Results 46 to 58 of 58
-
02-08-2013, 22:04 #46
ειναι αυτο που λεμε επιβεβεωση.εισαι σιγουρα σε καλυτερη μοιρα απο αλλους με την ιδια παθηση.
πολοι παρουσιαζουν αγχος και καταθλιψη επειδη δεν αντεχουν τις μεγαλες εμμονες
αφοσον δε σε πολυ στεναχωρουν παλεψε το απο μονη σου.
πολυ κομψα τα τελετουργικα σου!!!
- 03-08-2013, 03:28 #47
χαχαχαχα κομψα!!! να σου πω βασιλακη μου πολλες φορες εχω στεναχωρεθει και νιωθω οτι με εμποδιζουν να κανω πραγματα δηλ προκειμενου να βγω εαν πρεπει να κανω ολα τα ιδια αυτα, πριν βγω απο το σπιτι πχ, και μεχρι να φτασω στ αμαξι δηλ ενα τεταρτο σιγουρα και βαλε και το αγχοσ εκεινησ τησ στιγμησ...γιατι εαν καποιοσ αλλοσ ειναι μαζι μου και πχ μου μιλαει και δεν μπορω να συγκεντρωθω οταν φυγω υποφερω οτι κατι δεν εκανα καλ ακαι το χρωσταω και ψιλουποφερω δεν το ευχαριστιεμαι....σρχικα τουλαχιστον.....με την ωρα που περναει ηρεμω οποτε....... πολλες φορεσ δεν μπορω να παω καπου μακρια απο το σπιτι αν μου τυχει να μην εχω κανει κατι σωστα θελω να γυρισω πισω
03-08-2013, 03:32 #48
για υτο και δεν αντεξα και πηγα ψυχιατρο και ειπα σωσε με ..... αλλα με το ζολοφτ που μου εδωσε μ εκανε τοσο χαλια ποτ ο σταματησα στο 5ημερο....τωρα εχω ξανα ραντεβου με τη γνωσιακη τη δευτερα ...... αλλα μετα την αρρωστη εμπειρρια με το χαπι που ενιωθα πωσ δεν ημουν εγω, ειμαι πιο ηπια με τισ εμμονεσ παρατηρω οτι χαλαρωσα στο να μην κανω κατι τοσο αυστηρα δεν ...παντα με καποιο σοκ, ηρεμουν λιγο οι εμμονεσ αυτεσ γιατι το μυαλο απασχολειται με αυτο που με φοβιζει.... αλλα θα μου πεισ μετα επανερχονται ....για να δουμε .....εσυ ειπαμε παιρνεισ τωρα εφφεξορ ε???τι ειναι αυτο που δεν μπορεισ να νικησεισ και το χρειαζεσαι?
03-08-2013, 03:40 #49
03-08-2013, 04:09 #50
δεν ξερω να σου απαντησω σιγουρα σε αυτο...δηλ περι σοβαροτητος..... σιγουρα ειμαι κοινωνικη, χαρουμενη με κεφι, στην παρεα στο καδε, σε κλαμπ χορευω πολυ με τουσ φιλουσ μου, παω τα ψωνια μου , και ολα...ΑΛΛΑ υπαρχει ενα αλλα.... επειδη κανω πολλεσ διαδικασιεσ οταν ειναι να φυγω απο το σπιτι και εαν κατι στο μυαλο μου δεν γινει επακριβωσ σωστα, δεν νιωθω καθολου καλα να απομακρυνθω πολυ .... νιωθω μιση, νιωθω πααρα πολυ μεγαλη δυσφορια εωσ και δυσπνοια και αυτο με κανει να μην ταξιδευω μακρια δηλ εκτοσ αθηνασ ..... περυσι καλοκαιρι που εφυγα εκανα μιση ωρα να φυγω απο το σπιτι εκανα τοσο εντονα τα τελετουργικα ειχα ιδρωσει ετρεμα μεσα μου, να γινουν σωστα εφοσον θα εφευγα. και μετα να εκανα παρα πολλουσ κυκλουσ γυρω απο τη γειτονια μου με μετρησεισ τωρα αυτο, περιπου κανα μισαωρο.... εφυγα δηλ μετα απο μια ωρα .... ε ενταξει αυτο με κανει να φυλακιζομαι αρκετεσ φορεσ στη ζωη μου....επισησ το ιδιο ισχυει στα ραντεβου,,,, αγχωνομαι πολυ και δεν μπορω να μαι συνεπησ συχνα ακριβωσ για το απροοπτο των τελετουργιων...με αποτελεσμα να μη δινω ραντεβου να λεω πηαγινετε και θα ερθω και να φαινομαι λιγο χυμα στουσ αλλουσ....ενω δεν το κανω απο χαρακτηρος.
03-08-2013, 04:21 #51
Τα τελετουργικα που περιγραφεις θα μειωθουν ή μπορει και να εξαφανιστουν με την γνωσιακη.
Εγω εχω απαλλαγει σχεδον απο αυτα , αλλα εμενα το κυριο προβλημα ειναι οι ιδεοληψιες , τα τελετουργικα τα εχω για παιχνιδακι πλεον.
Εχεις προσπαθησει ποτε να κοψεις τα τελετουργικα και απλα να ανοιξεις την πορτα και να βγεις? Εγω το εχω κανει πολλες φορες , στη αρχη γυρνουσα και πισω , αλλα τα καταφερα στο τελος.
03-08-2013, 04:34 #52
ναι νομιζω πωσ θα τα καταφερω το πιστευω.... ηδη με την πρωτη επισκεψη που μου πε να παρατηρησω απλα σκεψη συναισθημα και ενεργεια, καταλαβα πωσ "παιζεται"το παιχνιδι και αρχιζω να κοιταω το προβλημα στη ριζα και θα "την χαλαρωσω" το πιστευω....
03-08-2013, 06:09 #53
ελα βρε lady ναι εφεξορ εχω αρχισει.
το παιρνω για κρισεις αγχους που με χτυπαει εντονα στο σωμα.το σωματοποιο δηλαδη.και το παιρνω και για καταθλιψη που εδω και καιρο δεν την ειχα παρει γραμμη.
το τελευταιο διαστημα ειχα παθει ενα σοκ στον υπνο που μου κοπηκε η αναπνοη.απο εκεινη τη μερα αρχισαν να παιζουν τα οργανα.εκεινο το διαστημα ενιωθα μια παραξενη διαθεση ομως.
τωρα μου εχει ανεβει η αδρεναλινη στο κεφαλι.τα φαρμακα στην αρχη ειναι υπουλα αλλα με τον καιρο στανιαρεις και δεν εχεις προβλημα
πιστευω οτι ολοι μας εχουμε ενα αγχος μεσα μας αλλα το βγαζουμε διαφορετικα.
το σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαστε τρελοι.ειμαστε πιο ευστροφοι και σκεφτομαστε υπερβολικα
04-08-2013, 05:58 #54
αυτο ειναι σιγουρο...οτι σκεφτομαστε περισσοτερο απο άλλους και διυλιζουμε τον κωνωπα , μη σου πω...:) χμμμ... μαλιστα....ειναι ασχημο το αγχος για οποιον το βιωνει , λειτουργικος εισαι? εργαζεσαι , βγαινεις? η εχεις απομονωθει λόγω αυτου??? Παρεπιμπτοντως , εγω θυμασαι πως ξεκινησα αυτο το θεμα , με τις ενοχλησεις του ζολοφτ το πηρα 5 μερες και το εκοψα και ειμαι παλι ο ευατος μου με πραγματικ ορεξη για δουλεια δηλ ν ακολουθησω γνωσιακη και να διωξω τισ καθημερινεσ τελετουρφιεσ οσεσ μπορω φυσικα...δεν παμε για το 100 τοις εκατο...Αλλα ειναι αλλη αυτη η φαση των επαναληψεων .Εγω δεν εχω αγχος στην καθημερινοτητα μου ειμαι ηρεμη και ισορροπημενη μεσα μου.απλα κουρασμενη απο τον ογκο των επιπροσθετων ανουσιων πραγματων που κανω. Ελπιζω η ψυχοθεραπεια να λειτουργησει καλα ως το τελοσ για να δουμε.....
04-08-2013, 06:02 #55
αλλα σε καταλαβαινω εκατο τοις εκατο...πολυ μικροτερη ειχα τετοιο αγχος...στο ξεκινημα των ψυχολογικων μου προβληματων...και ενιωθα να χανομαι και μου χε τυχει σε πολλουσ χωρουσ και εξω και σε βολτα και επινα επιτοπου μισο ταβορ θυμαμαι, τησ μανασ μου αυτα ηταν, τελοσ παντων, και ηρεμουσα ....το χω ζησει αλλα ανηκει στο παρελθον απο 17 χρονων ως και 24 περιπου
04-08-2013, 06:47 #56
ειναι βαρυ το ατιμο αλλα που θα παει..εχω σταματησει να πολυβγαινω αλλα ευτυχως επιασα μια δουλεια σε κατι υπολογιστες και θα αρχισω να το παλευω ετσι για αρχη.αν επερνα και κανενα ηρεμιστικο θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα.
αλλα η γιατρος δε μου εγραψε για να μην κολισω λογω που ειχα ιστορικο με κανναβες και αλκοολ.
η ψυχοθεραπεια που κανεις ειναι σιγουρα πολυ χρησιμη για μενα.πρεπει σιγα σιγα να αρχισω και γω αλλα πρεπει να ηρεμισω λιγο ακομα γιατι τις προαλλες που πηγα δε με στανιαρε με τιποτα.
μικρη δεν ειχες κανει καμια θεραπεια για το αγχος?
04-08-2013, 08:54 #57
ενοειτε και μη σου πω οτι ειναι και χειροτερα αυτη ειναι η απαντηση στο πρωτο μυνημα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-08-2013, 14:34 #58