Results 1 to 15 of 94
Thread: Δεν με σεβεται...
-
28-07-2013, 11:42 #1
Δεν με σεβεται...
Λοιπον η κοπελα μου πηγε για σ/κ στο χωριο της κολλητης της και την ωρα που ετοιμαζε τα πραγματα της την ειδα να βαζει στη βαλιτσα ενα μινι κοκκινο σορτσακι και πλατφορμες που με εμενα το εχει φορεσει μια φορα στους 7 μηνες που ειμαστε μαζι.
Της ειπα οτι δεν μου αρεσει να φορεσει αυτα τα ρουχα χωρις εμενα και σε ενα χωριο που δεν θα εχουν ξαναδει τετοια γυναικα/ρουχα, οτι δεν ειναι σωστο ενω με εμενα δεν ντυνεται τοσο σεξυ να βγαινει μονη της με τις φιλες και να βαζει τετοια ρουχα.
Μου ειπε οτι δνε το βλεπει ετσι οτι θελει να την δουν αλλοι απλα νιωθει ωραια και θελει να διασκεδασει με τις φιλες της.
Δεν προλαβαμε να μιλησουμε πολυ γιατι ειχε φτασει η ωρα που επρεπε να φυγει με την κολλητη της.
Το πρωτο βραδυ τελικα δεν το φορεσε και χαρηκα γιατι πιστευα οτι καταλαβε αυτο που της ειπα αλλα το δευτερο βραδυ μου εστειλε μηνυμα λιγο πριν βγουνε οτι "ξερεις οτι μου ειχες λερωσει το κοκκινο σορτσακι? Της απανταω που το ξερεις οτι το λερωσα εγω και τελικα θα το φορεσεις για να βγεις?? και μου απανταει το λερωσες με παγωτο την τελευταια φορα που βγηκαμε και ναι θα το φορεσω... μου φανηκε με το μνμ που μου εστειλε οτι πιεζε τα κουμπια μου επιτηδες νευριασα που δεν με σεβαστηκε και της ειπα να σαι καλα που δεν σεβαστηκες ουτε εμενα ουτε τον εαυτο σου καλο βραδυ και δεν της ξαναστειλα απο χθες.
Ρωταω τωρα εγω, οταν γυρισει πως να το χειριστω να της πω οτι δεν μου αρεσει που δεν με σεβαστηκε και δεν θα δεχτω τετοια συμπεριφορα η να το καταπιω και να πω οκ καλα εκανες αλλα και απο μενα μην περιμενεις να με νοιαξει αν κανω κατι που σε ενοχλησει...
Πραγματικα με εφερε σε πολυ δυσκολη θεση και δεν ξερω πως να την διαχειριστω,γιατι φορεσε τοσο σεξυ ρουχα ενω δεν ηταν μαζι μου? τι μηνυμα θελει να περασει στους υπολοιπους αντρες? οτι ειναι ελευθερη και ωραια? αν το φοραγε μαζι μου κανενα προβλημα ισα ισα θα ημουν περηφανος οτι εχω μια γκομενα με τοσο ωραιο σωμα αλλα μακρια μου για ποιο λογο να ντυθει ετσι?
Κανει τετοια πραγματα καποιος που νοιαζεται για τον συντροφο του ?
- 28-07-2013, 12:03 #2
pandem. , η την δεχεσαι οπως ειναι , η την σχολας . Μην την πιεζεις ομως , γιατι οσο ' τσιμπας ' τοσο θα σε τυρανναει . Δειξε αδιαφορια ( για το ντυσιμο ) , ειναι η πιο αποτελεσματικη τακτικη .
28-07-2013, 13:11 #3
(edited σε λιγοτερο jose)
Ρε μη-σε-πω, λεει τετοιες παπαριες οποιοσδηποτε εχει στοιχειωδη αξιοπρέπεια και αυτοεκτιμηση;; Τι σε κανει να νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να κρινεις τι μπορει να φορεσει η αλλη και τι οχι;;Last edited by PepeLePew; 28-07-2013 at 13:29.
28-07-2013, 13:19 #4
ρε συ pepel , μια γνωμη ζητησε το παιδι , θα τον πιασεις απ τα μουτρα ?
28-07-2013, 13:25 #5
ΟΚ νταξει, υπερέβαλα λιγο, αλλα εχω βαρεθει να διαβαζω και να ακουω τετοιες συμπεριφορες. Και νομιζουν οτι εχουν και δικιο κιολας. Αυτου του είδους τα κουσουρια τα εχουν συνήθως στις μετεφηβικές ηλικίες, αλλα δεν ξεφευγουν και αρκετοι μεγαλύτεροι.
Ο χειροτερος ειναι αυτος που ανέχεται τετοιες συμπεριφορες. Ελπιζω η κοπελα να μη σηκωσει μυγα στο σπαθι της.
28-07-2013, 13:42 #6
28-07-2013, 13:42 #7
μηπως το εχεις παρακανει λιγο? και παλι δε μπωρεις να ξερεις τι κανει ο αλλος οταν εσυ δε βλεπεις μπωρει πχ (ενα παραδειγμα λεω για να καταλαβεις) να μπαινει μεσα στα τσατ και να κανει στριπτιζ στη καμερα για παραδειγμα... εκανες ενα ολοκληρο θεμα για ενα σορτς? την ωρα που εχει και ζεστη τελευταια.. ημαρτον..
28-07-2013, 13:43 #8
Συμφωνω μαζι σου pepel.....
28-07-2013, 13:54 #9
Pandem φιλε μου, θα σου πω κατι για να σταματησεις να απασχολεισαι με τετοια πραγματα.
Ξερεις ποσες κοπελες που ΔΕΝ πηραν μαζι τους τα σορτσακια εχουμε πηδηξει; :cool:
Οπότε, μη σκας για χαζα πραγματα. Αν ειναι να γινει κατι, θα γινει ο,τι κι αν πεις, ο,τι κι αν κανεις. Το θεμα ειναι με την γενικοτερη ομορφη συμπεριφορα σου, να κανεις την κοπελα να μη θελει να το κανει. Μ αυτα που κανεις, και τα πιο πιεστικα που ισως σου βγουν να κανεις, την κανεις πιο ευαλωτη στο φλερτ.
28-07-2013, 14:31 #10
28-07-2013, 14:53 #11
28-07-2013, 21:45 #12
Ευχαριστω για τις αποψεις σας καταρχην, να πω τωρα μια αλλη περιπτωση που μου ετυχε με την ιδια κοπελα φυσικα, ηταν να παω να την επισκεφτω στην δουλεια της και ΠΡΙΝ καν παω ενω ειμαι ντυμενος την παιρνω τηλεφωνο και την ρωταω να σου πω φοραω σορτσακι και ενα τ-shirt ενταξει η να αλλαξω? μου λεει καλυτερα να φορεσεις τζιν και πουκαμισακι η την ταδε μπλουζα που εχεις που ειναι πιο κυριλε... αλλαξα ρουχα και πηγα γιατι ακριβως την ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ και δεν ηθελα να την φερω σε δυσκολη θεση.
Δηλαδη αν την επομενη φορα την εγραφα στα παλια μου τα παπουτσια και πηγαινα με σορτσακι και αμανικο και παντοφλες θα ηταν σωστη συμπεριφορα??? γιατι για εμενα ειναι αυτονοητος ο σεβασμος αυτος ενω για αυτην οχι?
Οσο για το παλικαρι που λεει ποσες εχει πηδηξει χωρις κοντα σορτσακια, το ξερω και εγω ετσι την γνωρισα εξαλλου, αλλα αναμεσα σε μια που φοραει μινι και σε αλλη που φοραει ενα τζην/φορεμα ως λιγο πανω στο γονατο ΠΟΙΑ απο τις δυο θα ελεγες "αυτη σιγουρα ψαχνεται εκει θα παιξουμε" ε γιατι να το προκαλεσει αυτο δεν καταλαβαινω ενω ειναι σε σχεση?
Επισης οταν την γνωρισα ηταν χειμωνας φυσικα αλλα συνεχεια φοραγε τζην και αντε καμια φορα φορεματακι η φουστα ως το γονατο και τωρα ξαφνικα τα πεταει ολα εξω ετσι ενω βγαινει με της φιλες της? πραγματικα δνε ξρω τι να κανω γιατι ακουω δυο διαφορετικους κοσμους.. ο ενας ειναι και λεει αν εισαι σε σχεση εχεις και καποιες υποχρεωσεις δεν μπορεις να φορας μινι εκτος και αν ψαχνεσαι και θες τοσο πολυ την προσοχη των αντρων στον κωλο σου.
ο αλλος κοσμος λεει αδιαφορησε αστην να κανει οτι θελει και κανε και εσυ οτι θελεις και να ειστε χαρουμενοι χωρις καταπιεσεις γιατι αν θελει να κανει την κουτσουκελα θα την κανει οπως και να εχει.
Πολυ μπερδεμα...
28-07-2013, 22:07 #13
μόνο μια ερώτηση...... την κοπέλα σου την εμπιστεύεσαι?
28-07-2013, 22:16 #14
Αλήθεια τώρα?? Έλα βρε άμα κάποια θέλει και με μπούρκα μπορεί να περάσει το ελεύθερη και ωραία!! Μην ακούω χαζά!! Να μην ασχοληθείς παραπέρα καθόλου γιατί θα σε περάσει για πιεστικό και θα της βγει άσχημα. Άμα τα πηγαίνετε γενικώς καλά μην το χαλάς μόνος σου. Ευχαριστήσου το...
28-07-2013, 22:57 #15
οχι δεν την εμπιστευομαι 100% γιατι νωρις στην σχεση μας ειχε βγει με τις φιλες της και ειχε δωσει σε ενα φβ και το ξανακανε μετα απο κανα μηνα... τα εμαθα μετα εγω που αποκτησαμε περισσοτερη οικειοτητα και την ρωτησα για τοτε που ειχες βγει με τις φιλες σου και μου ακουγουσουν υποπτη τη ειχε γινει και μου το ειπε... αλλα μιλησανε στο φβ λεει μια φορα και τους ξεκοψε μετα και τους εχει σβησει , τωρα δεν ξερω τους ξεκοψε λογω εμενα η επειδη δεν της εκαναν...
Αλλα γενικα μου λεει δεν ψαχνομαι απλα το εδωσα λογω ευγενειας, το ξερω οτι εσυ το βλεπεις αλλιως σαν αντρας αλλα δεν ειναι ετσι... απο την μια μου λεει τετοια με καθυσηχαζει απο την αλλη οι πραξεις της δεν κολλανε με τα λογια της και τρελενομαι,...
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....