Results 1 to 14 of 14
Thread: Είμαι σε δίλημμα
-
24-07-2013, 22:21 #1
Είμαι σε δίλημμα
Βρήκα εργασία και άρχισα και βγαίνω ξανά στα μπαράκια για διασκέδαση με τον κολλητό μου.Δεν πλησίασα κοπέλα ακόμα γιατί είμαι σε δίλλημα.Γνώρισα μια κοπέλα που έχει ένα κατάστημα.Βασικά είμαστε πελάτες.Πότε πάνε τα αδέρφια,πότε εγώ εκεί και μου άρεσε.Θυμήθηκα ότι την γνώρισα πριν χρόνια γιατί έχουμε κοινούς φίλους.Ρώτησα μια φίλη αν παίζει κάτι στην ζωή αυτής και μου απάντησε αόριστα...όχι δεν ....από ότι ξέρω....Ντράπηκα που δεν είχα τα κότσια να ρωτήσω την ίδια την κοπέλα αλλά φοβήθηκα μήπως ξενερώσει..γιατί θα έλεγε..καλέ...αυτός δεν με ξέρει και με ρωτάει τέτοια μόλις με βλέπει?
Αποφάσισα λοιπόν να πάει να την βρω φιλικά σαν πελάτης και να πιάσουμε κουβεντούλα αν το φέρει η μοίρα για να την γνωρίσω καλύτερα.Με αγχώνει όμως ότι δεν μπορώ να κάνω κίνηση αν βρω την αδελφή της εκεί...είναι δίδυμες και την πέσω σε αυτή[έχει σχέση με τέως συμμαθητή μου ]η αν βρω άλλους πελάτες εκεί και δεν μπορώ να μιλήσω!
Ενας φίλος πρότεινε να πάμε μαζί και να το παίξουμε αναποφάσιστοι πελάτες για να κερδίσουμε χρόνο και να πιάσω κουβεντούλααα.
Μετά να ξαναπάω μόνος μου και να το συνεχίσω ρίχνοντας και κάτι για έξοδο με τρόπο..όμως..δεν ξαναπαρακαλάω κοπέλα...ξενέρωσα πολλές..
Είμαι σε δίλημμα......να δοκιμάσω φλερτ εκεί και να φάω χυλοπιτα αν δεν ενδιαφέρεται η αν έχει φίλο η να κάνω παιχνίδι έξω?Μήπως να το συνδυάσω και ότι βγει?
Δεν ξέρω..
- 25-07-2013, 00:49 #2
Το να μη κανεις παιχνιδι εξω τι σχεση εχει με το οτι θες να μιλησεις σε αυτη; Ο,τι σου βγαινει κάνε, εκμεταλλευσου καθε μερος που θα βρεθεις.
25-07-2013, 01:25 #3
Μου είναι μία φορά αποκρουστικό το thread και ενώ διαβάζω το κείμενο μου γίνεται δύο φορές αποκρουστικό!
Ζητώ συγγνώμη για την παραξενιά μου...θα παίξω και πάλι το χαρτί του οτι βρέθηκα σε ένα forum ψυχολογίας και ο προβληματισμός κάποιου είναι το πως θα την πέσει σε κάποια....μ'αρέσει να θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, δε λέω, αλλά εντάξει....
Και συγγνώμη αλλά η ιστορία σου έχει περισσότερες τρύπες και απο κεφαλογραβιέρα...
Λες πως γνώρισες μια κοπέλα που έχει ένα κατάστημα...
Μετά λες πως θυμήθηκες πως την είχες γνωρίσει πριν χρόνια (δηλαδή την γνώρησες ήδη 2 φορες)...
Μετά λες πως έχετε κοινους φίλους...
Μετά λες πως ρώτησες μια φίλη της για αυτήν...
Μετά λες πως δε ξέρεις πως θα το πάρει εκείνη αν την ρωτήσεις κάτι, γιατί δε σε ξέρει οπότε αποφάσισες να πας σαν "αλέκος" πελάτης...ενω σε ξέρει ήδη.
Τι ρόλο παίζει αν η αδερφή της έχει σχέση με τέως συμμαθητή σου???????
Τελικά την γνώρισες τώρα η πριν χρόνια? τελικά έχετε κοινούς φίλους ή οχι? αν πας εκεί σαν αλέκος πελάτης ενώ σε ξέρει...πως θα κάνεις τον ανήξερο? ενώ έχεις πάει ήδη κιόλας...???
Τόσα ερωτήματα ούτε ο κεράσι δεν θα έχει.....
Δε σε καταλαβαίνω ...και προσπάθησα πίστεψε με...
26-07-2013, 12:54 #4
θα έλεγα να την προσεγγίσεις εκτος δουλειάς.
η δουλειά της εκεί είναι να είναι ευγενική και (ενδεχομένως) να ψιλοφλερταρει ανωδυνα, ωστε να καλλιεργει την πελατεια του μαγαζιου. μπορεί να είναι απλά ευγενική κι εσύ να πάρεις λάθος μηνύματα.
26-07-2013, 14:41 #5
Εεε, το ξέρεις ότι οι κοπέλες δεν ξενερώνουν όταν τους την πέφτουν, έτσι;
Ίσα ίσα, είναι μια αυτοεπιβεβαίωση γι'αυτές ότι είναι ποθητές κτλ. Όπως και
για τους άντρες εδώ που τα λέμε.
Εννοείται δεν μιλάω για χοντρά πεσίματα τύπου "μωρό" αλλά για φλερτ.
26-07-2013, 15:19 #6
Πηγαινε λιγες φορες να σε ξαναθυμηθει, να γνωριστειτε καπως και πιο μετα κανεις κινηση. Εκτος αν τη βλεπεις και αλλου, οποτε ξεκινα να της μιλας φιλικα στην αρχη για να αποκτηθει μια στοιχειωδης οικειοτητα. Και κακως ρωτησες αν εχει σχεση γτ μπορει να της το πει η κοπελα που ρωτησες. Αν εχει θα το καταλαβεις στην πορεια.
26-07-2013, 16:00 #7
χριστακη αγορι μου βγαλε το γυμνασιο και ξαναελα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-07-2013, 20:01 #8
Στείλε την ιστορία σου στον παπακαλιάτη! αυτός μπορεί να σου βρεί λύση...
26-07-2013, 22:39 #9
26-07-2013, 23:42 #10
26-07-2013, 23:44 #11
Λέγεται φόρουμ ψυχολογίας η ειρωνίας?Αν δεν σας αρέσει που εδώ εκφράζονται άνθρωποι με προβλήματα τότε τι κάνετε εδώ?Ειρωνεύεστε τον κάθε ένα για να δείξετε τάχα ανώτεροι???Λίγοι δείχνουν ανωτερότητα εδώ μέσα.Όλο ειρωνίες βλέπω σε όλα σχεδόν τα ποστ που βάζουν διάφοροι που ζητούν βοήθεια.Δεν λαμβάνω υπόψη ανθρώπους που μπαίνουν εδώ για να κοροιδεύουν.Δεν γράψατε ποτέ σας με τρόπο ακατανόητο για μερικούς?Δεν πειράζει κάποιοι κατάλαβαν.
Ναι είμαι ερωτύλος..Καλύτερα ερωτύλος παρά μίζερος...
Κάποιοι δεν έχουν ερωτευτεί εδώ μέσα φαίνεται..
26-07-2013, 23:52 #12
Όπως είπες και εσύ λέγεται φόρουμ ψυχολογίας...όχι σουπερ κατερίνα!
Εσύ θα πήγαινες δηλάδη ποτέ να πληρώσεις ψυχολόγο για να του πεις οτι σου αρέσει κάποια αλλά ντρέπεσαι να της το πεις?
ΥΓ: Πρόλαβες και την ερωτεύτηκες κιόλας?
27-07-2013, 00:12 #13
Χρηστο φανταζομαι θα σε λενε και οχι Χριστο jesus..Eχεις ερωτευτει παλικαρι μου μια διδυμη που δεν μπορεις να ξεχωρισεις και φοβασαι μην την πεσεις στην ομοζυγωτικη αδελφη?ή καταλαβα λαθος?
27-07-2013, 00:15 #14
να ρε χρηστο ειναι απλο θα μαθεισ το ονομα αυτησ που σε ενδιαφερει θα τησ πεισ πωσ σε λενε ασ πουμε ελενη τι κανεισ το βραδυ; θα φασ τη χυλοπιτα και τελοσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))