Δεν με σεβεται... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 94
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Μ'αρέσει που δίνεται high five ο ενας στον αλλο και μετά διαφωνείτε :P
    Για τον pepe προφανώς δεν υπάρχουν όρια...πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...πόσο είπαμε οτι είσαι pepe?
    Έχει δει κανείς σας το wanderlust? σενάριο σας έχουν κάνει.
    36, αλλα δεν ειμαι τυπικο δείγμα :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by PepeLePew View Post
    Εχω δει άλλους που το κανουν, οπως κι εσυ φαντάζομαι.
    Εννοω οπως εχει δει κι εσυ, οχι οτι το κανεις εσυ.

Senior Member
    Μ'αρέσει που δίνεται high five ο ενας στον αλλο και μετά διαφωνείτε :P
    Για τον pepe προφανώς δεν υπάρχουν όρια...πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...πόσο είπαμε οτι είσαι pepe?
    Έχει δει κανείς σας το wanderlust? σενάριο σας έχουν κάνει.
    εγω σε αυτο που συμφωνησα τομ ειναι το οτι ειναι πολυ απλο να δωσεις σε καποιον φβ απλα επειδη το ζητησε χωρις να σημαινει τπτ ιδιαιτερο, οπως και πολυ απλο και πολυ πιθανο στην συνεχεια να μην τον γουσταρεις και να τον διαγραψεις.(αυτο και σε συσχετισμο με το θεμα που ειχε το μελος με τους τυπους που εκανε αντ η δκια του)
    σε κατι αλλο, δεν θυμαμαι να συμφωνησα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τα υπολοιπα που λες, ειναι προφασεις εν αμαρτιαις ασβουληηηηηηη και δικαιωμα σου βεβαια, αλλα εμεις δεν θα παρουμε...
    Αν θελουν και οι δυο, τοτε ας πουμε οκ, αλλα και εκει με προυποθέσεις.

Οσο για την φράση σου, ειναι το επιχειρημα που παει μαζι με την ερωτηση παγιδα "εγω δεν εχω προβλημα να σου δωσω τους δικους μου κωδικους, εσυ γιατι εχεις στο να μου δωσεις τους δικους σου" ;;

...ουτε εμεις θα πάρουμε :cool:

Senior Member
    Αν θελουν και οι δυο, τοτε ας πουμε οκ, αλλα και εκει με προυποθέσεις.

Οσο για την φράση σου, ειναι το επιχειρημα που παει μαζι με την ερωτηση παγιδα "εγω δεν εχω προβλημα να σου δωσω τους δικους μου κωδικους, εσυ γιατι εχεις στο να μου δωσεις τους δικους σου" ;;

...ουτε εμεις θα πάρουμε :cool:
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μονο αν θελουν και οι δυο !!!!!!
    η ερωτηση-παγιδα, υπαρχει μονο στην δικη σου την ζωη.οσον αφορα εμας, δεν τεθηκε ποτε απο κανεναν μας :p:p
    Last edited by Remedy; 31-07-2013 at 14:14.

Senior Member
    Το fb και για να γνωρίσω γυνάικες το έχω χρησιμοποιησει, και για να βρω παλιους γνωστους. Κυριως το χρησιμοποιω για συχνη επαφή με κοντινα άτομα (μεσω τσατ) και για να περναει η ώρα. Δεν κανω add τον καθενα, και μια στο τοσο κανω εκκαθαριση ατομων με τα οποια δεν μιλαω ποτε (ή αποτυχημενα καμακια. χαχαχα). Παντως δεν κανω αυτο που περιέγραψα. Εχω δει άλλους που το κανουν, οπως κι εσυ φαντάζομαι.
    Το περίεργο θα ήταν να μου έλεγες οτι δεν το εχεις χρησιμοποιήσει για καμάκι....πράγμα που δεν γίνεται να συμβαίνει και ενισχύει τους ισχυρισμούς μου. Τσατ θα βρεις παντού στο internet (με γνωστους σου εννοω), κατινιά όμως όχι.
    Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν ΑΝΤΡΑ που να έχει facebook και να μην είχα έναν Α βαθμό οικιότητας μαζί του και να μην μου έχει στείλει κάμποσες φορές φωτογραφίες απο γυναίκες που δεν γνωρίζει για να τις σχολιάσουμε για τα χαρισματα τους, και φυσικά τις βρήκε σκαλίζοντας απο εδω και εκεί. Φαντάζομαι όλοι το κάνετε αυτό εκτός και αν ολοι οσοι ξέρω εγω να χρησιμοποιούν facebook ειναι η εξαιρεση...δε νομιζω ομως...
    Εγώ πιστεύω οτι το κάνεις αυτό που απαρνιέσαι σαν αποστολος πετρος. Δεν υπάρχει βέβαια απόδειξη αλλά θα επικαλεστώ την πιο πάνω μου εμπειρία απο άντρες που δεν έχουν κάτι να κρύψουν και όπως είπα...δεν νομίζω να είναι η εξαίρεση σε κάτι τόσο μαζικό.
    Όσο για το οτι δεν εισαι τυπικό δείγμα....θα πρέπει νομίζω να το διευκρινήσουμε αυτό γιατί εγώ σε βλέπω τυπικότατο με τα όλα σου!

Senior Member
    @Remedy
    ειναι ολοι οι λογαριασμοι ανοιχτοι και για τους δυο,γιατι ετσι αρεσει και στους δυο, δεν φανταζομαι να εχεις αντιρρηση ε???? δεν θα κανουμε κουμαντο και στην σχεση του καθενού, ε????? :p:p:p
    σε ολα τα αλλα που ειπες περι φβ ,χιλια λαικ και μια κοινοποιηση!!!!!!
    Αν σε παρακαλαει να τον κοιτάξεις ή αν εχουν ανοιχτους λογαριασμους ή ακομα κι αν ζητησει ο ενας απο τον αλλον να το σβησει, εμεις δεν κανουμε κουμάντο, απλα γελάμε μαζι τους.
    μιλαμε ομως για αποκλειστικες σχεσεις.στις ελευθερες σχεσεις η ιδιωτικοτητα επιβαλλεται...
    Δικαιωμα του καθενος ειναι να μη θελει ο αλλος να εχει προσβαση στον προσωπικό του χώρο, οποιο κι αν ειναι το είδος της σχέσης.
    Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα Remedy...έχω σημειώσει πιο πάνω σε τι στηρίχθηκε ο συλλογισμός μου, γιατί μου φάνηκε πως είδα να συμφωνείτε και μετά λίγο λίγο εσύ να βάζεις όρους και προυποθέσεις ενώ ο pepe δεν έχει κανένα όριο.

Senior Member
    @Remedy

Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα Remedy...έχω σημειώσει πιο πάνω σε τι στηρίχθηκε ο συλλογισμός μου, γιατί μου φάνηκε πως είδα να συμφωνείτε και μετά λίγο λίγο εσύ να βάζεις όρους και προυποθέσεις ενώ ο pepe δεν έχει κανένα όριο.
    μην αγχωνεσαι τομ, δεν σε παρεξηγησα, δεν καταλαβα απο την παραθεση που κατεληξες περι συμφωνιας- διαφωνιας, με εχει βαρεσει και λιγο ο ηλιος ομως :o
    για να στο συνοψισω, σημασια εχει να συμφωνουμε με τον συντροφο μας, οχι με τον ασβο :p:p

Senior Member
    Αν αγχωνόμουν για το αν θα με παρεξηγήσει κάποιος στο internet θα είχα γεράσει ήδη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    θυμαμαι τα ειχα παρει οπως καθε ανδρας που σεβετε τον εαυτο του και την σχεση του!!
    Sorry που στο χαλάω Γιωργάκη,αλλα με το να κανεις σαν στρουμφάκι τσατισμένο γιατί η τύπισσα με την οποια είσαι ντύνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο στης διακοπές της,δεν σε κάνει άντρα που "σέβεται" των εαυτό του...Σε κάνει ένα μικρό και ανίδεο πλάσμα το οποιο έχει όρχεις και χαμηλή αυτοεκτίμηση...
    Στην τελική,όλοι εσείς που σκαλώνετε με των ρουχισμό,να θυμάστε ότι δεν κάνουν τα ράσα των παππά...Και βεβαια υπάρχει πάντα για εσάς η γκόμενα του κατηχητικού,η οποια θα σκάει παντού με το σακί.Θα είσαστε καλυμμένοι τότε.

-Προς Antreas Mpr
    Συμφωνώ απολύτως!!!!!!!!
    -Προς τους υπόλοιπους
    Αλήθεια τώρα? Εγώ δεν πιστεύω οτι για να υπάρχει εμπιστοσύνη πρέπει να είναι όλα κοινά και ανοιχτά στους 2. Να της έχει εμπιστοσύνη αλλιώς ας το λήξει γιατί άμα δεν εμπιστεύεσαι τον άλλον αργά ή γρήγορα θα γίνει. Τώρα όσο αναφορά το fb άμα η άλλη θέλει να φλερτάρει θα το κάνει και με τον γκόμενο δίπλα της. Το fb έχει πολλές χρήσεις και καλό είναι να μην κάνει αυτοπροβολή ο καθένας απο τις εμπειρίες του και φρικάρει τον θεματοθέτη. Και έδωσε το fb της, so what?
    -Προς το θεματοθέτη
    Άμα σε βάζει σε τέτοιες σκέψεις με το παραμικρό ε τι να σου πω υπάρχουν 2 λυσεις. Ή το ξεχνάς και πας παρακάτω με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ή ................

Banned
    http://estb.msn.com/i/F6/F32DE115DA1...EA5B55E8CD.jpg

Αν δεν ειναι με τετοια φορεσια η γυναικα ειναι μια ατιμη!

Quote Originally Posted by mnimonio View Post

χαχαχαχαχαχαχαχαχα............Ε ννοείται!!!

Senior Member

AX00XA0XA0XA0XA0XA0X0X0XA,απλά δεν υπάρXεις.XA0A0AX00XA0XA0AX0XA0AXXA00AX0XA

Senior Member

απο μεσα φοραει, κοκκινο καυτο σορτσακι :p:p:p

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast