Εκτακτες συστολες - ταχυκαρδιες δεν μπορώ να βρω λύση ειναι το αγχος η όχι ;; - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 308
    Senior Member
    Μυρτω απο ότι διαβάζω με καταλαβαίνεις πως νιώθω πριν 6 μήνες που ξεκίνησε το μαρτύριο και δεν τελείωσε έχω φρικαρει τελείως το να σηκώνομαι το πρωί και μετά να ξεκινάνε οι εκτακτες έλος η καρδιά δεν χτυπάει φυσιολογικά και οι καρδιολόγοι να μου λένε δεν πεθαινεις απο τις έκτακτες και πήγαινε για μπάλα να ξεσκάσεις ασε μας ρε doctor εδώ τρέμει η καρδιά μου και εσύ μου λες για μπάλα .
    Εςεις παιδιά κάνατε καμία διατροφή που να βοηθάει για να σταματηςουν οι εκτακτες ;
    Εγώ πίνω κακάο διάβασα ότι κάνει καλό στην καρδιά !

Senior Member
    Δεν θυμαμαι ποιος εγραψε παλι οτι οι πολλες αρρυθμιες σιγουρα θα φερουν προβλημα στην καρδια.Επειδη λοιπον και εγω συμφωνω με τη Μυρτω,καλο θα ειναι παιδια,επειδη υπαρχουν πολλα φοβικα ατομα(ο υποχονδριος ειναι και φοβικος!)να μην γραφουμε δικα μας συμπερασματα η να σπερνουμε τον πανικο η τον φοβο με αυτα που "ετυχε" να μας πει καποιος που ρωτησαμε κτλ.Εμεις ειμαστε σ αυτο το φορουμ για να δινουμε κουραγιο ο ενας στον αλλον & να γραφουμε τις εμπειριες μας,οχι να φοβιζουμε τους αλλους!Αν μη τι αλλο,το γνωριζετε καλα οτι απαγορευεται σ εναν υποχονδριο να λες η να γραφεις πραγματα για θανατους η για αρρωστιες που ξαφνικα ετυχαν σε καποιον,γιατι πολυ απλα ο υποχονδριος αμεσως το ζει ο ιδιος!

Senior Member
    Παιδιά προς θεού δεν ειχα διάθεση να τρομάξω κανένα η να σπείρω τον πανικό .
    Απλώς ρώτησα γιατι εγώ έχω παρά πολλές αρρυθμίες και ήθελα να μάθω εαν ισχύει κάτι τέτοιο .

Χρονια πολλα σε ολους με υγεια!! μακαρι να εξαφανιστουν και οι εκτακτες Alex καταλάβαμε ότι δεν το ειπες με προθεση να τρομάξεις κοσμο αλλα αθελα σου αυτό συμβαινει..ακομα και εγω που καταβαλω προσπάθειες να μην επηρεάζομαι ψιλοπροβληματιστηκα με αυτό που εγραψες..φαντασου αλλα ατομα που είναι ακομα χειροτερα σε διαθεση εννοω! αληθεια εσενα ο γιατρος που πηγες την Δευτερα πως σε βρηκε ? εγω παντως εχω καθημερινα πλεον αρκετες εκτακτες και απλα ζω μ αυτές! δεν ξερω που οφείλονται δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι ακομα και καλα να είμαι ψυχολογικα δεν αλλαζει κατι αλλα προσπαθω να ζω μ αυτές..........

Senior Member
    Χρόνια πολλά σε όλους !!
    Μυρτω δυστηχως δεν πήγα στον καρδιολόγο , θα πάω όμως με την πρώτη ευκαιρία δεν παει άλλο κάτι πρέπει να γίνει δεν μπορώ να ζω με αυτό το πράγμα !
    Μου συμβαίνει ακριβώς αυτό που είπες διάθεση και γενικά ψυχολογικά είμαι σούπερ ΠΑΟ έχω άπειρες κάθε ημέρα μια αναπνοή μια έκτακτη και και όσο και αν προσπαθώ να μην δίνω σημασία απλά δεν γίνετε !!

παιδια...δεν γινεται αλλο...εδω και 2 εβδομαδεσ...εχω καθε μερα αυτουσ τους ενοχλητικουσ χτυπουσ της καρδιας....τη μια σαν τρανταζεται την αλλα σαν να περναει ηλεκτρικο ρευμα..............όταν τρώω η κατάσταση χειροτερεύει, μετά το φαί δηλαδή. Όταν γελάω δυνατά, όταν βγαίνω στο κρύο και κρυώνω με πιάνει πάλι....όταν είμαι ξαπλωμένη περιεργα....δεν αντέχω άλλο. Μάλλον θα αρχίσω πάλι τους γιατρούς από βδομάδα....

lora μην ανησυχεις! εγω έχω όλα αυτά που περιέγραψες έδώ και μήνες.. άπειρες έκτακτες καθημερινά όταν τρώω, όταν κρυώνω , όταν αλλάζω πλευρό! αμα μου πει κάποιος ποια είναι η αιτία τους, εκτος από την καραμελα το ψυχολογικο ,θα κανω πάρτι!

Junior Member
    Χρονια Πολλα και από μενα παιδια.Ειχα και εγω για δυο χρονια απειρες εκτακτες,,,και ζουσα σαν καρδιοπαθείς.Συνεχεια τριπλεξ και καρδιολόγους ωσπου μια μερα ειπα ως εδώ...δεν παει άλλο και σταματησα να τις σκέφτομαι...μαλλον καπως ετσι σταματησαν και αυτές να με σκέφτονται και να με επισκέπτονται.

Senior Member
    Menia,ηταν τοσες πολλες & καθημερινες??Τι σου ελεγαν οι γιατροι?Ειχες & αλλες ενοχλησεις εκτος απο αρρυθμιες?Εγω εχθες παιδια,το βραδυ που ειχα βγει,με επιασαν κατι τρελα τσιμπηματα στο αριστερο στηθος....λεω,παει,αυτο ηταν.....γενικα εχω πονακια,αισθημα ηλεκτρικου ρευματος στην καρδια,βαρος στο στερνο,ταχυκαρδιες,και φυσικα τις αιωνιες(κλεινω 6μιση χρονια τωρα!)αρρυθμιες που μ εχουν τσακισει!!Εσυ τα ειχες ολα αυτα?Ειχες παρει κανενα φαρμακο?Εγω οταν εχω πολλες αρρυθμιες η ταχυκαρδια παιρνω μισο ιντεραλ.Αυτο που εγραψες,το οτι ζουσες σαν καρδιοπαθης,με αντιπροσωπευει απολυτα,ετσι ακριβως νιωθω & εγω,και νομιζω δικαιολογημενα βρε παιδια,αφου καθε μερα νιωθω & απο κατι στην καρδια....και τους καρδιολογους,τους εχω φαει με το κουταλι!

Junior Member
    Ειχα πολλες Ρανη και οι γιατροι μου ελεγαν αχγος....ασε που φυσιολογικα εχω 90 παλμους.ο ενας καρδιολόγος μου εδωσε ένα φαρμακο για τις ταχυπαλμίες που κατι εκανε .Δεν το παιρνω συνεχεια παρα μονο εάν ξεπερασουν τα ορια.Τις αρρυθμίες καταφερα μονη μου να τις νικησω.Όχι ότι δεν εχω καμια αλλα μια με δυο μεσα στο μηνα δεν είναι τιποτα.Όλα ακομα και οι καταραμενες οι αρρυθμίες προερχονται από το μυαλο...από τις σκεψεις μας.Σταματα να τις σκέφτεσαι η να τους δινει πολύ σημασια...ξερω είναι ποοοολλλυυυ δυσκολο αλλα είναι μια λυση για να λυτρωθούμε.Πριν λιγες μερες μια καρκινοπαθης γυναικα μου ειπε κατι και θελω να το μοιραστω μαζι σας....μου επιασε το χερι και μου ειπε ΖΗΣΕ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. Αυτο πρεπει να κανουμε παιδιαααα.

Senior Member
    Ανατρυχιαζω οταν ακουω ανθρωπους με τοσο σοβαρες ασθενιες οπως ο καρκινος,να μηλανε τοσο γεναια!ααχχχ.....αλλα οταν νιωθεις τοοοσα πολλα & καθημερινα συμπτωματα στην καρδια(το βασικοτερο ζωτικο οργανο!),πως να χαρεις τις στιγμες ρε γαμωτο.......συμφωνω οτι ολα ξεκινανε απ το μυαλο,ΟΛΑ!Οσο για τους παλμους,εχω ξανακουσει οτι καποιοι εχουν μονιμα πολλους.....& αυτοι με φοβιζουν οταν ανεβαινουν.....& αυτα το σκατοφαρμακα,απο τοσο νεοι ανθρωποι,τι κριμα!

Γεια σας παιδια, δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω δεν την παλευω καθολου. Οι εκτακτες παραμενουν εδω και επανερχονται συνεχως. Σημερα ενιωσα ενα τρομερο πραμα, την καρδια μου να χανεται, να πηγαινει περα δωθε και να προσπαθει να βρει ρυθμο, μια και δυο και τρεις φορες. Στο παρα ενα κρατηθηκα να μην παω στα επειγοντα παλι (δε πηγα γιατι το εχω κανει πολλες φορες προφανως). Εχω ξεκινησει και κατι αντιαρυθμικα φαρμακα πριν λιγους μήνες αλλα δε βλεπω βελτιωση. Εγω αυτα τα ψυχολογικα δε τα πολυπιστευω να σας πω την αλήθεια. Συγγνωμη δηλαδη αλλα αν δεν ενιωθα την καρδια μου να τρεμει καθε λιγο και λιγακι δε θα ειχα κανενα ψυχολογικό. Οταν το παθαινω ομως, φυσικα, ο οποιοσδηποτε ανθρωπος τρομαζει με αυτό το συμπτωμα. Ασε που συμβαινει οποτεδηποτε. Μπορει να μιλαω με φιλους, να ειμαι εξω και να γελαω και παλι το παθαινω, επομενως τι ψυχολογικο ειναι αυτό? Εχω κόψει καφε, αλκοολ, αθλητισμό, φοβαμαι να κανω σεξ ,να παω ενα ταξιδι, να γραφτω να κανω μια δραστηριοτηα, ε μα δεν ειναι ζωη αυτό το πράμα!!

Δε τη παλευω καθολου παλι!!πειτε κατι ρε παιδια!!

Καλησπερα! Είμαι στη δουλεια μου και χαζευω λιγο στον υπολογιστη.....και τωρα πριν 5 λεπτα....εκει που ημουν ηρεμη...σαν να περασε παλι ηλεκτρικο ρευμα απο την καρδια...και με τιναξε! τα ειδα ολα! πραγματικα δεν παλευεται!
    trelokotsos...σε καταλαβαινω...απλα ηρεμησε, γιατι στο τελοσ θα τρελαθουμε! υπομονη θα κανουμε...! Και γω τα παθαινω αυτα που λεσ....και οταν ειμαι πολυ καλα....ετοιμαζομαι, βγαινω εξω με φιλουσ και εκει που γελαμε και γενικα ειμαι σε καλαη διαθεση...με πιανει παλι....δεν ξερω τι ειναι...παντως αν εχεισ κανει ολεσ τις εξετασεισ, ειναι σιγουρα ψυχολογικο!

πραγματικα ρε συ θα τρελαθουμε τελειως, ποσες και ποσες φορες εχω περασει αυτα που περναω τωρα αλλα παντα το ιδιο φοβαμαι!!κι εγω εκει που ειμαι καλα και ειμαι χαρουμενος , τσουπ, και σε μορφη που δε το χεις ξανανιωσει, και λες ωχ τωρα τα πραματα σοβαρεψανε!! εχω κανει πολλες φορες εξετασεις αλλα τωρα θελω να ξανακανω, αν δεν κανω θα τρελαθω απο το φοβο!!

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast