.You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
05-11-2013, 15:21 #200
Δικιο εχεις σε ΟΛΑ SpyroKo!Ξερεις ομως ποσο δυσκολο ειναι να νιωθεις οτι δεν δουλευει σωστα η καρδια σου ΚΑΘΕ μερα,γιατι δεν προκειται για νυχι η για δαχτυλο......ειναι καρδια,οποτε αυτο απο μονο του φοβιζει!Βεβαια,το οτι φοβιζει,δεν το αφηνει να περασει και το κανει χειροτερο το συμπτωμα,γι αυτο και μιλαμε απο εκει και περα για φαυλο κυκλο!Εγω για παραδειγμα,εκτος απ τον φοβο με την καρδια,εδω & ενα χρονο εχω το εξης,μετα τις 12 το μεσημερι,κοκκινιζει το προσωπο μου(μαγουλα)και νιωθω καψιμο.Αυτοματα πιστευω οτι εχω πιεση....την εχω τσεκαρει και με την καρδιολογο και οντως ανεβαζα(δηλαδη κοντα στο 15)και μου ειχε πει οτι ναι μεν ειναι οντως πιεση αλλα επειδη ξερει τον φοβο μου και τον τροπο σκεψης μου,αυτο το κανει χειροτερο!Μου ειχε πει να μην παρω απο τωρα χαπια αλλα αν καποιες φορες νιωσω πολυ ασχημα,να χω στην καβατζα καποιο.Ασε που εχω ενα ηλεκτρονικο και ανα 10 λεπτα την μετραω....τραγικο για την ηλικια μου!Απλα εχει κατσει στο μυαλο μου οτι αν αυτο γινεται για μεγαλο χρονικο διαστημα,θα ερθει το εγκεφαλικο....που η καρδιολογος μου εχει πει οτι αυτο γινεται μονο σε ανθρωπους που εχουν για χρονια & χωρις να το ξερουν,μεγαλη πιεση......αλλα ειπαμε,οι υποχονδριοι ετσι ειναι,αλλα τους λενε ΟΙ γιατροι και αυτοι αλλα εχουν "κατσικωσει" στην γκλαβα τους!!
05-11-2013, 16:51 #201
Αν ξέρω λέει? Ένιωθα κάποιος να στύβει κυριολεκτικά την καρδιά μου όλη την ώρα. Αλλά ηρέμησα για ένα λεπτό. Είπα στον εαυτό μου " Σπύρο κοίτα.. και να πεθάνεις... δεν θα το ξέρεις και θα κρατήσει 1 δευτερόλεπτο. Έτσι μέχρι τότε, κοίτα να περνάς καλά από το να αγχώνεσαι για το αν θα πεθάνεις εξετίας της καρδιάς σου η όχι." Γιατί λίγο πολύ όταν έχουμε καρδιοφοβία αυτόματα αναπτύσεται σε θανατοφοβία. Θα μιλήσω λίγο έξω από τα δόντια και ειλικρινά χωρίς να θέλω να θίξω η να τρομάξω κάποιον. Αν νομίζετε πως δεν θα αντέξετε σταματήστε να διαβάζετε τώρα.
Ο κύριος λόγος που νιώθουμε έτσι είναι γιατί έχουμε πλέον καταλάβει πόσο ευάλωτοι είμαστε σε αρρώστιες και στον θάνατο. Βλέπουμε κάθε μέρα στις ειδήσεις πως ένας 30χρόνος εκεί που έπλενε το αμάξι του πέθανε από ανακοπή. Η βλέπουμε τις επιδημίες και της αρρώστιες όπως καρκίνος και γρίπη των πουλερικών και αλλά τέτοια που άνθρωποι σαν και εμάς τις περνάνε και λες "Λες να είμαι ο επόμενος?" Και μετά όλες αυτές οι σκέψεις περνάνε και νιώθουμε αυτά που νιώθουμε γιατί το μυαλό δεν μπορεί να τα ελέγξει όλα μαζί. Οπότε κάτι που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε είναι ότι ΌΝΤΟΣ φοβόμαστε τον θάνατο. Αλλά δεν πρέπει.. Ο θάνατος δεν είναι τίποτα. Είμαστε μικροργανισμοί πάνω σε αυτόν τον πλανήτη και άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα. Αλλά δεν αξίζει να μπλέκεις με αυτές τις σκέψεις.. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που πεθαίνουν στα 80 τους με τις καλλίτερες προυποθέσεις. Τι και αν είσαι εσύ ένας από αυτούς? μπορεί ναι μπορεί και όχι. Αλλά άμα είσαι? θα συνεχίζεις να ζεις μια ζωή μέσα στο άγχος για το ΑΝ θα πεθάνεις και όταν τελικά θα φτάσεις σε μια ηλικία να πεις στον εαυτό σου.. "Ε είδες τελικά? δεν έπαθα και τίποτα.. τζάμπα αγχονομουνα και έχανα χρόνο από την ζωή μου". Τώρα άμα πεθάνεις για οποιονδήποτε λόγο είτε από καρδιά είτε από αρρώστια είτε από ένα ατύχημα πραγματικά δεν έχει να λέει.. Απλά συνέβει... είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να την δεχτούμε. Ούτε μπορούμε να το ελέγξουμε ούτε τίποτα. Τουλάχιστον μέχρι να πεθάνουμε ας χαρούμε την ζωή που έχουμε. Απλά είναι λίγο μη λογικό το να ΖΕΙΣ και να αγχώνεσαι για το αν θα πεθάνεις που στις δικιές μας υποθέσεις είμαστε ακόμα πιο τραγικοί γιατί ουσιαστικά δεν έχουμε κανένα απόλυτος παθολογικό πρόβλημα...You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
05-11-2013, 17:17 #202
Δεν ειναι λιγο "μη λογικο" το να αγχωνεσαι για το οτι απο στιγμη σε στιγμη θα πεθανεις χωρις να σου εχουν βρει κατι παθολογικο,απλα ειναι τερατωδες!!!!!!!Ειναι σαν να περπατας μεσα στη λιακαδα και να σκεφτεσαι οτι "μπορει ξαφνικα" να σε χτυπησει ενας κεραυνος...οποτε τι λογικη να υπαρχει σε αυτο?Ειναι με μαθηματικη ακριβεια,το σπρωξιμο του ιδιου μας του εαυτου στην τρελα!
06-11-2013, 08:39 #203
Αχ..παιδια σας διαβαζω και βλεπω ποσο δικιο εχετε....ειναι παρολογο ολο αυτο το παιχνιδι του μυαλου.Πολλες φορες βλεπω ανθρωπους με καρκινο να μιλουν με τοσο αγαπη για τη ζωη ...να λαχταρουν να ζησουν για να χαρουν τα παιδια τους ...και εμεις τα εχουμε ολα και δεν τα χαιρομαστε....βασανιζουμε το σωμα μας...αλλα για μενα μετα απο αρκετη σκεψη ...πιστευω οτι ολο αυτο που ζουμε ειναι ο καρκινος της ψυχης...που σε τρωει σε διαλυει και δεν μπορεις να απαλαγεις απο αυτον.Μπορει να μην ειναι παθολογικο αλλα οποιος δεν το ζει δεν μπορει να το καταλαβει.
06-11-2013, 14:27 #204
Ναι,ειναι ετσι,ειναι καρκινος ψυχης!Δεν υπαρχει αμφισβητηση!Το μυαλο κολλαει,δημιουργει καποιο προβλημα(οτι πασχει δηλαδη απο κατι)και μετα το ζει.....οπως εχω ξαναγραψει,θελει καθημερινη μαχη για να το πολεμησεις και αν οχι να το ξεπερασεις,να μην το αφηνεις να σου στερει τις στιγμες της ζωης σου.....ΔΥΣΚΟΛΟ!
06-11-2013, 18:31 #205
Δεν πάλευετε άλλο ρε παιδιά αυτό βάσανο .
Τι ωραία ήταν η ζωή μου πριν ξεσπάσει όλο αυτό το θέμα , είχα πάντα μια δυο εκτακτες αραιά και που όχι αυτό το κακό άπειρες κάθε ημέρα .
Με μαλώνουν που πίνω καφέ - αλκοόλ και με χαλάει για νιώθω σαν καρδιοπάθειες , έχω φίλους που πίνουν 2-3 φραπεδες την ημέρα μπύρες κτλπ και δεν έχουν κανένα θέμα .
προσπαθούν και οι γονείς μου να με πείσουν να μην το σκέφτομαι είναι όμως πολύ δύσκολο .
Λέω να πάω να μιλήσω με τον καρδιολόγο μου μήπως και καταφέρω να ξεκόλλησε και να μου κάνει έναν υπέρηχο γιατί κόλλησε πάλι το μυαλό και νομίζω ότι απο την έντονη ταχύ καρδιά και εκτακτες έχω τελικά και ποιο θέμα μπας και ξεκολλήσει το μυαλό μου.
07-11-2013, 16:16 #206
Παιδιά σήμερα μου είπε ένας γνωστός ότι είχα εκτακτες συστολες για πολλούς μήνες και μετά έπαθε κρίση κολπικης μαρμαρυγινης απο τις πολλές εκτακτες .
Επειδή όταν το άκουσα μπήκαν φίλοι στα αυτιά μου σκέφτομαι για κατάλυση!
Δεν μπορώ άλλο πρέπει κάτι να κάνω !!
07-11-2013, 16:30 #207
Είναι εξαιρετικά σπάνιες οι περιπτώσεις που η κολπική μαρμαρυγή προκαλεί έντονα συμπτώματα και μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Συνήθως τέτοιες είναι οι περιπτώσεις εκείνες που η κολπική μαρμαρυγή οφείλεται σε σοβαρή οργανική καρδιακή νόσο ή συνδέεται με σύνδρομο Wolf-Parkinson-White
Αυτο το εκανα κοπυ πειστ απο μια σελιδα που βρηκα για σενα. Μπορει να το εχεις ελεγξει ηδη. Αλλα εμενα αλλο με απασχολει, εφοσον εχεις παει σε καρδιολογο και δεν σου εχει βρει κατι, γιατι αγχωνεσαι για το αν θα παθεις κατι τετοιο? Αγχωνεσαι παρα πολυ και δεν πρεπει.. Ξερεις οτι εχεις αγχωδης διαταραχη και πως αυτο ειναι η αιτια και οχι επειδη εχεις χαλασμενη καρδια. Εισαι πολυ νεος για να παθεις κατι τετοιο... Αυτος που στο ειπε ποσο χρονων ειναι? Ξερεις αμα ειχε αλλο προβλημα με την καρδια του? Ξερεις τιποτα απο το ιστορικο του? Η απλα το ακουσες και υποθετεις οτι θα παθεις το ιδιο? Αν ειναι ετσι τοτε κανεις πολυ μεγαλο λαθος που το ιοθετεις και καλο θα ηταν να ρωτησεις εναν ειδικο.You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
07-11-2013, 17:43 #208
Φίλε μου Σπύρο βοήθησε να κάνω κάτι να το ξεπεράσω πως έπεσα σε αυτό το τέλμα ;
Αγχώνομαι παρά πολύ γιατί με το που ξυπνάω έχω έκτακτη - τρεμούλιασμα της καρδιάς στο στομάχι , δεν το σκέφτομαι και προσπερνάω .
Πάω για δουλειά τον τελευταίο καιρό κάνω χειρονακτικη εργασία έντονη γιατί φτιάχνουμε το σπίτι και έχω έκτακτες μπαμ μπουμ την ώρα που η καρδιά μου είναι σε φυσιολογική ταχύ καρδιά απο την σωματική καταπόνηση και πόνο επίσης .
Οπότε δεν μπορώ με αγχώνει δεν έχω μια οι δυο εκτακτες αλλά ρε παιδιά άπειρες ένας κανονικός σφυγμός μια έκτακτη .
Και το αποκορύφωμα όταν η καρδιά χτυπάει ακανόνιστα και σαν τρελή απο μόνη της !!
07-11-2013, 18:32 #209
Φιλε Αλεξ προσπαθω
Οταν λες ακανονιστα πως το καταλαβαινεις? μετρας τον σφυγμο σου στον καρπο και νιωθεις οτι χτυπαει ακανονιστα? Η επειδη απλα το νιωθεις στο στηθος σου?
You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
07-11-2013, 18:43 #210
Στο στηθος μου το νιωθω να χτυπαει μια να ανεβαζει στροφες μια να ριχνει και το χειροτερο πονος εκει τα παιζω τελιως .