Βοηθεια για διστακτικο αντρα,δε ξερω πως να φερθω!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Banned
    εγω παντος δε θα εμπιστευομουν καπιον που εξαφανιζετε στα καλα καθουμενα χωρις καμια εξηγιση συνεχεια καθε μερα να το εκανε μια στο τοσο ενταξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by PepeLePew View Post
    Εχουμε λοιπον εναν άντρα που εξαφανίζεται τις καθημερινές, και τα σαββατοκύριακα εμφανίζεται, πάντα ορεξάτος και καλός μαζι σου. Μη μπερδευεσαι. Το οτι ειναι τέλειος μαζι σου οταν ειστε μαζι, δεν δινει το συμπερασμα οτι σε θελει σαν τρελος.

Κάποιος θα μπορουσε να το πει βόλεμα. Άλλος, οτι δεν πολυκαίγεται για πάρτη σου. Καποιος "γκομενα του σαββατοκύριακου". Αλλος, ελευθερη σχεση. Αλλος οτι δεν τον ενδιαφερει να εχει σχεση-σχεση.

Δικαιωμα σου να νιωθεις οτι δεν παιρνεις οσα θα ήθελες, αλλα μη προσπαθεις να βρεις την λύση ψαχνοντας στοιχεία του χαρακτήρα του θεωρωντας δεδομενο οτι ειναι ολα καλα μεταξύ σας και πως γι αυτον ολο αυτο ειναι τοσο σημαντικο οσο για σενα. Σκεψου απλα οτι δεν σε γουστάρει και τοσο πολυ οσο νομιζεις. Τον βολευεις. Βολτουλες, σεξακι, συντροφικότητα, μια χαρα. Τον βολεμενο πολλοι εμίσησαν. Το βόλεμα ουδεις.
    οταν σας λεει η Unlucky βολεψακηδες υπερβαλει...

Senior Member
    αυτο με το σαββατοκυριακο μπορει να εχει σχεση και με το ωραριο της δουλειας του..ειπες οτι βγαινετε μονο τοτε. την υπολοιπη εβδομαδα δε μιλατε στο τηλ?
    αυτος ειπες ειναι 30 εσυ ποσο εισαι αν επιτρεπεται?

Senior Member
    Διστακτικος λεει...

Χαχα. Καλο.

Οχι μωρε, ειναι αυτο που εσυ εχεις σχεση μαζι του, ενω εκεινος δεν εχει μαζι σου.
    Έτσι είναι, απλά διστάζει να της το πει.:rolleyes:

Senior Member
    Διστακτικος λεει...

Χαχα. Καλο.

Οχι μωρε, ειναι αυτο που εσυ εχεις σχεση μαζι του, ενω εκεινος δεν εχει μαζι σου.
    χαχαχαχαχααχααχαχαχαχαχαχ α
    ισχυει 100%

Junior Member
    Ειμαι 30 κι εγω,δεν ειπα οτι ειναι τελειος μαζι μου,απλα δε μπορουμε να βρουμε ενα κωδικα επικοινωνιας,γιατι δεν εχω καταλαβει πως σκεφτεται,δεν εχει γινει σεξακι παιδια,χαλαρωστε,αν ειχε γινει δε θα εψαχνα λυση γιατι θα ηξερα οτι ή ολα ειναι καλα ή ολα ειναι σκατα!
    Και επειδη δεν ειναι μαθημενος να επικοινωνει με κοπελα,κραταει παντα μια πισινη και εγω τραβιεμαι και χανεται οποιαδηποτε επικοινωνια!
    Προσπαθω να βρω ενα κωδικα επικοινωνιας,γιατι θα ξεχασω και πως να συμπεριφερομαι,ετσι οπως παει!

Senior Member
    Πως γνωριστηκατε?

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Πως γνωριστηκατε?
    Μεσω γνωστων τι ερωτηση ειναι αυτη;;;

Senior Member
    Τι εννοεις τι ερωτηση? Που ειναι το περιεργο? Πως γνωριστηκατε σε ρωτησα. Και πως εγινε? Πως σε προσεγγισε?

Junior Member
    Τι εννοεις πως με προσεγγισε;

Senior Member
    Βρεθηκατε σε ενα καφε ολοι μαζι και σας συστησε ο κοινος φιλος? Πως εγινε? Και τι σου λεγε εκει? Πως σ εριξε δηλαδη και τα φτιαξατε, πως τον βλεπεις στις συζητησεις.

Senior Member
    Αρκετο καιρο βγαινεις με καποιον, με αγκαλιές και φιλια (κανονικα υποθέτω), και δεν εχει γινει σεξ; Καταρχην εξηγησε μας πως γινεται αυτο. Μονοι σας δεν βρεθηκατε ποτε;

Εσυ τωρα θεωρεις πως εχεις σχεση μαζι του, η απλα οτι βγαινετε-και-βλεπουμε;
    Last edited by PepeLePew; 29-07-2013 at 00:12.

Banned
    Zoumzoumful, ο κάθε άνθρωπος έχει τους ρυθμούς του, τις προτιμήσεις του, τις απόψεις του, τα θέματα του. Για όλα αυτά, υπάρχουν δύο μαγικές λεξούλες... χρόνος και διάλογος. Αν νομίζεις ότι οι δικές σου απόψεις, συνήθειες, ανάγκες κλπ δεν αφήνουν το χρόνο να κυλήσει χαλαρά, μίλα του. Πες ξεκάθαρα τι θα ήθελες και τι σε ενοχλεί. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις υποθέσεις, να δίνεις ερμηνείες και να αναπτύσσεις θεωρίες για τη συμπεριφορά του μόνη σου. Μίλα και μετά δες τι γίνεται και στην πράξη.

Senior Member
    Και γιατι να μπλεξεις με εναν τετοιον τυπο; Πολλη ενεργεια....για το τι; Στον δικο μου "μικροκοσμο", δεν υπαρχει διστακτικος ανδρας. Υπαρχει ανδρας που δε θελει αρκετα. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα εν τελει. Ο ανδρας που θελει, εστω και απο περιεργεια, να σε γνωρισει παραπανω, θα ενδιαφερθει, θα τηλεφωνησει, θα στειλει ενα μηνυμα, κατι, ενα μειλ βρε αδελφε. Θα τρεξει, θα ρωτησει. Θα φανει. Νομιζω οτι τετοιοι ανδρες ειναι και αξιοι προσοχης. Ολοι οι υπολοιποι.....too much energy wasted.

Senior Member
    τεμπελα χαου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast