Παράνομος δεσμός - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 113 of 113
    ....ζετα, με τόσο κράξιμο που ...διάβασες δεν βλέπω να ξανα μπαίνεις.
    Αν το αποφασίσεις θα με ενδιέφερε να κάνουμε μια κουβέντα σχετικά με το πρόβλημα σου :)

Banned
    εμ και εγω εφαγα κραξιμο αλλα δε πτοηθηκα... αν ειναι να πτοουμαστε ετσι ευκολα... ετσι και αλλιως ο καθε ανθρωπος εχει μια εικονα που αντιπροσωπευει το πως βλεπει τον εαυτο του και καθε φορα που καπιος τον κραζει πρεπει να σκεφτετε την εικονα που εχει ο ιδιος για τον εαυτο του και να τα ακουει ολα βερεσε.. η αποχοριση σημαινει ητα...

Banned
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Μα σου είπα ακριβώς τι ψάχνω πριν με ρωτήσεις....

Τέλος παντων...δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση οπως βλέπω οτι έχει γίνει ήδη αλλιώς θα είχες απαντήσει...το κουράσαμε.
    Ως μη γενόμενο Αλκμήνη!
    Ρητορικό ήταν το "τι ψάχνεις". Σιγά το θέμα τώρα!! :)
    Σύμφωνοι, Tomhet!

Banned
    Εγώ πιστεύω ότι θα ξαναμπει, απλά θέλει να έχει "το πεδίο" ελεύθερο για να διαβάσει με ησυχία τις απαντήσεις μας!!:p

Banned
    μερικες φορες πρεπει να εισαι αναισθητος δεν ειναι οτι το θες εσυ ειναι οτι σε αναγκαζουν οι αλλοι να εισαι ετσι...

Banned
    Quote Originally Posted by zeta.blond View Post
    Είμαι παντρεμένη, με τον άντρα μου είμαστε μαζί 12 έτη,ήταν ο μόνος άντρας που έκανα ποτέ σεξ μέχρι πρόσφατα που έχω μια περιπέτεια με έναν παντρεμένο. Εκείνος ζει σε πόλη 200 χλμ απο τη δική μου. Τον γνωρίζω 3 χρόνια και λόγω συνθηκών σεξ κάναμε πρίν δύο μήνες, ενώ βέβαια είχαμε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ερωτικών συζητήσεων και κάποιες συναντήσεις (3-4) όπου περιλάμβαναν ερωτικές περιπτίξεις αλλά μέχρι το σημείο του στοματικού σεξ μόνο σε εκείνον.Έχουμε ξεκαθαρίσει και οι δύο πως δεν θέλουμε να χαλάσουμε τις οικογένειες μας και πως είναι μόνο ερωτικό.Για μένα αυτή η σχέση γέμισε τη ζωή μου γιατί βιώνω κάποια σοβαρά προβλήματα στον γάμο μου,τον οποιό δε θέλω να διαλύσω σε καμία περίπτωση.Το θέμα είναι οτι απο εκείνη τη φορά που κάναμε σεξ καταφέραμε και βρεθήκαμε μια φορά ακόμα χωρίς όμως να κάνουμε κάτι γιατί είχε την πρόφαση οτι βιάζεται να φύγει. Από τότε νομίζω πως έχει αλλάξει συμπεριφορά, απαντά μετά από μέρες σε μηνύματα,σε μερικά δεν απαντά και επίσης δεν στέλνει αν δε στείλω εγώ.Όταν τον ρώτησα αν συμβαίνει κάτι είπε οτι δεν εχει χρονο μόνος και ότι τον πιέζω και πως θέλει να χει μια σχέση χαλαρή όταν και όποτε μπορεί.Από τη μια με ενοχλεί να περιμένω εκείνον όποτε μπορεί ακόμα και για να μου μιλήσει.Από την άλλη δεν θέλω να τελειώσει η ιστορία αυτή.Είναι λογικό αυτό που ζητά;Γιατί κάποιες φορές σκέφτομαι οτι μήπως έτσι πρέπει να ναι οι παράνομες σχέσεις για να μην μπλέκονται τα συναισθήματα; Ή μήπως εάν μου φέρεται έτσι είμαι αξιολύπητη που τον περιμένω;
    εμενα παντως η αποψη μου ειναι οτι εναν ανθρωπο μπωρει να μην τον γουσταρεις και να μην τον πας... ενας φιλος μου πχ ελεγε μη μου στερεις αυτο που δε μπωρεις να μου δωσεις.. εγω πχ σε θεματα που δε με εκφραζουν απλα δεν απαντω... δε μπωρω λοιπων να καταλαβω για πιο λογο μερικοι καθε φορα που βλεπουν κατι που δεν τους αρεσει τα χονουν χοντρα για να αποχορισει απο τη συζιτηση ο συγκεκριμενος.. πιστευεται οτι ειναι ωραιο αυτα να τα χωνουμε σε οτι δεν εγκρινουμε.. ετσι απο ρατσισμο η λογοκρισια ? ενας χωρος φιλοξενει τους παντες και καθε αποψη...

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....ζετα, με τόσο κράξιμο που ...διάβασες δεν βλέπω να ξανα μπαίνεις.
    Αν το αποφασίσεις θα με ενδιέφερε να κάνουμε μια κουβέντα σχετικά με το πρόβλημα σου :)
    απλά ήθελε να το πει κάπου, τετοια εντυπωση δίνει το ύφος του θέματος της, πουθενα δε φαινεται να επιζητα απόψεις και συμβουλες για το πως θα το χειριστεί. ... ίσως ντρέπεται γι αυτο που εκανε (το κέρατο δλδ) και δε θέλει να δωσει συνέχεια.:)
    γιάννης

Quote Originally Posted by zeta.blond View Post
    Δεν θέλω να χωρίσω για πολλούς λόγους δε ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι τον αγαπώ τον άντρα μου πάρω όλα αυτά, για να εχω καταφύγει σε αυτή τη λύση προφανώς και έχουμε θέματα.. Και εκείνος στο δικό του γάμο.
    ΕΛΕΟΣ...
    Αυτό δεν λέγεται αγάπη..
    Καλά,πως μπορείς και κάνεις τέτοια πράγματα και μετά υποστηρίζεις πως τον αγαπάς?????

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678