Results 31 to 45 of 58
-
02-08-2013, 02:24 #31
α και συ ιδψ???? μαλιστα! ακομα σε βασανιζει?με εφεξορ κανεισ δουλεια??
- 02-08-2013, 02:33 #32
Οχι δεν παιρνω φαρμακα , και οπως σου ειπα και στο αλλο θεμα εχω δοκιμασει διαφορα.
Παντως οχι δεν με βασανιζει , αλλα εξακολουθει να υπαρχει
02-08-2013, 02:34 #33
για μενα αν θελεις να απαλλαγεις απο τις ιδεοληψιες ακολουθισαι την αγωγη και με ψυχοθεραπεια και σε ενα μηνα θα νιωθεις πολυ καλυτερα.
φιλικα βασιλης
02-08-2013, 02:39 #34
συμφωνω απολυτα!!!! εγω μετανιωσα που με διαφορα λιγων ημερων ξεκινησα πρωτα το χαπι κια μετα πηγα στη γνωσιακη!!!πηγα στον ψυχιατρο μου εγραψε το ζολοφτ και μετ αμου προτεινε συνεδριεσ με την γνωσιακη , τη συναργατιδα του. ξεκιναω χαπι πεμπτη και δευτερα παω στη γνωσιακη.... και περασα σαββατοκυριακο με εντονη εμμονη που τρομαξα, και δευτερα που πηγα στη θεραπευτρια, μου ειπε αυτα που προσδοκουσα ν ακουσω , δηλ τον τροπο που θα δουλεψουμε, που με βρισκει παρα πολυ συμφωνη και μ αρεσει...... μεγαλυ βλακεια και γω απο το σκ, μπηκα στη διαδικασια να πολεμαω μεσα μου ν αποβαλλω αυτη την βλακεια που "τσιμοησα"το σκ, λογω χαπιου, το πιστευω!!! ελεοσ!!!!!!!!
02-08-2013, 02:43 #35
[QUOTE=lady in red;448967]συμφωνω απολυτα!!!! εγω μετανιωσα που με διαφορα λιγων ημερων ξεκινησα πρωτα το χαπι κια μετα πηγα στη γνωσιακη!!!πηγα στον ψυχιατρο μου εγραψε το ζολοφτ και μετα μου προτεινε συνεδριεσ με την γνωσιακη , τη συνεργατιδα του. ξεκιναω χαπι πεμπτη και δευτερα παω στη γνωσιακη.... και περασα σαββατοκυριακο με εντονη εμμονη που τρομαξα, και δευτερα που πηγα στη θεραπευτρια, μου ειπε αυτα που προσδοκουσα ν ακουσω , δηλ τον τροπο που θα δουλεψουμε, που με βρισκει παρα πολυ συμφωνη και μ αρεσει...... μεγαλη βλακεια και γω απο το σκ, μπηκα στη διαδικασια να πολεμαω μεσα μου ν αποβαλλω αυτη την βλακεια εμμονη που "τσιμπησα"το σκ, λογω χαπιου, το πιστευω!!! ελεοσ!!!!!!!! και γενικα με ταραξε το χαπι μου εβγαλε φοβο αδυναμια ξυπναγα σαν αρρωστη ενω εγω δεν ημουν ετσι ημουν πολυ ισορροπημενη μεσα μου και ηρεμη και συνειδητοποιημενη οτι υπαρχει ενασ ογκοσ πραγματων τα τελετουργικα που απλα θελω να πεταξω απο τη ζωη μου.....ετσι πηγα στο γιατρο ....
02-08-2013, 03:47 #36
ειναι η σεροτονινη που σε εκανε να νιωθεις αρρωστη.αυτη η ουσια σου φερνει ταραχη και φοβο.
ρωτα το γιατρο σου για οτι σε πειραζει
περασν 15 μερες και ακομα να τα συνιθισω.θελουν καιρο τα ατιμα
02-08-2013, 03:57 #37
μωρε δεν την θελω την ουσια παναθεμα τη και να σου οω κατι??? πολλα ατομα και με τα χαπια ακομα δεν εχουν προοδο σ αυτο...τα κοβουν μετα απο καιρο και παλι τα ιδια δεν ξρω
ισωσ στην καταθλιψη βοηθανε, γιατι σε ανεβαζουν ειναι που ειναι χαλια η διαθεση πινεισ οτι ναναι να σωθεισ τι χειροτερο ν αγθνει στο κεφαλι σου...αλλα ο ο ιδψυχαναγκαστικος ειναι πιο οργανωμενοσ στη σκεψη , βεβαια γι μενα μιλαω, και οταν παει στο γιατρο ξερει γιατι παει και τι θελει να κανει , και πιστευω με προγραμμα λεκτικο μπορει να τα καταφερει....
02-08-2013, 03:59 #38
μωρε δεν την θελω την ουσια παναθεμα τη και να σου οω κατι??? πολλα ατομα και με τα χαπια ακομα δεν εχουν προοδο σ αυτο...τα κοβουν μετα απο καιρο και παλι τα ιδια δεν ξρω
ισωσ στην καταθλιψη βοηθανε, γιατι σε ανεβαζουν ειναι που ειναι χαλια η διαθεση πινεισ οτι ναναι να σωθεισ τι χειροτερο ν αγθνει στο κεφαλι σου...αλλα ο ο ιδψυχαναγκαστικος ειναι πιο οργανωμενοσ στη σκεψη , βεβαια γι μενα μιλαω, και οταν παει στο γιατρο ξερει γιατι παει και τι θελει να κανει , και πιστευω με προγραμμα λεκτικο μπορει να τα καταφερει....
02-08-2013, 04:33 #39
εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλητερα απ ολους.
τι ιδεοληψιες εχεις?τι ειναι αυτο που σε κουραζει?
να ακους την ψυχη σου...
02-08-2013, 04:44 #40
μου ειπες και συ απο ιδψ πάσχεις?
02-08-2013, 05:07 #41
εγω πασχω απο υπερβολικο αγχος και ιπια καταθλιψη.
καλυτερα να ειχα τη δικια σου παθηση.
να κανουμε ανταλλαγη???
02-08-2013, 14:02 #42
βρε που φτασαμε να λεμε ποιο ειναι το καλυτερο...χαχχαα ..... Λοιπον με ρωτας τι ιδεοληψιες εχω, λοιπον όλες ειναι μη λογικου μη υπαρκτου περιεχομενου....δηλ...εαν κατι η καποιον τον θεωρησω κακο πχ... και μου χει χαρισει ενα ρουχο δεν φοραω ποτε το δωρο του, επισησ μπορει να πλενομαι σε σημεια συγκεκριμενα πχ με αγγιξε καποιοσ που δεν μου γεμιζε το ματι στον αγκωνα, η στο μπρατσο θα παω σπιτι και θα πλυνω το σημειο αυτο,η καποιοσ ηρθε σπιτι μου με το τραμ και δεν επλυνε χερια πομολα και αντικειμενα και ακομα και διακοπτη μπανιου που πηγε και αγγιξε εγω τα λπενω με οινοπνευμα και εχω και πολλα αλλα....πολλαααα... το μυαλο μου γενναει συνεχεια ενοχλησεισ και αυτο και κεινο κτλ
02-08-2013, 14:04 #43
επισησ εχω ιδεοληψιεσ με αριθμηση , στο αυτοκινητο, στο σπιτι πριν ξαπλωσω κτλ μετραω μεσα μου τισ φορες που τσεκαρω και ελεγχω, πχ στ αμαξι τσεκαρω ολεσ τισ πορτεσ με αριθμηση οχι τυχαια δεν μπορει καποιοσ εκεινη την ωρα να μου μιλαει γιατι με μπερδευει θελω ησυχια και επικεντρωση .....
02-08-2013, 14:07 #44
και αλλα και αλλα..... κολλαω σε καθρπτεσ οταν δω το ειδωλο μου κανω μετα σου αριθμηση και μετα φευγω απο κει....και καθρεπτεσ υπαρχουν παντου ...βιτρινεσ , τζαμια αυτοκινητων στο δρομο ...οποτε εκει ειναι βασανο...οταν κοιταω βιτρινα παντα κανω το τελετουργικο στο τζαμι...δηλ μια ριθμηση μεσα μου ...ε ανα εκιενη την ωρα μι φιλη με τραβηξει αποτομα να φυγουμ εκαι δεν το ολοκληρωσω και φυγω υποφερω σαν ναρκομανησ ...θελω να το κανω οπωσδηποτε νιωθω μιση....
02-08-2013, 14:09 #45
κατα τ αλλα κανεισ δεν παιρνει ειδηση αυτο που εχω εκτοσ απο αυτουσ που το λεω ...... εχω κεφι, δεν εχω αγχοσ δεν εχω κρισει πανικου εχω μια γλυκια ηρεμια μεσα μου και ισορροπια οτι ναι μεν ζω και κανω τισ δραστηριοτητεσ αλλα συνυπολογιζοντασ τον αρκετο χρονο που καθημερινα αφιερωνω στα τελετουργικα