Περί παντρειάς. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Senior Member
    Όλγα δηλαδή όλα τα άλλα τα χεις; Μόνο ο γάμος σου λείπει;

Γιατί σε κάθε θέμα που ανοίγεις όλο λες "εγώ πότε θα παντρευτώ" και καμία άλλη
    λεπτομέρεια. Ρε συ μην το πάρεις προσωπικά αλλά μήπως σου έχει γίνει έμμονη
    ιδέα;

Αν θες να σε βοηθήσουμε, ΑΝ γίνεται αυτό, πρέπει να μας πεις και τίποτα άλλο,
    πως είναι οι περιστάσεις, τι ευκαιρίες υπάρχουν, τι γνωστούς έχεις κτλ.

Senior Member
    Γνωστούς δεν έχω πολλούς δυστυχώς γιατί είμαι όλη την ημέρα σπίτι μου. Δεν είναι όμως μόνο ο γάμος το πρόβλημα είναι και το ότι δεν έχω μια δουλειά στα κοινωνικά όλα είμαι ένας πάτος, ενώ όλοι συμμαθητές μου και οι φίλοι μου είναι επιτυχημένοι με τις οικογένειές τους οι περισσότεροι με τις δουλειές τους με όλα τους. Εγώ απλά τους κοιτάω από μακρυά και τους θαυμάζω για αυτά που έχουνε πετύχει και έχουνε καταφέρει. Πάει τελίωσε εγώ δεν είμαι άξια κοπέλα και ούτε προικισμένη με αρετές για να καταφέρω αυτό που έχει όλος ο κόσμος και να πετύχω και εγώ όπως ο περισσότερος κόσμος σε αυτήν την γη. Αχ,να ξέρατε πόσο δυστυχισμένη είμαι όλη την ημέρα γυρίζω από εδώ και από εκεί σαν το ρεμάλι και αν συνεχήσω έτσι για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου μάλλον δεν θα είμαι καθόλου καλά. Αφού μέχρι και σε γραφείο γνωριμιών πήγα και δεν έγινε τίποτα και εκεί τζίφος.

Senior Member
    αχ βρε ολγακι...
    ασε τους γαμους και επικεντρωσου να βελτιωσεις οτι μπορεις πανω σου και συγκεντρωσου να βρεις μια δουλιτσα.
    ο γαμος δεν λυνει κανενα προβλημα, δημιουργει περισσοτερα. σημερα σε εναν γαμο πρεπει να δουλευουν και οι δυο. μην φανταζεσαι οτι αν παντρευτεις θα σε φορτωθει καποιος που θα δουλευει για δυο.
    αν εσυ συμμαζευτεις, βελτιωθεις και βρεις και μια δουλεια, ο,τι δουλεια κι αν ειναι, θα κανεις και καποιες γνωριμιες και θα ερθει και ο γαμος αν τον θελεις τοσο πολυ. αλλα με το να καθεσαι και να κλαις επειδη εισαι ανυπαντρη,δεν θα αλλαξει τιποτε

Senior Member
    Kαλημέρα!!!!!
    Ολγάκι, συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά.... εστίασε σε σένα, να ζεις όμορφα, να κάνεις πράγματα δημιουργικά για να νιώθεις καλά, κι αν είναι θε να 'ρθει, αλλιώς ας προσπεράσει....
    Σκέφτεσαι όπως θα σκεφτόταν μια γυναίκα 38 χρόνων το 1960 και όχι το 2013....Ο γάμος σήμερα δεν εξασφαλίζει μια γυναίκα, ίσα ίσα προσφέρει με ίσους όρους, οπότε όλο αυτό που περιγράφεις είναι μια φαντασίωση.... Και το παιδί όταν δεν υπάρχει μια σχέση δυνατή με ένα καλό οικονομικό υπόβαθρο πώς θα μεγαλώσει?
    Κοίτα λοιπόν τον εαυτό σου, ξεκίνα γυμναστήριο, γράψου σε συλλόγους ζωγραφικής, χορών, πεζοποριών, κλπ., πήγαινε κανένα ταξιδάκι και ανακάλυψε μέσα σου τί θέλεις να κάνεις? μήπως να μπεις σε καμιά σχολή? ποτέ δεν είναι αργά!!!!
    Και στις δουλειές τα δεδομένα έχουν αλλάξει, δεν είναι όπως το 1960 που στα 20 έμπαινες σε τράπεζα και έμενες εκεί ως τη συνταξη......
    38 χρονών είσαι πάρα πολύ νέα.... έχεις τόσα πράγματα να κάνεις.... άρπαξε την ευκαιρία!!!!

Senior Member
    Συμφωνω στα οσα λετε οτι χρειαζεται να βρει μια δουλεια..ομως τα υπολοιπα ξεκινα γυμναστηριο, γραψου σε μαθηματα ζωγραφικης κτλ πως θα τα κανει αν δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα? στα λογια ειναι ολα τοσο ευκολα..
    ειδικα ετσι οπως ειναι η κατασταση σημερα με τις δουλειες ειναι ολα υπερβολικα δυσκολα!
    εσυ ολγα εχεις σπουδασει κατι?

Senior Member
    έχεις δίκιο.... όμως υπάρχουν πολύ οικονομικές προσφορές, ακόμη και δωρεάν προγράμματα από τους δήμους...
    Αν μένει Αθήνα θα βρει 1000 ευκαιρίες....
    Το θέμα είναι να βγει έξω από το σπίτι, να δραστηριοποιηθεί και να πάρει τα πάνω της ψυχολογικά... τώρα το πώς είναι δευτερεύον πιστεύω...

Senior Member
    ανλακι, δεν θελουν ολα λεφτα.
    το να διορθωσεις την διατροφη σου αν εχεις παρει κιλα, δεν θελει λεφτα, το ν αρχισεις να τρεχεις η να περπατας αν δεν μπορεις να πας γυμ, δεν θελει λεφτα, το να κανεις ενα μπανιο αν εχεις αδιαφορησει για την υγιεινη σου ,δεν θελει λεφτα. και ΠΟΛΛΕΣ δραστηριοτητες ακομα και σημερα, σε δημους κλπ, γινονται χωρις καθολου η με ελαχιστα λεφτα.
    ας μην βρισκουμε δικαιολογια και στα λεφτα για να αδρανουμε, αρκουν οι αλλοι λογοι...

Senior Member
    ημουν απο αυτες που ειπα να αρχισει να περιποιειται η κοπελα τον εαυτο της!

εγω μιλησα για τις δραστηριοτητες που ανεφερε η λενα, προσωπικα το γυμναστηριο του δημου στην πειροχη μου ειναι κλειστο λογω καλοκαιριου

επισης καλως ή κακως αν δεν εχεις χρηματα να κινηθεις δεν καταφερνεις και πολλα...δυστυχως

Banned
    Χωρίς λεφτά δεν κινείται τίποτα, δυστυχώς!!!!
    Η δίαιτα βοηθά στην οικονομία, αλλά αν δεν έχεις λεφτά για να πληρώσεις την ευδαπ ούτε μπάνιο δεν κάνεις!!! :Ρ

Senior Member
    Yπέθεσα ότι η κοπέλα έχει κάποιο ποσό το μήνα για να βιοπορίζεται... αλλιώς δεν γίνεται... δηλαδή μέχρι τώρα πώς ζει?
    Αν αντιμετωπίζει τόσο σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης ώστε να μην υπάρχουν λεφτά ούτε για το νερό, τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε καν για γάμο....η επιβίωση έρχεται πρώτη!

Αν όμως έχει κάποια λίγα χρήματα πχ ένα 100ευρω το μήνα, δεν λέω κανένα φοβερό και τρομερό ποσό, με καλή διαχείριση, μπορεί να κάνει πράγματα...και εξαρτάται βέβαια πού μένει...
    πχ στην επαρχιακή μου πόλη ο δήμος έχει δωρεάν γυμναστήριο με προγράμματα, μέχρι και γιογκα κάνουμε, κολύμβηση, aqua aerobic, κλπ....δωρεάν μαθήματα για ζωγραφική, εικαστικά, κοσμήματα, μουσική, χορό....
    μια φορά το μήνα θα κάνω καμιά light πεζοπορία με ορειβατικό σύλλογο... το κόστος δεν είναι πάνω από 20-25 ευρώ. Επίσης όποτε δεν βαριέμαι, προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε μια τοπική εθελοντική οργάνωση πχ βάφουμε τοίχους νοσοκομείων, παγκάκια σε πάρκα, κλπ...
    Το χειμώνα που έφτιαχνα το πρόγραμμά μου δεν υπήρχε μέρα εκτός σ/κ που να μην έχω μία έστω ασχολία... αφού έλεγα ότι θα πάθω υπερκόπωση από τις πολλές δραστηριότητες...
    Καταλαβαίνω όσα λέτε περί χρημάτων, έχω γνωστούς που όταν τούς λέω τί κάνω, με ρωτάνε πώς διαθέτω τόσα λεφτά ενώ στην ουσία δεν ξοδεύω παρά ελάχιστα... τη μετακίνηση μου δηλαδή, άντε και καμιά μικρή συμμετοχή...

Banned
    Remedy , δεν περιοριζω καθολου τα περι εμφανισης στις γυναικες . Γιατι δλδ να συμβιβαστω με την χ κοπελλα , αφου σκιζωμαι στην γυμναστικη 26 χρονια τωρα , κ προσεχω την διατροφη μ μην τυχον κ βαλω εστω κ ενα κιλο ?
    Βεβαια , ολα τα πλασματα ειναι ομορφα στα ματια του Θεου , αλλα αμα μιας κοπελας της πηγαινει καλυτερα ενας τενεκες με σαλτσες απο μια βραδυνη τουαλετα , τοτε ταχει τα προβληματακια της...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by vagpap View Post
    Remedy , δεν περιοριζω καθολου τα περι εμφανισης στις γυναικες . Γιατι δλδ να συμβιβαστω με την χ κοπελλα , αφου σκιζωμαι στην γυμναστικη 26 χρονια τωρα , κ προσεχω την διατροφη μ μην τυχον κ βαλω εστω κ ενα κιλο ?
    Βεβαια , ολα τα πλασματα ειναι ομορφα στα ματια του Θεου , αλλα αμα μιας κοπελας της πηγαινει καλυτερα ενας τενεκες με σαλτσες απο μια βραδυνη τουαλετα , τοτε ταχει τα προβληματακια της...........
    !!!!!!!!!!!!!! Tί ειπες τωρα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by vagpap View Post
    Όχι ρε, δηλαδή εσύ δεν έχεις δει παχουλούλες που να είναι μια χαρά χαρακτήρες;
    Πολλές φορές είναι και οργανικό το πρόβλημα.
    Εγώ ευχαριστώ το Θεό που όσο και να τρώω, πάνω απ'τα 80 δεν πάω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Χωρίς λεφτά δεν κινείται τίποτα, δυστυχώς!!!!
    Η δίαιτα βοηθά στην οικονομία, αλλά αν δεν έχεις λεφτά για να πληρώσεις την ευδαπ ούτε μπάνιο δεν κάνεις!!! :Ρ
    πες τα βρε αλκμηνη!!! μονο για να κανεις μπανιο εκτος απο πληρωμενο νερο φυσικα, τα σαμπουαν, μασκες μαλλιων, κοντισιονερ ειναι ολα πανακριβα!!! αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει να μην πλενεσαι ή να μην φροντιζεις την αισθητικη σου αυτο ειπα και στην ολγα αλλα να μην μου λεει η remedy οτι δεν απαιτουνται χρηματα για ολα...δε λεω οτι μου αρεσει το να στηριζονται τα παντα εκει αλλα χωρις αυτο το μεσο δε μπορεις να πας ουτε σε γυμναστηρια, ουτε να αρχισεις χομπι ουτε τιποτα προκειμενου να γνωρισεις κοσμο. και κοσμο να γνωρισεις χρειαζεσαι χρηματα αν σε καλεσουν για ενα καφε!

Senior Member
    Ώχου ρε παιδιά, αυτά δεν τα λέω ούτε εγώ που είμαι ο μάστορας της αποφυγής!
    Δηλαδή νομίζετε δεν μπορείς να συναντήσεις κόσμο χωρίς να πληρώσεις 1 λεπτό;

Τι διάολο, τόσο τυχεροί είμαστε εδώ στην Πεύκη που πας να τρέξεις στο δημοτικό
    στάδιο και σου πιάνουν την κουβέντα ένα σωρό άσχετοι;

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast