Τελος οριστικο, θελει χρονος η τι αλλο?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Junior Member

Τελος οριστικο, θελει χρονο η τι αλλο?

Καλησπερα, ειπα να γραψω εδω γιατι θελω τις γνωμες σας για την περιπτωση μου με μια κοπελα ( εγω 17 αυτη 16 ). Η ιστορια εχει ως εξης: Περυσι απο Αυγουστο-Γεναρη ηταν και ναι και οχι και καναμε κατι, σταματουσαμε και μετα παλι απο την αρχη και γενικα την κυνηγουσα ωσπου τον Γεναρη τα φτιαξαμε και ειμασταν μια χαρα μεχρι πριν καποιες μερες οπου χωρισαμε..Αυτο δεν εγινε λογω καποιου τσακωμου η κατι τετοιο απλως διοτι οπως λεει εχει κουραστει με την εννοια της "σχεσης" και δεν νιωθει οτι μπορει να μου προσφερει πραγματα πλεον...Απο τοτε συνεχιζουμε να μιλαμε καθημερινα μιας και την θελω ξανα πισω και προσπαθω για αυτο, και γινεται το ιδιο που γινοταν περυσι ειναι μια κρυο μια ζεστη...Ενω μου λεει οτι πιστευει οτι θα ξαναειμαστε μαζι την μια μερα και μου μιλαει γλυκα και ειμαστε μια χαρα, μετα απο καποιες ωρες αλλαζει και μου λεει παλι οτι για το κοντινο μελλον δεν το βλεπει και ισως καποια στιγμη να ξαναειμαστε μαζι και δεν ξερει! Μου ζηταει να μιλαμε γιατι νιωθουμε πολυ καλα και οι 2 με αυτο ομως "να μην την βλεπω ερωτικα" πραγμα που της εξηγω οτι ειναι αδυνατο μιας και για αυτο μιλαω και προσπαθω ακομα στο κατω κατω..Ξερω οτι νιωθει πραγματα ακομα και μου το εχει πει και μου το δειχνει ακομα, ομως δε ξερω τι να κανω διοτι την θελω πολυ πισω και δε ξερω πως να αντιδρασω σε ολο αυτο που γινεται...Την εχω ρωτησει αν θελει να με ξεπερασει και μου απαντησε οτι ουτε θελει ουτε προσπαθει και ο χρονος θα δειξει...Ειναι πολυ μπερδεμενη και εγω θελω οσο το δυνατον συντομοτερα να ξαναειμαστε μαζι οπως παλια..Τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα και τι να κανω για να την κερδισω πισω ξανα?

Σορρυ για το μεγαλο κειμενο καταλαβαινετε:)
    Last edited by Lakitos; 04-08-2013 at 13:09.

Senior Member
    H αλήθεια είναι οτι προσωπικά, οχι, δεν καταλαβαίνω.
    Θα σου έλεγα όμως πως κατα έναν μαγικό τρόπο ενώ είμαι σίγουρος οτι πήγες να δημιουργήσεις account στο www.cosmopolitan.gr τελικά το account σου βρέθηκε εδω σε ένα forum ψυχολογικής υποστήριξης.
    Δε πειράζει ποτέ δεν είναι αργά...
    Go, go λοιπον, www.cosmopolitan.gr !

Junior Member
    Συγνωμη αλλα για μενα ειναι σημαντικο:)

Quote Originally Posted by Lakitos View Post
    Καλησπερα, ειπα να γραψω εδω γιατι θελω τις γνωμες σας για την περιπτωση μου με μια κοπελα ( εγω 17 αυτη 16 ). Η ιστορια εχει ως εξης: Περυσι απο Αυγουστο-Γεναρη ηταν και ναι και οχι και καναμε κατι, σταματουσαμε και μετα παλι απο την αρχη και γενικα την κυνηγουσα ωσπου τον Γεναρη τα φτιαξαμε και ειμασταν μια χαρα μεχρι πριν καποιες μερες οπου χωρισαμε..Αυτο δεν εγινε λογω καποιου τσακωμου η κατι τετοιο απλως διοτι οπως λεει εχει κουραστει με την εννοια της "σχεσης" και δεν νιωθει οτι μπορει να μου προσφερει πραγματα πλεον...Απο τοτε συνεχιζουμε να μιλαμε καθημερινα μιας και την θελω ξανα πισω και προσπαθω για αυτο, και γινεται το ιδιο που γινοταν περυσι ειναι μια κρυο μια ζεστη...Ενω μου λεει οτι πιστευει οτι θα ξαναειμαστε μαζι την μια μερα και μου μιλαει γλυκα και ειμαστε μια χαρα, μετα απο καποιες ωρες αλλαζει και μου λεει παλι οτι για το κοντινο μελλον δεν το βλεπει και ισως καποια στιγμη να ξαναειμαστε μαζι και δεν ξερει! Μου ζηταει να μιλαμε γιατι νιωθουμε πολυ καλα και οι 2 με αυτο ομως "να μην την βλεπω ερωτικα" πραγμα που της εξηγω οτι ειναι αδυνατο μιας και για αυτο μιλαω και προσπαθω ακομα στο κατω κατω..Ξερω οτι νιωθει πραγματα ακομα και μου το εχει πει και μου το δειχνει ακομα, ομως δε ξερω τι να κανω διοτι την θελω πολυ πισω και δε ξερω πως να αντιδρασω σε ολο αυτο που γινεται...Την εχω ρωτησει αν θελει να με ξεπερασει και μου απαντησε οτι ουτε θελει ουτε προσπαθει και ο χρονος θα δειξει...Ειναι πολυ μπερδεμενη και εγω θελω οσο το δυνατον συντομοτερα να ξαναειμαστε μαζι οπως παλια..Τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα και τι να κανω για να την κερδισω πισω ξανα?

Σορρυ για το μεγαλο κειμενο καταλαβαινετε:)

..ξέρεις τι δεν έχω καταλάβει?
    Για ποιο λόγο χωρίσατε τελικά?

Junior Member
    γιατι οπως μου πε ειχε κουραστει με την εννοια του να εχει σχεση και ενιωθε οτι δε παει αλλο...

Quote Originally Posted by Lakitos View Post
    γιατι οπως μου πε ειχε κουραστει με την εννοια του να εχει σχεση και ενιωθε οτι δε παει αλλο...
    ..για να πει κάτι τέτοιο σημαίνει πως δεν πέρναγε καλά.
    Υπάρχουν πράγματα που πιστευεις ότι έκανες για να απομακρυνθει, τύπου ζήλια/καταπίεση?

Junior Member
    πιεση υπηρχε αθελα μου ομως πριν 2-3 βδομαδες το χαμε συζητησει κ το χαμε λυσει ουτε την ειχα ξαναπιεσει ουτε τιποτα...οταν με χωρισε εγινε ξαφνικα χωρις να εχει προηγηθει κατι! αλλα ειναι λιγο.κυκλοθυμικη κ αλλαζει αποφασεις ευκολα..

...κοίτα, αν δεχτείς τη νέα κατάσταση όπως έχει, έτσι θα μείνει.
    Η θα είστε μαζί όπως παλιά ή καθόλου. Αν συνεχίσετε έτσι στο τέλος θα γίνετε φιλαράκια.
    Κάντης μια κουβέντα και αν δεις ότι δεν κανει πίσω, εξαφανίσου. Μη της κάνεις τη συναισθηματική πατερίτσα.

Junior Member
    δε προκειται αυτο περι φιλαρακια της το χω ξεκαθαρισει οτι δε προκειται να το δεχτω..για αυτο προσπαθω οποτε μιλαμε να της δειχνω κ τι νιωθω οπως εκανε κ αυτη χθες οχ..το θεμα ειναι οτι ειναι τη μια κρυο την αλλη ζεστη μια ναι μια οχι..

..βρε καλό μου, όσο σε έχει όπως θέλει και όταν της καπνίσει, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ το θέμα.
    Εσύ αν ήσουν σε μια φάση βολεμενος θα ξεβολευοσουν χωρίς λόγο?
    Αυτός ο λόγος μπορεί να είναι μόνο η απομακρυνση σου ώστε να καταλάβει πως δεν έχει δέσει τη γαιδάρα στη μουριά :Ρ

Junior Member
    χαχα εχεις απολυτο δικιο...πρεπει ο γαιδαρος να λυθω :-P δυσκολο αρκετα ομως..ειμαι εκ φυσεως ατομο που οτι νιωθει το δειχνει :-P

..φρόντισε να το αλλάξεις όσο είναι καιρός. Είσαι πολύ μικρός ακόμη βέβαια και παίρνεις βελτίωση.
    Οι σχέσεις είναι παίρνω-δίνω. Όταν συμβαίνει περισσότερο από τη μια πλευρά χάνεται η ισοροπία.
    Κοίτα λοιπόν να είσαι πιο χαλαρός στις εκφράσεις σου και να μη σπαταλάς τον εαυτό σου με ευκολία.
    Δοκίμασε να εξαφανιστείς για λίγες μέρες και θα με θυμηθείς.

Junior Member
    αυριο θα βρεθουμε να μιλησουμε σπιτι μου..καμια προταση για τοτε; μετα θα προσπαθησω να κανω αυτο π μου πες..αλλα εισαι σιγουρη οτι θα λειτουργησει κ δε θα τη βολεψει και αλλο αυτο καθως αυτη μου λεγε εμμεσως να ξεκιψω κλπ...:/

...αν υπάρχει μια ελπίδα να ξανα γίνει κάτι, θα γίνει μόνο αν εκείνη αντιληφθεί ότι της λείπεις και σε θέλει στη ζωή της.
    Αν είσαι εκεί σε στάση προσοχής και την πιέζεις να τα ξανα βρειτε δεν έχεις καμία ελπίδα, ίσα-ισα θα την ξενερώνεις κάθε μέρα και περισσότερο με την ανεκτική σου στάση και την απελπισία σου.
    Καντε την κουβέντα άυριο αλλά κοίτα να μην είσαι ο μιστερ κλαψα που δεν θα επιβιώσει αν χωρίσετε εντελώς.
    Σκέψου και το άλλο: αν εκείνη δεν νιώθει τίποτα πια και θέλει πραγματικά χωρισμό, σε τι θα σου χρησιμευσει μια απλή επικοινωνία που έχετε τώρα; Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πέσεις στα μάτια της.

Junior Member
    ειναι σημαντικο ατομο γιατι μου χε σταθει σε πολλα...για αυτο φοβαμαι να προβω σε ακραιες λυσεις.. απο την αλλη εχεις δικιο οτι ειναι δικο της θεμα πλεον!

Page 1 of 2 12 LastLast