Κάποτε σε ένα πάρτυ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 77
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Αρχικά, σε ευχαριστώ που μου απάντησες! Εμένα το ένστικτό μου , μου λέει ότι δυσκολε'υτηκε γιατί σπουδάζει σε άλλη πόλη. Να επισημάνω πως την επόμενη μέρα του πάρτυ έπρεπε να επιστρέψει στην πόλη που σπουδάζει. Θα σκφτόταν''πού να γνωριζόμαστε τώρα, αφού δεν έχουμε καμία προοπτική!'' και θα είχε και δίκιο. Εσύ τι νομίζεις?
    Η συμπεριφορα του απεναντι σου πως ήταν? χαλαρός ή σφιγμένος?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η συμπεριφορα του απεναντι σου πως ήταν? χαλαρός ή σφιγμένος?
    Όταν ήρθε να με χαιρετήσει στο τέλος, φαινόταν να ντρέπεται. Καθόμασταν στον καναπέ 2 κοπέλες, με βλέπει, πάει να έρθει κατευθείαν πάνω μου, σταματάει λίγο, σκέφτεται, να πάει να χαιρετήσει πρώτα την άλλη κοπέλα, τελικά φαίνεται να αλλάζει γνώμη και έρχεται πρώτα σε μένα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Φαινόταν να χαίρεται και να ντρέπεται ταυτόχρονα.

Στο σκηνικό με το κινητό, φαινόταν χαλαρός (ήταν και οι φίλοι του μαζί)

Banned
    σνομπ θα ελεγα.. επισης βλεποντας το τιτλο που εβαλες το προτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι την ταινια καποτε στο μεξικο

Senior Member
    χμμμμμμ
    το σιγουρο ειναι οτι του αρεσες ;)

ο τροπος που το χειριστηκε, ειναι ενα μειγμα ντροπαλοτητας και παιδικοτητας. ανωριμοτητας αν θελεις... εχει ομως κι ενα σκερτσο, ναζι η ολη φαση.
    αυτο με τους φιλους που εβαζε δλδ, δεν το κανει ενα πραγματικα βαθια ντροπαλο ατομο , γιατι ντρεπεται και να το συζηταει και μαλιστα επιτοπου και να βαζει ανθρωπους σε τετοιες διαδικασιες , να γινεται ανακατωσουρα για το θεμα του, να περιμενει αντιδρασεις μαζι με ολους τους αλλους κλπ...

Πιστευω λοιπον, οτι μεσα στην οποια ατολμια του, θεωρησε τον τροπο αυτο αποτελεσματικο για καποιον λογο.... ισως να νομιζε οτι θα σε εντυπωσιασει με την ολη βαβουρα, η οτι θα σε κανει να γελασεις και να ανταποκριθεις...
    βεβαια, αν δεν υπηρχε η ατολμια του, οταν αποτυγχαναν οι φιλοι, θα επιχειρουσε και μονος του.
    το οτι δεν τολμησε, τρια τινα μπορει να σημαινει:
    η πραγματικα το μονο που τον εμποδιζε ηταν η ντροπη του και δεν καταφερε να την ξεπερασει.
    η θεωρησε οτι ησουν τοσο αρνητικη που δεν ειχε κανενα νοημα να ξαναπροσπαθησει, γιατι δεν γουσταρεις.
    η , ολο το προηγουμενο ηταν μεσα στο κλιμα του παρτυ, του αρεσες μεν, αλλα οχι ΤΟΣΟ πολυ ωστε να το τραβηξει μετα το περας του παρτυ μιας και μεχρι τοτε δεν εγινε τιποτε.

την περιπτωση να ηταν ανασταλτικη η αλλη πολη απο μονη της, δεν την θεωρω πολυ πιθανη. το να ηταν ανασταλτικη μαζι με το οτι απογοητευτηκε πολυ, η με το οτι ηθελε μεν αλλα δεν τρελαθηκε κιολας, το θεωρω πιο πιθανο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σνομπ θα ελεγα.. επισης βλεποντας το τιτλο που εβαλες το προτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι την ταινια καποτε στο μεξικο
    Την έχω δει την ταινία!:)
    Θα ήταν εύκολο να γράψεις από συμπεραίνεις ότι ήταν σνομπ?

Senior Member
    Remedy

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.:)

Τα ενδεχόμενα που ανφέρεις είναι πολύ πιθανά.

Banned
    οταν καπιος δε μιλαει και στελνει υπαληλους για να μιλησουν για αυτον.. εμενα αυτο μου κανει σαν σνομπ πχ εγω ετσι θα το επαιρνα

Senior Member
    αλεξανδρος_77

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Πράγματι το να στέλνει φίλους ίσως να δείχνει ότι δεν ήθελε να εκτεθεί.

Banned
    μου θυμισες μια ατακα απο ενα σιριαλ που ελεγε τι σνομπ τι σνομπ σας λατρευω που ειστε σνομπ

Senior Member
    χαχαχαχαχαχα

Αν θυμηθείς και το συγκεκριένο σίριαλ θα σε παραδεχτώ:cool:

Banned
    χαχαχαχαχαχα

Αν θυμηθείς και το συγκεκριένο σίριαλ θα σε παραδεχτώ:cool:
    ναι ειναι απο τους μεν και δεν

Senior Member
    :D

Τώρα πέρα από την πλάκα γενικά σαν τύπος δεν φαινόταν σνομπ, μιλούσε, χόρευε,αστειευόταν με όλους κλπ.
    Ίσως να του το έβγαλα εγώ! Τί να πώ!?:confused:

Senior Member
    Το να είναι ωραίος κάποιος δεν σημαίνει ότι έχει κυκλοφορήσει και όλας...Επίσης οι ωραίοι κομπλάρουν εύκολα όταν είναι να πλησιάσουν εκείνοι μιας και συνηθίζεται να τους πλησιάζουν οι ενδιαφερόμενες.
    Οποτε μιας και όταν προσπάθησε να κάνει κίνηση(έστω ατσούμπαλοι,αλλα προσπάθησε),εσύ ήσουν χαλαρή και λοιπά,αλλα δεν του έδωσες και το πράσινο φως με το να αστειευτείς με την όλη φάση του "χαλασμεξου" κινητού οποτε των άγχωσες των καημένο.
    Μετά οι φίλοι χώθηκαν γιατί,αυτό κάνουν...Δεν τους έστειλε,απλά φεύγουν και μιλάνε μονοι τους...Και εκεί συνέχισες να είσαι πολύ χαλαρή και λοιπά,opkte των άγχωσες και άλλο.
    E,περίμενε να λήξει το party μπας και χαλαρώσει,δεν χαλάρωσε,κόμπλαρε και άλλο μιας και είχες και άλλη τύπισσα διπλα σου,και the end...Απλά δεν χαλάρωσε αρκετά.

Senior Member
    :D

Τώρα πέρα από την πλάκα γενικά σαν τύπος δεν φαινόταν σνομπ, μιλούσε, χόρευε,αστειευόταν με όλους κλπ.
    Ίσως να του το έβγαλα εγώ! Τί να πώ!?:confused:
    Οποτε ναι εσύ φταίς...

Senior Member
    Αntreas MpR
    Αρχικά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Στο θέμα τώρα...
    1. Δηλαδή τί έπρεπε να κάνω? Να κάνω ψέματα πως αγχώνομαι και ντρέπομαι?
    2. Όταν ήρθε ο φίλος του και μου είπε ότι του αρέσω (μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει τίποτα) , γύρισα και τον είσα να χορεύει με παρέα, δεν ήταν κάπου μόνος του. Τί να έκανά?
    3. Εσύ τί νομίζεις ότι ήθελε από τη συμπεριφορά του, μια γνωριμία ή κάτι χαλαρό μόνο για εκείνη τη βραδιά?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast