Τηλεφώνημα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Banned

Τηλεφώνημα

Καλησπέρα σε όλους! Παρακαλώ τη γνώμη σας!
    Last edited by sullengirl_deleted; 18-07-2013 at 17:45.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sullengirl View Post
    Καλησπέρα σε όλους! Παρακαλώ τη γνώμη σας!
    Με το φίλο μου με τον οποίο ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο χωρίσαμε πριν δυο βδομάδες. Ήταν δική μου απόφαση. Ενώ υπήρχαν συναισθήματα η σχέση μας είχε έλλειψη επικοινωνίας και εμένα δε με γέμιζαν πολλά πράγματα.
    Όταν πέρασε μια βδομάδα ακριβώς από το χωρισμό, εκείνος με πήρε τηλέφωνο για να βρεθούμε. Εκείνη την ημέρα είχα μια δουλειά όμως και δεν μπορούσα να τον δω. Του πρότεινα την επομένη, όμως δεν μπορούσε αυτός και μου είπε πως θα μιλήσουμε για άλλη μέρα.
    Έκτοτε δε μ' έχει ξαναπάρει. Να του τηλεφωνήσω εγώ;
    Μάλλον στράβωσε όταν δεν μπόρεσες και μετά έπεσε στριφογυριστή.Άφησε των να βράσει,θα του περάσει και θα βρεθείτε κάποια στιγμή.

Senior Member
    Εξαρτάται τι θέλεις από αυτόν. Έχεις στο μυαλό σου το ενδεχόμενο επανασύνδεσης; Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργήσει η σχέση; Εσύ έχεις διάθεση να το παλέψεις; Αν δεν έχεις σκοπό επανασύνδεσης ποιός ο λόγος να επικοινωνήσεις μαζί του; Του δίνεις τζάμπα ελπίδες και κανείς από τους δυο σας δεν προχωράει.

Banned
    melissa, δε σκέφτομαι την επανασύνδεση, όχι. απλά το ότι μου τηλεφώνησε και ρώτησε αν θέλω να βρεθούμε με έβαλε σε υποψίες ότι κάτι θέλει να μου πει και εγώ φυσικά και θα ήθελα να το ακούσω. μπορεί να μου έλεγε και κάτι που θα μου ανέτρεπε το ότι θέλω να είμαστε χώρια ας πούμε.
    το ότι δεν ξαναπήρε όμως με κάνει να σκέφτομαι ότι μπορεί τελικά να μην ήθελε και τόσο πολύ να μου πει κάτι. απλά επειδή ήμασταν μαζί και τον σέβομαι, σέβομαι και ό,τι είχαμε, δε θέλω να αφήνω τα πράγματα στο φλου.

Senior Member
    Υπάρχει δηλαδή κάτι κατά τη γνώμη σου που αν στο πει αυτή τη στιγμή μπορεί να αλλάξει την απόφασή σου;

Senior Member
    Για ποιους λογους τον χωρισες?

Banned
    Ναι. Χωρίσαμε λόγω δικού του φάουλ. Κοντολογίς εγώ είχα αρκετά παράπονα, αυτός πάντα έκανε προσπάθεια να επανορθώνει βέβαια αλλά στα τελευταία είχε μουλαρώσει κάπως. Όταν του ζήτησα να χωρίσουμε φάνηκε ότι πληγώθηκε αλλά λειτούργησε πολύ εγωιστικά. όχι πως τον αδικώ... ανθρώπινο. Αν μου έδειχνε όμως ότι έχει καταλάβει το φάουλ του και μου μιλούσε χωρίς εγωισμό και φόβο, μπορεί και να το ξαναπροσπαθούσα.

Banned
    kerasi, είναι κάπως αδύνατο για μένα να το γράψω λεπτομέρως εδώ αυτό. σε γενικές γραμμές: έβλεπα ότι με θέλει αλλά συχνά η συμπεριφορά του μ'έδιωχνε και μ'έβαζε σε αμφιβολίες για την δύναμη της σχέσης μας αλλά και την ωριμότητα του. πχ (κάτι όχι ιδιαίτερο σημάντικο) κάποιες φορές μ'έκανε επίτηδες να ζηλεύω με σαχλαμάρες. εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν μπορώ τα παιχνίδια.

Ρε κοπελιά,σταμάτησες καθ'επιλογήν μια σχέση 1,5 έτους,επειδή ως λες δεν υπήρχε επικοινωνία.Φαντάζομαι ότι μέχρι να πάρεις την απόφαση σου,πέρασες κάποιον χρόνο όπου την σκεφτόσουν και την επεξεργαζόσουν.Και τώρα λες ότι "μπορεί να μου έλεγε και κάτι που θα μου ανέτρεπε το ότι θέλω να είμαστε χώρια ας πούμε" και απο την άλλη απαντάς στην melisa "melissa, δε σκέφτομαι την επανασύνδεση, όχι" ...Δηλαδή πόσες ταινίες βλέπετε πια?Χωρίς παρεξήγηση,ένας τρίτος που διαβάζει τον ειρμό της σκέψης σου μέσα απο αυτά που γράφεις καταλήγει εύκολα στο συμπέρασμα ότι τελικά δεν ξέρεις τι θέλεις.Καλό για μένα λοιπόν,και στο λέω με πλήρη σοβαρότητα και χωρίς ίχνος σαρκασμού,θα ήτανε να περάσετε λίγο χρόνο χώρια να δείτε πως θα είναι και να μην δράτε όταν ακόμα το "σίδερο είναι καυτό" που λένε και στην βαρβαρική.
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Banned
    ρε κοπελιά/ρε παληκάρι, ευχαριστώ!

Senior Member
    Κοίτα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσένα. Δεν μπορούμε ακριβώς να ξέρουμε πώς ήταν η κατάσταση, μόνο από αυτά που μας λες έχουμε κάποια εικόνα. Τα προβλήματα που είχες εσύ μαζί του ήταν ότι η συμπεριφορά του ήταν εγωιστική; Αν ο λόγος που χωρίσατε ήταν η έλλειψη επικοινωνίας και τώρα δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε ούτε για μια συνάντηση με σκοπό να τα ξαναβρείτε τί πιστεύεις ότι θα αλλάξει στην πορεία;

Banned
    melissa φαντάζομαι είναι η ρητορική η τελευταία ερώτησή σου!

κοιτάξτε να δείτε πάντως αγαπητοί: επειδή κάποιος παίρνει την απόφαση να χωρίσει δε σημαίνει πως δεν έχει πλέον αισθήματα για τον άλλον, και στο κάτω-κάτω όπου υπάρχουν αισθήματα, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! :p
    με τον όρο επικοινωνία αναφέρομαι στο χειρισμό κάποιων πραγμάτων σε θέματα της σχέσης, ότι σε πολλά δεν είχαμε ίδια λογική, δε μιλούσαμε ας πούμε την ίδια γλώσσα.

Banned
    μου είπε κάτι τέλος πάντων το οποίο για μένα ακύρωσε τη σχέση μας (είχαν προηγηθεί κι άλλες ξενέρες), όμως αυτός δεν το αντιλαμβανόταν έτσι και δε φανταζόταν πως θα χωρίσουμε απ'ό,τι φάνηκε.

Banned
    Mercyless Fate, επίσης να προσθέσω ότι βλέπω πάρα πολλές ταινίες!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sullengirl View Post
    μου είπε κάτι τέλος πάντων το οποίο για μένα ακύρωσε τη σχέση μας (είχαν προηγηθεί κι άλλες ξενέρες), όμως αυτός δεν το αντιλαμβανόταν έτσι και δε φανταζόταν πως θα χωρίσουμε απ'ό,τι φάνηκε.
    Αυτό το παιχνίδι του ποντικιού με την γάτα,συνήθως έχει κακά ξεμπερδέματα πάντως.Άφησε να περάσει κάποιο διάστημα(όπως είπε και κάποιος παραπάνω)ώστε να έχετε και οι 2 χρόνο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα πράγματα και μετά αν είναι να βρεθείτε θα γίνει.

Page 1 of 2 12 LastLast