Δεν με σεβεται... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 94
    E άμα είναι να ζηλεύεις τόσο πολύ μήπως να το ξανασκεφτείς?

Senior Member
    Ηθελα να προσθέσω κάτι σχετικα με το ντυσιμο, αλλα με προλαβες. Για να το δουμε σφαιρικα το θέμα, γνώμη πανω στο ντύσιμό της μπορεις να εχεις σε περίπτωση που εχει να κανει με την δουλεια σου (οπως αυτο που περιέγραψες), και για ενδεχόμενη συνάντηση με συγγενείς. Εκει το ντυσιμο της εχει αμεσο αντίκτυπο σε σενα. Αυτο που σου ζήτησε εκεινη, επρεπε να το σεβαστεις οντως, γιατι θα την εφερνες σε δυσκολη θεση ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. Η δικη της περιπτωση ομως δεν ειναι τέτοια. Διακοπές θα πηγαινε το κορίτσι. Εκει η απαιτηση σου ειναι παραλογη και δεν ειναι υποχρεωμένη να τη σεβαστει.

- Μα ειναι η σχεση μου, μπορει να εχω γνωμη σε ότι την αφορά. - ΟΧΙ!
    - Αφου βλεπει οτι με ενοχλει, δεν θα επρεπε να το κανει; - ΟΧΙ!
    - Οταν εισαι σε σχεση δεν μπορεις να φορας μινι. - ΟΧΙ!
    - Οταν φορας μινι το κανεις για να δειχνεις τον κωλο σου. - Οχι παντα

Αν εβλεπα μια με φουστα πανω απο το γονατο και μια με μινι (να μου αρεσουν και οι δυο), θα πηγαινα σε εκεινη που το βλέμμα της και η συμπεριφορα της θα με καλουσε. Και ξερεις ποια μπορει να ειναι αυτη; Εκεινη που ο δικος της την επρηζε για ασημαντο λογο πριν παει διακοπες ;-)

Senior Member
    Α δεν σταματας να κανεις κατι που ενοχλει τον συντροφο σου η τουλαχιστον να το μειωσεις ενα βαθμο ως ενδειξη οτι οριστε κανω μια παραχωρηση για σενα?

Τοσο υπερβολικος ειμαι?

Για το τελευταιο κομματι εχεις δικιο ναι δεν μπορω να πω κατι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pandemonium View Post
    Α δεν σταματας να κανεις κατι που ενοχλει τον συντροφο σου η τουλαχιστον να το μειωσεις ενα βαθμο ως ενδειξη οτι οριστε κανω μια παραχωρηση για σενα?
    Αναλογα τι ειναι αυτο. Σημερα μπορει να ειναι το σορτσακι, αυριο κατι άλλο, με αυξητικές τάσεις παραλογισμου. Σου ευχομαι να μεινεις στο επιπεδο με το σορτσακι και να μη ζητήσεις τίποτα άλλο παραλογο. Αν ψαξεις στα διάφορα φορουμς σχεσεων, θα διαβασεις πολλες κοπέλες που μπαινουν και γράφουν για τα καψονια που τους κανουν οι σχεσεις τους, με απαγορευσεις κλπ, και δυστυχως πολλα απο αυτα τα ανέχονται. Δεν λεω πως εισαι απο αυτους, αλλα διάβασε, και στην περιπτωση που καποια στιγμη σου βγει να κανεις κατι απο αυτα, προσπάθησε να τα αποφυγεις. Επισης, το οτι κανεις μια υποχωρηση εσυ για τον άλλον, δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωμενος να την κανει κι εκείνος για σένα.

Γενικα να θυμασαι οτι δεν υπαρχει η εννοια "Αφηνω". Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει ο,τι θελει. Οταν μπαινει σε μια διαδικασία (σχεση) να μοιράζεται ενας μερος (προσεξε, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ) της ζωης του με καποιον άλλο, αντιλαμβανεται οτι σε μερικα ευλογα πραγματα θα να κανει υποχωρήσεις. Αλλα επειδη το θελει ο ιδιος, οχι επειδη του το επιβάλλει ο άλλος. Οπως σου ειπε και ενας άλλος φίλος, αν δεν σου αρεσει το γεγονος οτι η κοπέλα κανει τέτοια, βρες άλλη που δεν τα κάνει.

Φυσικα ολα τα παραπανω ισχυουν και για την δική σου πλευρα. Οταν σου πεταει τέτοια, την γειωνεις στεγνα, κι αμα της αρέσει.

Senior Member
    Να συμπληρώσω το εξής:

Οταν δεν σου αρεσει κατι, το θετεις ως θέμα. Ο άλλος το ακουει, το ζυγίζει, και πρατει ανάλογα με τον χαρακτήρα του, και την βαρύτητα την οποια δινει σε αυτο. Οταν θεωρει οτι δεν χρειαζεται να το λαβει υποψη, συνεχίζει, κι εσυ απο κει και περα ζυγιζεις ποσο σε ενοχλει το συγκεκριμένο στοιχειο του χαρακτηρα του.

Banned
    http://www.youtube.com/watch?v=SHRGTzvav9U..............................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pandemonium View Post
    οχι δεν την εμπιστευομαι 100% γιατι νωρις στην σχεση μας ειχε βγει με τις φιλες της και ειχε δωσει σε ενα φβ και το ξανακανε μετα απο κανα μηνα... τα εμαθα μετα εγω που αποκτησαμε περισσοτερη οικειοτητα και την ρωτησα για τοτε που ειχες βγει με τις φιλες σου και μου ακουγουσουν υποπτη τη ειχε γινει και μου το ειπε... αλλα μιλησανε στο φβ λεει μια φορα και τους ξεκοψε μετα και τους εχει σβησει , τωρα δεν ξερω τους ξεκοψε λογω εμενα η επειδη δεν της εκαναν...

Αλλα γενικα μου λεει δεν ψαχνομαι απλα το εδωσα λογω ευγενειας, το ξερω οτι εσυ το βλεπεις αλλιως σαν αντρας αλλα δεν ειναι ετσι... απο την μια μου λεει τετοια με καθυσηχαζει απο την αλλη οι πραξεις της δεν κολλανε με τα λογια της και τρελενομαι,...
    Πολύ το σκέφτεσαι το θέμα...
    Άμα κανεις έτσι τώρα,σε περίπτωση που σοβαρευτεί το θέμα(το πας σε γάμο)τι θα κανεις?
    Άραξε και μην δίνεις σημασία στο περιτύλιγμα.Ο άνθρωπος μέσα πρέπει να σε ενδιαφέρει.
    Όσο για το φλέρτ(κάτι είπες για fb),άμα ψάχνεται η άλλη,μπορεί να το κάνει ενώ της κρατάς το χέρι και να μην πάρεις πρέφα τίποτα.Οποτε,άσε της ερωτήσεις του είδους,τι έκανες,και αλλα παρόμοια και καλά "ψαρωτικα" νευρόσπαστα γιατί κάποια στιγμή,θα κουραστεί και θα σου πει κάτι που δεν θες να ακούσεις και θα φταίς ο ίδιος "γιαυτο".
    Coolare,περνα καλά,χωρίς πολύ σκέψη.Απλό το σύστημα.

Επειδή είδα Διονυσίου απο πάνω θα αρχίσω ως εξής...

Άκου βρε φίλε...

1) Μια γυναίκα,ακόμα και με τον Τζόνι Ντεπ να είναι θα κυνηγάει και το τελευταίο κοπλιμέντο που μπορεί να πάρει ακόμα και αν αυτό έρθει απο τον κρασοκανάτα τον καραμιτσούλια στο τελευταίο αχλαδοχώρι που βρίσκεται στην πιο τιποτένια λαγογαμήστρα που μπορεί να υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη.Γιατί? Α-να-σφά-λει-ες.Τόσο απλά.

2) Είναι φως φανάρι ότι σε "παίζει",όπως φως φανάρι είναι ότι και εσύ τσιμπάς πιο πολύ και απο συναγρίδα με δολωμένο φαραώ.Ξεκόλλα,γράφτην αραμαϊκώς αλλά μην το παρακάνεις.Δωσ'της και την ζηλιοσκηνούλα να επιβεβαιώσει και την αγάπη σου (γιατί αυτό θέλει) αλλά μέχρι εκεί.

3) Όταν λοιπόν θα ξεγλιστρήσεις απο το κομπολόγι της,τότε θα δεις ότι θα αρχίσει τα νιαουρίσματα και τις ψευτοσκηνές για να λυγίσεις πάλι και να σου σφυράει απο τα μηνύματα λες και είσαι ο Πλούτο που θα φέρεις πίσω το κόκαλο.Εκεί είναι το κομβικό σημείο που θα πρέπει να μην ψαρώσεις και να την χορέψεις καρσιλαμά.

Κοινώς αυτό το έργο που περιγράφεις είναι στημένο και πολλές φορές παιγμένο και εννοείται ότι είμαστε και παθόντες ειδάλλως δεν θα σου απαντούσα και σε αυτό το ύφος.
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Senior Member
    απ οτι καταλαβαινω, το θεμα σου δεν ειναι καθολου το σορτσακι, αλλα η εμπιστοσυνη που δεν της εχεις...
    ιδεα σου ειναι οτι αν σου εκανε τα κεφια για το σορτσακι,θα ηταν πιο αξιοπιστη.
    απλα ειναι μια δικη σου ψευδαισθηση ελεγχου επανω της.
    κανεναν ελεγχο με το ετσι θελω, δεν μπορεις να εχεις πανω στις πραξεις κανενος, ειτε κυκλοφορει γυμνος, ειτε φοραει ρασα. αυτο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
    μονο αν η ιδια σε προσκαλει στην διάφανη (απεναντι σου) ζωη της και σου ζηταει να αναλαβεις τον ελεγχο (πιθανως για ερωτικους λογους;) ) μπορεις να εχεις ελεγχο επανω στον αλλον. οχι οταν το απαιτεις εσυ..
    και πραγματι , το μινι ειναι θεμα γυναικειας φιλαρεσκειας οπως σου ειπαν και οχι δειγμα οτι ψαχνεται. (χωρις να σημαινει οτι δεν ψαχνεται ε? απλα σου λεω οτι δεν ειναι ΑΥΤΟ η ενδειξη)
    αν αποφασισει να στην κανει, θα στην κανει και δεμενη μεσα σε γυαλα:p
    το θεμα της εμπιστοσυνης θα το απαντησεις μονος σου, δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε. τα σορτσακια παντως, δεν βοηθουν. η σταση της και η γενικοτερη συμπεριφορα της, οι πολλες ανασφαλεις (γιατι λιγες,ολοι εχουμε), πολυ περισσοτερο... αν καταληξεις οτι ειναι αναξια της εμπιστοσυνης σου, χωρισε.

απο εκει και περα, αυτο που ειναι πραγματι στον δικο σου ελεγχο, ειναι να της προσφερεις εναν συντροφο ομορφο, εξυπνο, σιγουρο για τον εαυτο του, και μια σχεση με χαρα, αισθηματα, καταπληκτικο σεξ, ομορφα ταξιδια και κοινες δραστηριοτητες, ,ωστε στις αναποφευκτες συγκρισεις που ολοι κανουμε, να την κερδιζεις παντα εσυ και η σχεση σας που ομοια δεν θα χει ματαδει!!! :o

Senior Member
    Πανδεμονιουμ , εγω θα σε ειχα χωρισει απο την στιγμη που θα μου εκανες σκηνη επειδη εδωσα καπου το φεις μου , δεν θα περιμενα να φτασεις στο σημειο να μου λες τι ρουχα θα φορεσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Πανδεμονιουμ , εγω θα σε ειχα χωρισει απο την στιγμη που θα μου εκανες σκηνη επειδη εδωσα καπου το φεις μου , δεν θα περιμενα να φτασεις στο σημειο να μου λες τι ρουχα θα φορεσω.
    Aυτο για να το καταλαβει πρεπει να κανει φορματ και να φορτωσει λειτουργικό απ την αρχη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mercyless Fate View Post
    Επειδή είδα Διονυσίου απο πάνω θα αρχίσω ως εξής...

Άκου βρε φίλε...

1) Μια γυναίκα,ακόμα και με τον Τζόνι Ντεπ να είναι θα κυνηγάει και το τελευταίο κοπλιμέντο που μπορεί να πάρει ακόμα και αν αυτό έρθει απο τον κρασοκανάτα τον καραμιτσούλια στο τελευταίο αχλαδοχώρι που βρίσκεται στην πιο τιποτένια λαγογαμήστρα που μπορεί να υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη.Γιατί? Α-να-σφά-λει-ες.Τόσο απλά.

2) Είναι φως φανάρι ότι σε "παίζει",όπως φως φανάρι είναι ότι και εσύ τσιμπάς πιο πολύ και απο συναγρίδα με δολωμένο φαραώ.Ξεκόλλα,γράφτην αραμαϊκώς αλλά μην το παρακάνεις.Δωσ'της και την ζηλιοσκηνούλα να επιβεβαιώσει και την αγάπη σου (γιατί αυτό θέλει) αλλά μέχρι εκεί.

3) Όταν λοιπόν θα ξεγλιστρήσεις απο το κομπολόγι της,τότε θα δεις ότι θα αρχίσει τα νιαουρίσματα και τις ψευτοσκηνές για να λυγίσεις πάλι και να σου σφυράει απο τα μηνύματα λες και είσαι ο Πλούτο που θα φέρεις πίσω το κόκαλο.Εκεί είναι το κομβικό σημείο που θα πρέπει να μην ψαρώσεις και να την χορέψεις καρσιλαμά.

Κοινώς αυτό το έργο που περιγράφεις είναι στημένο και πολλές φορές παιγμένο και εννοείται ότι είμαστε και παθόντες ειδάλλως δεν θα σου απαντούσα και σε αυτό το ύφος.
    Ευχαριστω αν και δεν νομιζω οτι με παιζει γιατι δεν κανει τετοιου ειδους τεστ, μπορει να το κανει ασυνειδητα? αλλα καταλαβαινω τι εννοεις και ετσι θα κανω νταξει ηρεμησα

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Και καλα θα εκανες γιατι δεν θα σπαταλαγα αλλο χρονο με την παρτη σου, οταν εισαι σε μονογαμικη σχεση ΔΕΝ δινεις φεις,κιν, δεν φλερταρεις και γενικα δεν κανεις πραγματα που δεν θες να στα κανει ο συντροφος σου.

Ισως στην αρχη της σχεσης που δεν εισαι τοσο σιγουρος ακομα ισως το κανεις αλλα αν δηλωνεις ερωτευμενος οχι δεν κανεις τετοια.

Banned
    Pandemonium, τα περισσότερα πράγματα που θέλουμε από έναν σύντροφο χρειάζεται ή να βγαίνουν φυσικά, ή να προκύπτουν μετά από συζητήσεις και ουσιαστική επιθυμία. Αν γίνονται πολλές παραχωρήσεις και υποχωρήσεις σε απαιτήσεις, η σχέση δηλητηριάζεται και κανένας δεν περνάει καλά. Αντί να προσπαθείς λοιπόν να εξηγήσεις στην κοπέλα πως εσύ το βλέπεις και να κάνεις υποδείξεις, ίσως χρειάζεται να αναζητήσεις κάποια που θα ταιριάζει σε όσα πιστεύεις. Βέβαια, προσωπικά πιστεύω ότι είσαι υπερβολικός κι ότι θα σου έκανε καλό να αναθεωρήσεις τις πεποιθήσεις σου. Αν όμως δεν το μπορείς και δεν το θέλεις, ίσως χρειάζεται να αναζητήσεις άλλη κοπέλα.

Banned
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ρε φιλε μουυ¨!!! ποσο πολυ σε νιωθω!!! εχω πεσει στο ιδιο προβλημα κι εγω!! ακριβως το ιδιο ενιωθα κι εγω!! θυμαμαι πηγαινε σε φιλε της , η ειχε παει σε ενα νησι με μια φιλη της και ειχα τρελαθει, γτ. την ειχα βηθησεθ να μαζεψει τα πραγματα της, μαλιστα θυμαμαι ειχαν παει 3 κοπελες με το αμαξι της προιν μου, και ηταν και οι τρεις τους αστα να παν!! λες κι πηγαιναν για να βρουν γκομενους ρεσυ!! κι μαλιστα η μια κοπελα απο την παρεα ηταν αραβονιασμενη! ηταν 26-28 η δικια μου ηταν 32 και η τριτη καπου εκει!
    Η δικαιολογια που ειχ πει σε μενα ηταν οτι επειδη η μια απο τις φιλες της ηταν ελευθερη θελαν οι αλλες δυο να μην την κανουν να νιωθει ασχημα και μαλιστα να την βοηθησουν να βρει αγορι!!!!!!!! που?????? σε νησι!!! δεν λεω το νησι αλλα καταλαβαινετε πανω κατω σε τι νησι πηγαν οι ξεκολες!!!
    Ειχα νευριασει παρα πολυ, ισως επειδη ειμουν και 5 -6 χρονια πιο μικρος αλλα θυμαμαι τα ειχα παρει οπως καθε ανδρας που σεβετε τον εαυτο του και την σχεση του!! ποσο μαλον οταν ειναι συγουρο οτι της την επεσαν αφου η φιλη τους βρηκε γκομενο τελικα, μια παρεα απο αγορια, αρα και η προιν μου και η αλλη που ηταν αρραβονιασμενη θα εκαναν παιχνιδι, δεν λεω οτι χαμουρεφτηκαν η οτι εκαναν κατι αλλο - ασε που γτ. να μην εκαναν , και ακομα και σεξ μπορει να εκαναν αφου για καποιες κοπελες ειναι "καμαρι τους" το να πανε διακοπες και να εχουν μια σχεση για 3-4 μερες και μετα να χαθουν με αυτον και να γυρησουν πισω στον "δεσμο τους"
    Σε καταλαβαινω φουλ λοιπον, κι για μενα εχεις δικιο, εκτως αν η κοπελα σου ειναι ατομο εμπιστοσυνης, οπου και με 10 ανδρες πανεμορφους γυρο της δεν θα σε απατησει οπως και αν εχει ντυθει, γτ. υπαρχουν και κοπελες οπου απλα θελουν να φανερονουν τα καλη τους, να αναστατονουν τους ανδρες γυρο τους αλλα δεν υπαρχει καμια πυθανοτητα να σε απατησουν, υπαρχουν παρα πολλες τετοιες κοπελες οπου σεβοντε την σχεση τους, δεν ειναι ολες τσουλακια! υπαρχουν και κοπελες πολυ αξιες !! ευτυχως!! ευχομαι να ειναι κι η δικια σου τετοια!! καλο καλοκαιρι φιλεμου

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast