Results 76 to 90 of 308
-
29-08-2013, 17:16 #76
''οτι επικεντρωνω το μυαλο μου στην καρδια'' μου το εχουν πει και εμενα αρκετοι..αλλα δεν πιστευω οτι ισχυει!συνηθως οι εκτακτες ερχονται απο εκει που δεν το περιμενω και μου χαλανε την διαθεση αμεσως!νιωθω να με λουζει κρυος ιδρωτας..γενικα πλεον δεν ξερω πως να το παλεψω..θα ξεκινησω ενα κυκλο εξετασεων με ενδοκρινολογο παλι να δω μηπως και φταιει κατι και μετα θα παω σε ψυχιατρο! εγω κοντευω να κλεισω 2χρονια με αυτο το προβλημα..μια φευγουν μια ερχονται αλλα οσο το αφηνω υπαρχει επιδεινωση..δεν μπορω να διασκεδασω νιωθω απλα οτι χανω τα καλυτερα μου χρονια!
- 29-08-2013, 17:57 #77
Φοβισμένη στρατό έχω παει αυτό που λες με το μυαλο ναι ειναι κολλημένο εκεί όχι όπως ξανα είπα αυτα τα συμπτώματα με κρατούν εκεί κάθομαι Τσακ μια έκτακτη με έχω και το άλλο με την ταχυπαλμια όλη τη ώρα νιώθω να τρέμει η καρδια ένα άσχημο συναίσθημα !!
29-08-2013, 17:58 #78
Φοβάμαι μην παθών τίποτα στην καρδια από την ταχυκαρδια και τις έκτακτες !!!
29-08-2013, 18:34 #79
Γεια σας!Εγω αυτο το ζω εδω και 5 χρονια...οπως εχω ξαναγραψει πολλες φορες,εμενα τα προβληματα μου ξεκινησαν απο τοτε που εμφανιστηκαν οι αρρυθμιες,πολλες,συνεχομεν ες,καθημερινες και για χρονια...ζωη δηλαδη υπερβολικα δυσκολη!!!!Ταχυκαρδιες κατα καιρους,καποιες φορες πανικοι,σωματικα αλλα που πιστευα οτι εχω καρκινο...και τοοοσα αλλα.....αλλα η κυριοτερη εμμονη μου(γιατι περι εμμονης προκειται!)ηταν και ειναι η καρδια!Το μυαλο κολλαει στην παραμικρη ενοχληση & το μεγενθυνει τοσο πολυ που περιμενει οτι σε λιγο ερχεται το "τελος"......βεβαια,ολα αυτα τα χρονια το παλευω μονη μου,χωρις φαρμακα,με την βοηθεια καποια διαστηματα μιας καλης ψυχολογου.Πηγα και σε ψυχιατρο αλλα μου ειπε πως εχω τη δυναμη να το παλεψω μονη μου χωρις φαρμακα,αυτο ειναι στη θεληση μου,οποτε το προσπαθω πααααρα πολυ μονη μου,οχι οτι τα καταφερνω παντα αλλα τουλαχιστον δεν το βαζω κατω!
29-08-2013, 19:16 #80
Ρανη και εγω το προσπαθώ μόνος μου με καλη διατροφή κομμένο καφε κτλπ , γυμναστική όμως πάλι έχω ξέρω οτι εγω το προκαλω αλλα δεν ξέρω όμως και πως να το διωξω όπως είπα φοβάμαι μην επιβαρύνεται η καρδια με όλες αυτές τις καταστάσεις συν την γυμναστική και τελικά δημιουργηθεί θέμα κάποιες φορές έχω έκτακτη μετά ταχυπαλμια με ένα πόνο που με τρελαίνει δεν ξέρω τη να κάνω προσπαθώ να περάσει και μου φεύγουν ολα τι γίνετε ρε γαμωτο !!
29-08-2013, 20:41 #81
Δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα απ το να μαθεις να ζεις μαζι τους!Τελεια & παυλα!Κι εγω αυτο φοβομουν και φοβαμαι,να μην επιβαρυνθει η καρδια μου απο τις αρρυθμιες,ταχυκαρδιες,πονα κια,βαρος στο στερνο καθημερινα, και καποιες φορες κατι σαν ηλεκτρικο ρευμα(καλα...αν το νιωσει αυτο καποιος ευκολα κατουριεται απ τον φοβο....!!).Αλλα επειδη εχω μαθει να ζω καθημερινα ετσι....γι αυτο σου λεω, ειναι να μαθεις να ζεις μ αυτο,αναγκαστικα και μονο,δεν γινεται αλλιως!!!!!Αν καποιος δεν το χει ζεισει δεν μπορει να καταλαβει τι εφιαλτη ζουμε....φυσικα ουτε οι δικοι μας ανθρωποι,οποτε παυεις να τους λες το οτιδηποτε γιατι απλα,δεν μπορουν να καταλαβουν ΤΙ ακριβως ειναι ολο αυτο!Ειμαστε μονοι μας και παλευουμε με δυνατους εχθρους.....αν δεν τα παραταμε ομως,σιγουρα οδευουμε προς τον δρομο της ανακαλυψης της εσωτερικης μας δυναμης γιατι παρολα αυτα,υπαρχει μεσα μας και προσευχομαι καθε μερα να την βρω αλλα και να την κρατησω!!Δυστυχως η ευτυχως,ολα ξεκινουν απ το μυαλο μας,εμεις φτιαχνουμε τη δυστυχια μας,εμεις και την ευτυχια....ας μας βοηθησει Ο Θεος παιδια ολους μας,τουλαχιστον γνωριζουμε οτι υπαρχουν & αλλοι που ζουν τον δικο μας γολγοθα,καποτε πιστευα οτι ειμαι η μοναδικη που τα νιωθω ολα αυτα!
29-08-2013, 21:24 #82
Πόσο δίκαιο έχεις Ρανη και εγω έχω μάθει να ζω μαζί τους τις έχω χρόνια ποτε δεν εδώ να σημασία τώρα όμως ειναι παρά πολλές και συνοδεύονται και από ταχυπαλμια να νιώθεις την καρδια να τρέμει , το προσπαθώ το παλεύω με νικάει προσπαθώ δεν Χανίων την ψυχραιμία μου ξέρω οτι θα μου φύγουν απλώς προσπαθώ να βρω λύσεις μυστικά που θα με απαλλάξουν μια για πάντα .
Οπως έχω πει μου είπανε κακαο δεν ξέρω αν βοηθάει όμως .
Το τι με προκαλεί αυτα τα συμπτώματα ειναι σκέψεις & φόβοι οι οποίοι προέρχονται να μην πάθει η καρδια κάτι .
Από οτι μου είπανε και οι 2 καρδιολόγος " δεν χρειαζετε να ανησυχείς δεν παθενεισ τίποτα από αυτές απλώς ηρεμησε ειναι από το στρες!
29-08-2013, 21:37 #83
Έχεις απόλυτο δίκαιο ΡΑνη δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς από την άλλη κάθομαι να τα βρω με τον ευατο μου και προσπαθώ να τον καταλάβω γιατι με πολεμάει στην ουσία είμαστε ένα αλλα συμπεριφερόμαστε σαν δυο αλλα θα μου πεις δίδυμο στο ζωδιο δεν είσαι τη περιμένεις χαχαχαχ !!!
30-08-2013, 01:18 #84
Ρανη εχεις εκτακτες καθημερινα τα τελευταια 5 χρονια? και ποσο συχνες ειναι αυτες κατα την διαρκεια της ημερας?εγω πλεον εχω αρκετες το λεπτο..μπραβο παντως, μου κανει εντυπωση που το παλευεις μονη σου χωρις φαρμακα!εγω δεν αντεχω, μεχρι και το ablation σκεφτομαι σαν λυση.. εχω κοιλιακες εκτακτες! εσεις Ρανη και Αλεξ ξερετε τι τυπο εκτακτων εχετε?
30-08-2013, 01:42 #85
Δεν ξέρω πρέπει να κοιτάξω την εξέταση , γιατι ποια η διάφορα το οτι ειναι στις κοιλιές το ίδιο πράγμα ειναι το θέμα ειναι να σταματήσουν εσυ με τα χάπια είδες αποτέλεσμα ;
εμένα μου δώσανε μετά από συνεννόηση οι δυο γιατροί γιατι μου είπανε δεν χρειάζομαι χάπια μιας και δεν ειναι θέμα καρδιάς απλώς μου δώσανε τενορμιν για να αισθάνομαι καλα και να μου ρίξει λιγάκι της σφυξεις 1/4 μόνο !
30-08-2013, 07:16 #86
καλησπερα
καταλαθος ανακαλυψα το φορουμ μολις τωρα και αφου εχω μεγαλη και ασχημη εμπειρια με κρισεις πανικου ταχυπαλμιες και ολα τα σχετικα αποκλειετε να μην γινομουνα μελος.αρχικα να πω οτι ειμαι μια χαρα τωρα.Αλεξ αφου οι γιατροι σου λενε οτι ειναι μια χαρα οι εξετασεις σου και δεν εχεις καποιο προβλημα τοτε μαλλο ειναι μικρες κρισεις πανικου που περνας.Γενικα ολοι οι ανθρωποι ερχεται η στιγμη που θα περασουνε μια κριση πανικου αλλα οταν αρχιζει να επηρεαζει την καθημερινοτητα σου τοτε πρεπει να την αντιμετωπισεις γιατι μετα μεγαλωνει κ μεγαλωνει.εγω θα ελεγα παραλληλα με τις εξετασεις που θελεις να κανεις να κανεις κ μια επισκεψη σε ενα καλο,τονιζω το καλος,ψυχολογο,μονο μια επισκεψη απλα για να σου επιβεβαιωσει οτι ειναι κρισεις πανικου.γιατι αν οντως ειναι μην κανεις το λαθος που εκανα εγω...το αφησα να καταβαλει την ζωη μου,ξυπνουσα με το αγχος να μην παθω κρηση πανικου και στο τελος δεν ζουσα απο το φοβο μου μην τυχον κ νιωσω αυτο το αθλιο συναισθημα.περασαν δυο χρονια ετσι γιατι δεν ηξερα τι ειχα
30-08-2013, 10:15 #87
Nana87 καλωσόρισες !'
Το οτι ειναι κρίσης πανικού το έχω καταλάβει και προσπαθώ να κατανοήσω την πηγή που πυροδοτεί αυτα τα συμπτώματα ίσως να οφείλετε σε φόβο δεν μπορω να καταλάβω ..
Σε ψυχολόγο θα ήθελα να πάω για να μπορέσουμε να βρούμε την γενησουργο αιτία των προβλημάτων , αλλα αδύνατο λόγο χρημάτων και κατα φεύγω σε άλλες λύσεις γυμναστική κτλπ .
Μυρτω93 διάβασα την εξέταση και αναγράφει 350 έκτακτες υπέρκοιλιακες & πολυ λίγες κοιλιακης δραστηριότητας μονομερής κάτι τέτοιο δεν διακρίνω καλα τα γράμματα , όπως μου είπε κανε προβλημα κανε οτι έκανες κανε γυμναστικη και την ποιο σκληρή δουλεια είσαι οκ μόνο no stress , αλλα γιατρε μια κουβέντα ειναι αυτό !!
30-08-2013, 10:19 #88
alex εχεις δικιο, το πως τις νιωθεις ειναι το ιδιο και τις κοιλιακες αλλα και τις κολπικες αλλα νομιζω οτι οι κοιλιακες ειναι λιγο πιο σοβαρες..μιλουσα με μια γυναικα που ειχε το ιδιο προβλημα και τελικα εκανε καυτηριασμο και ησυχασε! παιδευοταν με αρρυθμιες και τις ελεγαν οτι ειναι ψυχολογικο μεχρι που αποφασισε να δοκιμασει αυτη την μεθοδο..η οποια απ οτι ξερω δεν εχει παντα επιτυχια και δεν ξερω αν γινεται και σε ολες τι περιπτωσεις!πιστευω οτι το προβλημα μας ειναι συνθετο..δηλαδη υπαρχει προδιαθεση του οργανισμου να κανει εκτακτες και μαζι με το ψυχολογικο παραγοντα γινονται πιο εντονες!καπου διαβασα οτι εμεις που παιδευομαστε απ αυτες ειναι σαν να εχουμε ενα επιπλεον δεματιο με ηλεκτροδια στην καρδια που την βραχυκυκλωνουν..οποτε το ψυχολογικο χτυπαει εκει που εχουμε ευαισθησια!επισης εγω ειχα δοκιμασει interal αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα..δεν ξερω αν τα tenormin σε βοηθανε..
30-08-2013, 10:23 #89
alex με holter τις κατεγραψες αυτες τις εκτακτες? εγω σε μια κακη μερα κανω χιλιαδες..οι 300 δεν ειναι πολλες οντως!
30-08-2013, 11:28 #90
Μυρτω93 όλοι με όλοι οι άνθρωποι έχουν έκτακτες κάποιοι δεν τις καταλαβαίνουν γιατι δεν ειναι το μυαλο κολλημένο εκεί ενώ εμείς που μας κόλλησε το μυαλο τις εσθανομαστε πιο έντονα ,κοιτά πρακτικές και καυτηριασμοι για να σταματήσουν δεν πρέπει να το σκέφτεσαι γιατι όπως μου είπε ο καρδιολόγος μου ειναι και καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών και πολυ καλός άνθρωπος μου είπε η καρδια δεν έχει μόνο ενα βηματοδοτη έχει τον μεγάλο αλλα έχει και μικρότερους οι οποίο δεινουν και αυτή το ερεθισμα τους στην καρδια το οποίο προκαλω την έκτακτη συστολη .
Από την άλλη το βλέπω από την θετική πλευρά τουλάχιστον η καρδια μας δεν ειναι αδύναμη να μην μπορεί να βηματοδοτησει την καρδια απλώς κάνει κάποιο επιπλέον φόρτο εργασίας , ένας φίλος μου είπες ταχυκαρδια και οι έκτακτες δεν κουράζουν την καρδια φανταστούμε μου λέει όταν γυμναζεσε έτσι περίπου ειναι και αυτό δεν ξέρω κατα πιο δίκαιο έχει ..