ΑΠΟΓΝΩΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Γειά σας παιδιά,θα ήθελα την συμβουλή σας πάνω σε ένα θέμα το οποίο με απασχολεί πολύ.Είμαι σε μία σχέση 3μιση χρόνια και τον άνθρωπο αυτό τον εκτιμάω πολύ.Μου έχει σταθεί σε πολύ δύσκολες φάσεις της ζωής μου,είναι δίπλα μου παρόλο που ξέρει οτι είμαι καταθλιπτική.Στα χρόνια αυτά που είμαστε μαζί έχουμε χωρίσει αρκετές φορές,αλλά πάντα εγώ γυρνούσα πίσω γιατί καταλάβαινα ότι τον αγαπούσα και ότι τον έχω ανάγκη.Φέτος τον Ιούλιο,ένιωσα ότι η σχέση μας είχε "βαλτώσει",του ζήτησα να μείνουμε για μια βδομάδα μόνοι να ξεκαθαρίσουμε τι θέλει ο ένας από τον άλλον και το δέχτηκε(για άλλη μια φορά).Να σημειώσω εδώ ότι αρχές ιουνίου ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά και συνήλθα-κάπως -τέλη Ιουλίου.
    Τελικά τα ξαναβρήκαμε και του είπα ότι δεν μπορώ να του υποσχεθώ τίποτα,αλλά θέλω να ξανακάνω προσπάθεια γιατί πιστεύω ότι είναι μια καλή σχέση και δεν θέλω να την αφήσω να τελειώσει χωρίς λόγο μετά από τόσα χρόνια κι εφόσον έχουμε περάσει τόσα μαζί.
    Το πρόβλημα είναι ότι πριν λίγο καιρό,"γνώρισα" έναν άντρα μέσω ίντερνετ και ενώ δεν έχουμε βρεθεί από κοντά,νιώθω φοβερή έλξη γι'αυτόν.Μου αρέσουν οι συζητήσεις που έχουμε,το χιούμορ του και "πιάνω" τον εαυτό μου να τον σκέφτεται αρκετά συχνά.Νιώθω όμως φοβερές τύψεις απέναντι στον φίλο μου και στον εαυτό μου,παρόλο που η "σχέση" με αυτόν τον άντρα,δεν έχει προχωρήσει καθόλου.
    Δεν θέλω να διαλύσω την σχέση μου για μια επιπολαιότητα και μάλιστα τώρα που τα ξαναβρήκαμε και προσπαθούμε να είμαστε καλύτερα από ποτέ.Τι πιστεύετε οτι πρέπει να κάνω?έχει βιώσει κανείς παρόμοια κατάσταση?

Senior Member
    Είναι μια μεγάλη θυσία που αποφασίζει κανείς να κάνει, καθώς περνάει από τη φιλία στον έρωτα με έναν άλλον άνθρωπο. Γιατί είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή. Προσωπικά πιστεύω πως η φιλία είναι το ανώτερο επίτευγμα στη ζωή του ανθρώπου. Αν και δε στέκει να κάνει κανείς αξιολογήσεις τέτοιων πραγμάτων, θα έλεγα πως είναι κάτι ανώτερο κι από τον έρωτα ή άλλες σχέσεις που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα. Μοιάζει οξύμωρο, δυο άνθρωποι που τα παν τόσο καλά, ώστε να ερωτευτούν ο ένας τον άλλο, όταν φτάνουν στο σημείο να τα χωρίσουν, να μην μπορούν να διατηρήσουν τη φιλία τους. Δεν έχω από προσωπικήν εμπειρία κάποιαν εξήγηση γιʼ αυτό. Αποτελεί όμως μιαν αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.
    Ωστόσο θα αποτολμούσα να συμπεράνω από αυτού του είδους την έκβαση της ερωτικής σχέσης δυο πρώην φίλων, πως η φιλία τους δεν ήταν τόσο στέρεη όσο θα φαινόταν. Οι άνθρωποι όμως είναι πάντα κύριοι της ζωής τους, πάντα σε θέση να καθορίσουν την πορεία της, όσες και όποιες στροφές κι αν πάρει. Ακόμη και τα συναισθήματά τους μπορούν να επηρεάσουν όπως θελήσουν, φτάνει να το θελήσουν. Άρα όντας λογικά πλάσματα, προικισμένα με το αγαθό (και την κατάρα) του λόγου, μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια στις σχέσεις τους. Φτάνει πάντα να το θέλουν πραγματικά, ειλικρινά και ολόψυχα. Και ίσως αυτό που φαντάζει να είναι σκόπελος, να αποδειχτεί σκαλοπάτι για μια καλύτερη μεταξύ τους σχέση.

Member
    La_Vita, οι \'σχέσεις\' μέσω internet βασίζονται στη λεκτική/γραπτή επικοινωνία, που είναι σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης φύσης, οπότε είναι πολύ λογικό να νιώθεις έλξη για έναν άνθρωπο που συζητάει όμορφα και έχει χιούμορ. Κατά τ\' άλλα όμως αυτό δεν συνιστά ουσιαστική γνωριμία. Είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις και εκτός internet και να δεις αν αυτός ο άνθρωπος σου ταιριάζει.

Όσο για τη σχέση που έχεις με το φίλο σου, λες ότι τον εκτιμάς πολύ και τον αγαπάς, ότι σου έχει σταθεί, ότι δείχνει κατανόηση. Όλα αυτά είναι βέβαια πολύ θετικά, αλλά μπορούν να υπάρχουν και σε μια απλή φιλική σχέση. Μήπως η καταθλιπτική σου διάθεση σε κάνει να πιστεύεις ότι κανείς άλλος δεν θα σε ανεχτεί και γι\'αυτό δεν προσπαθείς να δημιουργήσεις άλλη ουσιαστική ερωτική σχέση που να σε καλύπτει περισσότερο, αλλά γυρνάς συνέχεια στον ίδιο άνθρωπο που όπως λες τον \'έχεις ανάγκη\';

Ή μήπως αποδίδεις τους συχνούς χωρισμούς σας και το βάλτωμα στη συναισθηματική σου αστάθεια, χωρίς να εξετάζεις το πιο απλό ενδεχόμενο απλά να μην ταιριάζεις με αυτόν τον άνθρωπο ή να μην τον θέλεις τόσο πολύ τελικά; Γιατί ακριβώς είναι \'καλή\' (για εσένα) αυτή η σχέση;

Και η δική του η θέση ποια είναι σε όλη αυτή την κατάσταση; Όταν χωρίζετε ο ίδιος απλά σε περιμένει να επιστρέψεις; Γιατί \'δέχεται\' συνεχώς αυτά που του ζητάς, ό ίδιος δεν απαιτεί; Οι σχέσεις είναι πάρε-δώσε, εκείνος τι παίρνει;

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχεις λόγο να νιώθεις τύψεις..... :)

Senior Member
    αυτό που ξέρω είναι ..ότι η κατάθλιψη αλλοιώνει επικίνδυνα τόσο την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας όσο και για εκείνους που μας περιβάλλουν
    και ο πλέον ταιριαστός σύντροφος φαντάζει ανυπόφορος όντας σε τέτοια κατάσταση σύγχυσης και αναστάτωσης...
    γνώμη μου ..ας συνέλθει πρώτα η κοπέλα..και μετά αποφασίζει τί μέλλει γενέσθαι με την σχέση της

Senior Member
    Ξέρω απο γνωστές μου που έχουνε φάει μεγάλη απογοήτευση όταν είδανε τον τυπάρα που γράφει ωραία λόγια στο Chat. Απο θέμα εμφάνισης εννοώ. Τώρα αν δε σε πειράζει αυτο...

Προσωπικά μια φορα κανόνισα ραντεβου μεσω ιντερνετ και απο τότε δεν το έχω ξανακάνει (η κοπέλα ήταν απαράδεκτη). Υπάρχουν ομως και άνθρωποι που ξεκινούν σχέσεις μαυτο το τρόπο. Τώρα αν θες να φερθείς ατιμα στον άνθρωπο που λες οτι σε στήριζε τοσο καιρο σκέψου το καλά γιατι δεν τυχαίνουν τέτοιες περιπτώσεις πάντα.

Senior Member
    Originally posted by pennyva
    La_Vita, οι \'σχέσεις\' μέσω internet βασίζονται στη λεκτική/γραπτή επικοινωνία, που είναι σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης φύσης, οπότε είναι πολύ λογικό να νιώθεις έλξη για έναν άνθρωπο που συζητάει όμορφα και έχει χιούμορ. Κατά τ\' άλλα όμως αυτό δεν συνιστά ουσιαστική γνωριμία. Είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις και εκτός internet και να δεις αν αυτός ο άνθρωπος σου ταιριάζει.

Όσο για τη σχέση που έχεις με το φίλο σου, λες ότι τον εκτιμάς πολύ και τον αγαπάς, ότι σου έχει σταθεί, ότι δείχνει κατανόηση. Όλα αυτά είναι βέβαια πολύ θετικά, αλλά μπορούν να υπάρχουν και σε μια απλή φιλική σχέση. Μήπως η καταθλιπτική σου διάθεση σε κάνει να πιστεύεις ότι κανείς άλλος δεν θα σε ανεχτεί και γι\'αυτό δεν προσπαθείς να δημιουργήσεις άλλη ουσιαστική ερωτική σχέση που να σε καλύπτει περισσότερο, αλλά γυρνάς συνέχεια στον ίδιο άνθρωπο που όπως λες τον \'έχεις ανάγκη\';

Ή μήπως αποδίδεις τους συχνούς χωρισμούς σας και το βάλτωμα στη συναισθηματική σου αστάθεια, χωρίς να εξετάζεις το πιο απλό ενδεχόμενο απλά να μην ταιριάζεις με αυτόν τον άνθρωπο ή να μην τον θέλεις τόσο πολύ τελικά; Γιατί ακριβώς είναι \'καλή\' (για εσένα) αυτή η σχέση;

Και η δική του η θέση ποια είναι σε όλη αυτή την κατάσταση; Όταν χωρίζετε ο ίδιος απλά σε περιμένει να επιστρέψεις; Γιατί \'δέχεται\' συνεχώς αυτά που του ζητάς, ό ίδιος δεν απαιτεί; Οι σχέσεις είναι πάρε-δώσε, εκείνος τι παίρνει;

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχεις λόγο να νιώθεις τύψεις..... :)
    Νομίζω οτι όλα αυτα που ανέφερες στο μήνυμα σου,ειναι λίγο πολύ αυτα που νιώθω.Ο ίδιος,ναι,όταν χωρίζουμε με περιμένει να γυρίσω χωρίς να απαιτεί πολλά πράγματα.Το πάρε-δω΄σε της σχέσης μας βασίζεται στο δικό μου πιο πολύ πάρε και στο δικό του δώσε,χωρίς να σημαίνει ότι εγώ δεν του προσφέρω τίποτα. Τον στηρίζω όπου και όπως μπορώ σε δύσκολες στιγμές που περνάει και από την συμπεριφόρά του απέναντί μου ,έχω καταλάβει οτι το εκτιμάει ιδιαίτερα και με αγαπά γι\'αυτό ακριβώς τον λόγο.
    Η αλήθεια είναι οτι μοιάζουμε πολύ σαν χαρακτήρες και ίσως αυτό φταίει για τα δικά μου \"πισωγυρίσματα\".Αισθάνομα� � δηλαδή οτι έχω βρει έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και φοβάμαι οτι αν τον χάσω θα σταματήσω να έχω και παιρετέρου είδους επαφές μαζί του.Γιατί κακά τα ψέμματα,δεν πιστεύω στην λεγόμενη \"φιλία\" μεταξύ δύο ανθρώπων που υπήρξαν ερωτικοί σύντροφοι στο παρελθόν.Αλλά ακόμα και να αποδεκτώ ότι κάτι τέτοιο ισχύει,πιστεύεις ότι θα ήταν δίκαιο για εκείνον?

Senior Member
    Originally posted by vince
    Ξέρω απο γνωστές μου που έχουνε φάει μεγάλη απογοήτευση όταν είδανε τον τυπάρα που γράφει ωραία λόγια στο Chat. Απο θέμα εμφάνισης εννοώ. Τώρα αν δε σε πειράζει αυτο...

Προσωπικά μια φορα κανόνισα ραντεβου μεσω ιντερνετ και απο τότε δεν το έχω ξανακάνει (η κοπέλα ήταν απαράδεκτη). Υπάρχουν ομως και άνθρωποι που ξεκινούν σχέσεις μαυτο το τρόπο. Τώρα αν θες να φερθείς ατιμα στον άνθρωπο που λες οτι σε στήριζε τοσο καιρο σκέψου το καλά γιατι δεν τυχαίνουν τέτοιες περιπτώσεις πάντα.
    Καλέ μου Vince,κι εγώ έχω απογοητευτεί από συναντήσεις που έχω κάνει στο παρελθόν μέσω ίντερνετ,όχι μόνο γιατί ήταν απαράδεκτοι από θέμα εμφάνισης-για μένα δεν μετράει τόσο πολύ αυτό- αλλά γιατί κυρίως ήταν απαράδεκτοι από θέμα συμπεριφοράς και χαρακτήρα γενικότερα. Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις και αυτός είναι το φωτεινό παράδειγμα γιατί γνωριστήκαμε μέσω του διαδικτύου.Και επειδή ακριβώς προσπαθώ να μην του φερθώ άτιμα, βρίσκομαι σε όλη αυτή την άσχημη ψυχολογική κατάσταση..

Senior Member
    Originally posted by olorou
    Είναι μια μεγάλη θυσία που αποφασίζει κανείς να κάνει, καθώς περνάει από τη φιλία στον έρωτα με έναν άλλον άνθρωπο. Γιατί είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή. Προσωπικά πιστεύω πως η φιλία είναι το ανώτερο επίτευγμα στη ζωή του ανθρώπου. Αν και δε στέκει να κάνει κανείς αξιολογήσεις τέτοιων πραγμάτων, θα έλεγα πως είναι κάτι ανώτερο κι από τον έρωτα ή άλλες σχέσεις που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα. Μοιάζει οξύμωρο, δυο άνθρωποι που τα παν τόσο καλά, ώστε να ερωτευτούν ο ένας τον άλλο, όταν φτάνουν στο σημείο να τα χωρίσουν, να μην μπορούν να διατηρήσουν τη φιλία τους. Δεν έχω από προσωπικήν εμπειρία κάποιαν εξήγηση γιʼ αυτό. Αποτελεί όμως μιαν αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.
    Ωστόσο θα αποτολμούσα να συμπεράνω από αυτού του είδους την έκβαση της ερωτικής σχέσης δυο πρώην φίλων, πως η φιλία τους δεν ήταν τόσο στέρεη όσο θα φαινόταν. Οι άνθρωποι όμως είναι πάντα κύριοι της ζωής τους, πάντα σε θέση να καθορίσουν την πορεία της, όσες και όποιες στροφές κι αν πάρει. Ακόμη και τα συναισθήματά τους μπορούν να επηρεάσουν όπως θελήσουν, φτάνει να το θελήσουν. Άρα όντας λογικά πλάσματα, προικισμένα με το αγαθό (και την κατάρα) του λόγου, μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια στις σχέσεις τους. Φτάνει πάντα να το θέλουν πραγματικά, ειλικρινά και ολόψυχα. Και ίσως αυτό που φαντάζει να είναι σκόπελος, να αποδειχτεί σκαλοπάτι για μια καλύτερη μεταξύ τους σχέση.
    Είναι πολύ όμορφα όλα αυτά που γράφεις και ιδεατά,αλλά δυστυχώς η πρακτική εφαρμογή τους πιστεύω ότι είναι μάλλον αδύνατη.
    Και για μένα η φιλία είναι το πιο δυνατό συναίσθημα και επίτευγμα,όπως το θέτεις, στην ζωή του ανθρώπου.Με αυτόν τον άνθρωπο όμως δεν υπήρξαμε φίλοι στο παρελθόν,αλλά μόνο ερωτικοί σύντροφοι.Και όπως ανέφερα πιο πάνω,είναι πολύ δύσκολο να \"μετατρέψεις\" μα ερωτική σχέση σε φιλική κι αυτό γιατί πάντα θα υπάρχουν ερωτικά συναισθήματα,είτε από την πλευρά του ενός,είτε από του άλλου

Senior Member
    Originally posted by vince

Ε έλα κι εσύ κακίες......Κούκλοι είναι όλοι.....!!!!!!!
    Κοίτα εδώ υπάρχουν εκτός ίντερνετ άτομα μη εμφανίσιμα που δεν λένε ωραία λόγια......τώρα αν αυτός μας τα λέει καλά....Κι εσύ βρε κοπέλα μου γιατί κατέφυγες στο ίντερνετ για να βρεις άλλη σχέση;;;;Το θέμα όπως μάλλον προαναφέρθηκε είναι ότι στο ίντερνετ φιλοξενούνται και άτομα όχι \"απαράδεκτης\" εμφάνισης αλλά απαράδεκτου επιπέδου......La-vita τον έχεις δει σε φωτογραφία τουλάχιστον για να ξέρεις ότι τον ερωτεύτηκες;;;;

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η εμφάνιση είναι το πρώτο αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα μπαίνει το θέμα επικοινωνία.....κάτι σε \"Γνωριζόμαστε από κάπου;;;\"
    Το ίντερνετ μάλλον πάει για καταστάσεις \"Σε αγάπησα για τα ψυχικά σου χαρίσματα\" \"Εντρυφώ στα ψυχικά σου χαρίσματα σε βάθος για να μη σε δω σε πλάτος\"
    Για να ρίξεις άλλωστε μια γυναίκα (για άντρα δεν ξέρω!!!!!) πρέπει να έχεις λέγειν......Οι μεγαλύτεροι καρδιοκατακτητές δεν νομίζω ότι είχαν την τέλεια εμφάνιση...
    Ο Αϊνστάιν δε από εκεί που ήταν πιστός και αφοσιωμένος στην γυναίκα του μετά τις διανοητικές του επιτυχίες την χώρισε και έτρεξε να κάνει την καλή του με τις θαυμάστριές του...Βέβαια αυτός τους μιλούσε αυτές δεν ξέρω αν καταλάβαιναν αλλά δεν βαριέσαι...Αϊνστάιν να\'ναι κι ό,τι να\'ναι...Έλεγε κι αυτός κάπου τον φυσικομαθηματικό του πόνο!!!

Senior Member
    Η απαράδεκτη κοπέλα που αναφέρω ήταν απαράδεκτη όχι λόγο ομορφιάς, αλλα λόγο ντυσίματος (σαν rave girl) και λόγω χαρακτήρα. Για μένα εξωτερική εμφάνιση δεν είναι μόνο τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου και το καλίγραμμο σώμα αλλα και άλλοι παράγοντες (στυλ, ντυσιμο, περπάτημα....). Βέβαια ο χαρακτήτας είναι ο στυλοβάτης μιας σχέσης.

Τώρα για να μπώ προσωπικά στη διαδικασία του να βρώ γκόμενα μέσω ιντερνετ θα σημαίνει οτι δεν τα καταφέρνω στον πραγματικό κόσμο και μάλον φοβάμαι πως στο μέλον πολλές σχέσεις θα αρχίζουν μέσω του υπολογιστή. Και δεν είπα οτί όλοι θα είναι άσχημοι αλλα πως σε κάποιες περιπτώσεις τυχαίνει αυτό. Το \"ραντεβού στα τυφλά\" είναι ένα παιχνίδι που γοητεύει και απογοητεύει αναλόγως.

Senior Member
    Μιλάμε για πολύ τυφλά όμως....Το συζητούσα με έναν φίλο και μου λέει μου έδειχναν φωτογραφίες είτε άλλες αυτών που ήταν ή την καλύτερη φωτογραφία του εαυτού τους που θα μπορούσαν να τραβήξουν.....
    Είναι το \"Natasha?Last year!!!\"
    Ε μωρέ και η δικιά σου ένα σουλουπωματάκι ήθελε..Από rave αναρχοκουμμούνι να την έφτιαχνες στα μέτρα σου.....Κόψε ράψε καταστάσεις...Τι ψάχνεις;;;
    Πάει λίγο σε καταστάσεις γνωριμιών μέσω φίλων..Κι αυτές την ίδια εγγύηση έχουν..Έχω έναν κούκλο να σου γνωρίσω και μόλις τον βλέπεις αναρωτιέσαι αν έτσι είναι οι κούκλοι...Είναι λοιπόν και θέμα γούστου.Υπάρχει η αντικειμενικά καλή εμφάνιση που μπορεί να μην σου κάνει κλικ και η αντικειμενικά μη καλή που μπορεί να πιάνει την χημεία.....Μπορεί μέσω ίντερνετ επίσης να σε γοητεύσει κάποιος που οπτικά θα σου πέρναγε απαρατήρητος....Και πάλι η επικοινωνία μέσω ίντερνετ έχει τον παράγοντα φαντασία που αποκκλίνει από την πραγματικότητα.....

Το χοντραίνω λίγο...Ποιό scary movie ήταν αυτό όπου ο άλλος είχε μια τύπισσα και της έβαζε σακούλα για να αναπτύξουν ερωτικές επαφές γιατί δεν βλεπόταν;;;Κάνε ό,τι κάνεις αλλά να μη σε βλέπω....

Μην θυμηθώ έναν τύπο(αντίστροφο παράδειγμα) όμορφο που το μόνο που έκανε είναι να με κοιτάει....Μιλιά δεν είχε....Μιλούσε η γλώσσα του σώματος,των ματιών..κ.τ.λ
    Ήταν βουβός κινηματογράφος.....ένα mute....Υπάρχουν λοιπόν και αυτοί που εκτός από εμφάνιση ε,χμμμμ δεν προικίστηκαν αλλιώς...

Senior Member
    Ντάξη ίσως να είναι υπερβολικό να λέω οτι κανουν σχέσεις μεσω ιντερνετ οσοι δεν τα καταφερνουν στην πραγματικη ζωή (και εγώ νιώθω οτι ώρες ώρες δεν τα καταφέρνω και σκέφτομαι πιο μπορεί να είναι το μέλον μου :().

Είναι μια μόδα κι αυτό....οπως και να χει...

...το καλό άνθος μπορεί να βρεθεί παντού :)

Senior Member
    βρε παιδιά! Δεν με καταλάβατε..Δεν κατέφυγα στο ίντερνετ για να βρω άλλη σχέση κι ούτε \"ψάχνομαι\" γενικώς για άλλη σχέση.Μια γνωριμία έγινε με έναν τύπο,τον οποίο ναι,τον έχω δει σε φωτογραφία,η όποια μπορεί και να μην είναι αληθινή,αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα! Απλά ένιωσα με αυτόν τον άνθρωπο ότι μας συνδέουν πολλά πράγματα,λες και έχουμε ζήσει σε άλλη ζωή μαζί.Είμαι λιγάκι υπερβολική ίσως ε?το έχω αυτό το ελάττωμα :P.:ισως και ενθουσιασμένη,τι να πω..θα δείξει!thnx πάντως για το ενδιαφέρον

Senior Member
    Να είσαι προσεκτική όπως και να\'χει.....Το ραντεβού στα τυφλά μπορεί να είναι γοητευτικό όπως είπε και ο Vince αλλά κρύβει και παγίδες θα πω εγώ.....Και έχει πολλή φαντασία και κάπου χάνεσαι..Ζεις το όνειρό σου αλλά μπορεί να απέχει πολύ από το πως φαντάστηκες τον άλλο ακόμα και αν τον είδες στην φωτογραφία..

Senior Member
    Φαντάσου μία αλληλογραφία. Ανταλάσσεις γράμματα με την \"αγαπημένη\" σου. Γράφει ωραία, γράφεις ωραία. Όμως η επικοινωνία έχει χίλια κενά σε σχέση με την πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία. Αυτά τα κένα, κι είναι ανθρώπινο, θα τα γεμίσεις με προβολές. Δηλαδή με αυτά που θα ήθελες εσύ να είναι ο άλλος. Έτσι σε μεγάλο βαθμό η εικόνα που έχεις για τον άλλο δεν είναι ακριβώς πλαστή αλλά μονόπλευρή και περιορισμένη.
    Δεν ξέρεις πως συμπεριφέρεται στη ζωή. Δεν ξέρεις τι κάνει, πως δρα.
    Βλέπεις μόνο μία πλευρά, την οποία κι έχεις \"φορτώσει\" με όλα τα θέλω σου.

Page 1 of 2 12 LastLast