προβλημα με την οικογενεια λογω γαμου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 99 of 99
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Είναι ψυχολογικός πόλεμος όλο αυτό...
    Τουλάχιστον μπράβο σου που μπόρεσες, αντιστάθηκες και παντρεύτηκες τον αγαπημένο σου.
    Άλλες θα είχαν λυγίσει...
    Βλέπω τα πράγματα στην περίπτωση σου είναι χειρότερα από της κολλητής μου... εύχομαι μόνο να μην συμφιλιωθείτε λόγω κανενός δυσάρεστου γεγονότος...

Να σε ρωτήσω... εσύ πώς τούς έχεις πει ότι σε πληγώνει όλη αυτή η συμπεριφορά? από σένα τί μήνυμα έχουν πάρει?
    ναι λενα και μου λεγανε οτι ειναι επιλογες δικες μου οτι τους παρατησα

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κατι πιανω.....
    εχω αδικο???

Banned
    Quote Originally Posted by violeta82 View Post
    εχω αδικο???
    οχι καταλαβα που το πηγενεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by violeta82 View Post
    λες το κερασι να μας βγει χριστινα λαμπιρη????? δε θα το αντεξωωωωω
    Xm , επειδη ποτε δεν ξερεις , καλο ειναι να μην απαντας σε προσωπικες ερωτησεις που ειναι και ασχετες με το θεμα που ανοιξες.

Senior Member
    Βιολετα , οι γονεις και ο ψυχολογικος πολεμος που σου κανουν , οπως πολυ σωστα ειπε η λενα , ειναι λογικο να σε πληγωνει και να σε ενολχει .
    Αλλα αφου ξερεις οτι εκανες οτι καλυτερο μπορουσες για τον εαυτο σου και για να βελτιωσεις την σχεση με τους γονεις σου , προσπαθησε να μην γεμιζεις τυψεις χωρις λογο και μην το αφηνεις να σε παιρνει απο κατω.

Αν και δεν θελω να κανω δυσοιωνες προβλεψεις ,ειχα περασει μια περιοδο ασχημων συγκρουσεων με την οικογενεια μου , αλλα σε 3 μηνες ειχαν αποκατασταθει οι σχεσεις μας. 4 χρονια ειναι πολυ μεγαλο διαστημα και μαλλον αυτο δειχνει οτι δεν θα υποχωρησουν ποτε.

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Βιολετα , οι γονεις και ο ψυχολογικος πολεμος που σου κανουν , οπως πολυ σωστα ειπε η λενα , ειναι λογικο να σε πληγωνει και να σε ενολχει .
    Αλλα αφου ξερεις οτι εκανες οτι καλυτερο μπορουσες για τον εαυτο σου και για να βελτιωσεις την σχεση με τους γονεις σου , προσπαθησε να μην γεμιζεις τυψεις χωρις λογο και μην το αφηνεις να σε παιρνει απο κατω.

Αν και δεν θελω να κανω δυσοιωνες προβλεψεις ,ειχα περασει μια περιοδο ασχημων συγκρουσεων με την οικογενεια μου , αλλα σε 3 μηνες ειχαν αποκατασταθει οι σχεσεις μας. 4 χρονια ειναι πολυ μεγαλο διαστημα και μαλλον αυτο δειχνει οτι δεν θα υποχωρησουν ποτε.
    το ξερω το ξερω πως περασε πολυς καιρος χωρις καμια αλλαγη..:confused:

...βιολέτα, τους γονείς όπως και τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε εμείς.
    Δεν θέλω να σου πω την αποψη μου γι αυτούς, θεωρώ ότι είσαι αρκετά πληγωμένη με τη συμπεριοφρα τους για να σου στρίψω και άλλο το μαχαίρι.
    Δυστυχώς σε αυτές τις ηλικίες οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, παρά με ένα ισχυρό σοκ. Εξαφανίσου εντελώς, κοίτα την οικογένεια σου και τη ζωή σου. Αν το καταλάβουν το κατάλαβαν, αν όχι σημαίνει πως ο προσωπικός τους εγωισμός είναι πολυτιμότερος από την αγάπη στο παιδί τους.
    Τους ιες τέτοιους γονείς?

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...βιολέτα, τους γονείς όπως και τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε εμείς.
    Δεν θέλω να σου πω την αποψη μου γι αυτούς, θεωρώ ότι είσαι αρκετά πληγωμένη με τη συμπεριοφρα τους για να σου στρίψω και άλλο το μαχαίρι.
    Δυστυχώς σε αυτές τις ηλικίες οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, παρά με ένα ισχυρό σοκ. Εξαφανίσου εντελώς, κοίτα την οικογένεια σου και τη ζωή σου. Αν το καταλάβουν το κατάλαβαν, αν όχι σημαίνει πως ο προσωπικός τους εγωισμός είναι πολυτιμότερος από την αγάπη στο παιδί τους.
    Τους ιες τέτοιους γονείς?
    εξαφανισμενη ειμαι θεοφανια εχουμε να μιλησουμε απο πριν το πασχα και ουτε λογος να παρουν αυτοι τηλεφωνο να δουν αν ζω βρε παιδι μου στην τελικη...

Banned
    τελικα η ζωη σε μαθαινει να εισαι αναισθητος... οταν δε μπωρεις να αλαξεις κατι

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567