Results 1 to 15 of 77
Thread: Κάποτε σε ένα πάρτυ
-
01-08-2013, 01:46 #1
Κάποτε σε ένα πάρτυ
Χαίρετε, είμαι καινούργια στην παρέα σας.
Ας μπω στο θέμα. Θα σας γράψω μία ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν καιρό, ωστόσο ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο.
Πριν καιρό έκανε πάρτυ μία στενή μου φίλη στο σπίτι της με καλεσμένους γύρω στα 100 άτομα. Είχα πάει από νωρίς
για να βοηθήσω με τη διαρρύθμιση του σπιτιού, τον μπουφέ κλπ, Επειδή θα βοηθούσα και κατά την διάρκεια του πάρτυ, ήμουν άνετα
ντυμένη. Όλες φορούσαν κοντά στενά φορέματα, ψηλές γόβες, σκουλαρίκια, εντυπωσιακά αξεσουάρ, είχαν καλοχτενισμένα μαλλιά και
βραδινό μακιγιάζ και εγώ ήμουν ναι μεν περιποιημένη, αλλά πολύ απλά ντυμένη. Φορούσα ένα μαύρο στενό παντελόνι, μία μαύρη μπλούζα από δαντέλλα,
μπαλαρίνες, λίγη μάσκαρα, λίγο κραγιόν, τίποτα σπουδαίο. Γράφω αυτά για να επισημάνω πως συγκριτικά με τις άλλες κοπέλες δεν ήμουν τόσο φτιαγμένη.
Ήταν ένα παιδί στο πάρτυ, τον οποίο τον κατατάσσω στους 2 πιο ωραίους της βραδιάς. Εγώ σχεδόν όλο το βράδυ ήμουν απασχολημένη με τα του πάρτυ.
Σε κάποια φάση έρχεται και μου ζητάει να τον βοηθήσω σε κάτι με το κινητό του, τον βοηθάω. Στη συνέχεια ερχόντουσαν κάποιοι (μετά έμαθα πως
ήταν φίλοι του) κανα-δυο φορές και προσπαθούσαν να μου πιάσουν την κουβέντα, μου πέταγαν κάποιες αστείες ατάκες (δεν μου την έπεφταν), με έκαναν
να γελάω κλπ. Έρχεται στη συνέχεια ένας άλλος φίλος του (ο άλλος ωραίος του πάρτυ) και με ρωτάει το όνομά μου, μου αυστήνεται και φεύγει. Μετά έρχεται ένας άλλος
και μου λέει ''ακουσέ να δεις ο φίλος μου, μου λεέι ''μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η κοπέλα'' αλλά δεν έρχεται να σου μιλήσει γιατί είναι ντροπαλός, έλα εσύ'', γυρνάω να τον δω και
τον βλέπω να είναι σε παρέα και να χορεύει. Σκέφτομαι πως μου κάνει κ΄ποιος πλάκα και του απαντάω με νάζι ΄''τώρα έχω δουλειά να κάνω:o'' και τον βλέπω που παει στο παιδί του λέει τί του απάντησα και εκείνος δείχνει
ψιλοαπογοητευμένος.
Όλη τη βραδιά δεν ανταλλάξαμε κουβέτα. Φύγαν όλοι (κοι οι φίλοι του ) και μείναμε λίγα άτομα. Πάει και κάθεται δίπλα σε μία συμφοιτήτριά μου, που ήταν φίλη του, κάτι της λέει και γυρναει εκείνη και
μου λέει μπροστά του, ''καλά δεν εχεις καταλάβει τίποτα?'' Δεν της απαντάω. Με μπέρδεψε πολύ η συμπεριφορά του, όλο το βράδυ πίστευα πως μου κάνουν πλάκα, μέχρι που όταν ήταν να φύγει
έρχεται στον καναπέ που καθόμουν κάνουμε χειραψία, και μου λεει ''χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα''. Δεν τν ξαναείδα από τότε κι μάλλον δεν πρόκειται να τον ξαναδω, αλλά μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά του.
Ήταν ένας ΚΟΥΚΛΟΣ 22 ετρών και ντρεπόταν να έρθει να μου μιλήσει ο ίδιος?
Όταν γύρισα να τον δω, αν δεν χόρευε και απλά καθόταν στον καναπέ, θα πήγαινα να του μιλήσω εγώ.
Αν δεν του άρεσα αρκετά, γιατί έστειλε το παιδί να μου μιλήσει?
Και το σημαντικότερο, δεν είχα ντυθεί εντυπωσιακά εκείνο το βράδυ, απορρώ πως με πρόσεξε.
Τέλος για την ιστορία έμαθα την επομένη πως σπούδαζε σε άλλη πόλη και θα έφευγε την επόμενη μέρα μετά το πάρτυ.
Πώς ερμηνεύετε τη συμπεριφορά του?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
- 01-08-2013, 01:59 #2
Γεια σου bellezza. Πριν σου απαντησω, να σε ρωτησω κατι αλλο, εχεις σχεση αυτο τον καιρο?
01-08-2013, 02:16 #3
Oχι. Αλλά δεν το σκέφτομαι μόνο τώρα που δεν έχω σχέση. Μου είχε κάνει εντύπωση σαν γεγονός. Δεν ενδιαφέρομαι για τον
συγκεκριμένο, πιθανότατα δεν θα το ξανασυναντήσω. Μου έκανε όμως εντύωση όλο αυτό και μου άφησε πολλά ερωτηματικά.
Έτσι ήθελα να το μοιραστώ και να ακούσω γνώμες.:)
01-08-2013, 02:18 #4
Γεια σου και σένα και σε ευχαριστώ για τη διάθεσή σου να μου απαντήσεις.:)
01-08-2013, 02:19 #5
Τι αλλο γνωριζεις για το παλικαρι? Δε ρωτησες τους φιλους σου εκει? Και συ πως τον ειδες γενικα?
01-08-2013, 02:23 #6
Δεν πολυπρόσεχα. Είχε πολύ κόσμο. Οι φίλοι μου δενβ τον γνώριζαν, η μία που τον γνώριζε δεν ήταν φίλη μου. Γενικ΄΄α δεν το πολυέψαξα τότε, γιατί είχα μπερδευτεί. Μέχρι να μου στείλει τον φίλο του δεν είχα
καταλάβει κάτι. Μετα συνέδεσα τα γεγονότα. Ηταν αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας, δεν ήταν δήθεν. Είναι φοιτητης σε άλλη πόλη. Αυτα.
01-08-2013, 02:33 #7
Νομιζω κακως σου κανει εντυπωση το οτι ενα ωραιο αγορι δεν ειχε το θαρρος ή την εξυπναδα να σε προσεγγισει face to face. Υπαρχουν ακομα και αντρες μοντελα που δεν εχουν επιτυχια στις γυναικες και αντιθετα αντρες ασχημοι που κανουν θραυση. Οπως ειδες και μονη σου με αυτο τον τροπο που εκανε που μου θυμιζει δημοτικο, εχασε την ευκαιρια και τα χαλασε ολα. Κι εγω θα σκεπτομουν οτι μου κανουν πλακα. Ετσι ειναι η ζωη, ο τολμων νικα, οποιος ντρεπεται ας κατσει στο καβουκι του. Πιστευω ομως οτι για να σε απασχολει ενδιαφερεσαι για το παλικαρι. Αμα μπορεις απο τους κοινους γνωστους ή κανενα φβ αν παιζει κανε κινηση εσυ για να τον βοηθησεις εφοσον ειναι ντροπαλο αγορι.
01-08-2013, 02:41 #8
Αρχκά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Και εμένα μου θύμισε δημοτικό η όλη φάση.:p
Όταν έμαθα ότι σπουδάζει αλλού, δεν θέλησα να ασχοληθώ περισσότερο γιατί δεν θα είχε νόημα.
Και πάλι σε ευαριστώ.:)
01-08-2013, 02:45 #9
Πιστευω αμα του κανεις στο φβ ενα αιτημα θα το δεχτει και μπορει να αρχισει μια επικοινωνια. Ποσο μεγαλη ειναι η αποσταση που εχετε τωρα? Ισως να υπαρχει προοπτικη, ισως να πλησιαζει και το τελος των σπουδων για σενα ή για τον ιδιο.
01-08-2013, 03:04 #10
Αν τον ξανασυναντούσα θα του μιλούσα. Δεν θα κάνω αίτημα φιλίας χωρίς να έχουμε ξαναιδωθεί. Εδώ δεν μιλήσαμε στο παρτυ που ήμασταν 6 ώρες στον ίδιο χώρο θα μιλήσουε μέσω fb? Και τί έχουμε να πούμε??
01-08-2013, 03:08 #11
Αφου σου συστηθηκε στο παρτυ, αρα εστω και για λιγο μιλησατε. Μπορεις να στειλεις ενα μηνυμα και να πεις γεια σου ταδε, τι κανεις? ειχαμε βρεθει στο παρτυ της ταδε, και απο κει να ξεκινησει μια κατασταση. Πιστευω θα ειναι θετικος αν και πρεπει να κανεις εσυ τα βηματα γτ επεσες σε ντροπαλο αγορι. Απο κει κι επειτα τι να σου πω, ο,τι νομιζεις κανε, ισως βρεθειτε στο μελλον ξανα απο κοντα σε κανενα παρτυ παλι.
01-08-2013, 03:19 #12
01-08-2013, 03:29 #13
Να σαι καλα!
01-08-2013, 09:33 #14
Μεσα απο το πρωτο σου μηνυμα, απο την εμπειρια μου σου λέω ότι του αρεσες απο την αρχη που σε ειδε, σε γουσταρει. Το πως ησουν ντυμενη δεν παιζει ρολο. Καθησε μεχρι το τελος της βραδιας που σχεδον ειχαν φυγει ολοι απ εκει επειδη ησουν εσυ. Αυτο που σου ζητησε κατι να του πεις για το κινητό, το κινητο δεν ειχε κανενα προβλημα, απλα απο ωρα εψαχνε να βρει καποιο τροπο να ρθει να σου μιλησει. Κι εκει που σου μιλουσε για το κινητο αν προσεξες δεν εβγαιναν ανετα οι λεξεις. Όμως του ελειπε η εμπειρια στην προσεγγιση και στις σχεσεις (ειναι και 22 χρονων) και δεν αποκλειεται να ναι και λιγακι ντροπαλος, γι αυτο τα εχασε και εφυγε. Στη συνεχεια της βραδυας ναι μεν δε σε ξαναπλησιασε κι εκανε αλλα (πχ χορευε, μιλουσε με φιλους του κλπ) όμως η σκεψη του και το βλεμμα του ήταν σε σενα, γι αυτο καθησε εκει μεχρι το τελος. Όμως και παλι λόγω του χαρακτηρα του δεν μπορεσε να σου εκφραστει όπως θα θελε, το μονο που μπορεσε να πει ηταν πως χαρηκε για την γνωριμια, αλλα για ποια γνωριμια? αφου δεν μιλήσατε καθολου. Το ότι ειναι τετοιος χαρακτηρας αυτο δεν προδικαζει το τι ανθρωπος ειναι και το πως θα ναι σε μια σχεση. Συνηθως τετοιοι ειναι πιο αφοσιωμενοι, πιο πιστοί, πιο ειλικρινεις κι αμα τους δωσει κανεις την ευκαιρια μπορει να περασει κι ομορφα μαζι τους. Εγω θα σου προτεινα (αφου κι αυτος σου αρεσε) μεσω της κοινης φιλης να επιδιωξεις να τον ξαναδεις και να επιδιωξεις συζητηση μαζι του κι αν βλεπεις ότι γουσταρεις δειξε πως ενδιαφερεσε για να κανει την κινηση.
γιάννης
01-08-2013, 12:39 #15
Αρχικά, σε ευχαριστώ που μου απάντησες! Εμένα το ένστικτό μου , μου λέει ότι δυσκολε'υτηκε γιατί σπουδάζει σε άλλη πόλη. Να επισημάνω πως την επόμενη μέρα του πάρτυ έπρεπε να επιστρέψει στην πόλη που σπουδάζει. Θα σκφτόταν''πού να γνωριζόμαστε τώρα, αφού δεν έχουμε καμία προοπτική!'' και θα είχε και δίκιο. Εσύ τι νομίζεις?