Δεν με σεβεται... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 94
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marylia View Post
    -Προς Antreas Mpr
    Συμφωνώ απολύτως!!!!!!!!
    -Προς τους υπόλοιπους
    Αλήθεια τώρα? Εγώ δεν πιστεύω οτι για να υπάρχει εμπιστοσύνη πρέπει να είναι όλα κοινά και ανοιχτά στους 2. Να της έχει εμπιστοσύνη αλλιώς ας το λήξει γιατί άμα δεν εμπιστεύεσαι τον άλλον αργά ή γρήγορα θα γίνει. Τώρα όσο αναφορά το fb άμα η άλλη θέλει να φλερτάρει θα το κάνει και με τον γκόμενο δίπλα της. Το fb έχει πολλές χρήσεις και καλό είναι να μην κάνει αυτοπροβολή ο καθένας απο τις εμπειρίες του και φρικάρει τον θεματοθέτη. Και έδωσε το fb της, so what?
    -Προς το θεματοθέτη
    Άμα σε βάζει σε τέτοιες σκέψεις με το παραμικρό ε τι να σου πω υπάρχουν 2 λυσεις. Ή το ξεχνάς και πας παρακάτω με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ή ................
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι προυποθεση για την εμπιστοσυνη οι ανοιχτοι λογαριασμοι!!!! ουτε συζητηση γι αυτο.
    μερικα ζευγαρια ομως που ζουν μαζι, το συνηθιζουν γιατι τυχαινει, βολευει και, ας μην γελιομαστε, επειδη δεν εχουν κατι να κρυψουν...
    προυποθεση ομως ειναι να το απαιτουν πραγματι οι συνθηκες, οχι να σου κανει ελεγχο ο αλλος επειδη δεν σε εμπιστευεται.
    κι αυτο το καταλαβαινεις πολυ ευκολα κι απο τον τροπο που συμβαινει κι απο το αν ψαχνει ασχετα πραγματα την ωρα που συμβαινει ,αλλα πανω απ ολα το ξερεις οταν ο αλλος δεν ειναι κουτοπονηρος.
    απλα παραδειγματα που εχουν συμβει παμπολλες φορες στην δικη μου σχεση: χτυπαει το κινητο του δικου μου η ακουγεται μηνυμα που ερχεται και λεει "για δες μωρο μου ποιος ειναι", η περιμενουμε τηλ/μην απο τον κουμπαρο μας για να βγουμε και δεν ξερουμε σε ποιο κινητο θα παρει. ε θα το σηκωσει ο ενας,οποιος ειναι πιο κοντα στα τηλεφωνα.η οπως ελεγα πριν ,περιμενω ενα σημαντικο μειλ απο το οποιο κρινεται το προγραμμα των διακοπων μας. μου λεει 'κατσε να το δω εγω". θα επρεπε να κανω μπλονζον και να του αρπαξω το λαπιτοπ απ τα χερια? αφου δεν με πειραζει και ξερω καλα οτι το κανει για να βοηθησει,οχι για να με ελεγξει! επισης, οταν συζεις, συχνα εχεις κοινο εξοπλισμο. εμεις πχ εχουμε δυο υπολογιστες ο ενας αργος,ο αλλος γρηγορος. καθομαστε σε οποιον βολεψει αναλογα με την δουλεια που θελουμε να κανουμε. δεν θα μπω στον κοπο να κανω αποσυνδεση απο τους λογαριασμους μου οταν θελει το λαπτοπ ο καλος μου και θα δει ολα τα σαιτ και τα μειλ ανλοιχτα. εφοσον δεν εχω κανενα προβλημα, γιατι να τα κλεισω? το ιδιο κανει και εκεινος. δεν ειναι εθμα ελεγχου, ειναι θεμα καθημερινοτητας και συνηθειων καθε ζευγαριου. υπαρχουν ζευγαρια που ο ενας δεν εχει ιδεα και δεν ασχολειται με τεχνολογια. ε εκει ειναι λιγο περιεργο να σκαλιζει καθε τοσο... εμεις ειμαστε γκατζετακηδες και τα εχουμε κοινα τα μηχανηματα. ποσο πιο απλο?

συμφωνω μαζι σου οτι η υπαρχει εμπιστοσυνη (οχι τυφλη), εμπιστοσυνη που κερδιζεται σε βαθος χρονου, με ολη την σταση καποιου, η δεν υπαρχει και χωριζεις.
    στο ενδιαμεσο δεν σπας @@ κι αν χαλιεσαι, φευγεις εσυ..
    οποτε ο φιλος καλα θα κανει να σκεφτει αν του κανει η κοπελα του η οχι, ετσι οπως ειναι κι αν δεν του γεμιζει το ματι να την χωρισει,παρα να της σπαει τα νευρα και να δηλητηριαζει και την σχεση τους , να δειχνει αναν ανασφαλη και πρηχτη εαυτο, που αργα η γρηγορα θα την κουρασει.

Καλά άμα συγκατοικείτε είναι άλλη ιστορία. Γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να έχεις τρομερή ιδιωτικότητα. Αλλά άλλο το οκ δες ποιος έπαιρνε τηλ. στο κινητό και πες μου και άλλο το: "ποιος ήταν αυτός που σε έκανε αντ? απο που τον ξέρεις? δεν σου έχω πει να μην κάνεις αντ άντρες με πιο ωραίο μούσι απο μένα???" Ε αυτό είναι λιγάκι......... παράλογο και η άλλη θα βαρεθεί και σταδιακά θα φύγει!

Senior Member
    Καλά άμα συγκατοικείτε είναι άλλη ιστορία. Γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να έχεις τρομερή ιδιωτικότητα. Αλλά άλλο το οκ δες ποιος έπαιρνε τηλ. στο κινητό και πες μου και άλλο το: "ποιος ήταν αυτός που σε έκανε αντ? απο που τον ξέρεις? δεν σου έχω πει να μην κάνεις αντ άντρες με πιο ωραίο μούσι απο μένα???" Ε αυτό είναι λιγάκι......... παράλογο και η άλλη θα βαρεθεί και σταδιακά θα φύγει!
    Bεβαια αν καποιος συμπεριφερεαι ετσι δεν φτανεις στο σημειο να συγκατοικησεις μαζι του.

Ευτυχως τετοια ατομα δειχνουν τον χαρακτηρα τους νωρις.

Senior Member
    Καλα κανεις και δε γουσταρεις τα σορτσακια μεχρι τον κωλο, οχι γτ ετσι θα της την πεσουν περισσοτεροι-που ειναι βεβαιο αυτο-αλλα γτ και με το ντυσιμο δειχνουμε μια εικονα προς τα εξω, ασχετα κατα ποσο αντιπροσωπευει το ατομο μας. Ειναι θεμα να το καταλαβει η ιδια οτι το σορτσακι αυτο ειναι υπερβολικο και δεν παει σε καθε πλαισιο. Αμα ηταν ετσι θα πηγαιναμε παντου με μαγιο. Υπαρχει κ νορμαλ σορτσακι, δε χρειαζεται να βγαινει εξω ο κωλος, οπως δε χρειαζεται να βγαινει εξω και η βυζοχαραδρα. Και καλα κανεις που θες να μαθεις σε ποιους δινει το φατσοτεφτερο. Φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα λεγαν οι παλιοι και μην εμπιστευεσαι κανεναν και για τιποτα. Φιλια αναμεσα σε αντρα και γυναικα δεν υπαρχει, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων. Για ενα κουτελο ζεις γαμωτο!

Σωστά! Κλείδωσε την και στο σπίτι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.... Και φυσικά δεν θέλω ιντερνετ και βλακείες. Μέχρι τηλεόραση μαξιμουμ και μάλιστα την ερτ, την καινούργια.

Senior Member
    μαρυλια γτ το πας στην υπερβολη? Εσενα θες ο γκομενος σου να δινει φβ στην οποιαδηποτε? Και ναι, υπαρχουν αντρες που δε τους αρεσει η γυναικα να φοραει σορτσακι που να φαινεται ο κωλος. Που ειναι το περιεργο? Οχι για να μη την πεφτουν τα λιγουρια, αλλα γτ το ντυσιμο αυτο δειχνει οτι εισαι ξεκωλο, ασχετα αν εισαι οντως, οπως εγω αν κυκλοφορω με στολη ναυαρχου θα με περασεις για ναυαρχο αν δε με ξερεις, ενω δεν ειμαι ναυαρχος.

και να ήθελα δεν ξέρω ποια είναι η στολή του ναύαρχου!:rolleyes:
    Ρε συ δεν εννοώ να βγει η άλλη έξω με το σορτσάκι πιο κοντό δεν γίνεται και την μπλούζα που αναδεικνύει τα πάντα γιατί απο ότι κατάλαβα λέτε οτι θα φαίνεται οτι ψάχνεται. Αλλά ακόμα και έτσι να'ναι στη χειρότερη να μην του το πει και να το φορέσει. Δεν μπορείς να πιέσεις κανέναν τι να φοράει και τι όχι γιατι στη χειρότερη να της βγεί αντίδραση. Και όταν είμαι με κάποιον το σε ποια θα δώσει το φβ του δεν θα το ξέρω και δεν θα το ψάξω για κανένα λόγο. Άμα δεν μου πάει κάτι καλά και αισθάνομαι ανασφάλεια θα φύγω γιατι δεν μπορω να λειτουργήσω έτσι.
    Στο θέμα μας τώρα, αμα προσπαθήσει να της το επιβάλει 2 σενάρια παίζουν: πρώτο χωρίζουν λίγο πρίν λίγο μετά και δεύτερων το φοράει και αυτός δεν το μαθαίνει ποτέ! άρα και ξέκωλο να φαίνεται και ότι να'ναι είναι η κοπέλα του. Έτσι τη γνώρισε. Δεν εννοώ ξέκωλο έτσι, εννοώ να ντύνεται λίγο πιο προκλητικά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    μαρυλια γτ το πας στην υπερβολη? Εσενα θες ο γκομενος σου να δινει φβ στην οποιαδηποτε? Και ναι, υπαρχουν αντρες που δε τους αρεσει η γυναικα να φοραει σορτσακι που να φαινεται ο κωλος. Που ειναι το περιεργο? Οχι για να μη την πεφτουν τα λιγουρια, αλλα γτ το ντυσιμο αυτο δειχνει οτι εισαι ξεκωλο, ασχετα αν εισαι οντως, οπως εγω αν κυκλοφορω με στολη ναυαρχου θα με περασεις για ναυαρχο αν δε με ξερεις, ενω δεν ειμαι ναυαρχος.
    Τώρα για το σορτσάκι,αν η κοπέλα το φοράει και της πηγαίνει μπράβο της(σημαίνει ότι έχει το κορμί),από κει και πέρα,μιας και έχει το κορμί να το φορέσει,όσο κοκέτα και να σκάσει πάλι θα της την πέσουν...Και προχωράμε πάλι στο θέμα ΑΤΟΜΟ...
    Αν μια τύπισσα ψάχνεται,μπορεί να ga****ai ενώ ο γκόμενος της κρατάει το χέρι και ενώ φοράει το πιο κυριλέ κοστούμι-φόρεμα-ζώνη αγνότητας.
    Αν δεν ψάχνεται,μπορεί να σκάσει με το καυτό μαγιό της στο beach party,να της την πέσουν όλοι και να τους δίνει χαμογελαστά άκυρα.
    Οποτε κερασάκι,αστο,δεν το kate.

Senior Member
    Βρε τι ωραία που τα λέτε όλες οι φιλελευθερες...
    Οκ αφου βγάλαμε το facebook εκτός σαν χώρο ενημέρωσης και όχι φλερτ (καλύτερα να μην ρωτήσετε τους άντρες φίλους σας πόσες φωτογραφίες γυναικών έχουν ανταλλάξει και πόσες απο αυτές τις κρατούν στην λίστα τους σε περίπτωση που....) και θέλετε να μου το παίξετε υπεράνω και ας βάλει οτι θελει και ας κάνει οτι θέλει κλπ και δεν μπορώ την καταπίεση, σιγα μη με ρωτάει κλπ και δε τα αντέχω εγώ αυτα κλπ.
    ΟΚ.....ας πουμε λοιπόν οτι ο φίλος σας αρέσκεται στο να φλερτάρει με γυναίκες....και το βράδυ έρχεται πίσω σε εσας....τι θα λέγατε? Δε θα σας πείραζε?

Από αυτά που λέμε αυτό κατάλαβες εσύ? Ο καθένας ότι θέλει διαβάζει τελικά.
    Πρώτων ξέρω τι γίνεται στο φβ αλλά με αυτή τη λογικά φωτογραφίες της μπορούσαν να έχουν κατεβάσει και να τις κοιτάνε και πριν είναι με το φίλο. Αυτή είναι λοιπον μία κουβέντα για το φβ γενικά! και δεύτερων αυτό που λέμε είναι οτι δεν παίζει ρόλο το ντύσιμο. Άμα θέλει ο άλλος να φλερτάρει δεν θα τον καταλάβεις εύκολα. Και δεν είπα ποτέ οτι αυτό θα ήθελα. Απλά συγνώμη αν σε χαλάει αλλά ναι με ενοχλεί πάρα πολύ ο άλλος με την δικαιολογία του θέλω να είμαι σίγουρος κτλ κτλ να επεμβαίνει στην ιδιωτικότητα του. Τώρα αν αυτό το αντιλαμβάνεσαι σαν φιλελευθερισμό ή κάτι άλλο ε δεν μπορώ να βοηθήσω....

Senior Member
    Το προηγουμενο μου post marylia ηταν απαντηση 1-1 στο δικο σου :
    -Προς τους υπόλοιπους
    Αλήθεια τώρα? Εγώ δεν πιστεύω οτι για να υπάρχει εμπιστοσύνη πρέπει να είναι όλα κοινά και ανοιχτά στους 2. Να της έχει εμπιστοσύνη αλλιώς ας το λήξει γιατί άμα δεν εμπιστεύεσαι τον άλλον αργά ή γρήγορα θα γίνει. Τώρα όσο αναφορά το fb άμα η άλλη θέλει να φλερτάρει θα το κάνει και με τον γκόμενο δίπλα της. Το fb έχει πολλές χρήσεις και καλό είναι να μην κάνει αυτοπροβολή ο καθένας απο τις εμπειρίες του και φρικάρει τον θεματοθέτη. Και έδωσε το fb της, so what?
    -Προς το θεματοθέτη
    Άμα σε βάζει σε τέτοιες σκέψεις με το παραμικρό ε τι να σου πω υπάρχουν 2 λυσεις. Ή το ξεχνάς και πας παρακάτω με ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ή ................
    Καθώς βλέπω να μην βλέπεις κάτι το κακό στο facebook, είπα να αναφέρω κατι που συμβαίνει καθολικά και να σε ρωτήσω πως το έβλεπες αν πχ μαθαινες οτι ο συντροφος σου χαζευει φωτογραφιες αλλων γυναικων στο facebook ...αφου ειναι κατι που συμβαινει (εφοσον λες μαλιστα τωρα οτι "ξερεις τι γινεται στο facebook").
    Σε δευτερη φάση είδα πολλους/πολλες να λενε "ε και αν θελει να βαλει κατι προκλητικο? και τι εγινε? δικαιωμα της ειναι"...ωραια λοιπον γιαυτο και εγω ρωτησα...αν στον συντροφο σου αρεσει να προκαλει φλερταρωντας αλλα μετα γυρναει σε εσενα...πως θα σου φαινοταν?
    Οποτε τι εννοεις "ο καθε ενας διαβαζει οτι θελει" ?
    Αν θες να απαντησεις σε αυτα που ρωτησα ευχαριστως να σε ακουσω...αλλιως δεν ειναι λιγο χαζο να σχολιαζεις τις αποψεις μου ΧΩΡΙΣ να παραθετεις τις δικες σου, ποσο μαλλον οταν σε ρωταω με αυτον τον τροπο?
    Δεν εχει αξια να πεις πχ "Τώρα αν αυτό το αντιλαμβάνεσαι σαν φιλελευθερισμό ή κάτι άλλο ε δεν μπορώ να βοηθήσω.... "......καμια απολυτως....ή πες οτι δεν ειναι φιλελευθερισμος για τον ταδε λογο...η ..ξερω γω...μην το λες καθολου....τι αξια εχει σε μια συζητηση να πεις "δε συμφωνω αλλα δε με νοιαζει κιολας να σου εξηγησω γιατι λες βλακιες....αν δε σε νοιαζει και δε μπορεις να βοηθησεις τοτε τι μπαινεις στον κοπο να το σχολιασεις? να'χαμε να λέγαμε τα βλεπω αυτα.
    Η συζητηση και η διαφωνια βασιζεται σε καποιες αρχες αν μη τι αλλο.
    Κλασική χαζομάρα στο ίδιο στυλ ειναι κατ'εμε τα κοκοράκια που πετάγονται παντου και παντα κανοντας μια παράθεση με λογια αλλου και συμπληρωνουν "συμφωνω" ή κατι τετοιο που απλα δειχνει την συμφωνια τους με τον προλαλησαντα.
    Μαζευει κανεις ποντους για το ποιος συμφωνει με ποιον? συζητηση γινεται...αποψεις παραθετουμε. Δεν κραταμε στο τεφτερι ποντους για την καθε ομαδα....αλλα η αναγκη καποιων να πεταχτουν ειναι μεγαλυτερη απο την αναγκη να σκεφτονται.....αυτο γενικα και οχι προσωπικα σε εσενα marylia.

Ωραία αφού θές μια απάντηση που να σε καλύπτει και όχι να χαζοσχολιάζω να σου πω οτι δεν είπα ποτέ ότι είμαι υπέρ του φβ ή οτιδήποτε άλλο αφού δεν έχω καν. Απλά σου λέω (και νομίζω αρκετά κατανοητά) οτι τι σχέση έχει η κοπέλα με το αν της χαζεύουν το προφιλ και όλα αυτά που περιγράφεις? Πες μου δλδ οτι όποιος έχει φβ και σχέση δεν έχει κάνει αντ άσχετους ή που να τους ξέρει λίγο. Μπορεί να μην φλερτάρει αυτό λέω τόση ώρα. Δηλαδή όταν κάποια φοράει κοντό σορτσάκι απαραίτητα φλερτάρει? Και μην αρχίσεις παραδείγματα γνωστών ή γενικά τι μπόρει να ισχύει. Δηλαδή εσύ αν η κοπέλα σου έκανε αυτά που λέει ο φίλος θα την υποψιαζόσουνα? Και τώρα αλήθεια με ρωτάς αν θα με πείραζε? και μαλιστα μένεις και σε αυτό και γράφεις ολοκληρο κατεβατό για το διάλογο. Προφανώς και ναι. Τι σχέση έχει όμως αυτό με αυτά που λέμε?
    Το οτι δεν θεωρω σωστό να ψάχνεις τα πραγματα του άλλου και μια σχέση προυποθετει να τον εμπιστευεσαι βρίσκεις παραλογο?
    Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απ'το να διαφωνήσω έτσι για την εμπειρία. Αυτά πιστεύω. Τώρα αμα θες να πιαστεις απο την καθε λεξη και να μου την λες για τον διαλογο οκ. Αλλά να σου πω την αλήθεια ναι το βρίσκω λίγο προσβλητικό!
    Τεσπα ελπίζω να σε κάλυψα!

Senior Member
    Σε πρώτη φάση θα σε παραπέμψω εδω marylia:
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post449394

Σε δευτερη φάση θα σου έλεγα πως μια κοπέλα με προκλητική εμφάνιση κάνει ακριβώς αυτό...προκαλεί...τι προκαλεί? τους άντρες....τι τους προκαλεί? γενετήσιες ορμες και ένστικτα....πως εκφράζεται αυτό? με τον να την σχολιάζουν και να θέλουν να την προσεγγίσουν. Και θα το κάνουν.
    Εσύ αν κρίνω απο τα λεγόμενα σου δεν βλέπεις κάτι κακό σε αυτό...Εγω δεν θα ήθελα η κοπελα μου να θελει να ειναι κεντρο σχολιασμου και φλερτ.
    Πρόσεξε...δεν γράφω πως δεν θα ήθελα να ειναι.....γράφω πως δεν θα ηθελα να ΘΕΛΕΙ να ειναι ....υπαρχει διαφορά πολύ μεγάλη κατ'εμε και αυτή ειναι η δική μου γνώμη όπως και εσύ έχεις την δική σου.
    Οπότε όπως ακριβως ειπώθηκε οτι "η κοπελα εχει δικαιωμα να ντυθει οπως θελει" (με το οποιο συμφωνω), ας είμαστε τουλάχιστον λιγο ρεαλιστες λέγοντας οτι αν ντυθει προκλητικα (οχι το δικο σου το προκλητικά, εκτος αν σε ελκυει το ίδιο φύλο αλλά προκλητικα προς τους αντρες) τότε θα πρέπει να δεχτεί οτι κάνει ακριβως αυτό...ντύνεται προκλητικά και θα πρέπει να ξέρει οτι βάζει την θέση της στην διαδικασία που περιέγραψα πιο πανω.
    That said σίγουρα μπορεί να φορέσει οτι θέλει και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τις περιορίσει τα θέλω της. Αλλά ας λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.
    Γιαυτό ακριβως σου ανέφερα το παράδειγμα του άντρα που του αρέσει να φλερτάρει. Ακριβως όπως και σε μια γυναίκα θα αρέσει να ντύνεται προκλητικά και αρα να προκαλει τους αντρες, ετσι ακριβως θα μπορουσε και σε εναν αντρα να αρεσει να φλερταρει. Αλλά ενω βλέπω πολλους/πολλες να λενε οτι δεν θα ειχαν προβλημα με μια γυναικα σε σχεση να ντυνεται προκλητικα, θα ηθελα να μαθω την αποψη τους για τον αντρα σε σχεση που προκαλει.

ΥΓ:Το οτι διαφωνούμε και παραθετω την γνώμη μου με πολυ συγκεκριμένο τρόπο σχολιάζοντας τα λεγόμενα σου και αντιπαραθέτωντας εμπεριστατωμένα την δικη μου γνώμη σε αυτα εσύ το χαρακτηρίζεις "προσβλητικό". Επίσης γνώμη σου, και δεν με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο να στην αλλάξω γιατι α)δεν ειναι το θεμα της συζητησης και β)δεν με ενδιαφερει να κερδισω την ευνοια σου καθως μου εισαι παντελως αγνωστη.
    Το οτι μάλιστα λες πως "σχολιάζω την κάθε σου λέξη".....δε καταλαβαίνω τι ακριβως σημαίνει ειλικρινά...διακρίνω μια ενόχληση απο μεριας σου αλλά....αν δε θες να σχολιάζουμε κάτι που γράφεις, γιατι να το διαβάσουμε? και αν δε θες να το διαβάσουμε γιατι το γράφεις? Εγώ μιλάω γιατί θεωρώ οτι αυτό που λέω έχει κάποια αξία, σίγουρα προσωπική, και είμαι διατεθημένος πάντα να συζητησω για τις αποψεις μου. Αν εσυ γραφεις μονο για να γραψεις και θεωρεις το να σχολιάζουν αυτα που γραφεις "προσβλητικό" τότε .......μην γράφεις....?
    Είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευγενικός απεναντι σου και θεωρώ τον χαρακτηρισμό σου "προσβλητικός" το λιγότερο αβάσιμο και αστείο. Αυτά περί ικανότητας συζήτησης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Σε δευτερη φάση θα σου έλεγα πως μια κοπέλα με προκλητική εμφάνιση κάνει ακριβώς αυτό...προκαλεί...τι προκαλεί? τους άντρες....τι τους προκαλεί? γενετήσιες ορμες και ένστικτα....πως εκφράζεται αυτό? με τον να την σχολιάζουν και να θέλουν να την προσεγγίσουν. Και θα το κάνουν.
    Βεβαια αυτο που εσυ μπορει να θεωρεις προκλητικο ντυσιμο , μπορει καποιος αλλος να το εκλαμβανει σαν φυσιολογικο.
    Καπου στην αρχη αυτου του thread υπαρχει μια εικονα γυναικας με τσαντορ . Σε πολλα απο αυτα τα κρατη , οπου επιβαλλεται η γυναικα να ντυνεται ετσι , οποιοδηποτε αλλο ντυσιμο θεωρειται προκλητικο , ακομα και το να βγαινουν γυναικες με αυτες τις ενδυμασιες εξω απο το σπιτι χωρις συνοδεια αντρα θεωρειται προκλητικο , και αν τυχει και καποια απο αυτες τις γυναικες να βιαστει θεωρειται υπευθυνη αυτη . Και γιατι θεωρειται αυτη υπεθυνη? Eπειδη καποιοι αντρες νομοθετες εκριναν οτι προκαλει με το να κυκλοφορει εκτος σπιτιου.
    Και θα μου πεις οτι αυτο που λεω ειναι ασχετο με το θεμα , αλλα δεν ειναι. Ειναι το ιδιο συστημα πεποιθησεων απλα στην πιο ελαφρια του μορφη.
    Πιστευω πως αυτο ξεκιναει ακριβως επειδη καποιοι δεν σεβονται το δικαιωμα ενος ατομου να καθοριζει μονο του οτι τον αφορα , οπως το ντυσιμο , τι δουλεια θα κανει , αν θα βγει , που θα παει κλπ.
    Last edited by betelgeuse; 05-08-2013 at 05:07.

Senior Member
    Ναι σύμφωνω betelgeuse, αλλά μην ξεχνάς πως αυτό που λες στην πρώτη σου φράση δεν απευθύνεται σε εμένα....απευθύνεται σε όλους και μάλιστα και σε εσένα!
    Καθώς ούτε εγώ αλλά ούτε και εσύ ορίζουμε τα "πρότυπα" αλλά όλοι μαζί σαν κοινωνία.
    Ακριβώς όπως πχ ανα τα χρόνια το "αποδεκτό" μήκος της φούστας όλο και κόντενε. Θεωρώ οπότε πως οτιδήποτε έγραψα παραπανω αφορά το φύλο στο οποίο ανήκω και πιο σημαντικά, την κοινωνία στην οποία ζω.
    Γιαυτό το post εκείνο με τις μουσουλμάνες στο παρον thread το θεωρώ τελείως offtopic καθώς δεν ζουμε σε μια τέτοια κοινωνία.
    Οπότε ελπίζω να μην νομίζεις οτι εγραψα κάτι έχοντας στο μυαλό οτι το "αποδεκτό" για εμενα ειναι το τσαντορ που ανέφερες. Άντρας είμαι, ζω στην Ελλάδα και το ημερολόγιο γράφει 2013 και βάση αυτών λέω οτι λέω. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιούμε παραδείγματα απο άλλες εποχές άλλες κοινωνίες κλπκλπ για να στηρίξουμε την γνώμη μας. Κατ'εμε είναι όπως είπα παραπλανηση της συζήτησης. (γνωστό και ως chewbacca defense για αυτους που παρακολουθουν το south park)

Για χάρην όμως διευκρίνησης θα σου πω οτι τα πολύ στενά σορτς (αφου αυτό ήταν το ρούχο στην συζήτηση) απο το άτομο που άνοιξε το θεμα αφέθηκε να εννοηθεί πως ήταν προκλητικό, και μάλιστα επιβεβαιώθηκε και απο άλλους που έκαναν σχόλια στο ίδιο υφος (διαφωνώντας όμως με το αν θα επρεπε να υπαρχει πρόβλημα κλπ). Και στο κάτω κάτω δεν είναι "αποψη μου" αυτο που έγραψα....τα κοντα στενα σορτς στις γυναίκες όπως και κάθε άλλο μικρού μεγέθους και στενου σχήματος ρούχο, ειναι προκλητικά και τραβούν το βλέμματα των αντρων.
    Το θεωρώ άδικο για την συζήτηση να πρέπει να δικαιολογήσω το αν συμβαίνει αυτό η όχι. Άντρες έχετε "ολες σας" τριγυρω...ρωτήστε τους και μην χρησιμοποιείτε εμένα σαν αποδιοπομπαίο τράγο και πάλι.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast