Results 31 to 42 of 42
-
29-07-2013, 11:24 #31
Χαχαχαχαχα γιατί τεμπέλα ρε συ???
Δίκιο έχει! Εφόσον ο τύπος πετάει το χαρταετό γιατί να ασχοληθείς η ζουζου περαιτέρω μαζί του? Προφανώς το παληκάρι δε το 'χει/φοβάται/πληγώθηκε κ διστάζει. Εαν ήταν σίγουρος ή η ζουζου τον ενδιέφερε περισσότερο (γιατί δεν αρκεί), θα έψαχνε τρόπους να καταπολεμήσει όλον αυτό το δισταγμό...
- 29-07-2013, 12:47 #32
Συμφωνώ, εδω απλά ανατροφοδοτούμε τα σενάρια που εσύ κάνεις και σου δινουμε συμβουλες και γνωμες για κατι που μπορεί να μην ισχύει.
Αν καταλαβα καλά τις καθημερινες δεν συναντιέστε ούτε επικοινωνει μαζι σου, έτσι? μενετε σε διαφορετικες πόλεις, απόσταση κλπ? ειναι η δουλεια τετοιας φύσης ή είναι τοσο πολύ προσηλωμενος στη δουλεια του κι ετσι δεν επικοινωνει μαζι σου?
Ο αντρας που γουσταρει μια γυναικα και τη θελει, οτιδηποτε κι αν του συμβαινει, θα κλεψει λίγο χρόνο για να επικοινωνησει μαζι της. Μπορει να μην το κανει καθημερινα (μιλαμε για τις αρχες μιας σχεσης) αλλα καθε δυο τρεις μερες όχι επειδη δεν γουσταρει αλλα για να μην φανει φορτικος και πρίχτης και η αλλη ξενερωσει. Εκτος κι αν εσυ τον συνηθισες ή με τον καιρο ως εαν να καθιερωσατε τέτοιο τρόπο συναναστροφης, δλδ μονο τα Σαββ/κα κι όμως περναμε πολύ καλα, κι ο χαρακτηρας του ειναι τετοιος πχ λιγο ντροπαλος ώστε να μην παίρνει την πρωτοβουλία να τον αλλάξει.γιάννης
29-07-2013, 12:57 #33
να σε δω ρε αστι εσυ που μασ κανεισ το παλικαρακι να τρεχεισ πισω απο κανενα γκομενο και να δισταζεισ κ εκεινοσ να σου λεει οχι εισαι διστακτικη με σενα θα ασχολουμαι να δουμε που θα πασ
δηλαδη ρε αστι ετσι οπωσ τα λετε αν δουμε καμια ομορφη με λαθοσ ρουχα να τησ πουμε ν παει να γαμηθει ετσι;στα λεω γιατι βλεπω πολλεσ τωρα τελευταια ομορφεσ που τα φοραν αναποδαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-07-2013, 13:47 #34
29-07-2013, 14:00 #35
29-07-2013, 14:08 #36
Ξέρεις βρε χαου, δυστυχώς όλοι μας είμαστε πολλές φορές κλεισμένοι στο δικό μας μικρόκοσμο και δεν μπορούμε να δούμε ή να κατανοήσουμε κάτι πέρα κι έξω από αυτόν. Έχουμε το κλισέ 'όποιος θέλει βρίσκει τρόπους', πράγμα που ναι μεν ισχύει γενικά, αλλά συνήθως εννοούμε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Ή λέμε 'δεν υπάρχει διστακτικός, υπάρχει αδιάφορος', αλλά τον δισταγμό και το ενδιαφέρον τα ορίζουμε και τα ερμηνεύουμε με βάση τα δικά μας μέτρα και σταθμά. Μπορεί κάποιος άλλος να μην τα βλέπει έτσι. Φυσικά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάτσει να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κοσμοθεωρία, εμπειρίες, τρόπους κλπ σε σχέση με όσα γνωρίζει, θέλει, έχει συνηθίσει. Αλλά νομίζω πως μια τουλάχιστον απόπειρα να επικοινωνήσουμε άμεσα με τον όποιο συνάνθρωπο μας προβληματίζει, αξίζει τον κόπο.
29-07-2013, 14:21 #37
Πολυ σωστα τα λες. Ολα αυτα τα χρονια, εχω διαπιστωσει ποσο σκληρα κρινω τους ανθρωπους, ισως γιατι η τοσο εγωκεντρικη φυση μου, προσμενει ολοι να σκεφτονται και να ενεργουν οπως εγω. Θυμαμαι για παραδειγμα, οταν ημουν μικρο παιδι, σκεφτομουν και μιλουσα με την απαιτηση ο αλλος να εχει ηδη σκαψει στο μυαλο μου, και πολλες φορες ελεγα τις προτασεις μισες, αθελα μου. Τελοσπαντων, με κουρασε η προσπαθεια να καταλαβω τί και πώς, να ερμηνευω συμπεριφορες, να εξηγω. Φτανει που το κανουμε επαγγελματικα.
29-07-2013, 14:44 #38
Χαχα ναι!... Ξέρεις, σκέφτομαι ότι αν είχα ανοίξει θέμα με τη συμπεριφορά του συντρόφου μου όταν γνωριστήκαμε, οι απαντήσεις που θα έπαιρνα θα ήταν 'δεν πολυενδιαφέρεται'. Όταν τον έβαλα κάτω και του είπα ευθέως ότι όλο αυτό δεν μου αρέσει και τι πιστεύω για τους ανθρώπους που φέρονται έτσι, έμεινε άναυδος. Μου είπε μάλιστα ότι παραλίγο να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο, γιατί με θέωρησε αγενή κι απόλυτη κι ότι θέλω μόνο κάτι εφήμερο. Τελικά, αποφάσισε να μην βγάζει βιαστικά συμπεράσματα και να το συζητήσει. Κι εγώ εξεπλάγην, αλλά επίσης αποφάσισα να το συζητήσω. Αποδείχθηκε ότι ενδιαφέρον υπήρχε και μάλιστα μεγάλο... απλά ο καθένας κουβαλούσε τις δικές του προδιαγραφές, συνήθειες, πεποιθήσεις, εμπειρίες. Είμαστε απίστευτα διαφορετικοί, όπως έλεγε ήταν μια 'συνάντηση δύο κόσμων' :p Θεωρώ πως κι οι δυο κερδίσαμε μέσα από αυτή τη 'συνάντηση', που παραλίγο να μην γίνει! :rolleyes:
29-07-2013, 15:04 #39
σε περιπτωση που το ξερει κι αυτος οτι εχετε σχεση, αυτα που μας περιγραφεις, απλα δεν βγαζουν νοημα.....
η μονη περιπτωση να μην κανετε σεξ στην ηλικια που ειστε, ενω βγαινετε τοσο καιρο, εστω και μονο σ/κ, κι ενω εσυ τον θελεις, ειναι να ειναι παρθενος (η να ειστε και οι δυο).
αλλα σε αυτην την περιπτωση δεν εξηγειται η εξαφανιση του την υπολοιπη εβδομαδα. οποτε, μαλλον κατι αλλο φταιει...
λες οτι εχεις μια σχεση οπου δεν υπαρχει επικοινωνια και σεξ.... εχμ... υπαρχουν και ερωτικες σχεσεις χωρις επικοινωνια και σεξ? δεν το ηξερα.
εφοσον δεν ξερεις καν αν εχει κανει σοβαρη σχεση στην ζωη του, που ξερεις τι αλλο υπαρχει στην ζωη του, τι κανει ολη την εβδομαδα, πως φερεται στις αλλες, αν εχει γυναικα και τρια παιδια, η αν η συμπεριφορα του αυτη οφειλεται στον χαρακτηρα του η στο οτι δεν του "βγαινει" μεταξυ σας?
ενω βγαινετε μονο σ/κ σαν φιλαρακια για ποτακι η βολτιτσα, νοιωθει καλυτερα να ειναι και φιλοι μαζι σας???? ο τυπος αποφευγει τα ξεμοναχιασματα εμφανως δηλαδη. συνεβαινε παλια σε εναν φιλο μου αυτο, με μια κοπελα που δεν του αρεσε και δισταζε να της το πει ξεκαθαρα και προσπαθουσε να πηγαινουν για καφε τις 1-2- φορες που βγηκαν πριν εξαφανιστει. μηπως απλα κοινωνικοποιειται ο ανθρωπος και δεν ενδιαφερεται για σχεση?
η γνωμη μου ειναι να σταματησεις να "προσπαθεις"... η επικοινωνια σε μια ερωτικη σχεση δεν θελει προσπαθεια, θελει συμβατοτητα...
ουτε ειναι δικο σου θεμα η επικοινωνια σας για να το φορτωθεις και να σπας το κεφαλι σου πως θα την βγαλεις εις περας.
ειναι κοινο σας θεμα κι αν εκεινος δεν ασχολειται, ειναι πολυ πιθανον ,απλα να μην γουσταρει...
οταν κατι ειναι ΤΟΣΟ στραβο απο την αρχη, το να το "κυνηγας" μονο σε ηττοπαθεια και σε εμμονες οδηγει...
καπως ετσι "δημιουργουνται" ανυπαρκτες σχεσεις, ακριβως γιατι ειναι στις προθεσεις και στο μυαλο μονο του ενος, αλλα και αξεπεραστα απωθημενα, γιατι οσο ασχολεισαι με καποιον που δεν σε θελει, τοσο πιο πληγωμενη θα προχωρησεις στην επομενη σχεση και πιθανα θα την χαλασεις απο το πουθενα...
ΦΥΓΕ αν δεν μπορεις να το δεις φιλικα. μια χαρα ειναι οι βολτιτσες μεταξυ φιλων και απλων γνωστων, αν θες ερωτικη σχεση ομως, βρες καποιον που να γουσταρει, χωρις να σου δημιουργει αμφιβολιες.
αυτος δεν ειναι καν εκει που εισαι εσυ. αν αποφασισει να ξεκουνηθει η δειξει ενδιαφερον για σενα, θα το καταλαβεις, δεν θα χρειαστει να πας σε χαρτοριχτρα...
29-07-2013, 15:11 #40
29-07-2013, 15:12 #41
06-05-2016, 22:27 #42