Δεν με σεβεται... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 94
    Senior Member
    Ναι συμφωνω οτι ειναι κοινωνικο θεμα , αλλα οχι μονο .
    Στην Ελλαδα του σημερα ( στην οποια δεν ζω , αλλα δεν νομιζω να αλλαξε κατι τα τελευταια 3 χρονια) ) , υπαρχουν διαφορες αποψεις για αυτο το θεμα αναλογα με την καταγωγη την ηλικια και τον χαρακτηρα του καθενος.
    Ουτε υπαρχει ενα καθαρο πλαισιο για αυτο , αποδεκτο απο ολους.
    Ενας αντρας ζηλιαρης , βρισκει οτι κανει η κοπελα του προκλητικο , απλα και μονο επειδη ειναι ετσι ο χαρακτηρας του , δεν συμφωνει ολη η κοινωνια μαζι του.

Senior Member
    Ναι αλλά.....δεν έκανα καμία τέτοια γενίκευση betelgeuse. Ανέφερα δυο πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα:
    1)η γυναικα που ντυνεται προκλητικα.
    2)ο αντρας που συμπεριφερεται προκλητικα.
    Γιατί μου το γυρίζεις λες και μιλησα για το τι κανει "ο ζηλιαρης αντρας" ?
    Δεν μίλησα ποτε για το τι κανει γενικα ο ζηλιαρης αντρας και η ζηλιαρα γυναικα....
    Η αποψη μου ειναι ξεκαθαρη....αν μια γυναικα ντυνεται προκλητικα προκαλει και λογικο ειναι ο αντρας να ζηλευει. Θεωρώ πως το αντίστοιχο συμβαινει και για τις γυναικες με το παράδειγμα μου Νο2 στο οποιο ακόμα εκκρεμει σχολιασμός και τοποθέτηση.

Πρώτων δεν υπαρχει καμια ενοχληση,προφανως γραφε οτι θες.
    Δευτερων εχω διαφωνια σε συγκεκριμενα σημεια και δεν θεωρω οτι ειναι οτι επειδη ειμαι γυναικα και ψαχνω αποδιοπομπαιο τραγο για να βγαλω τα σπασμενα μου, αλλα προσωπικες μου αποψεις σαν ανθρωπος.
    Εχω αντρες φιλους και βλεπω και τι κανουν και κυριως πως σχολιαζουν. Οι ενστασεις μου ειναι πολυ συγκεκριμενες και οχι εναντια στο συστημα αξιων της σημερινης κοινωνιας, πως λειτουργουν οι αντρες ή οτιδηποτε αλλο.
    Πιστευω λοιπον οτι το να εισαι με καποιον και να τον υποψιαζεσαι εχει να κανει με την εμπιστοσυνη που του εχεις. Αμα δεν τους εχεις καλυτερα για σενα να γλυτώσεις την ταλαιπωρια και να φύγεις απο τη σχεση. Κινησεις οπως ελεγχω ποιους κανει φιλους κτλ κτλ εσενα χαλανε στην τελικη και δεν ειναι ωραιες. Επισημαινω: Προσωπικη μου αποψη!!!! Τώρα για το ντυσιμο. Καλοκαιρι και σορτσακι? μμμ ναι πολυ προκλητικο μου ακουγεται. Σχετικα με το ντυσιμο θεωρω οτι εχει να κανει ο τροπος μια κοπελας και οχι αποκλειστικα και μονο το ντυσιμο. Και απαξ και την γνωρισε ετσι γιατι εχει την απαιτηση να αλλαξει? Επειδη την κοιτανε αντρες? Αυτο μπορει να το προκαλεσει κ με μπουρκα αμα θελει. Ναι το καταλαβαινω οτι πολυ προκλητικο ντυσιμο σε κοιτανε καποιοι γιατι καποια συγκεκριμενα σημεια χτυπανε σε συγκεκριμενες βιολογικες αντιδρασεις ενος αντρα αλλα το καλοκαιρι με την ιδια λογικη μην βγεις και στην παραλια. Αν τωρα ενοχλει τον φιλο ο τροπος της καλυτερα να το σκεφτει τι θελει να κανει γιατι εκει υπαρχει προβλημα και θα εχουν σιγουρα προβληματα και στο μελλον. Α και προφανως οταν ελεγε προκλητικο εννοουσα στα ματια ενος αντρα οχι μιας γυναικας!

Senior Member
    Τομχετ , δεν με επιασες . Ειπες οτι μιλαμε για την κοινωνια στην οποια ζουμε σημερα και ειπα οτι δεν υπαρχει κατι γενικα αποδεκτο απο ολους. Το παραδειγμα του ζηλιαρη ηταν ακριβως για να δειξω οτι ειναι υποκειμενικο.

Η αποψη σου ειναι ξεκαθαρη , οπως και η δικη μου.
    Η γυναικα ντυνεται οπως θελει , χωρις να σημαινει οτι θελει προκαλεσει( το τι σημαινει προκαλει εξηγησα πιο πανω , οτι δεν ειναι ξεκαθαρο ). Δεν βρισκω λογικο το να ζηλευει ο αντρας λογω του ντυσιματος της , αλλα αν αυτο συμβαινει καλυτερα να την αφηνει στην ησυχια της και να βρισκει καποια αλλη με την οποια μπορει και να συμφωνουν.

Senior Member
    Ώραία όλα αυτά κορίτσια...συμφωνώ και εγώ μαζί σας και δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε και το ξαναλέτε το "αν τον ενοχλεί καλύτερα να βρει μια άλλη" κλπ...δεν έχει διαφωνησει ΚΑΝΕΙΣ απολύτως μέχρι τώρα στην συζήτηση αυτή στις 6 τις σελίδες. Γιατί λέμε τα ίδια όμως?

Betelgeuse σαν άντρας σου εξήγησα γιατί είναι λογικό κατεμε να ντύνεται ενοχλουνται αρκετοι άντρες οταν μια γυναικα ντυνεται προκλητικά. Γιατί αναλογα με την συμπεριφορά ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (και ΟΧΙ του αντρα/φιλου τους κλπ) θα προκαλεσει την αντιδραση αλλων αντρων και αν πχ η γυναικα εκεινη ΘΕΛΕΙ να το κανει αυτο....τοτε ναι το βρισκω ακρως ενοχλητικο...και νΑΙΑΙΑΙΙΑιαιαιαιαια αν με ενοχλει θα φύγω...μην λεμε τα ίδια. Δεν μιλησα ποτε για το τι θα επρεπε να κανει καποιος/α "μετα" ,...ειναι για εμενα αυτονόητο.
    Εξακολουθείτε να μην απαντάτε στο ερώτημα μου όμως που ειναι ξεκάθαρη ερώτηση προς εσας πλεον.
    Αν ο φιλος/αντρας σας αρεσκόταν στο να φλερταρει με γυναικες γιατι του boostarei το εγω του ακριβως οπως boostarei το εγω μιας γυναικας το να ντυνεται προκλητικα και να την κοιτανε οι αντρες. Πως θα σας φαινόταν....
    Μέχρι τώρα μάλλον πιστεύεται οτι ειναι ρητορική η ερωτηση μου αυτή και δεν απαντάτε...δεν ξέρω γιατί ομως...ΔΕΝ ειναι ρητορική. Στην χειρότερη πείτε οτι δεν θέλετε να απαντήσετε γιατί και εγώ έχοντας κάνει την ίδια αυτή ερώτηση 3-4 φορές πλέον έχω αρχήσει να εκνευρίζομαι που με γράφετε κανονικά και έχω κάθε λογο να λεω πλεον οτι δεν ειναι ευγενικό απο μεριας σας.

ΥΓ: και btw το θεωρώ ιδιαίτερα φρονιμο απο μεριάς μου το οτι δεν σας έχω θέσει θέμα αμφισβήτησης του λόγου που μια γυναίκα ντύνεται στολίζεται κλπκλπ. Γιατί είναι σίγουρα θέμα taboo. Αλλά μην νομίζεται παράλληλα οτι δεν υπάρχει στον αέρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Αν ο φιλος/αντρας σας αρεσκόταν στο να φλερταρει με γυναικες γιατι του boostarei το εγω του ακριβως οπως boostarei το εγω μιας γυναικας το να ντυνεται προκλητικα και να την κοιτανε οι αντρες. Πως θα σας φαινόταν....
    Το θεμα του φλερτ ειναι αλλο. Εγω προσωπικα δεν θεωρω κακο το να φλερταρει κανεις που και που , ακομα και αν βρισκεται σε σχεση , ειδικα σε μακροχρονια νομιζω ειναι λογικο να συμβει καποια στιγμη..
    Το προβλημα για μενα θα ηταν , αν αυτος ηταν αυτοσκοπος του ή αν προχωρουσε και περα απο το φλερτ σε κατι παραπανω.

Και αφου μιλαμε και επι προσωπικου , ο συντροφος μου τυχαινει να ειναι αρκετα σεξυ ,εξυπνος και ευγενικος και εξ αιτιας αυτου πολλες γυναικες τον φλερταρουν , και οχι μονο δεν με ενοχλει αλλα το διασκεδαζω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post

ΥΓ: και btw το θεωρώ ιδιαίτερα φρονιμο απο μεριάς μου το οτι δεν σας έχω θέσει θέμα αμφισβήτησης του λόγου που μια γυναίκα ντύνεται στολίζεται κλπκλπ. Γιατί είναι σίγουρα θέμα taboo. Αλλά μην νομίζεται παράλληλα οτι δεν υπάρχει στον αέρα.
    Μα δεν υπαρχει ενας και μονο λογος για αυτο , ουτε νομιζω ειναι θεμα ταμπου.

Οκ προφανως και θα μας ενοχλούσε. Στην παρομοίωση σου διαφωνω. Δεν είναι το ίδιο γιατι όπως προειπε ο Betelgeuse το ντύσιμο δεν είναι και τοσο υποκειμενικο. Επίσης η όλη συζήτηση εχει να κανει με το θεμα που μπηκε εξαρχης. Οχι γενικα για το τι θεωρειτε προκλητικο ντυσιμο.
    Μια γυναικα που θελει να επιβεβαιωνεται ειναι το ιδιο με εναν αντρα που θελει να επιβεβαιωνεται. Η ολη διαφωνια ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις ο τροπος μετραει. Ο προκλιτικος τροπος στην γυναικα και ο προκλητικος τροπος στον ανδρα. Εχεις κανει την ιδια ερωτηση και παλι, Τι περιμενεις να ακουσεις? Οχι δεν με ενοχλει ας παει να κανει οτι θελει, εγω θα τον περιμενω?? Προφανως και θα με ενοχλουσε (φανταζομαι καθε κοπελα) απο τη στιγμη που μου αρεσει ο αλλος. Ο ερωτας ειναι λιγο κτητικο συναισθημα και αυτη ειναι και η εννοια του. Απλα αυτο που σου λεμε η μονη διαφωνια ειναι αυτη με το ντυσιμο. Οχι οτι μπορει η αλλη να μην θελει να φλερταρει κτλ κτλ. Δεν την ξερω για να εχω αποψη. Δεν θεωρω οτι ενα σορτσακι σημαινει κατι. Το ντυσιμο ειναι προσωπικο γουστο. Το να εχει αναγκη ο αλλος να αρεσει τη στιγμη που ειναι μαζι μου ναι με ενοχλει.
    Τωρα καταλαβαινω την ενσταση σου. Το ντυσιμο το εξτρεμε προκλητικο εχει μια δοση απο αυτο που λες αλλα εξαρταται απο το τι φοραει. Τεσπα δεν ειναι ενδυματολογικη συζητηση αλλα νομιζω απαντησα στην ερωτηση σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Το θεμα του φλερτ ειναι αλλο. Εγω προσωπικα δεν θεωρω κακο το να φλερταρει κανεις που και που , ακομα και αν βρισκεται σε σχεση , ειδικα σε μακροχρονια νομιζω ειναι λογικο να συμβει καποια στιγμη..
    Το προβλημα για μενα θα ηταν , αν αυτος ηταν αυτοσκοπος του ή αν προχωρουσε και περα απο το φλερτ σε κατι παραπανω.

Και αφου μιλαμε και επι προσωπικου , ο συντροφος μου τυχαινει να ειναι αρκετα σεξυ ,εξυπνος και ευγενικος και εξ αιτιας αυτου πολλες γυναικες τον φλερταρουν , και οχι μονο δεν με ενοχλει αλλα το διασκεδαζω .
    ΟΚ ομολογώ οτι μια του κλέφτη δυο του κλέφτη κλπ...
    Ρώτησα τόσες φορές και την τελευταία και φαρμακερή που έτυχε να απαντήσει κάποιος δεν έγραψα ολόκληρο το ερώτημα...:P ...γιατί αρχικά είχα διευκρινήσει οτι "φλερταρει αλλα μετά έρχεται πίσω σε εσένα" οπότε πιστευώ οτι σε καλύπτω με αυτό....
    Σε δευτερη φάση ημουν συγκεκριμένος για το αν θα το δεχόσουν να το επιδίωκε εκείνος και οχι να του την πέφτουν διάφορες. Έχει διαφορά πιστεύω. Η διαφορά για μένα ειναι στο οτι αν το επιδιώκει κάποιος προφανώς ψάχνει να καλύψει ΔΙΚΗ του ανάγκη και δεν θα έπρεπε να ειναι υπολογος αν πχ ειναι εμφανίσιμος οπότε τον προσεγγίζουν άλλοι.

Θεωρώ το θέμα της εμφάνισης taboo γιατί είμαι σίγουρος πως οι περισσότερες γυναίκες οταν ερωτηθούν θα πουν οτι ντύνονται στολίζονται κλπ γιατί νιώθουν εκείνες καλά. Εγώ πιστεύω οτι νιώθουν καλά με το να τις θεωρούν όμορφες. Και το "προκλητικά" είναι προέκταση αυτου καθότι τραβά ακόμα περισσότερα βλέματα.
    Όπως επίσης οι γυναίκες θα ισχυριστούν οτι το γυναικείο σώμα είναι "ωραιο" κλπκλπκλπ και οτι αν οι άντρες το βλέπουν προκλητικά είναι λιγουρια. Όταν ξέρεις πχ οτι το γυναικείο στήθος είναι προκλητικό για τους άντρες και εσύ το επιδεικνύεις γιατί για εσένα υπάρχει το "ειναι ωραίο και μου αρεσει να το δειχνω ασχετα απο το αν οι αλλοι το βλεπουν και θελουν να το ζουμπήξουν" ε...τότε θα έπρεπε να σκεφτείς οτι δεν είσαι μονος σου στον πλανήτη, καθώς υπάρχει το 100% του πλυθησμού των αντρών που given the chance θα ήθελαν να κάνουν ακριβως αυτό γιατί ειναι στην φύση τους.
    Και για να προλάβω και πάλι τις κυρίες που θα έχουν σπεύσει ήδη να κανουν login να μου την πουν, θα θυμήσω οτι το θέμα εδω είναι η προκλητική εμφάνιση και ΟΧΙ τα ράσα ή το παντελονάκι σας ή η φουστίτσα σας κλπ.

Σίγουρα είναι όπως θες να το παρουσιάσεις στην ευχέρεια του καθενος και ΜΟΝΟ, να ορίσει τι ειναι προκλητικό και συμφωνώ απόλυτα με το οτι αν εσυ θες να κανεις κατι, τότε πήγαινε και κάντο, δεν θα έπρεπε να περιορίζεσαι απο κανεναν. Αλλά αν εγώ είμαι γυναίκα και γουστάρω να βγώ γυμνή στο σύνταγμα και πω τους άλλους λιγούριδες αν με κοιτάνε και τους τρέχουν τα σάλια ενώ εγώ πιστευω πως ειμαι απλα "κατι ομορφο, κατι ωραιο", τότε....καταλαβαίνεις που το παώ...θα έπρεπε να κατέβω λίγο απο τα κυβικα μου γιατί η γνώμη μου δεν ειναι απαραίτητα και ο νόμος του σύμπαντος.

Όπως λοιπόν εσύ εσύ εσύ και εσύ δε θα θεωρήσεις το string προκλητικό και εγώ θα το θεωρήσω....έτσι λοιπον υπάρχουν και οι δύο απόψεις. Και ναιαιαιαιιαιαιαιαιαι για να μην ακουσω πάλι τα ίδια, αν ποτέ βρεθώ με κάποια που αρέσει να κυκλοφορεί με string "γιατι ειναι καλοκαίρι" δε θα της πω να παει να βαλει κατι πανω της...θα φυγω ΕΓΩ! ημαρτον με το "δεν εχει το δικαιωμα να την ελεγχει κλπ". Κανεις δεν αμφισβητησε την ελευθερια κανενος ούτε καν νομίζω το παιδί που άνοιξε το thread.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marylia View Post
    Οχι δεν με ενοχλει ας παει να κανει οτι θελει, εγω θα τον περιμενω?? Προφανως και θα με ενοχλουσε (φανταζομαι καθε κοπελα) απο τη στιγμη που μου αρεσει ο αλλος. Ο ερωτας ειναι λιγο κτητικο συναισθημα και αυτη ειναι και η εννοια του.
    Όπως βλέπεις μέχρι αν δώσει την διευκρίνηση που ζήτησα η betelgeuse, δεν συμμερίζεται την άποψη σου :P
    Εγώ πάντως συμφωνώ μαζί σου....
    Δεν είναι ενδυματολογική η συζήτηση...
    Απλά το προφανές για εμένα είναι πως το παιδί που άνοιξε το thread αυτό θα νιώθει οτι με το να ζητάει η κοπέλα του προσοχή απο άλλους (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ και οχι σιγουρα) δεν ειναι κατι που τον κανει να νιωθει ανετα. Οπότε γιαυτό έφερα αυτό το παράδειγμα...γιατί θεωρώ πως αντίστοιχα αν ο φιλος σου πχ marylia αναζητούσε ο ίδιος την προσοχή των αλλων γυναικων και ας γυρνούσε μετά το βράδυ σε εσένα....θεωρώ οτι θα σε ενοχλουσε εξίσου καθώς θα ένιωθες οτι του λείπει κάτι που δεν του καλύπτεις.
    Απλά δεν μπορώ να φέρω το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ παράδειγμα για τους άντρες...τι να ελεγα? αν έβγαινε ο φιλος σου προκλητικά ντυμένος???
    Γιαυτό σου έφερα ένα σενάριο στο οποιο ένας αντρας αναζητά την προσοχή ΑΛΛΩΝ γυναικων ενώ ειναι ήδη σε σχέση ΧΩΡΙΣ ομως να ειναι κατι σοβαρό αυτό...δεν είπα οτι κοιμάται με άλλες κλπ...ξεκαθάρησα οτι γυρνάει σε εσένα ακριβως για να καλύψω το ενδεχόμενο των απαντήσεων όπως "αν ειναι να εισαι ανασφαλής κλπ και δεν αντεχεις η κοπελα σου να ντυνεται προκλητικα ενω σου δειχνει οτι δεν υπαρχει προβλημα γιατι γυρναει σε εσενα πισω το βραδυ" κλπ....

Δηλαδή εσυ οταν κοιτας το καθρεφτη δεν θες να σου αρεσει ο εαυτος σου? Επισης ολο αυτο με το προκλητικο ντυσιμο σου λεμε μια αποψηκαι νομιζω ακομα και αν δεν εισαι γυναικα θα επρεπε να την σεβεσαι και θεωρω οτι πας τελειως αλλου το θεμα! Οι απαντησεις δεν ηταν τοσο για κατι γενικο οσο για το θεμα που ανοιξε εδω. Δεν μιλησε κανεις τοσο απολυτα και παλι το πας στις γυναικες αντρες το θεμα! Εισαι υπερβολικος νομιζω!

Senior Member
    Marylia μα τη παναγιά είναι αδύνατο να συνενοηθώ μαζί σου....
    Θα διακόψω την συζήτηση μαζί σου εδώ καθότι βλέπω να συνεχίζεις στο τροπάριο του "πρεπει να την σεβεσαι", "εισαι υπερβολικός" κλπ...
    Θα αναγκαστώ και ΠΑΛΙ για πολλοστή φορά να σου απαριθμίσω:
    1)Τι είπα που έδειξε έλλειψη σεβασμού? απολυτως τίποτα..είμαι υπερβολικά ευγενικός ειδικά για άτομο που μολις χαρακτήρισες προσβλητικό και δεν κάνω κρίσεις πάνω στις απόψεις σου αλλά παραθέτω τις δικές μου και συζηταω...αν θεωρείς οτι το εκανα σε παρακαλώ παρα πολύ παρέθεσε το σημείο που το έκανα...αλλιως ειναι απλά στο μυαλό σου και θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις.
    2)Σε είπα παράλογη? σε είπα τρελή? τίποτα απο όλα αυτά...συζητηση κανω αλλά αν ειναι οι απόψεις μου για εσένα α)υπερβολικές β)το πανε αλλου το θεμα (συγγνωμη κιολας!) γ)απολυτες (ενω οι δικες σου η του οποιουδηποτε αλλου οχι) τότε καλύτερα να μη λέει κανένας τίποτα.

Δεν έκανα κανέναν χαρακτηρισμό για εσένα αλλά βλέπω οτι συνεχίζεις εσύ να κάνει για εμένα ΑΒΕΡΤΑ χωρις μαλιστα να εξηγεις το λογο....αυτός ειναι ο σκοπος σε μια συζητηση για εσενα? Να αποδείξεις οτι εσυ εχεις δικιο και ο αλλος λαθος η να πεις την γνωμη σου? Να κρίνεις τον άλλο προσβλητικο, υπερβολικο, παραπλανητικό....αλλα παρόλαυτα εκείνος να ειναι το μαυρο πρόβατο στην συζητηση? Ή να πεις αυτό που ΕΣΥ πιστεύεις...
    Διάβασε το τελευταιο post που έκανες και δες ποιος δεν είναι διατεθιμένος να δεχτεί την γνώμη του άλλου καθως έγραψες ΜΟΛΙΣ 5 προτάσεις και οι 5 σου ήταν καθαρά προσωπικές για το "πως ειμαι εγω" και καμία για κάποια άποψη σου πάνω στο θεμα προς συζητηση.

Με αναγκάζεις συνεχως να δικαιολογώ τις απόψεις μου απέναντι στα "σιγα μην ειναι ετσι", "ετσι νομιζεις", "δε παιζει ρολο" κλπ σου και οχι σε επιχειρηματα σου. Δεν υπαρχει βαση για συζητηση με αυτον τον τροπο.

Λυπάμαι πολύ που στην ελληνική παιδεία δεν υπήρχε ποτέ κάποιο μάθημα να διδάσκει βασικούς κανόνες συζήτησης όπως αντίστοιχα τα debate groups στο αμερικα.
    Last edited by Tomhet; 03-08-2013 at 17:44.

Συγνώμη υπάρχει κατι να έχω κατι προσωπικό μαζι σου? Σε ξέρω? Αμα θες να σταματησεις την κουβεντα δικαιωμα σου. Επαναλαμβάνομαι στα σημεία που θεωρώ οτι αυτά χρησιμοποιείς και ξαναρωτάς και εσυ. Ελλειψη σεβασμού δεν είπα τίποτα, εννοούσα για την γνώμη όχι σαν ατομο συγκεκριμενα. Εσυ ελεγες για το ρωταω κατι δεν μου απαντατε και τα ειχες παρει. Ναι θεωρω οτι η κεντρικη σου διαφωνία ήταν κατι το οποίο δεν έλεγα γι'αυτο εκεινη τη στιγμη. Όλο το παραπανω ποστ σου δηλαδη σου φαινεται οκ? Κυρίως η παραγραφος στο τελος! Για διαβασε το ξανα λιγακι και αν σου το γραφανε δεν θα ειχες λογο να θυμωσεις?
    Μπορει καποια να τα παιρνω προσωπικα και να μην επρεπε. Αλλα και εσυ το κανεις! Θελω να κατεβασουμε τονους γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να κανουμε ονλινε τσακωμο!
    Περα απο καποια που δεν μπορω να σου πω οτι δεν με πειραζουν οπως την τελευταια παραγραφο σου αλλα αμα θες αλλη απαντηση διατυπωσε αλλιως την ερωτηση σου να καταλαβω just τι εννοεις!

Συγνώμη υπάρχει κατι να έχω κατι προσωπικό μαζι σου? Σε ξέρω? Αμα θες να σταματησεις την κουβεντα δικαιωμα σου. Επαναλαμβάνομαι στα σημεία που θεωρώ οτι αυτά χρησιμοποιείς και ξαναρωτάς και εσυ. Ελλειψη σεβασμού δεν είπα τίποτα, εννοούσα για την γνώμη όχι σαν ατομο συγκεκριμενα. Εσυ ελεγες για το ρωταω κατι δεν μου απαντατε και τα ειχες παρει. Ναι θεωρω οτι η κεντρικη σου διαφωνία ήταν κατι το οποίο δεν έλεγα γι'αυτο εκεινη τη στιγμη. Όλο το παραπανω ποστ σου δηλαδη σου φαινεται οκ? Κυρίως η παραγραφος στο τελος! Για διαβασε το ξανα λιγακι και αν σου το γραφανε δεν θα ειχες λογο να θυμωσεις?
    Μπορει καποια να τα παιρνω προσωπικα και να μην επρεπε. Αλλα και εσυ το κανεις! Θελω να κατεβασουμε τονους γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να κανουμε ονλινε τσακωμο!
    Περα απο καποια που δεν μπορω να σου πω οτι δεν με πειραζουν οπως την τελευταια παραγραφο σου αλλα αμα θες αλλη απαντηση διατυπωσε αλλιως την ερωτηση σου να καταλαβω just τι εννοεις!

Junior Member
    Γεια σε ολους θα ηθελα κι εγω να πω τη γνωμη μου!
    Η αληθεια ειναι οτι το κοντο σορτσακι δεν παει να πει απολυτα οτι θελει να τον απατησει ή να προκαλεσει.Απο τη στιγμη ομως που το παιδι λεει οτι δεν το φορουσε και γενικα δεν ντυνεται προκλητικα?
    Η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες ντυνονται για να αρεσουν,και οσες λενε οτι το κανουν για να νιωθουν αυτες ωραια δεν ειναι απολυτα η αληθεια.Διοτι μπορεις να ντυθεις ωραια και νιωθεις ωραια χωρις να δειχνεις πολλα.Επισης βεβαια μπορει καποια να φοραει μπουρκα που λεει ο λογος ομως να φερεται πολυ προκλητικα.Δεν ξερω τι ισχυει για τη συγκεκριμενη κοπελα,αλλα οταν καποια ειναι ερωτευμενη με καποιον (δεν μιλαω για αγαπη) συνηθως δεν τη νοιαζει να ντυθει προκλητικα,γιατι κακα τα ψεμματα οι περισσοτερες απο μας ντυθνονται ετσι για να βρουν γκομενο ή απο ανασφαλεια.Βασικα απο τη στιγμη που τον πειραξε το ντυσιμο της δεν θα επρεπε μετα αυτη να του πει ξερεις μου το λερωσες κιολας και εγω θα το βαλω ετσι κι αλλιως.Αυτο δεν δειχνει σεβασμο και ειναι δειγμα οτι οντως τον παιζει.Φυσικα οπως θελει θα ντυθει αλλα απο τη στιγμη που ο αλλος πειραχτηκε θα πρεπει να ειναι πιο ευγενικη μαζι του,γιατι στο κατω κατω η ζηλεια ειναι λογικο να υπαρχει μεσα σε μια σχεση (στα φυσιολογικα ορια παντα)
    Επισης για ποσο κοντο μιλαμε?απο αυτα που ειναι πολυ πολυ κοντα που ισα ισα καλυπτουν τα οπισθια ή αυτα π.χ που φτανουν μεχρι τη μεση του ποδιου(απο το γονατο και πανω)?
    Οσο για το φεησμπουκ αμα η συγκεκριμενη κοπελα εχει προκλητικες φωτογραφιες μαλλον ειναι υποπτο και λογικο να εχεις υποψιες για οποιο προσθετει σαν φιλο της.
    Αν σου εχει δωσει κι αλλα δικαιωματα να αμφιβαλεις για την αξιοπιστια της καλυτερα να την αφησεις.
    Τα παραπανω ειναι η γνωμη μου ελπιζω να μην με παρεξηγησετε.(Να σημειωσω οτι ειμαι 22 και δεν ειχα ποτε μου σχεση,μιλαω εκ πειρας αλλων και προσωπικης μου παντα αποψης)
    Αυτα ελπιζω να βοηθησα!!!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast