Περί παντρειάς. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Senior Member
    Παω πολυ συχνα πευκη, εκει μενουν οι φιλες μου...

Banned
    Το θέμα δεν είναι να αρχίσεις να μιλάς με άσχετους, αλλά να δεις άτομα γνωστά σου. Συμφωνώ με unlucky, και για να πας να πιεις έναν καφέ χρειάζεσαι λεφτά. Για εισιτήρια και για καφέ το 5ευρο το θες στο νερό!

Senior Member
    Διαφωνώ για το 5ευρω....
    1) βγάζεις κάρτα απεριορίστων, στα 45 δεν είναι με μετρό και στα 20 με λεωφορείο? οπότε βγαίνει 1,5 τη μέρα με μετρό και 0,65 με λεωφορείο όσες διαδρομές κάνει κανείς...που ούτως ή άλλως θα τις κάνει αν δουλεύει/σπουδάζει/κινείται...
    2) αγοράζεις καφέ από μαγαζιά τύπου φαστ φουντ, με 1,5 το πολύ ευρώ...και αράζεις με την παρέα σου έξω πχ στη Γλυφάδα, βλέπεις και τη θάλασσα... ή σε κανένα πάρκο πχ στην Κηφισιά...
    Αν πάλι τύχει παρέα και κάτσεις σε καφετέρια, μια χαρά, πληρώνεις 3-4 ευρω... αλλά μη μου πείτε ότι κάθεστε για καφέ κάθε μέρα, όλο το μήνα....άντε μια φορά τη βδομάδα...

Γενικά το πιστεύω.... ότι ζούμε σε μια εποχή που για να μην κάνεις πράγματα ή δεν έχεις καθόλου λεφτά ή βαριέσαι να κάνεις και το αποδίδεις στην έλλειψη χρημάτων...και ότι αν ψάξει κανείς βρίσκει ευκαιρίες... ξέρω ζευγάρι που πήγαν διακοπές Σέριφο, άνεργοι και οι δύο, έμειναν σε κάμπινγκ, σκηνίτες, με τα ποδήλατά τους, και πάνω από 300 ευρώ και οι δύο μαζί δεν ξόδεψαν...για 15 μέρες!

Banned
    Ναι, τόσο έχει η κάρτα!! Εμένα μου φαίνονται πολλά. Και τα 45 και τα 20! Και δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσω κάθε μέρα, αρα δε θα βγάλει τα λεφτά της, θα πάει χαμένη! Και άντε πες παίρνω των 20 για οικονομία, δε θα πάρω και το μετρό μια μέρα? Άντε θα χτυπήσω και εισιτήριο.
    Και αυτό το 1,5 ευρώ το υπολογίζεις όταν έχεις 0 έσοδα! Αν δουλεύεις τότε όλα φαίνονται εύκολα.
    Πιστεύω ότι έλλειψη χρημάτων και βαρεμάρα πάνε μαζί, είναι αλληλένδετα!

Senior Member
    ναι βρε λενα, εχεις σκεφτει οτι σε καποιους μπορει να μην αρεσει το καμπινγκ? επισης μεχρι τη σεριφο πως πηγαν κολυμπωντας??!
    και για διακοπες και για εξοδο και για ενα απλο μπανιο στη θαλασσα χρειαζεσαι χρηματα και οχι ενα 5ευρω. Αν ειναι περισσοτερο να ταλαιπωρηθω προκειμενου να ευχαριστηθω και να μην περασω καλα λογω της ταλαιπωριας τοτε δεν εχει νοημα να μπω στη διαδικασια

Senior Member
    Με το πλοίο πήγαν...δεν ξέρω πόσο κόστισε, αυτό που μου είπαν είναι ότι και οι δύο μαζί ούτε 300 ευρώ δεν ξόδεψαν για το 15νθήμερο.
    Το καμπινγκ είναι κάτι εναλλακτικό και πολύ φθηνό... εντάξει, σίγουρα δεν μπορούν όλοι...αλλά γιατί αν έχεις την παρέα και την προοπτική να μην το δοκιμάσεις?

Senior Member
    εχω κανει καμπινγκ σε ξενη χωρα βεβαια...οργανωμενο υποτιθεται..μολις στησαμε την σκηνη επιασε καταιγιδα, οι τουαλετες μυριζαν απαισια εγω σιχαινομουν να παω εκει, να φανταστεις για οσο μειναμε ξυπνουσα το πρωι και κρατιομουνα να παμε στην πολη σε κανα καφε για να παω τουαλετα και γενικα πολυ ταλαιπωρια οσο καλη και να ειναι η παρεα. δε λεω να μην το δοκιμασεις ειναι μια εμπειρια αλλα εγω δεν θα το ξαναεκανα
    επισης καπου διαβασα προσφατα οτι θα βαζουν προστιμο σε οσους κανουν ελευθερο καμπινγκ!!!!

Senior Member
    http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...k.2328541.html

τελικα οπως βλεπεις λενα σε αυτη τη χωρα τιποτα δεν ειναι τζαμπα!

Senior Member
    αααααα καλά, απαράδεκτοι! δεν το είχα δει...
    οι φίλοι μου πήγαν σε οργανωμένο, με την σκηνή τους...

Senior Member
    Στα 18 μου έβγαινα με τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου, διάρκησε η σχέση μας τότε 4 χρόνια από τα 18-22. Τότε με γνωρήσανε και με έναν αστυνομικό πολύ καλό παιδί που ήθελε να με παντρευτεί χωρίς να έχουμε προγαμιαία σχέση ολοκληρωμένη δηλάδη είχε πει στην μαμά μου ότι σύντομα θα ακούσουμε καμπάνες με ήθελε πολύ. Τον χώρησα γιατί έβγαινα με την σχέση της ζωής μου που ήμουνα ερωτευμένη τότε. Το μετάνιωσα γιατί ο αστυνομικός ήτανε πολύ καλό παιδί και όμορφο και με την σχέση μου δεν πήγαμε καλά γιατί μου είμαι στο τέλος της σχέσης ότι ποτέ δεν με αγάπησε και δεν ήτανε ερωτευμένος μαζί μου. Αναρωτιέμαι γιατί τα είχε μαζί μου τόσο καιρό;;;; και γιατί μου τραγουδούσε τραγούδια όπως το "να μα αγαπάς" του Σιδηρόπουλου;;;; Τεσπά εξαιτίας του έχασα ένα πολύ καλό παιδί τον αστυνομικό που με ήθελε και ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί μου. Ο αστυνομικός ήταν η ευκαιρία της ζωής μου σε ηλικία 18 χρονών και θα με έπαιρνε και παρθένα γιατί δεν είχα προλάβει να ολοκληρώσω την σχέση μου με τον άλλον.
    Μετά στα 27 μου γνώρησα έναν ρώσο φοιτητή που κάναμε παρέα και μια μέρα αυτός πήρε βέρες και μου είπε οτι θέλει να με παντρευτεί. Ήταν ωραίο παιδί αλλά εγώ τον έβλεπα φιλικά. Οι γονείς μου δεν τον θέλανε ίσως επειδή ήταν αλλοδαπός και ήθελαν να φύγω μακρυά, ίσως και επειδή ήτανε και ρώσος και υπάρχει ένας ρατσισμός στην Ελλάδα με τους ρώσους τι να πω. Πάντως έτσι έχασα 2 ευκαιρίες να παντρευτώ.

Αχ μακάρι να είχα ένα μαγικό ραβδάκι και να άλλαζα όσα με ενοχλούνε όπως παραδείγματος χάρη τα κιλά μου από 80 περίπου που είμαι τώρα να γινόμουνα 50 ακριβώς και να μην τα ξανα έβαζα ποτέ τα κιλά αυτά...

.....

Senior Member
    ολγάκι μου καλησπέρα !σε έχω ξαναδιαβάσει και συμμερίζομαι τις αγωνίες σου!!θα σου απλά ένα παράδειγμα που αφορά την μητέρα μου η οποία γεννηθήκε στην επαρχία με μια μικρή αναπηρία στο πόδι, όλοι στο χωριό έλεγαν ότι δεν θα παντρευτεί ότι δεν θα μορφωθεί ότι δεν θα δουλέψει ποτέ και οτι απλά θα μείνει στο χωριό να φυλάει τα ζωντανά (που δεν είναι και άσχημο το επάγγελμα αυτό αλλα ..)!.όμως η ίδια δεν άκουγε κανέναν έγινε απο τις καλύτερες μαθήτριες στο χωριό, έφυγε απο στα 19 της με την προτροπή της γιαγιάς μου, μια γυναίκα αμόρφωτη, αλλα βλέποντας τις δυνατότητες της μητέρας μου την προέτρεψε να φύγει και να μην μείνει στο χωριο!Έτσι και έκανε σπούδασε, βρήκε πολύ καλή δουλειά ,βέβαια υπήρχαν δυσκολίες πολλές άλλαξε δουλειές αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω!Και τώρα έρχομαι στο σημείο που μας αφορά, το θέμα του γάμου !Στα νιάτα της και ακόμα είναι, υπήρξε μια όμορφη γυναίκα και με πρόσωπο φεγγάρι όπως έλεγαν , πάντα την προσέγγιζαν σύχνα της έλεγαν ότι θα σε παντρευόμουν, θα σε πήγαινα στην μητέρα μου κ.λ.π. αλλά είναι το θέμα του ποδιού και αυτή τους απαντούσε ευγενικά δεν πειράζει κάποιος αλλός θα βρεθεί και θα με αγαπήσει όπως είμαι!!Και βρέθηκε ο πατέρας μου που ποτέ δεν έδωσε σημασία στο θέμα αυτό τη αγάπησε για την ζωντάνια της, την εξυπνάδα της και την θέληση της!!Και μην νομίζεις παντρεύτηκε μικρή όχι .... στα 36, στα 37 έκανε το 1ο της παιδί και στα 40 εμένα!Και μετά από 35 χρόνια γάμου την ρωτάω πίστευες ότι θα παντρευτείς πότε;σε είχε πάρει ποτέ απο κάτω;!Η απαντησή της; όχι ποτέ γιατί πάντα πίστευα σε μένα και στις δυνάμεις μου, βέβαια πάντα με αποθάρρυναν οι απορρίψεις των άλλων, αλλά στιγμίαια.....έμαθα απο όλα αυτά να στηρίζομαι στα πόδια μου και στα πιστεύω μου!
    Αυτόν τον άνθρωπο λοιπον τον θαυμάζω απεριόριστα !Συγγνωμη που έφαγα το χρόνο σου ολγακι μου αλλά αυτό που θέλω να σου πω οτι τίποτα δεν έχει πάει χαμένο, κανένας χρόνος δεν κυλάει αν δεν το αφήσουμε εμεις!!και γω πολλές φορές πέφτω στην ίδια λούμπα με σένα αλλά ξανασηκώνομαι ,το ξέρω είναι δύσκολο αλλά πρέπει να ξανασηκωθείς !
    Η αναμόχλευση του παρελθόντος είναι ότι χειρότερο και για αυτό άλλωστε λέγεται παρελθόν ανήκει εκεί!!Βασίσου σε σένα και μόνο, είναι καλό που έχεις τέτοιες αγωνίες, σημαίνει ότι δεν θες να αφεθείς αλλα δεν ξέρεις απο που να αρχίσεις!Το βήμα πρέπει να γίνει σιγά-σιγά άλλαξε την καθημερινότητα σου πήγαινε γυμναστήριο και γω έκανα 1 χρόνο περίπου να το αποφασίσω αλλά μια μέρα το έκανα!Βηματα σιγα σιγα δεν γίνεται όλα να γίνουν μονομιας!!Ειλικρινά πιστευω ότι δεν θα χάθηκε καμμια ευκαρία μην αφήνεσαι! συγγνώμη αν σε κούρασα...
    Στην ζωή μου μπαίνει όποιος θέλει, αλλά μένει όποιος ΘΕΛΩ.

Senior Member
    Τετοιο μυαλο η δημουλιδου και η μαντα τρωνε τη σκονη σου....!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τετοιο μυαλο η δημουλιδου και η μαντα τρωνε τη σκονη σου....!
    κερασι το γνωστό τρολ.....αντε παίξε με άλλα φρουτάκια ....

Senior Member
    ολγακι χαραμιζεσαι, δε το λεω σε σενα βασω82, το μυαλο σου δε το χουν ουτε η δημουλιδου και η μαντα μαζι. Γραψε βιβλια! Θα σκισεις ολγακι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    ολγακι χαραμιζεσαι, δε το λεω σε σενα βασω82, το μυαλο σου δε το χουν ουτε η δημουλιδου και η μαντα μαζι. Γραψε βιβλια! Θα σκισεις ολγακι!
    αν δεν το έλεγες σε μένα οκ σόρρυ !!αλλα γτ της λες ότι πρέπει να γράψει βιβλία;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast