Παράνομος δεσμός - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 113
    Senior Member
    θαμπς απ lady in red!

καιι επιστρέφω στην μαύρη τρύπα του διδακτορικού μου...
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    :) eyxaristw filh leda!!!!!!!

Senior Member
    παντως Ζετα blonde, μην εκπλήσσεσαι που σε "πυροβολούμε τόσο πολύ" αλλά εδω σε αυτο το φόρουμ εμεις εκθέτουμε πραγματικά σοβαρα προσωπικα προβληματα , και παλεύουμε με τους δαίμονες μας στην καθημερινότητα μας, οπότε το πρόβλημα σου οσο και σεβαστο να ειναι ειναι τοποθετημενο σε λαθος φορουμ πιστευω.....εδω μιλάμε άλλη γλωσσα όλοι μας...είναι ενας άλλος κοσμος, εαν υπάρχει κάνα sight για σχεσεις τυπου cosmopolitan "πειτε μας το προβλημα σας" εκει μπορεις να παρεις πραγματικα τη συμβουλη που χρειάζεσαι..... και μην μας παρεξηγεις....Εαν για καποιο λόγο, στο απευχομαι βεβαια, αλλα αυτη η κατασταση σε "ριξει " στα μονοπατια που ολοι εδω βαδιζουμε (τα σκοτεινα μονοπαται) τοτε εδω θα βρεις κατανοηση. Ελπίζω όμως ποτε να μη σου τυχει...αλλα προσεξε...μη βασανιζεσαι συνεχεια με απανωτα διαφοερτικα προβληματα γιατι εαν κανεισ το βημα στο γκρεμο ...μετα ....δυσκολα ολα...προσεχε τον εαυτο σου .....

Banned
    Quote Originally Posted by zeta.blond View Post
    Δεν θέλω να χωρίσω για πολλούς λόγους δε ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι τον αγαπώ τον άντρα μου πάρω όλα αυτά, για να εχω καταφύγει σε αυτή τη λύση προφανώς και έχουμε θέματα.. Και εκείνος στο δικό του γάμο.
    εγω το πιστευω γιατι εχω μια σχετικη εμπειρια παραπανω απο τους υπολυπους και εχω την εντυπωση οτι το προβλημα σου ειναι οτι δε μπωρεις να κατσεις στα αβγα σου ησυχη σε μια σχεση.. ανεφερες τη λεξη περιπετεια και αυτη καπου την εχω ξανακουσει προφανως τη βρισκεις να μπαινεις σε περιπετειες γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας σου και αυτο σου δημιουργει προβληματα γενικοτερα μαλον το προβλημα σου ειναι οτι δυσκολευεσαι να δοθεις μονο σε ενα ανθρωπο μαλον επιδη βαριεσαι και ευκολα ανεξαρτητα αν λογο ανασφαλειας δοθηκες μονο σε ενα αντρα τοτε οπως μας ειπες στο κειμενο σου. εγω το πιστευω μεν οτι ολα αυτα ηταν επιφανειακα γιατι εσυ η ιδια ειπες οτι στις παρανομες σχεσεις δεν εμπλεκονται τα συναισθηματα αυτο σημαινει οτι επιδιοκεις επιπολεους δεσμους και αυτο σημαινει οτι η σχεση αυτη ηταν πατημενη πανω σε ψεματα και ειρωνικα τρυφερα λογια λογο του οτι μαλον εισαι ατακτη ζωηρη και εχεις πολη μεγαλη φαντασια και θες μαλον να πραγματοποιησεις διαφορα φανταστικα πραγματα :p που εχεις μεσα στο μυαλο σου και τα ξερεις εσυ η ιδια πως ακριβως ειναι.. αυτος μαλον ειναι και ο λογος που εσυ η ιδια λες οτι πιστευεις οτι εισαι αξιολυπητη ισως επιδη πιστευεις οτι δε μπωρεις να βολευτεις σε ενα μερος και θα πρεπει να μπαινεις σε αυτες τις διαδικασιες... ισως επιδη θα προτιμουσες να δεις τα πραγματα με ενα αλλο τροπο αλλα τελικα συμπερανες οτι αυτο δεν γινετε. αλλα θα ηθελες να γινοταν.

Banned
    Quote Originally Posted by lady in red View Post
    παντως Ζετα blonde, εδω μιλάμε άλλη γλωσσα όλοι μας...
    μην εισαι τοσο σιγουρη για αυτο στο forum υπαρχουν και ιδικοι επιστημονες σε τετοια θεματα χαχαχαχαχαχαχαχαχ....:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μην εισαι τοσο σιγουρη για αυτο στο forum υπαρχουν και ιδικοι επιστημονες σε τετοια θεματα χαχαχαχαχαχαχαχαχ....:p
    ναι αλέξανδρε εύγε ασχολήθηκες όπως έπρεπε , την ωρα που όλοι οι άλλοι είπαμε ασε μασ ρε κοπέλα μου!!!! αυτο ειναι αληθεια!!! ελπιζω να το διάβασε βεβαια η Ζετα κια να μην εχει φυγει τρεχοντας απο δω ....:p

Senior Member
    Το πιθανότερο είναι πως η Ζέτα έπεσε για ύπνο και έκλεισε τον υπολογιστή μόλις γύρισε ο άντρας της απ τη δουλειά, με τον φόβο μην τσεκάρει το ιστορικό...
    Always one more try
    I'm not afraid to die.

Banned

Senior Member
    χαχαχχαχχαχχαα

Senior Member
    Αλέξανδρε... αυτό περίμενα:

http://www.youtube.com/watch?v=1NCIJpqMpwM
    Always one more try
    I'm not afraid to die.

Senior Member
    Always one more try
    I'm not afraid to die.

Banned
    Quote Originally Posted by Leda View Post
    Το πιθανότερο είναι πως η Ζέτα έπεσε για ύπνο και έκλεισε τον υπολογιστή μόλις γύρισε ο άντρας της απ τη δουλειά, με τον φόβο μην τσεκάρει το ιστορικό...
    μη το λες αυτο οι ιδικοι επιστημονες ξερουν πως να διαγραφουν τα ιστορικα χαχαχαχαχαχαχ....:D

Banned
    Παντρεμεεεεεεεεεενοι κι'οι δυο!Γυρνα σε παρακαλωωωωωωωωωωωω!Της πι πιπας το καααααγκελο!!Ελα ελααααααα σε παρακαλω!

Senior Member
    Αλέξανδρε, μη μου το χαλάς... Το σενάριό μου λέει πως η Ζέτα δεν το σκέφτηκε καν, ο άντρας της, ο κυρ Ζαφείρης με τη μουστάκα, δεν ξέρει να διαγράφει το ιστορικό
    αλλά ο δαιμονικός google chrome τον ρωτάει αν θέλει να ξεκινήσει απ τις σελίδες πριν τον τερματισμό γιατί η κυρία Ζέτα έκλεισε τον υπολογιστή της βιαστικά...

Το υπόλοιπο, λυπάμαι μα δεν θα το μοιραστώ μαζί σας!
    Πάω να το πουλήσω στον Φώσκολο! Αν ζει ακόμη...

mnimonio, να πάρει... αυτό το ξέχασα τελείως!
    Always one more try
    I'm not afraid to die.

Banned
    θυμαμαι που μιλαγα καποτε με καπια και μου ελεγε για προσοπικα μυστικα κλπ και τις ελεγα ποια προσωπικα μυστικα οταν καπιος δεν βρισκετε στη σωστη οπτικη γωνια για να μπωρει να δει για τι πραγμα μιλας ακομα και στη μυτη του να του βαλεις ενα πραγμα αυτος θα συνεχιζει να λεει τα δικα του... τα μυστικα τα μοιραζονται μονο οσοι μπωρουν και ειναι σε θεση να τα καταλαβουν οι υπολοιποι δε καταλαβενουν τιποτα και συνεχιζουν να λενε τα δικα τους....

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast